Gość: a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:54 strony www nie otwierają się prawidłowo(nie wszytki),winamp przestał dzałać..pewnie mam wirusa..mam avasta..skanuje,nic ie wykrywa...co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inna Re: wirus? :( IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.07, 22:18 spróbuj przeskanowac innym antywirusem.żaden antywirus nie daje 100%,ja mialam kiedys avasta i złapałam takiego wirusa ze malo cały komp nie poszedł.radze przeskanuj innym.dla pewnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
barone Re: wirus? :( 29.08.07, 22:20 Co to znaczy nieprawidłowo? Używam Opery i czasem strony nie otwierają się tak, jak bym chciał. Co z Winampem? Uruchamia się, czy nie? Sprawdź innymi antywirusami. A poza tym wejdź na forum bardziej odpowiednie, np. Komputery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: wirus? :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 22:29 strony bez +zdjęć(choć powinny być i wcześniej się pokazywały),strony dziwnie rozciągnięte....np.allegro -jest pasek boczny(lewy)i pusty środek(nie widać towarów...na wp.pl nie da sie założyć konta - brak miejsc na wpisy...co polecacie?czym przeskanować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: wirus? :( IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.07, 23:12 Zobacz tym www.eset.pl/onlinescan Ostatnio polecany. Potem ewido.com , może mks vir i arca online. Bywa, że trojan blokuje dostęp do skanerów. Może jeszcze trend micro. Musisz uzbroić się w cierpliwaść i nie włączaj kilku na raz. Potem ściągnij hijack this i wklej log z tego programu. Nie wiem czy tu się da? Jeśli nie to na jakimś forum o bezpieczeństwie i wirusach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: wirus? :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 09:39 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=430 Odpowiedz Link Zgłoś