Gość: Vera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:54 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vera Re: Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:09 Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
bizon77 Re: Prison Break 21.02.07, 14:19 To zależy o czym;-) O samym filmie, ciekawy, trzymający w napięciu - dzisiaj obejrze najnowszy odcinek drugiego sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Prison Break IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:37 Serial zajebisty, polykam kilka odcinkow w ciagu dnia, jestem w trakcie drugiej serii. Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:39 to na jakim programie leci druga seria? a ile odcinków ma pierwsza część? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukash3k Re: Prison Break IP: *.as.kn.pl 21.02.07, 14:44 sciagaj z netu. zazwyczaj w sieci pojawia sie kilka godzin po premierze amerykanskiej, aczkolwiek zwiastuny kolejnych odcinkow dostepne sa na stronach poswieconych serialowi, to samo z napisami. polecam zwlaszcza strone www.hatak.pl, tam masz chyba najlepsze napisy nie tylko do tego serialu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukash3k Re: Prison Break IP: *.as.kn.pl 21.02.07, 14:42 moim zdaniem najlepsze odcinki to te, ktorych akcja odbywala sie w wiezieniu. nowe odcinki sa coraz slabsze. ostatni (2x17) byl cienki a mysle ze kolejne wcale nie beda lepsze. dla mnie formula troche sie wyczerpala. wszystko staje sie przewidywalne i nic mnie nie zaskakuje. slyszalem ze ma byc az 5 serii, ale chyba nie dotrwam do konca. bardziej wole zagubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
bizon77 Re: Prison Break 21.02.07, 14:52 To dlatego, że serial był przewidziany na 22 odcinki - ale po sukcesie pierwszych zdecydowano o nakręceniu drugiego sezonu także liczącego 22 odcinki. Po poziomie oglądalnosci w Stanach nie zdziwi mnie, że mogą dokręcic trzeci sezon choć tempo pierwszych odcinków, ilość trupów troche przetrzebiła mozliwość ruchów w scenariuszu i serial robi się powoli nudny. Zagubieni są nadal na Topie choć pojawiło się kilka nowych seriali - wczoraj zacząłem oglądać Jericho - ciekawy a dzisiaj chce obejrzeć pierwszy odcinek Surface. Z podobno ciekawych seriali warte obejrzenia są The Dresden files ale nie mam info o tym serialu. Po za tym nie mam takich mocy przerobowych;-) Bo jest jeszcze Battlestar Galactica - w stanach już trzecia seria i serial z odcinka na odcinek robi sie coraz ciekawszy zresztą to teraz mój ulubiony serial - polecam fanom SF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Prison Break IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:50 przereklamowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COALA Re: Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:40 jest świetny a sam główny aktor hmmm słodki szkoda że ma ponad 30 lat;/ najlepszy moim zdaniem jest 7 odcinek 1 serii, czyli ten następny:):) Odpowiedz Link Zgłoś
missdestiny Re: Prison Break 21.02.07, 22:39 Masz racje Coala, Wentwotrh Miller ciasteczko konkretne:P Ale też z przykrością stwierdzam, że I seria to było coś...II to już nie to samo ale mimo wszystko warto oglądac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Prison Break IP: *.lelewela.trustnet.pl 21.02.07, 23:14 PB jest najlepszy a Went.. brak słów<zakochany> lepszego faceta to chyba nie widziałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukash3k Re: Prison Break IP: *.as.kn.pl 21.02.07, 23:23 mojej wspollokatorce bardziej podoba sie Sucre...ale ona jest meksykanka:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Prison Break IP: *.lelewela.trustnet.pl 23.02.07, 11:15 No Sucre też niczego sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Prison Break IP: 83.30.173.* 21.02.07, 23:31 a może ktoś wie gdzie można znaleźć mapę Fox River Prison, czyli tatuaż jaki ma na sobie Michael? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Prison Break IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:43 No nie moge... Moze sobie taki zrobisz??? Nie przesadzacie troche? Serial jak kazdy inny... Nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fibonacci Re: Prison Break IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:02 Tatuaż<a href="http://img272.imageshack.us/img272/3149/prisonbreaktattoojl1.jpg">Tatuaż</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fibonacci Re: Prison Break IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:04 tzn rysunek tatuażu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Prison Break IP: *.lelewela.trustnet.pl 23.02.07, 11:16 I tu coś dla fanów :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=41684 Odpowiedz Link Zgłoś