Gość: xx IP: *.brhm.adsl.virgin.net 25.01.07, 17:34 mam pytanko czy ktos moglby mi podac aktualny numer do Pani Izy ktora robi sesje zdjeciowe moze ktos orientuje sie ile teraz kosztuje sesja u niej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fu.k Re: pani Iza -fotograf 25.01.07, 17:59 od dwóch lat jestem w Anglii, ale kiedyś korzystałem wraz z moją dziewczyną z jej usług. zdjęcia super. niestety numer telefonu który posiadam jest już nieaktualny. być może pomorze Ci jej nazwisko: Banaszkiewicz pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: pani Iza -fotograf IP: *.brhm.adsl.virgin.net 25.01.07, 20:12 dzieki moze jednak ktos pomorze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: pani Iza -fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:17 jakie fotki Cie interesuja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-C Re: pani Iza -fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:27 Podbijam temat, bo również jestem zainteresowana. Najlepsze byłyby jakieś fotki plenerowe, ale pogoda raczej temu nie sprzyja - no chyba, że fotograf poleci coś interesującego. Proszę też o podanie przybliżonych kosztów. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: pani Iza -fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 09:38 Jeśli chodzi o P.Banaszkiewicz 0343222400.Robi piękne zdjęcia sesja ok200zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robiła nam zdjęcia Re: pani Iza -fotograf IP: 212.160.250.* 26.01.07, 20:16 > [...]Robi piękne zdjęcia [...] piękne zdjęcia?! Chyba Was pogięło :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liwia Re: pani Iza -fotograf IP: *.tktelekom.pl 26.01.07, 20:19 czemu nie byliscie zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-C Re: pani Iza -fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:07 Cena sesji zależy od ilości fotek, czasu, czy miejsca wykonywania zdjęć? I jak cenowo przedstawia się to w porównaniu z innymi fotografami? Nie orientuję się w tym i informacje bardzo by mi pomogły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: pani Iza -fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:13 jesli chodzi o plener to sesja 5 h okolo 100 gotowych fotek w kilku plenerach kosztuje 80zl oczywiscie fotki nagrane na nosniku cd/dvd. ewentualny druk po cenie hurtowej w roznych formatach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafges Re: pani Iza -fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 14:04 Zdjecia sa okropne wogole mi sie nie podobaja zreszta jak moga sie komus podobac zdjecia w wannie okolo 10 ujec tylko inna pozycja lub na drzwiach katedry okolo 10 ujec przeciez to jest beznadziejne lepiej wykorzystac to 20 zdjec w inny sposob niz w 2 zdjecia tylko inne pozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: pani Iza -fotograf IP: 195.205.202.* 27.01.07, 15:07 wielki znawca, hahaha, nie chciałabym oglądac co Tobie się podoba :) dobrze, że o gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: pani Iza -fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:37 ja uważam że fotki są super a kilka ujęć to plus bo wybierasz najciekawsze czy najładniejsze ujęcie do druku widziałam takie sesje przy drziwach są rewelacyjne-niby prosta sceneria ta sama a każde foto ma inny wyraz, klimat poprostu jest "inne" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglądacz fotek Re: pani Iza -fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 22:39 Tylko szkoda trochę, że te same ujęcia ma "pół miasta". Typowa chałtura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-C Re: pani Iza -fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 22:07 Mój mężczyzna ma w marcu urodzinki i pomyślałam sobie, że parę moich fotek byłoby ciekawym dodatkiem do prezentu. Tylko pozostaje pytanie czy do marca zdążę wszystko załatwić i czy zdjęcia w zimowym plenerze byłyby ciekawe, bo do studyjnych raczej nie jestem przekonana? I czy pan fotograf przedstawił swoją ofertę i jest zawodowym fotografem, czy po prostu używa takiego nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: pani Iza -fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 11:45 a co oznacza zawodowy fotograf ? podaj kontkat i przesle Ci kilka moich fotek i ocenisz czy sa zawodowe :) mysle ze zimowa sceneria daje duzo ciekawych ujec... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: pani Iza -fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 11:55 ja z checia ocenie Pana fotki..jesli bedzie mozliwosc to skorzystalabym z Pana uslugi.moj email:kiniunia_17@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-C Re: pani Iza -fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 23:13 Oczywiście nie chodziło mi o żaden papier. Po prostu zależy mi na profesjonalnych fotkach, a przybliżona cena która zaproponowałeś wydaje mi się korzystna. Liczą się umiejętności, a o nich najlepiej można się przekonać oglądając efekty pracy, więc chętnie zobaczę parę Twoich fotek. To mój adres agnieszka_cambel@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pani Iza -fotograf IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.02.07, 19:08 Kilka razy mialam sesje zdjeciowe u Izy - jestem bardzo zadowolona. Kazdy fotograf ma swoje miejsca i swoj styl wiec nie rozumiem dlaczego ktos napisal, ze polowa miasta ma takie same fotki. Przed wyborem fotografa na wlsny slub i wesele przejrzalam chyba wszystkie mozliwe strony fotografow z roznych miast iiiiii podobnie jak Iza kazdy z nich mial swoj styl i zdjecia kolejnych par nie roznily sie od siebie niczym (oprocz glownych bohaterow zamiaszania). Jesli chodzi o miejsca w ktorych Iza robie zdjecia to w moim przypadku nie byly to standardy, sama zaproponowalam jej inne i dalo rade :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś