Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 08:45 Orientuje się ktoś gdzie w Cz-wie można kupic złote, małe naklejki w kształcie serduszek. Dzieki za odp. Złośliwcy proszeni sa o ugryzienie się w język :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancymonka Re: Złote naklejki - serduszka 05.07.07, 12:51 Chodzi ci o takie coś -> swiatpasji.pl/sklep/index.php?products=product&prod_id=3606 ?? Trzeba by połazić po papierniczych, może się gdzieś znajdzie. Na pl. Daszyńskiego (prawie na rogu z Krakowską) jest taki sklep z dekoracjami ślubno - komunijno - chrzcielnymi. Może tam by były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Złote naklejki - serduszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:56 Właśnie o coś takiego mi chodzi. Na allegro znalazłam, ale trzeba czekać na przesyłkę, a mnie potrzeba na wczoraj :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inf Re: Złote naklejki - serduszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 19:02 Przy ul.Jasnogórskiej jest sklep"plastyk" może inna nazwa ale zaopatruje plastyków.Jak Szk.Muz.Jeżeli nie będą mieli gotowych serduszek to kup papier(samoprzylepny/koloru jaki potrzebujesz.,na drukarkę i wydrukuj ,następnie wytnij potrzebne formy -choćby takie jak ze zdjęcia podanego wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś