Gość: muszla111 IP: 80.48.49.* 16.04.07, 15:58 chciałabym iść do dobrej sprawdzonej wróżki.w listopadzie była fajna na targach w cepelii, nie wzięłam jej namiarów, nazywała się wróżka Anna,blondynka po 30.może ją znacie.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muszla112 Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.realestate.net.pl 16.04.07, 16:13 nie wchodź w to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszla111 Re: znacie dobrą wróżkę IP: 80.48.49.* 16.04.07, 16:26 dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.apus-net.pl 16.04.07, 22:54 wrózbiarstwem zajmuję sie od 18 lat,czasami dziwią mnie klijenci którzy mówią, "jak cos wyjdzie nie tak to prosze nie mówić" jednak największą satysfakcję mam jak wrózba jest pomyslna.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: griszkap Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.apus-net.pl 17.04.07, 09:30 witam z miła chęcia chciałbym skorzystać z pani usług. jak można się umówić z pania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszla112 Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.realestate.net.pl 17.04.07, 12:43 Nie wchodź w to, bo później jest coraz trudniej, nie będziesz umiała żyć normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:25 Dobra to taka, która mówi Ci to co chcesz usłyszeć, oj NAIWNA JESTEŚ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszla111 Re: znacie dobrą wróżkę IP: 80.48.49.* 17.04.07, 20:00 czy ta wróżka z targowej przyjmuje w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: znacie dobrą wróżkę IP: 212.87.241.* 17.04.07, 21:10 Tego nie wiem czy w sobotę tez , bo ja zawsze chodzilam w piątki lub wtorki taki przesąd:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wu Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:26 ile sie placi za postawienie kart ? czy ta pani stawia tarota ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszla111 Re: znacie dobrą wróżkę IP: 80.48.49.* 20.04.07, 18:30 dzisiaj byłam u niej jest super.Dzięki za adres,tylko numer mieszkania jest 14. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: znacie dobrą wróżkę IP: 217.153.246.* 20.04.07, 18:37 ile jej sie placi?chce isc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 18:59 A był ktoś może u wróżki w Lublińcu ? Podobno wszytsko co mowi to sie sprawdza! Ja byłam i pewne drobiazgi sie sprawdzają. Była tam kobieta która chodzi do niej od lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: znacie dobrą wróżkę IP: 212.87.241.* 20.04.07, 19:15 No prosze , i jakie wrazenie wywarła na Tobie ta kobieta, dawno juz u niej nie bylam , chyba sie tez wybiorę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do muszla11 Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:12 Inni odpowiedzieli na Twój post, to prosze Ty napisz ile się płaci. No chyba, ze to jest jakis przesad i sie nie mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 12:16 Czy to pytanie do mnie ?? Jeśli tak to w pierwszerj chwili czułam sie dziwnie, bo popatrzyla na mnei przenikliwym wzrokiem ale po chwili już było ok!! Czekam czy spełnią się te ważne rzeczy a nie takie drobiazgi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszla111 Re: znacie dobrą wróżkę IP: 80.48.49.* 21.04.07, 13:49 płaci się 20zł.Jeżeli masz jakiś problem to warto iść. Odpowiedz Link Zgłoś
maro_81 Re: znacie dobrą wróżkę 21.04.07, 18:09 leczcie się.ja też mógłbym takie kity z kartami ludziom wciskać,wystarczy trochę logiki,psychologii i tym pogobnych. żal bierze,jak ludzie si.ę zachwycają,że ktoś ma rację w przepowiadaniu farmazonów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 14:51 Tak to ciekawe... Skąd wrózka mogła wiedziec że niedługo urodiz sie w rodzinie dziecko, ze pójde na wesele, że znajomy bedzie miał wypadek Tak jasne Ty też mi to z szczegółami opowiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
maro_81 Re: znacie dobrą wróżkę 22.04.07, 14:58 w kazdej rodzinie raz na jakiś czas rodzi się dziecko,wesela też się zdarzaja,a i wypadków nie brakuje.takie wyjaśnienie wystarczy?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 15:22 No może być to jakies wyjasnienie. Ale skoro podaje konkretne daty to cos w tym musi być. Można wierzyć lub nie ale jednak pare rzeczy sie sprawdziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
maro_81 Re: znacie dobrą wróżkę 22.04.07, 15:39 o z tymi datami to zadałaś mi bobu:) tak jak napisałaś,można wierzyć lub nie-każdy ma swoje zdanie i tak powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: znacie dobrą wróżkę IP: 212.87.241.* 24.04.07, 16:28 Wrózka z Targowej podaje wiecej drobnych szczegółow a abyś bardziej uwierzył ze mówi to co karty pokazują, mówi o rzeczach których juz wiesz np. odnosnie mnie samej. To co juz niestety wiem to podala mi ile mam dzieci, jakiej płci, które z dzieci podobne do taty a które do mnie. Jakiego koloru mąz ma wlosy. To ze tescia nie znam nie widzialam bo zmarł dawno przed poznaniem mojego męza. Jakiego koloru amochodu mój maz jeżdzi do pracy i z kim, jak nie pracował to równiez powiedziala o tym. I wiele innych szczególików, które robią wrazenie dlatego latwiej jest uwierzyc w to co ma nastąpic i po jakims czasie wszystko sie sprawdza mimo mojego odwlekania i czasami dzialania celowego aby tego czy tamtego uniknąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.flatpla.net 24.04.07, 20:39 gratuluję pomysłu, najlepszą wróżką jest Pan Bóg, zastanów się kobieto co może wiedzieć o Twojej przyszłości ktoś taki jak Ty, pomyśl logicznie,nikt nie wie co czeka drugą osobę w przyszłości , wróżki jedynie wiedzą ile kasy wziąść od naiwnych osób. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Niki Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 22:11 Nie masz racji. Jest cos takiego jak czarna magia, karty i reinkarnacja, Nie kazdy MUSI wierzyc, ale glupio jak sie okaze, ze kiedys sama tam pojdziesz i dowiesz sie czegos naprzod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 18:56 Odemnie wróżka wzieła 10zł. To śmieszne pieniądze biorąc pod uwage zę dużo rzeczy mi powiedziała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedzcie Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 21:18 sama kiedys bylam u wrozki, wiele rzeczy sie potwierdzilo z tego co powiedziala ALE.. czy nie jest przypadkiem tak, ze ktos nam cos powie (wywrozy) a potem my pozniej szukamy i sami wylapujemy te informacje i wydarzenia, ktore maja miejsce a ktore nam przepowiedziano ?? jak myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 21:26 Pewnie wiele rzeczy tak jest jak mówisz. Ale są też rzeczy które są niezależne od naszej woli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedzcie Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 21:38 mnie sprawdzilo sie wiele rzeczy ale nuruje mnie to jednak w zwiazku z tym tematem, czy sami nie prowokujemy pewnych wczesniej przepowiedzianych wydarzen.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: znacie dobrą wróżkę IP: 212.87.241.* 27.04.07, 23:55 Napewno nie jest tak jak myślisz. Za duzo szczegułów. Zdradze kilka np kiedy zabrałam kolezanke ze sobą. Ona miala trudny wybor albo zwolnic sie z pracy i wyjechac do innego kraju albo pozostac z chorym ojcem. jesli zostanie praca przejdzie jej koło nosa. Od razu jak weszła i usiadła to wrózka powiedziala do niej tak ze ona wie po co tu przyszła ze ma problem ze nie wie co zrobic ale powiedziala jej zeby ojcem sie nie przejmowala i jechala do tej Anglii ojcu nic nie będzie wyzdrowieje. Czy mozna nazwac to zbiegiem okolicznosci? Trafila na to? To był wlasnie jej problem i z tym sie udala do tej wrózki bo nie wiedziala co zrobic.Posłuchala ją oczywiscie i wyjechala a ojciec wyzdrowial dodam ze mial raka ale okazal sie do wyleczenia ten niezłosliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 10:47 ta pani stawia ze zwyklych kart czy tarota ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: znacie dobrą wróżkę IP: 212.87.241.* 29.04.07, 10:54 Zwykłe najzwyklejsze karty od 9 do asa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 11:11 ja mialam kilka lat temu stawianego tarota.. chyba sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elly Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.79.inds.pl 29.04.07, 15:36 mnie ta kobieta nie zachwyciła, pytała mnie czy jestem mężatką (powinna to w kartach zobaczyć), pytała czy mam siostre (a nie mam), powiedziała, że jest w moim życiu szatyn, a gdy zapytałam czy to z nim zwiążę swoją przyszłość odpowiedziała "możesz znać 10 szatynów a to będzie ten ósmy"... ehhh, strata kasy i czasu... nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.trustnet.pl 30.04.07, 22:32 Pewnie większość z was jest praktykującymi katoliczkami.Szkoda tylko,że biblii nie znacie,tam wyraźnie pisze,żeby nie korzystać z usług tego typu osób.Dla mnie to nieporozumienie!Dodam,że nie należę do osób,które chodzą co niedzielę do kościółka,uwielbiają księży itp.,ale znam takie dewotki,które właśnie w taki sposób postępują.Najpierw do kościółka a po "mszy" do wróżki.Może lepiej poczytajcie trochę Pisma Swiętego i zastanówcie się co robicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: znacie dobrą wróżkę IP: 83.15.26.* 30.04.07, 22:40 ja tam wierze pare razy bylam i sie sprawdzilo troszke rzeczy mozecie polecic jakas pobra pania z czestochowy wiecie co mnie najbardziej denerwuje ze na to sie mowi wrozka to nie jest wrozka tylko kobieta ktora stawia karty i tyle;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marc Re: znacie dobrą wróżkę IP: 195.205.202.* 02.05.07, 09:53 Witam. Nie polecam nikomu tej "wróżki" z ul.Targowej. Byłem,widziałem. Najpierw pyta się czy jesteś żonaty,zamężna,czy masz dzieci,samochód,itp. Póżniej kręci się w kółko w tematach damsko-męskich. Ma gotowy schemat rozmowy. Każdemu mówi,że tak dobrych kart to ona jeszcze nie widziała,aby za chwilę oznajmić,że masz pogrzeb w rodzinie w przyszłym tygodniu. Żadnych konkretów. Nie polecam jej osobom o słabej psychice i podatnych na sugestie. Dziwna osoba. Otoczona świętymi obrazkami klnie jak szewc. Myślę,że znalazła niezły sposób na dorobienie sporych pieniędzy do emerytury. Co myślicie o tarociście z ul.Kilińskiego? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enter-ka Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:46 Parę lat temu również wybrałam się do tej wróżki na Targowej, nic konkretnego mi nie powiedziała. W sumie to koleżance powiedziała to samo co mnie;) I jeszcze skasowała 25 zł. 2lata temu odwiedziłam wróżkę z Aleksandrii Bardzo miła pani Wróży z kart i ze zdjęcia Bardzo dużo powiedziała mi rzeczy które potem się sprawdziły i wzięła 5zł Tylko do niej bardzo trudno się dostać należy umawiać się telefonicznie i to jeszcze z polecenia kogoś znajomego. Przyjeżdżają do niej osoby z całej Polski- polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:08 Czy mozesz podac jakies namiary na ta babeczke a Aleksandii? jak jej szukac?? Moze jakis numer tel? Dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna-M Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 20:40 Możesz podać jakiś kontakt do siebie -albo jak do tamtej kobiety z Aleksandrii dotrzeć -jak się z nią skontaktowac ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.man.czest.pl 08.05.07, 23:27 czy ktos sie moze orientuje czy pani z Targowej przyjmuje w soboty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przema Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:58 Dziewczyny czy Wy nie potraficie same decydowac o swoim zyciu? Nie wchodźcie w to ostrzegam! Jeżeli nawet mówią Wam coś co sie sprawdza to na pewno nie Bóg im to powiedział NA PEWNO! A jeśli nawet mają jakieś swięte obrazki u siebie to tylko dla zmyły. Moga nawet chodzić do kościoła ale BÓG nie pomaga ludziom przez usługi takich osób daję słowo. Możecie się wkopać w niezłe tarapaty duchowe już po jednej wizycie znam przypadki dziewczyn które musiały potem szukac pomocy u egzorcystów! A to już nie jest takie hop siup! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przema Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 00:15 zdejmij moherowy berecik, bo ci mozg sie poci. klatwy to nie ten wiek. a po kabale ustawiaja sie swiatowe glowy i nawet Policja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: znacie dobrą wróżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 19:22 Bylam u pani z Targowej i jak do tej pory nic sie nie sprwdzilo i jeszcze mi wmawiala ze jak cos jest zapisane w kartach to jest pewne na 100% heheheehe. Kiedys chodzilam (w trudnych momentach swojego zycia) do p. Jadzi z Aleji Pokoju i tam wszystko sie sprawdzalo, ale pani wyjechala.... Moze dla niektorych jest to bajka i glupota, ale kiedy czlowiek ma czare chmury nad soba to szuka jakies wskazowki, jakiegos swiatelka w tunelu... Dlatego osoby krytykujace niech nie oceniaja tak surowo... Dla mnie to swego rodzaju terapia.. I poszukam innej osoby, ktora zna sie na kartach:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babe tarocista z Kilinskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:18 bylam u tego pana,spokojny sympatyczny,rozwial moje watpliwosci zyciowe.Tarota stawial dlugo cos ok.40min.kosztowalo to chyba 60zl.Nie bylo dat ,nazwisk i przeswietlania na wylot ,ale kabale oceniam dosc dobrze. A propo jeden z pan wrozek z Cz-wy, mojej znajomej zrobila taka wode z mozgu ,ze ta postapila wg jej podpowiedzi.No i... zyciowy blad za ktory do tej pory placi. Odpowiedz Link Zgłoś