Dodaj do ulubionych

Prison Break

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:54
Obserwuj wątek
    • Gość: Vera Re: Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:09
      Co sądzicie?
      • bizon77 Re: Prison Break 21.02.07, 14:19
        To zależy o czym;-) O samym filmie, ciekawy, trzymający w napięciu - dzisiaj
        obejrze najnowszy odcinek drugiego sezonu.
      • Gość: aa Re: Prison Break IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:37
        Serial zajebisty, polykam kilka odcinkow w ciagu dnia, jestem w trakcie drugiej
        serii. Super
        • Gość: ; Re: Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:39
          to na jakim programie leci druga seria?
          a ile odcinków ma pierwsza część?
          • Gość: lukash3k Re: Prison Break IP: *.as.kn.pl 21.02.07, 14:44
            sciagaj z netu. zazwyczaj w sieci pojawia sie kilka godzin po premierze
            amerykanskiej, aczkolwiek zwiastuny kolejnych odcinkow dostepne sa na stronach
            poswieconych serialowi, to samo z napisami. polecam zwlaszcza strone
            www.hatak.pl, tam masz chyba najlepsze napisy nie tylko do tego serialu.
            pozdrawiam
        • Gość: lukash3k Re: Prison Break IP: *.as.kn.pl 21.02.07, 14:42
          moim zdaniem najlepsze odcinki to te, ktorych akcja odbywala sie w wiezieniu.
          nowe odcinki sa coraz slabsze. ostatni (2x17) byl cienki a mysle ze kolejne
          wcale nie beda lepsze. dla mnie formula troche sie wyczerpala. wszystko staje
          sie przewidywalne i nic mnie nie zaskakuje. slyszalem ze ma byc az 5 serii, ale
          chyba nie dotrwam do konca. bardziej wole zagubionych.
          • bizon77 Re: Prison Break 21.02.07, 14:52
            To dlatego, że serial był przewidziany na 22 odcinki - ale po sukcesie
            pierwszych zdecydowano o nakręceniu drugiego sezonu także liczącego 22 odcinki.
            Po poziomie oglądalnosci w Stanach nie zdziwi mnie, że mogą dokręcic trzeci
            sezon choć tempo pierwszych odcinków, ilość trupów troche przetrzebiła
            mozliwość ruchów w scenariuszu i serial robi się powoli nudny.
            Zagubieni są nadal na Topie choć pojawiło się kilka nowych seriali - wczoraj
            zacząłem oglądać Jericho - ciekawy a dzisiaj chce obejrzeć pierwszy odcinek
            Surface. Z podobno ciekawych seriali warte obejrzenia są The Dresden files ale
            nie mam info o tym serialu. Po za tym nie mam takich mocy przerobowych;-)
            Bo jest jeszcze Battlestar Galactica - w stanach już trzecia seria i serial z
            odcinka na odcinek robi sie coraz ciekawszy zresztą to teraz mój ulubiony
            serial - polecam fanom SF
      • Gość: zzz Re: Prison Break IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:50
        przereklamowany
        • Gość: COALA Re: Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:40
          jest świetny a sam główny aktor hmmm słodki szkoda że ma ponad 30 lat;/
          najlepszy moim zdaniem jest 7 odcinek 1 serii, czyli ten następny:):)
          • missdestiny Re: Prison Break 21.02.07, 22:39
            Masz racje Coala, Wentwotrh Miller ciasteczko konkretne:P Ale też z przykrością
            stwierdzam, że I seria to było coś...II to już nie to samo ale mimo wszystko
            warto oglądac:)
            • Gość: kasia Re: Prison Break IP: *.lelewela.trustnet.pl 21.02.07, 23:14
              PB jest najlepszy a Went.. brak słów<zakochany> lepszego faceta to chyba nie
              widziałam:)
              • Gość: lukash3k Re: Prison Break IP: *.as.kn.pl 21.02.07, 23:23
                mojej wspollokatorce bardziej podoba sie Sucre...ale ona jest meksykanka:D
                • Gość: kasia Re: Prison Break IP: *.lelewela.trustnet.pl 23.02.07, 11:15
                  No Sucre też niczego sobie:)
      • Gość: znajomy Re: Prison Break IP: 83.30.173.* 21.02.07, 23:31
        a może ktoś wie gdzie można znaleźć mapę Fox River Prison, czyli tatuaż jaki ma
        na sobie Michael?
        • Gość: anna Re: Prison Break IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:43
          No nie moge... Moze sobie taki zrobisz???

Nie przesadzacie troche? Serial jak kazdy inny... Nic specjalnego.
          • Gość: Fibonacci Re: Prison Break IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:02
            Tatuaż<a href="http://img272.imageshack.us/img272/3149/prisonbreaktattoojl1.jpg">Tatuaż</a>
            • Gość: Fibonacci Re: Prison Break IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:04
              tzn rysunek tatuażu

• Gość: kasia Re: Prison Break IP: *.lelewela.trustnet.pl 23.02.07, 11:16
      I tu coś dla fanów :)
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=41684
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka