broneknotgeld 01.10.03, 05:03 Ale bych dzisioj szczyńście mioł Jakbych se jeszcze łożko grzoł A tu trza wkłodać te galoty No i zaś maścić do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Powitania 01.10.03, 18:09 Niy yno tu idzie czytać Ale nawet sie prziwitać. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 02.10.03, 05:01 Niych Wom Bozia szczyńści I piszcie tu gyńści. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 03.10.03, 07:04 Witom wszyskich w dzionek nowy Niychej przidzie Wom do gowy Piyknych "rzeczy" richtig wiela By blyszczała nom ta sztela. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 04.10.03, 05:05 Na tym dworze jeszcze ćmok A jo z łożka robia krok Lewom gyrom - kurdemol! Ale mi jest wstować żol Niy som jednak to gupoty Zaś trza pylać do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 05.10.03, 09:07 Larmo mie budzi - ze sztandow leci Halymbski łodpust - wstowejcie dzieci! Przeca ta sztandy już wos wołajom A karuzele przi hali grajom Dyc nojpiyrw czeba iść do kościoła Łodpust! Na łodpust! Dzwon tyż nos "woła". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka44 Re: Powitania IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.03, 09:50 witom Wos sam Wszystkich i Bronka z losobna! lotpust w Halymbie to i do mie wielke swiynto bo Halymba jest mi bardzo blisko a lotpusty pamiyntom hoc z lot jusz minionych po piykny sumie szlo sie kupowac pierniki i balony potym lotpustowy lobiod i kolocz co piykla mamulka ale to byl piykny kawalek piyknego dzionka! zycza lotpustowego dnia piyknego pozdrowiom ze swiata szyrokigo karolinka44 Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 05.10.03, 10:49 Karolince wszyscy pszajom Śla kusiole - choćby w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 06.10.03, 19:18 Nojpiyrw inksze posty czytom Teroz z wami sie przwitom Wiym że zrobioł jo zaś gafa Tako ślonsko zy mie afa To skiż tego że radośnie Gaftołch jak te forum rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 07.10.03, 07:19 Ranny pech Żiletka mi rano spadła I ciachnyła konsek sadła Szczyńściym że ta fałda była Co inkszego by ciachnyła. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 08.10.03, 07:15 Śniyła mi sie Jakubowsko Na wybiegu! Była bosko! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 09.10.03, 07:22 W kożdy czwortek już łod ranka Wiyncyj ludzi wozi banka Jadom baby chopy frelki Bo na Wiyrku targ jest wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 10.10.03, 07:14 Zbudziyła rano mie ta nadzieja Że sie do nobla papiyża śmieja. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 11.10.03, 17:57 Wczoraj żech mioł mitag a dzisioj na rano Bestoż ździybko gymba teroz niywyspano Ale rymy szkryflom - jo to tak rozumia Bawić trza mi ludzi tela wiela umia. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 12.10.03, 09:27 Witom wszyskich przi niydzieli Klara w myślach niych choć blyńdzi Wtedy szczyńście z naszy szteli Pryndko do Wos se popyńdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 15.10.03, 07:28 No toż witom po robocie W dziyń co niesie wiela pociech Nojpiyrw na te forum blik Potym zaś se lygna w pryk. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 16.10.03, 15:00 Trocha tukej mie niy było Jakoś forum se haltnyło A przeca nom szkryflać czeba Ło tym ślonskim konsku nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 18.10.03, 08:56 Słonko piyknie rano świyci Możno jakoś fraszka sklyci. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 19.10.03, 09:10 A przi niydzieli śwait sie weseli I jo tak samo boch wstoł z pościeli. Odpowiedz Link Zgłoś
islescapture Re: Powitania 19.10.03, 20:27 Choc wpadam tu dzis na krotko Witam pieknie Rudy cudko Dzien niedzielny jest nie dla mnie Praca krzyczy, wola, za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 19.10.03, 20:34 Pora nos tu takich ptokow Mianym krzczom nos tych "cudokow". Odpowiedz Link Zgłoś
islescapture Re: Powitania 19.10.03, 20:40 Bosmy som ostatni poety Inni sie bawia jak krety Licza, przeda i baluja A niczego nie buduja Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 19.10.03, 22:52 Tak źle ze tym cołkym niy ma W Rudzie wiela szkryflo w rymach Dyć jeszcze niy prziszli tukej Langsam - przidom - do nich klupej. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 20.10.03, 10:38 Na krotko tu moga wdepnońć Coby tymat nowy wciepnońć. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 25.10.03, 09:28 Ze sobotom szpasu wiela No bo jutro zaś niydziela. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 26.10.03, 09:11 Ziomb jest w ta niydziela - czas letni sie skrył A wiater w kominie ło zimie mi wył. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 30.10.03, 16:30 Pogoda jest dobro na forum By ździybko se nabrać humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 01.11.03, 08:41 Żdziybko mocno dzisioj wieje Ale dzionek sie nom śmieje Palmy wińce zabierymy I kerchofy łobstrojymy. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 04.11.03, 07:11 Ludzie - jak na dworze piyknie Szczyńścio tego mi wystyknie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania 07.11.03, 07:34 Piontek rano - tyn czas leci Do szkoły se kludzom dzieci A jo ździybko czasu mom I zaś rymy tukej dom. Odpowiedz Link Zgłoś