Dodaj do ulubionych

znacie dobrą wróżkę

IP: 80.48.49.* 16.04.07, 15:58
chciałabym iść do dobrej sprawdzonej wróżki.w listopadzie była fajna na
targach w cepelii, nie wzięłam jej namiarów, nazywała się wróżka
Anna,blondynka po 30.może ją znacie.pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: muszla112 Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.realestate.net.pl 16.04.07, 16:13
      nie wchodź w to...
      • Gość: muszla111 Re: znacie dobrą wróżkę IP: 80.48.49.* 16.04.07, 16:26
        dlaczego.
    • Gość: ac Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.apus-net.pl 16.04.07, 22:54
      wrózbiarstwem zajmuję sie od 18 lat,czasami dziwią mnie klijenci którzy
      mówią, "jak cos wyjdzie nie tak to prosze nie mówić" jednak największą
      satysfakcję mam jak wrózba jest pomyslna.Pozdrawiam.
      • Gość: griszkap Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.apus-net.pl 17.04.07, 09:30
        witam z miła chęcia chciałbym skorzystać z pani usług. jak można się umówić z
        pania ?
    • Gość: muszla112 Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.realestate.net.pl 17.04.07, 12:43
      Nie wchodź w to, bo później jest coraz trudniej, nie będziesz umiała żyć
      normalnie...
      • Gość: jmk Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:25
        Dobra to taka, która mówi Ci to co chcesz usłyszeć, oj NAIWNA JESTEŚ!!
    • Gość: muszla111 Re: znacie dobrą wróżkę IP: 80.48.49.* 17.04.07, 20:00
      czy ta wróżka z targowej przyjmuje w sobotę.
      • Gość: ..... Re: znacie dobrą wróżkę IP: 212.87.241.* 17.04.07, 21:10
        Tego nie wiem czy w sobotę tez , bo ja zawsze chodzilam w piątki lub wtorki
        taki przesąd:)
    • Gość: wu Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:26
      ile sie placi za postawienie kart ?
      czy ta pani stawia tarota ?
      • Gość: muszla111 Re: znacie dobrą wróżkę IP: 80.48.49.* 20.04.07, 18:30
        dzisiaj byłam u niej jest super.Dzięki za adres,tylko numer mieszkania jest 14.
        • Gość: g Re: znacie dobrą wróżkę IP: 217.153.246.* 20.04.07, 18:37
          ile jej sie placi?chce isc
          • Gość: M Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 18:59
            A był ktoś może u wróżki w Lublińcu ? Podobno wszytsko co mowi to sie sprawdza!
            Ja byłam i pewne drobiazgi sie sprawdzają. Była tam kobieta która chodzi do
            niej od lat...
        • Gość: ...... Re: znacie dobrą wróżkę IP: 212.87.241.* 20.04.07, 19:15
          No prosze , i jakie wrazenie wywarła na Tobie ta kobieta, dawno juz u niej nie
          bylam , chyba sie tez wybiorę
          • Gość: do muszla11 Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:12
            Inni odpowiedzieli na Twój post, to prosze Ty napisz ile się płaci. No chyba, ze
            to jest jakis przesad i sie nie mowi.
          • Gość: M Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 12:16
            Czy to pytanie do mnie ??
            Jeśli tak to w pierwszerj chwili czułam sie dziwnie, bo popatrzyla na mnei
            przenikliwym wzrokiem ale po chwili już było ok!!
            Czekam czy spełnią się te ważne rzeczy a nie takie drobiazgi :)
            • Gość: muszla111 Re: znacie dobrą wróżkę IP: 80.48.49.* 21.04.07, 13:49
              płaci się 20zł.Jeżeli masz jakiś problem to warto iść.
    • maro_81 Re: znacie dobrą wróżkę 21.04.07, 18:09
      leczcie się.ja też mógłbym takie kity z kartami ludziom wciskać,wystarczy
      trochę logiki,psychologii i tym pogobnych.
      żal bierze,jak ludzie si.ę zachwycają,że ktoś ma rację w przepowiadaniu
      farmazonów..
      • Gość: M Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 14:51
        Tak to ciekawe...
        Skąd wrózka mogła wiedziec że niedługo urodiz sie w rodzinie dziecko, ze pójde
        na wesele, że znajomy bedzie miał wypadek
        Tak jasne Ty też mi to z szczegółami opowiesz...
        • maro_81 Re: znacie dobrą wróżkę 22.04.07, 14:58
          w kazdej rodzinie raz na jakiś czas rodzi się dziecko,wesela też się zdarzaja,a
          i wypadków nie brakuje.takie wyjaśnienie wystarczy?pozdrawiam
          • Gość: M Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 15:22
            No może być to jakies wyjasnienie.
            Ale skoro podaje konkretne daty to cos w tym musi być.
            Można wierzyć lub nie ale jednak pare rzeczy sie sprawdziło :)
            • maro_81 Re: znacie dobrą wróżkę 22.04.07, 15:39
              o z tymi datami to zadałaś mi bobu:)
              tak jak napisałaś,można wierzyć lub nie-każdy ma swoje zdanie i tak powinno być.
        • Gość: ..... Re: znacie dobrą wróżkę IP: 212.87.241.* 24.04.07, 16:28
          Wrózka z Targowej podaje wiecej drobnych szczegółow a abyś bardziej uwierzył ze
          mówi to co karty pokazują, mówi o rzeczach których juz wiesz np. odnosnie mnie
          samej. To co juz niestety wiem to podala mi ile mam dzieci, jakiej płci, które
          z dzieci podobne do taty a które do mnie. Jakiego koloru mąz ma wlosy. To ze
          tescia nie znam nie widzialam bo zmarł dawno przed poznaniem mojego męza.
          Jakiego koloru amochodu mój maz jeżdzi do pracy i z kim, jak nie pracował to
          równiez powiedziala o tym. I wiele innych szczególików, które robią wrazenie
          dlatego latwiej jest uwierzyc w to co ma nastąpic i po jakims czasie wszystko
          sie sprawdza mimo mojego odwlekania i czasami dzialania celowego aby tego czy
          tamtego uniknąc.
    • Gość: nika Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.flatpla.net 24.04.07, 20:39
      gratuluję pomysłu, najlepszą wróżką jest Pan Bóg, zastanów się kobieto co może
      wiedzieć o Twojej przyszłości ktoś taki jak Ty, pomyśl logicznie,nikt nie wie co
      czeka drugą osobę w przyszłości , wróżki jedynie wiedzą ile kasy wziąść od
      naiwnych osób. Pozdrawiam.
      • Gość: Do Niki Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 22:11
        Nie masz racji.
        Jest cos takiego jak czarna magia, karty i reinkarnacja,
        Nie kazdy MUSI wierzyc, ale glupio jak sie okaze, ze kiedys sama tam pojdziesz
        i dowiesz sie czegos naprzod
      • Gość: Marta Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 18:56
        Odemnie wróżka wzieła 10zł. To śmieszne pieniądze biorąc pod uwage zę dużo
        rzeczy mi powiedziała :)
    • Gość: odpowiedzcie Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 21:18
      sama kiedys bylam u wrozki, wiele rzeczy sie potwierdzilo z tego co powiedziala
      ALE..
      czy nie jest przypadkiem tak, ze ktos nam cos powie (wywrozy) a potem my
      pozniej szukamy i sami wylapujemy te informacje i wydarzenia, ktore maja
      miejsce a ktore nam przepowiedziano ??
      jak myslicie ?
      • Gość: Marta Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 21:26
        Pewnie wiele rzeczy tak jest jak mówisz. Ale są też rzeczy które są niezależne
        od naszej woli :)
        • Gość: odpowiedzcie Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 21:38
          mnie sprawdzilo sie wiele rzeczy ale nuruje mnie to jednak w zwiazku z tym
          tematem, czy sami nie prowokujemy pewnych wczesniej przepowiedzianych wydarzen..
          • Gość: ..... Re: znacie dobrą wróżkę IP: 212.87.241.* 27.04.07, 23:55
            Napewno nie jest tak jak myślisz. Za duzo szczegułów. Zdradze kilka np kiedy
            zabrałam kolezanke ze sobą. Ona miala trudny wybor albo zwolnic sie z pracy i
            wyjechac do innego kraju albo pozostac z chorym ojcem. jesli zostanie praca
            przejdzie jej koło nosa. Od razu jak weszła i usiadła to wrózka powiedziala do
            niej tak ze ona wie po co tu przyszła ze ma problem ze nie wie co zrobic ale
            powiedziala jej zeby ojcem sie nie przejmowala i jechala do tej Anglii ojcu nic
            nie będzie wyzdrowieje. Czy mozna nazwac to zbiegiem okolicznosci? Trafila na
            to? To był wlasnie jej problem i z tym sie udala do tej wrózki bo nie wiedziala
            co zrobic.Posłuchala ją oczywiscie i wyjechala a ojciec wyzdrowial dodam ze
            mial raka ale okazal sie do wyleczenia ten niezłosliwy.
    • Gość: magda Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 10:47
      ta pani stawia ze zwyklych kart czy tarota ??
      • Gość: .... Re: znacie dobrą wróżkę IP: 212.87.241.* 29.04.07, 10:54
        Zwykłe najzwyklejsze karty od 9 do asa
    • Gość: magda Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 11:11
      ja mialam kilka lat temu stawianego tarota.. chyba sie sprawdza
    • Gość: elly Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.79.inds.pl 29.04.07, 15:36
      mnie ta kobieta nie zachwyciła, pytała mnie czy jestem mężatką (powinna to w kartach zobaczyć), pytała czy mam siostre (a nie mam), powiedziała, że jest w moim życiu szatyn, a gdy zapytałam czy to z nim zwiążę swoją przyszłość odpowiedziała "możesz znać 10 szatynów a to będzie ten ósmy"... ehhh, strata kasy i czasu... nie polecam
      • Gość: kacha Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.trustnet.pl 30.04.07, 22:32
        Pewnie większość z was jest praktykującymi katoliczkami.Szkoda tylko,że biblii
        nie znacie,tam wyraźnie pisze,żeby nie korzystać z usług tego typu osób.Dla
        mnie to nieporozumienie!Dodam,że nie należę do osób,które chodzą co niedzielę
        do kościółka,uwielbiają księży itp.,ale znam takie dewotki,które właśnie w taki
        sposób postępują.Najpierw do kościółka a po "mszy" do wróżki.Może lepiej
        poczytajcie trochę Pisma Swiętego i zastanówcie się co robicie.
        • Gość: zibi Re: znacie dobrą wróżkę IP: 83.15.26.* 30.04.07, 22:40
          ja tam wierze pare razy bylam i sie sprawdzilo troszke rzeczy mozecie polecic
          jakas pobra pania z czestochowy
          wiecie co mnie najbardziej denerwuje ze na to sie mowi wrozka to nie jest
          wrozka tylko kobieta ktora stawia karty i tyle;/
    • Gość: Marc Re: znacie dobrą wróżkę IP: 195.205.202.* 02.05.07, 09:53
      Witam. Nie polecam nikomu tej "wróżki" z ul.Targowej. Byłem,widziałem.
      Najpierw pyta się czy jesteś żonaty,zamężna,czy masz dzieci,samochód,itp.
      Póżniej kręci się w kółko w tematach damsko-męskich. Ma gotowy schemat rozmowy.
      Każdemu mówi,że tak dobrych kart to ona jeszcze nie widziała,aby za chwilę
      oznajmić,że masz pogrzeb w rodzinie w przyszłym tygodniu.
      Żadnych konkretów. Nie polecam jej osobom o słabej psychice i podatnych na sugestie. Dziwna osoba. Otoczona świętymi obrazkami klnie jak szewc.
      Myślę,że znalazła niezły sposób na dorobienie sporych pieniędzy do emerytury.
      Co myślicie o tarociście z ul.Kilińskiego? Pozdrawiam.
      • Gość: Enter-ka Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:46
        Parę lat temu również wybrałam się do tej wróżki na Targowej, nic konkretnego mi
        nie powiedziała. W sumie to koleżance powiedziała to samo co mnie;) I jeszcze
        skasowała 25 zł. 2lata temu odwiedziłam wróżkę z Aleksandrii Bardzo miła pani
        Wróży z kart i ze zdjęcia Bardzo dużo powiedziała mi rzeczy które potem się
        sprawdziły i wzięła 5zł Tylko do niej bardzo trudno się dostać należy umawiać
        się telefonicznie i to jeszcze z polecenia kogoś znajomego. Przyjeżdżają do niej
        osoby z całej Polski- polecam.
        • Gość: Mycha Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:08
          Czy mozesz podac jakies namiary na ta babeczke a Aleksandii? jak jej szukac??
          Moze jakis numer tel? Dziekuje za pomoc.
        • Gość: Hanna-M Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 20:40
          Możesz podać jakiś kontakt do siebie -albo jak do tamtej kobiety z Aleksandrii
          dotrzeć -jak się z nią skontaktowac ? Pozdrawiam.
        • Gość: sylwia Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.man.czest.pl 08.05.07, 23:27
          czy ktos sie moze orientuje czy pani z Targowej przyjmuje w soboty?
    • Gość: Przema Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:58
      Dziewczyny czy Wy nie potraficie same decydowac o swoim zyciu?
      Nie wchodźcie w to ostrzegam! Jeżeli nawet mówią Wam coś co sie sprawdza to na
      pewno nie Bóg im to powiedział NA PEWNO! A jeśli nawet mają jakieś swięte
      obrazki u siebie to tylko dla zmyły. Moga nawet chodzić do kościoła ale BÓG nie
      pomaga ludziom przez usługi takich osób daję słowo. Możecie się wkopać w niezłe
      tarapaty duchowe już po jednej wizycie znam przypadki dziewczyn które musiały
      potem szukac pomocy u egzorcystów! A to już nie jest takie hop siup!
      • Gość: Przema Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 00:15
        zdejmij moherowy berecik, bo ci mozg sie poci.
        klatwy to nie ten wiek.
        a po kabale ustawiaja sie swiatowe glowy i nawet Policja
        • Gość: Mycha Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 19:22
          Bylam u pani z Targowej i jak do tej pory nic sie nie sprwdzilo i jeszcze mi
          wmawiala ze jak cos jest zapisane w kartach to jest pewne na 100% heheheehe.
          Kiedys chodzilam (w trudnych momentach swojego zycia) do p. Jadzi z Aleji
          Pokoju i tam wszystko sie sprawdzalo, ale pani wyjechala.... Moze dla
          niektorych jest to bajka i glupota, ale kiedy czlowiek ma czare chmury nad soba
          to szuka jakies wskazowki, jakiegos swiatelka w tunelu... Dlatego osoby
          krytykujace niech nie oceniaja tak surowo... Dla mnie to swego rodzaju
          terapia.. I poszukam innej osoby, ktora zna sie na kartach:) Pozdrawiam
          • Gość: babe tarocista z Kilinskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:18
            bylam u tego pana,spokojny sympatyczny,rozwial moje watpliwosci zyciowe.Tarota
            stawial dlugo cos ok.40min.kosztowalo to chyba 60zl.Nie bylo dat ,nazwisk i
            przeswietlania na wylot ,ale kabale oceniam dosc dobrze.
            A propo jeden z pan wrozek z Cz-wy, mojej znajomej zrobila taka wode z
            mozgu ,ze ta postapila wg jej podpowiedzi.No i... zyciowy blad za ktory do tej
            pory placi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka