Dodaj do ulubionych

depilacja laserowa

20.02.07, 13:50
Gdzie w Częstochowie polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: depilacja laserowa IP: *.kopernika.trustnet.pl 20.02.07, 14:21
      no właśnie też chce wiedziec gdzie? i ile ko kosztuje?
      • mikita10 Re: depilacja laserowa 20.02.07, 14:25
        mnie kiedyś polecali salon nad sklepem Blikle bodajże, ale to było bardzo dawno
        temu.
    • Gość: gosia Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 14:25
      www.studiolaser.pl,niekorzystałam bo to podobnież nowośc w cz-wie ale może się
      WAM przyda,pozdrawiam
      • Gość: ania Re: depilacja laserowa IP: *.cust.tele2.pl 20.02.07, 21:03

Centrum Dermatologii - solmed.com.pl
        • Gość: bródka Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:12
          Nie polecam żadnego z gabinetów...ceny mocno zawyżone, w porównaniu z Krakowem,
          a przetestowałam prawie wszystkie gabinety w Częstochowie...wrzuć w
          wyszukiwarkę, tam był już ten temat...
          • Gość: www Re: depilacja laserowa IP: *.cust.tele2.pl 24.02.07, 14:44
            Czy to znowu reklama Dermedu?
            • Gość: morskie oko Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 19:45
              to nie jest żadna reklama...częstochowskie gabinety nie dorastają im do pięt...a
              solmed to już wchodzi na wszystkie możliwe fora i sieje tam swoją reklamę i ceny
              z kosmosu
    • Gość: .........kobieta59 Re: depilacja laserowa IP: *.017-62-6b73642.cust.bredbandsbolaget.se 24.02.07, 19:55
      Ja sobie na łonie wydepilowałam zapalniczką :-)
      • Gość: www Re: depilacja laserowa IP: *.cust.tele2.pl 24.02.07, 21:07
        Trafione. Uderz w stół a nożyce się odezwą. Podaj przykładowe ceny w Krakowie i
        w Częstochowie. Cennik umieszczony na stronie Dermedu nie odbiega od cen
        częstochowskich.
        • Gość: bródka Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 10:45
          o Dermedzie rozpisuje się szeroko prasa, ze względu na ceny przyjeżdżają tam
          nawet ludzie z Warszawy. Sama byłam ich klientką i za depilację laserową brody
          zaproponowali mi cenę 3 razy niższą , niż w Solmedzie!!!Dojazd do Krakowa mi się
          zwrócił i jeszcze było na obiad...
          A tu dla zainteresowanych, co o Dermedzie pisze prasa ogólnopolska:

www.dermed.pl/materialy_prasowe_2.html
          • ana7812 do bródka 25.02.07, 18:24
            Bródka!!!jeśli możesz to odezwij się na mój meil gazetowy, mam pare ważnych
            pytań i nie che zaśmiecać forum
            • Gość: www Re: do bródka IP: *.cust.tele2.pl 25.02.07, 21:54
              to w końcu ile zapłaciłeś za zabieg? Podaj konkretnie, aby można naprawdę
              porównać.
          • camstoll Re: depilacja laserowa 07.08.07, 22:11
            Wszystko w Dermedzie byłoby dobrze, gdyby jeszcze Pani w recepcji
            informowała przy zapisach na dany zabieg, że potrzebna jest np.
            konsultacja dermatologiczna. Tymczasem, zapisujecie się na zabieg,
            przyjażdzacie, a potem okazuje się, że i tak Wam nie zrobią, bo Pani
            w recepcji nie poinformowała Was o drobnych fakcie, że przed
            zabiegiem potrzebna jest konsultacja. Bez niech oczywiscie nie
            wykonają zabiegu i można jechać do domu. Kompletny brak
            profesjonalizmu i strata czasu dla klientów. Dlaczego jeszcze jej
            nie zwolnili!
    • Gość: aaaa Re: depilacja laserowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 22:03
      porównałam ceny depilacji laserowej w krakowskim Dermedzie i w częstochowskim
      Solmedzie i praktycznie się NIE RÓŻNIĄ!!!Więc po kiego gnać do Krakowa???
      • mila1971 Re: depilacja laserowa 20.04.07, 13:59
        Witam! Bardzo pilnie poszukuję opini na temat częstochowskiego Studio Laser i
        wykonywanej tam depilacji laserowej.
    • Gość: bródka Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 22:34
      250zł, za trzy pierwsze, za 2 następne 125zł. W solmedzie chciano po 400zł. za
      każdy...kpina.W dermedzie ceny ustalane są na miejscu i to beż naciągania, o
      czym sama się przekonałam+profesjonalna,supermiła obsługa kochanej
      p.Edytki.Pozdrawiam i dziękuję
      • Gość: mmm Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 22:47
        A ja właśnie widze w cenniku SOLMEDU " OD czwartego zabiegu 50% zniżki".
        Zreszta sama robię u nich depilację i od 4-go zabiegu płacę mniej. Ceny przez
        nich podane sa raczej wyjściowe(podane przedziały cenowe), ponieważ konkretna
        kwota tak naprawde ustalana jest na miejscu. Sama możesz sprawdzić pełny cennik
        www.solmed.com.pl/Medycyna.pdf.
        • Gość: papik Odradzam SOLMED IP: *.man.czest.pl 21.04.07, 15:52
          byłam ich klientką. . .to było straszne. . .0% profesjonalizmu. . . ceny
          wysokie, ogólnie nie polecam bo to partacze!! Trafiłam teraz do Krakowa i
          jestem bardzo zadowolona.. .warto!!
          • Gość: Aga Polecam SOLMED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 23:16
            Ja jestem ich klientką i jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: agnieszka Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:24
        hej bródka! ale powiedz mi czy faktycznie dało rezultaty? bo kilka lat temu
        byłam ale w innym mieście i ceny powiedzieli mi kosmiczne,a lekarz ginekolog
        powiedział, że nie warto ładować pieniędzy w lasery bo to nie daje takiego
        efektu jakbym się spodziewała-powiedział żebym stosowała depilację kosmetyczną
        (ale już naprawdę nie mam do tego już siły!!! pozdrawiam wszystkie
        zakompleksione na tym punkcie dziewczyny!
        • Gość: bródka Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:58
          no jest lepiej, ale białego mechu na brodzie ci nie wydepiluje, tylko czarne
          włosy...raz w roku dobrze robić zabieg przypominający...mnie już powoli wychodzą
          pojedyncze włoski...i bedę musiała znów jechać (2lata od zabiegu)
    • kasiula12344 Re: polecam w Krakowie 26.02.07, 17:01
      taniej
    • Gość: wiki Re: depilacja laserowa IP: 212.87.241.* 21.04.07, 18:44
      TYLKO W CENTRUM ZDROWIA I URODY UL. BRZEZNICKA !!!!!!!! PELEN
      PROFESJONALIZM !!! CENY PRZYSTEPNE !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka