Dodaj do ulubionych

pani Iza -fotograf

IP: *.brhm.adsl.virgin.net 25.01.07, 17:34
mam pytanko czy ktos moglby mi podac aktualny numer do Pani Izy ktora robi
sesje zdjeciowe moze ktos orientuje sie ile teraz kosztuje sesja u niej??
Obserwuj wątek
    • fu.k Re: pani Iza -fotograf 25.01.07, 17:59
      od dwóch lat jestem w Anglii, ale kiedyś korzystałem wraz z moją dziewczyną z
      jej usług. zdjęcia super. niestety numer telefonu który posiadam jest już
      nieaktualny. być może pomorze Ci jej nazwisko: Banaszkiewicz

pozdrawiam serdecznie
      • Gość: xx Re: pani Iza -fotograf IP: *.brhm.adsl.virgin.net 25.01.07, 20:12
        dzieki moze jednak ktos pomorze:))
        • Gość: fotograf Re: pani Iza -fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:17
          jakie fotki Cie interesuja???
          • Gość: A-C Re: pani Iza -fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:27
            Podbijam temat, bo również jestem zainteresowana. Najlepsze byłyby jakieś fotki
            plenerowe, ale pogoda raczej temu nie sprzyja - no chyba, że fotograf poleci coś
            interesującego. Proszę też o podanie przybliżonych kosztów. Pozdrawiam!
    • Gość: kika Re: pani Iza -fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 09:38
      Jeśli chodzi o P.Banaszkiewicz 0343222400.Robi piękne zdjęcia sesja ok200zł.
      • Gość: robiła nam zdjęcia Re: pani Iza -fotograf IP: 212.160.250.* 26.01.07, 20:16
        > [...]Robi piękne zdjęcia [...]

piękne zdjęcia?! Chyba Was pogięło :-(
        • Gość: liwia Re: pani Iza -fotograf IP: *.tktelekom.pl 26.01.07, 20:19
          czemu nie byliscie zadowoleni
    • Gość: A-C Re: pani Iza -fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:07
      Cena sesji zależy od ilości fotek, czasu, czy miejsca wykonywania zdjęć? I jak
      cenowo przedstawia się to w porównaniu z innymi fotografami? Nie orientuję się w
      tym i informacje bardzo by mi pomogły.
      • Gość: fotograf Re: pani Iza -fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:13
        jesli chodzi o plener to sesja 5 h okolo 100 gotowych fotek w kilku plenerach
        kosztuje 80zl oczywiscie fotki nagrane na nosniku cd/dvd. ewentualny druk po
        cenie hurtowej w roznych formatach
        • Gość: xxx Re: pani Iza -fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 13:14
          up
          • Gość: rafges Re: pani Iza -fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 14:04
            Zdjecia sa okropne wogole mi sie nie podobaja zreszta jak moga sie komus
            podobac zdjecia w wannie okolo 10 ujec tylko inna pozycja lub na drzwiach
            katedry okolo 10 ujec przeciez to jest beznadziejne lepiej wykorzystac to 20
            zdjec w inny sposob niz w 2 zdjecia tylko inne pozy
            • Gość: matka Re: pani Iza -fotograf IP: 195.205.202.* 27.01.07, 15:07
              wielki znawca, hahaha, nie chciałabym oglądac co Tobie się podoba :) dobrze, że
              o gustach się nie dyskutuje.
            • Gość: :) Re: pani Iza -fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:37
              ja uważam że fotki są super a kilka ujęć to plus bo wybierasz najciekawsze czy najładniejsze ujęcie do druku widziałam takie sesje przy drziwach są rewelacyjne-niby prosta sceneria ta sama a każde foto ma inny wyraz, klimat poprostu jest "inne" :)
              • Gość: oglądacz fotek Re: pani Iza -fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 22:39
                Tylko szkoda trochę, że te same ujęcia ma "pół miasta". Typowa chałtura.
    • Gość: A-C Re: pani Iza -fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 22:07
      Mój mężczyzna ma w marcu urodzinki i pomyślałam sobie, że parę moich fotek
      byłoby ciekawym dodatkiem do prezentu. Tylko pozostaje pytanie czy do marca
      zdążę wszystko załatwić i czy zdjęcia w zimowym plenerze byłyby ciekawe, bo do
      studyjnych raczej nie jestem przekonana? I czy pan fotograf przedstawił swoją
      ofertę i jest zawodowym fotografem, czy po prostu używa takiego nicka?
      • Gość: fotograf Re: pani Iza -fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 11:45
        a co oznacza zawodowy fotograf ? podaj kontkat i przesle Ci kilka moich fotek i
        ocenisz czy sa zawodowe :) mysle ze zimowa sceneria daje duzo ciekawych ujec...
        pozdrawiam!
        • Gość: zuzia Re: pani Iza -fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 11:55
          ja z checia ocenie Pana fotki..jesli bedzie mozliwosc to skorzystalabym z Pana
          uslugi.moj email:kiniunia_17@interia.pl
        • Gość: A-C Re: pani Iza -fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 23:13
          Oczywiście nie chodziło mi o żaden papier. Po prostu zależy mi na
          profesjonalnych fotkach, a przybliżona cena która zaproponowałeś wydaje mi się
          korzystna. Liczą się umiejętności, a o nich najlepiej można się przekonać
          oglądając efekty pracy, więc chętnie zobaczę parę Twoich fotek. To mój adres
          agnieszka_cambel@interia.pl
    • Gość: A-C Re: pani Iza -fotograf IP: *.com 01.02.07, 18:51
      up
      • Gość: ... Re: pani Iza -fotograf IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.02.07, 19:08
        Kilka razy mialam sesje zdjeciowe u Izy - jestem bardzo zadowolona. Kazdy
        fotograf ma swoje miejsca i swoj styl wiec nie rozumiem dlaczego ktos napisal,
        ze polowa miasta ma takie same fotki. Przed wyborem fotografa na wlsny slub i
        wesele przejrzalam chyba wszystkie mozliwe strony fotografow z roznych miast
        iiiiii podobnie jak Iza kazdy z nich mial swoj styl i zdjecia kolejnych par nie
        roznily sie od siebie niczym (oprocz glownych bohaterow zamiaszania).
        Jesli chodzi o miejsca w ktorych Iza robie zdjecia to w moim przypadku nie byly
        to standardy, sama zaproponowalam jej inne i dalo rade :))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka