Dodaj do ulubionych

Aktywność rzecznika Ireneusza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 13:47
I już po feriach, na forum odnowiony i wzmocniony wypoczynkiem zaczął
udzielać się w stylu agresywno-ironiczno-grafomańskim rzecznik Ireneusz.
I tu cytaty ;
"Klasztor jasnogórski jest w Częstochowie. "
"Mineralna i wino produkowane są bez fizycznego udziału księdza Jankowskiego."
"Ma pan poważny problem ze sobą........."
"Szczerze mówiąc, sadzę, że pisze pan z innego miasta. Przynajmniej tak to
wygląda."
"a może jakieś merytoryczne zdanie w odpowiedzi? profesjonalisto?"
"Po tym wywiadzie brakło mi określeń."

To tyle profesjonalisto.
Obserwuj wątek
    • Gość: dziennikarz Re: Aktywność rzecznika Ireneusza IP: 89.174.23.* 08.03.07, 13:52
      co ty chcesz od Pana Ireneusza..Pan rzecznik jest bardzo milym, rzeczowym i
      kompetentnym czlowiekiem. A to, ze jest inteligentny to chyba zaleta..nie znasz
      sie na zartach....
      • Gość: gosc Re: Aktywność rzecznika Ireneusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 14:17
        Ja osobiście w dupie /za przeproszeniem/ mam takie żarty !!
      • Gość: pros Re: Aktywność rzecznika Ireneusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 14:25
        Kompetencja i rzeczowość ?
        Czy mówimy o tej samej osobie ?
        Kilka miesięcy wcześniej pan Ireneusz doradzał niezadowolonym wyprowadzkę z Cz-wy i
        ci pewnie posłuchali, stąd najwyższa migracja i odpływ mieszkańców w skali kraju.
        Ale żeby takie "dobre rady " nazwać kompetentnymi ?
        Potrzeba wiele odwagi.
        • Gość: dziennikarz Re: Aktywność rzecznika Ireneusza IP: 89.174.23.* 08.03.07, 14:54
          rozmawiałem z Panem Rzecznikiem kiedys przez telefon..tak jak napisalem
          powyzej - byl kompetentny, miły i rzeczowy.

A jak masz jakies "pretensje" do tego Pana to poprostu zadzwon do Biura
          Prasowego i powiedz mu to do sluchawki po uprzednim przedstawieniu się, ew.
          mozesz isc tam osobiscie..bo na forum to kazdy potrafi pluc i gadac co mu slina
          na jezyk przyniesie, ale tak w 4 oczy to juz sie hamuje i "mądrzeje
          błyskawicznie":)
          • Gość: zibi Re: Aktywność rzecznika Ireneusza IP: 80.48.49.* 08.03.07, 15:29
            to ostatnie stwierdzenie tyczy sie tez pana Ireneusza :D
          • Gość: pros Re: Aktywność rzecznika Ireneusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:33
            nie mam "pretensji", czytam po prostu jego wypowiedzi i je komentuję.
            Co do plucia na forum do pan Ireneusz jest dobrym przykładem.
            • Gość: pol Re: Aktywność rzecznika Ireneusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:20
              Pan rzecznik to taki ratlerek prezydenta Wrony, ale jaki pan ............
          • Gość: oto durnie Re: Aktywność rzecznika Ireneusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:25
            porozmawiają przez telefon z człowiekiem i sądzą o czyjejś kompetencji, no
            kompletnie porąbani.......

Leśnikowski fachowcem, to mi dopero !?
            Na miły Bóg, dajcie nam spokój, fachowiec się znalazł, ha!
            • fraktal11 Re: Aktywność rzecznika Ireneusza 09.03.07, 12:39
              Rzeczywiście Pan Ireneusz, myli rzetelność z żarliwością, pyskówkę z
              merytorycznym wystąpieniem, a pracę w UM z pracą w agencji PR ( nie mylić z
              Polskim Radiem – gdzie akurat był b. dobry).

Niestety - jako rzecznik nie potrafi się wyzwolić z chęci walki z każdym kto
              ośmieli się mieć inne zdanie niż on sam czy jego chlebodawca. Ciekaw jestem z
              czego to wynika?

Niech spróbuje się ocenić jako dziennikarz – bo mam nadzieję , że nie zatracił
              umiejętności normalnego patrzenia na świat.
              • Gość: sdf Re: Aktywność rzecznika Ireneusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:04
                przywiązanie do stołka i stabilizacji, taki mini- Kurski
              • Gość: I.LEŚNIKOWSKI :-) IP: *.um.gov.pl 09.03.07, 14:39
                Podziwam tytaniczną pracę polegającą na wyrwaniu z kontekstu zdań pochodzących
                z dłuższych wypowiedzi na temat. Trzeba rzeczywiście nudzić sie w tym biurze.
                Jestem wzruszony.

Pana "fraktala", znawcę ministerialnych korytarzy i dokumentów z
                ministerialnych gabinetów pozdrawiam.

Czy słowo "fraktal" tym razem pochodzi od słowa "frakcja"?
                • Gość: Absolwent Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:12
                  PRL...

Ciekawe czy Wrona jest taki sam jak ten jego rzecznik?

hehehe
                • Gość: pros Tytaniczna praca ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:34
                  To pewnie oceniając przez pryzmat pracowitości i wydajności 1 200 urzędników
                  częstochowskiego magistratu.
                  Mnie owa "tytaniczna" praca zajeła ok. 5 minut a te zdania stanowią
                  kwintesencję Pana wypowiedzi, które wcale nie były takie długie.
              • Gość: właśnie Re: Aktywność rzecznika Ireneusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:35
                o tym samym mówię, ale on nie chce, nie potrafi zrozumieć
    • Gość: PR - owiec Re: Aktywność rzecznika Ireneusza IP: *.man.czest.pl 09.03.07, 13:33
      A mnie się gość podoba. Z punktu widzenia robienia propagandy i plucia
      na „zaplute karły reakcji” jest naprawdę skuteczny. Nie wiem ile ma lat, ale
      przygotowanie ma dobre.
      • Gość: lesnikowski Re: Aktywność rzecznika Ireneusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:40
        ma dużo śliny, więc sobie niech pluje i tak jego bełkot nikt nie bierze na poważne
    • Gość: art Re: Aktywność rzecznika Ireneusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:57
      a swoją drogą Wrona i LEŚNIKowski.... ciekawe, ciekawe....
    • Gość: kicha Re: Aktywność rzecznika Ireneusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 08:55
      ??????
    • Gość: cz-wa Re: Aktywność rzecznika Ireneusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 18:00
      Brawo Panie Irku, tak trzymać a przepędzimy obce wraże siły z miasta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka