Gość: jfk IP: *.gre.pl 27.03.07, 19:15 poszukuje radcy prawnego co moze poprowadzic sprawe przeciwko enionowi o slynne magnesy i uszkodzenia licznikow oraz o naleznosci jakie chce przez sad sciagnac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: enion - adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 21:27 Tu gamoniu na forum adwokata szukasz ? a rusz dupsko do jakiejs kancelarii pajacu i tam pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: enion - adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 22:06 A na poczatek przestań kombinować przy licznikach to adwokaci nie beda Ci potrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk Re: enion - adwokat IP: *.gre.pl 27.03.07, 22:07 jak nie znasz tematu po co wylewsz swoje lzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: enion - adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 22:08 No to oświeć mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk Re: enion - adwokat IP: *.gre.pl 27.03.07, 22:17 czytales ? cos w tym jest. A jak ktos kradl to masz racje powinien byc ukarany jest jezszce jeden post na temat enionu tez ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: enion - adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 22:20 Możliwe że masz racje. Mnie z enionu nic złego nie spotkało (i mam nadzieje ze nie spotka). Płacę regularnie za prąd, licznika nawet nie dotykam samodzielnie. Życzę powodzenia w dochodzeniu swych roszczeń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk Re: enion - adwokat IP: *.gre.pl 27.03.07, 22:23 i jeszcze jedno znam wiele ich przekretow ale niestety wszystko ladnie zalatwili na swoim podworku chociaz jeden pan co dzialal na Sikorskiego wpadl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk Re: enion - adwokat IP: *.gre.pl 27.03.07, 22:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=45264880 poczytaj ten post zmienisz zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk Re: enion - adwokat IP: *.gre.pl 27.03.07, 22:10 "kradziez pradu trzeba udowodnic w sądzie" masz nizej caly temat 50 wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś