Dodaj do ulubionych

EXKLUSIV PUB CO SADZICIE!!!!!!!!!!!

08.01.07, 23:02
Ostatni bylem w tzm EX-sie siedzimy z paczka przyjaciol przychodzi kelnerka i
wacha dzbanek z sokiem czy dolewamy lewa vodke!!!!!!!!!!!! a na koniec
sympatyczny pan wlasciciel mowi parskajac smiechem to co wpadniecie za tydzien
zarobie troche kaski i ha ha ha..........co sadzicie o tym pub-ie JA JUZ TAM
NIE POJDE!!!!!!!!!!!!! WIOCHA WIOCHA
Obserwuj wątek
    • majeczkaa Re: EXKLUSIV PUB CO SADZICIE!!!!!!!!!!! 09.01.07, 01:10
      Dobrze sądzę o tym klubie. ;) bYwam tak i póki co nie mam żadnych zastrzeżeń.
      Fakt, że pan Robert [własciel] jest trochę nadgorliwy i czasami zachowuje się
      mało adekwatnie do sytuacji, ale ogólnie nie narzekam. ;)
      Samo miejsce mi się podoba lubie tam chodzic na weekendowe piwko, ale jest tam
      bardzo mało miejsca i jak się ludzi najdzie to jest lekki ścisk.
      tak czy siak póki co klub oceniam na plus. ;)
      • usarmy Re: EXKLUSIV PUB CO SADZICIE!!!!!!!!!!! 09.01.07, 17:45
        MAJECZKA

EX jest o.k, super pubik w Zawierciu smiem twirdzic najlepszy!!!! ale robic
        takie jaja z wachaniem dzbanku!!!!!! Ja sie z tym nigdy nie spotkalem...a
        chodzilem tam co tydzien!!!!!!pozdrawiam jesli tam chodzilas chodzis pewnie
        widzielismy sie - OWEN
        • le_szek Problem z klawiaturą? 09.01.07, 20:03
          Kolego usarmy, chyba masz problem z klawiaturą - a to Caps Lock się zatnie, a to
          wykrzyknik, a to spacja nie działa ;-p
          • usarmy Re: Problem z klawiaturą? 10.01.07, 16:26
            kolego...lapa mam z us... a nie chce mi sie zmieniac na pl bo non top korzystam
            w pracy z anglika pozdro
            • le_szek Re: Problem z klawiaturą? 10.01.07, 16:34
              A przeczytałeś w ogóle, o czy ja piszę? Walisz pierdylion wykrzykników, brakuje
              spacji, co i rusz masz włączonego Capsa - nie ma to nic wspólnego z rodzajem
              klawiatury. Nic nie pisałem o polskich literach!
              • usarmy Re: Problem z klawiaturą? 15.01.07, 00:08
                misiek czepiasz sie pierdol!!!!!
        • majeczkaa Re: EXKLUSIV PUB CO SADZICIE!!!!!!!!!!! 14.01.07, 21:54
          Owen-ile TY masz lat?
          Znałam kiedyś jednego Owen "z widzenia", ale nie wiem czy to TY? ;))
          Wysoki blondyn, który pogrywał na hali Osiru (starego) w piłkę. ;) TY czy nie
          Ty? ;)

BYłam tam parę razy. Knajpa Ok. Podoba mi się, jest dość topowym miejscem w Z-
          ciu.
          Nigdy nie miałam akcji z dzbankami, może jakoś źle odebrałeś gadkę kelnerki czy
          tam własciciela.
          Spokoo, nie ma co kruszyc kopii. Może oni są przewrażliwieni, bo mięli juz
          takie akcje (byłam świadkiem) i wiesz pewnie stąd taka reakcja. ;)
          • usarmy Re: EXKLUSIV PUB CO SADZICIE!!!!!!!!!!! 15.01.07, 00:06
            masz racje.... troche przesadzili w EXKLU!!! ale bylo minelo juz o tym
            zapomnialem ale troszke sie wkurwi...stop. Ano gralem w pilke w warcie prawie
            10 lat!!!!! ale to bylo w czasach studiow,liceum..teraz tez grywam ale
            czasami.Pozdrawiam
            OWEN rocznik 1976
            • majeczkaa Re: EXKLUSIV PUB CO SADZICIE!!!!!!!!!!! 15.01.07, 14:33
              NO to całkiem możliwe, że wiem który to Ty. ;)

Jeszcze jak napiszesz, że znasz Krzyśka Barana z B. POla (nie wiem gdzie
              obecnie mieszka). Prawie dwumetrowego dryblasa z czarnymi włosami, który tez
              pogrywał w piłę to chyba już nie będę mieć watpliwości. ;)

Dawno CIę nie widziałam. ;)
              • usarmy Re: EXKLUSIV PUB CO SADZICIE!!!!!!!!!!! 16.01.07, 21:28
                NIESTETY NIE !!!!!!!!!!! pozdrawiam OWEN
                • majeczkaa Re: EXKLUSIV PUB CO SADZICIE!!!!!!!!!!! 18.01.07, 19:21
                  Oj to faktycznie pomyłka. ;)

Pozdrawiam. ;))
                  • usarmy Re: EXKLUSIV PUB CO SADZICIE!!!!!!!!!!! 18.01.07, 21:48
                    POZDRAWIAM !!!!!!!
    • genetlman Re: EXKLUSIV PUB CO SADZICIE!!!!!!!!!!! 10.01.07, 16:19
      Jak się idzie do klubu to nie tylko po to żeby posiedzieć
      kilka godzin wieczorem przy jednej coli czy soczku.
      Właściciel luzacki dał Ci do zrozumienia że nie chce takich
      gości u siebie w klubie. On też musi z czegoś żyć.
      Jakie to oczywiste...
      • usarmy Re: EXKLUSIV PUB CO SADZICIE!!!!!!!!!!! 10.01.07, 16:25
        misiek przepierdalalem tam w weekend lekko 200 pln....juz nie oto chodzi o ta
        kase ale gdzie do ku....nedzy kolego wachaja ci ku..np do kufla etc. pozdrawiam
        ps a Robi fajny kolo czasami mu srubka bije...
        • jedzoslaw Re: EXKLUSIV PUB CO SADZICIE!!!!!!!!!!! 22.01.07, 15:39
          JA TEŻ BĘDĘ PISAŁ METODĄ AUTORA WĄTKU!!!!!!!!!!!
          No może lepiej nie, bo oczy trochę bolą...
          Byłem tam ostatnio z jedną kumpelą. Byłem właściwie po raz pierwszy. Lokal moim
          zdaniem urządzony ze smakiem i klasą, ale jedynie nie spodobało mi się używanie
          go jako miejsca do dyskotek. Jest taka moda na robienie z lokalu nasiadowego
          lokal uniwersalny z funkcją dyskotekową. Tylko, że w normalnych warunkach (np. w
          czasach dawnego Blue Cafe) jest jeszcze konkretnej wielkości parkiet, gdzie
          można tanczyć. Tymczasem tutaj czegoś takiego nie ma. Z dawnego "Blue Cafe"
          obcięto dawną część parkietową i teraz taniec skupia się na środku lokalu,
          między stolikami, na powierzchni ok. 5 m.kw.(!). W rezultacie ludzie tańczą
          niczym w zatłoczonym autobusie PKS relacji Zawiercie-Wierbka i trzeba naprawdę
          dużego szczęścia, żeby nie oberwać łokciem od kolesia, który postanowił
          zatańczyć ze swoją laską taniec klasyczny pomimo ścisku (a zawsze taki się
          znajdzie, grrr...), albo nie mieć zdeptango obuwia. Doliczmy jeszcze do tego
          grupki kolesi/lasek, którzy niby nigdy nic urządzają sobie party na stojaka
          między swym stolikiem a kłębem tańczących ludzi, za nic mając politykę
          oszczędzania miejsca. Dlatego na piwo do Exclusiv, owszem można, ale na noc już
          nie.
          I na koniec problem ubikacji, która jest koedukacyjna. Nie jest to zbyt fortunne
          rozwiązanie.
          • usarmy Re: EXKLUSIV PUB CO SADZICIE!!!!!!!!!!! 01.02.07, 14:17
            ZGADZAM SIE !!!!! Swietny opis... ptk-sob-ndz tlok!!! ale w reszte dni luzik!!!
            troszke za maly szczegolnie miejsce do tanca, a bym zapomnial stoliki po 35 pln
            o.k rozumiem ale jesli ktos chce wpasc na 2 browarki to sie tloczy jak sledz w
            puszce.....pozdrawiam
          • majeczkaa Re: EXKLUSIV PUB CO SADZICIE!!!!!!!!!!! 11.02.07, 20:34
            Jedzoslaw, rewelacyjnie i bardzo trafnie opisałeś to miejsce! ;)) Mam
            identyczne odczucia.
            Co z tego, że lubię tam iść na piwo, jak juz o 20 nie ma tam miejsca, a ludzi
            jest meksykańsko dużo... Więc zazwyczaj wychodzę, bo nie ma miejsca, nawet do
            picia na stojaka.
            No i kibel. Porażka. 2 kabiny-mało, do tego koedukacyjne!
            JUż nie raz wlazłam niechcący (!) gościowi do ubikacji, bo przeciez faceci się
            nie zamykają w WC. ;)) A i na "pukanie" nie raczą odpowiedzieć "zajęte". ;))

A nie wiecie czemu "obcieli" Exa? Tam przeciez było o wiele więcej miejsca.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka