Dodaj do ulubionych

Co się stało z Angruszem?

IP: *.149.dsl.mel.iprimus.net.au 25.09.07, 13:45
Który z takim zapałem zakładał wątki o PiS? Nie chce ze mną polemizować ,
czuje się rozczarowany.
Obserwuj wątek
    • Gość: Eryk XiI do Michał Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.profiline.pl 25.09.07, 13:56
      Pewnie byłeś durnym uczniem, a więc ma Ciebie rerdecznie dość.
      Wówczas musiał spoglądać na Twe oblicze, a obecnie ma to "gdzieś" !

Angrusz pewnie zgodzi się z Tobą porozmawiać, ale tylko w języku
      angielskim, by sprawdzić przy okazji jakie efekty przyniosła jego
      mozolna praca.

Poucz się jeszce troszkę, a gwarantuję Ci, że zmądrzejesz !!!
    • Gość: Wlodek Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.vf.shawcable.net 25.09.07, 14:20
      Michale.
      Angruszowi nie potrzebny jest facet do dyskusji o faktach i realich.
      On jest WIERZACY jedynie we wlasne wizje i w to co Kaczynski wypowie.
      Samodzielne myslenie to w jego przypadku zjawisko nieznane.
      W tym przypadku mozesz tylko korygowac idiotyzmy wypisywane przez
      niego jedynie w celach oswiatowych.
      Jego zaprogramowano w czasach realsocjalu i tak mu juz zostalo.
      Gdybys Ty zdobywal wiedze na WUMLu to tez bys tak mial:))))
      I nie wywoluj angrusza z lasu, bo lasu nie bedzie i NIC nie bedzie!
      • Gość: Michał Kaśkosz Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.149.dsl.mel.iprimus.net.au 25.09.07, 15:44
        A już mi się wydawało, że nawiązałem z nim dialog i da się jakoś sensownie
        porozmawiać. A może nawet przekonać. A tu nic z tego, widzę, że się pokazuje ale
        raz podjętej polemiki nie chce kontynuować. Szkoda.
        • Gość: niewinny Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 16:46
          Brak argumentów, wydaje mi się że zaczyna wątek wedle własnego widzi
          mi się, a pod nadmiarem argumentów strony przeciwne ucieka, nie
          odzywa się.
          Ciekawi mnie tylko czy uwczesna władza też tak zrobi gdy przegra
          wybory (mam nadzieje że te najbliższe) i stworzy nowe ugrupowanie
          polityczne o jeszcze bardziej despotycznych i dyktaturalnych
          poglądach.
      • Gość: angrusz Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 18:07

Do Włodka :

Na WUML-u wiedzy nie zdobywałem ale na Politechnice ŚLąskiej ,
        Akademii Ekonomicznej w Katowicach , Uniwersytecie Śląskim, Akademii
        Polonijnej .
        Do dyskusji o pewnych faktach i ich ocenie juz nie ma siły .
        Np o Balcerowiczu , miejcie swoje zdanie ja mam swoje .
        • Gość: Michał Kaśkosz Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.149.dsl.mel.iprimus.net.au 26.09.07, 01:13
          Ja myślę, że zabrakło Ci argumentów.

Jeżeli nie chcesz dyskutować o Balcerowiczu...
          Proponuje dyskusje na temat: Miało być 3 mln mieszkań, są mieszkania po 3 mln.
        • Gość: Wlodek Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.vf.shawcable.net 26.09.07, 01:37
          Gość portalu: angrusz napisał(a):

>
          > Do Włodka :
          >
          > Na WUML-u wiedzy nie zdobywałem ale na Politechnice ŚLąskiej ,
          > Akademii Ekonomicznej w Katowicach , Uniwersytecie Śląskim,
          Akademii
          > Polonijnej .

Nie wierze, ale jesli nawet i przypadkiem jest to prawda, to
          straciles czas.
          "Twoja" ekonomia to wlasnie poziom WUMLu [ wiem cus* o tym, bo u nas
          dyrektorowal lektor partyjny] i nic ponadto.
          Straciles wiec czas i pieniadze podatnika, czyli takze moje.
          Na AE musiales miec jakies specjalne kursy, bo bylo tam mimo komuny
          paru solidnych akademikow, ktorzy wiedzieli m. in jak wytlumaczyc
          podstawowe terminy i zjawiska z ekonomii.
          Takze tzw socjalizmu. Jeden docent z tej uczelni tlumaczyl ludowi na
          czym polega inflacja i dlaczego trzeba z nia walczyc.
          Ale to bylo na moich wykladach i ow docent nie byl MARCOWY:))))
          wiec wiedzial o czym mowi.

> Do dyskusji o pewnych faktach i ich ocenie juz nie ma siły .
          - Tu nie sila, a rozum decydujace ma znaczenie. I logiczne
          myslenie:)))

> Np o Balcerowiczu , miejcie swoje zdanie ja mam swoje .

Sprobuj jeszcze raz bez uzywek:)
          A zdanie mozesz miec. Tylko nie balamuc nieletnich.
          • Gość: angrusz Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 21:24

Do Włodka :

Uzywwek używam w miarę .
            Na Pol.Śl mgr inż dzienne dyplo na temat " Ekstrakcja wegla toluenem
            w warunkach nadkrytycznych "
            Na AE to nie kursy ale normalny kurs tzw licencjat ( dawniej studia
            zawodowe ) , a dyplom u doc. Barteczka ( wted doc )

UŚl podyplomowe prawnicze - prawo w handlu zagranicznym .

No i na AP tzw studium pedagogiczne .

Czy straciłem czas . Nie odczuwam . Trace szanse i cierpliwość .

Za 2 ostatnie płaciłem sam .
            W sumie kawał czasu , sporo wyrzeczeń i wysiłku organizacyjnego i
            umysłowego ale dla wytrwałego do zaliczenia .
            • Gość: Russian Girl Re: Co się stało z Angruszem? IP: 212.87.241.* 26.09.07, 21:42
              A co z angielskim? Samouk?
            • Gość: Wlodek Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.vf.shawcable.net 27.09.07, 01:35
              Gość portalu: angrusz napisał(

> Uzywwek używam w miarę .

To moze PO napisaniu czego na forum, a nie PRZED.
              I tych firmowych, a nie na bazie glikolu, albo denatury.

> Na Pol.Śl mgr inż dzienne dyplo na temat " Ekstrakcja wegla
              toluenem w warunkach nadkrytycznych "

- Jakies wdrozenia, patenty itp...Przydalo sie to komus na cus", czy
              tak sobie a muzom, zeby papier zaczernic?

> Na AE to nie kursy ale normalny kurs tzw licencjat ( dawniej
              studia zawodowe ) , a dyplom u doc. Barteczka ( wted doc )
              >
              Ewidentny przyklad wydania dokumentow bez sprawdzenia poziomu
              wiedzy... Docent musial byc marcowy, bo normalny ze wstydu musialby
              popelnic sepuku po przeczytaniu tego co wypisujesz na forum:))))
              A te marcowe nie takie numera klepaly.

> UŚl podyplomowe prawnicze - prawo w handlu zagranicznym .
              >
              Jeeezus Maria !!! Ze tak powiem...
              >
              > Czy straciłem czas . Nie odczuwam .

Ty moze nie... Ale gdyby w przedszkolach dyplomy wydawali, to nie
              musialbys sie tak przemeczac i wyrzeczac:)))
              O milionach wyrzuconych w bloto przez OJCZYZNE nie wspomne...
              I popatrz wszystko na marne.
              A taki vminister od SKARBU nawet korytarza nie powachal na uczelni
              i ...ma robote.
              A ten drugi stocznie, dziesiatki tysiecy na miesiac pensji za
              NICZEGO nierobienie, a oni przeciez nie jedyni. Taki minister od
              rybolowstwa morze ogladal na wczasach, a ryby w telewizji i tez
              MINISTER u Kaczynskiego.
              I na co ci w tym PiSlandzie ten twoj "wysilek umyslowy".
              Nie dosc, ze my cierpimy z tego, to jeszcze dla OJCZYZNY nr 4
              pozytek jak z jednej kaczki w stadzie labedzi.
              Trace szanse i cierpliwość .
              >
              > Za 2 ostatnie płaciłem sam .
              > W sumie kawał czasu , sporo wyrzeczeń i wysiłku organizacyjnego i
              > umysłowego ale dla wytrwałego do zaliczenia .
              • Gość: angrusz Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 18:10

Do Włodka :

" Ekstrakcja ... " było to za Gierka i wtedy były różne pomysły na
                przerabianie węgla na paliwa płynne .
                Różne były technologie ale potem całość jakoś upadła a zespoły
                badawcze uległy rozproszeniu .
                Teraz cena ropy jest już wysoka i będzie rosła , więc może ktos
                zainteresuje sie tymi metodami .
                Ja w tych badaniach byłem maleńkin trybikiem .
              • Gość: angrusz Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 18:13

Twój okrzyk " Rany ... " to oznaka zdumienia , że tyle można ?
                Ano mozna , powoli , uparcie , i wszystko zaliczyłem .Dodaj języki
                jeszcze .
                No cóż dla niektórych to zbyt niebezpieczne wykształcenie i woleli
                trzymac się ode mnie ( bardziej mnie ) z daleka .
                • amtree Re: Co się stało z Angruszem? 27.09.07, 18:39
                  Co za niespotykana skromność... ;)))
                • Gość: Russian Girl Re: Co się stało z Angruszem? IP: 212.87.241.* 27.09.07, 19:19
                  "Ano mozna , powoli , uparcie , i wszystko zaliczyłem .Dodaj języki
                  > jeszcze ."
                  Czekam na odpowiedź na moje zadane trochę wyżej pytanie i jakoś
                  zignorowane. Coż to za języki i na jakich ew. uczelniach?
                  • Gość: angrusz Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 22:01

Do Russian Girl :

Ang : TOEFL ( test 563 pkt , TWE 5.0 ) a obecnie iBT 83 na 120 .
                    niem szkoła średnia plus lekorat na PolŚl, rosyjski - szkoła plus
                    lektorat PolŚl ( plus bycie pilotem wycieczek Almaturu ) no i
                    samodzielnie włoski dość słabo ale dogadywałem całkiem nieźle z
                    Wlochami .
                    Chociaż cząstkę tego umiej .
                    • Gość: W Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.vf.shawcable.net 27.09.07, 22:16
                      Pilotem z Almaturu powiadasz....
                      Pssst!
                      Czy mam opowiedziec czym byl Almatur i kto nad nim trzymal lape/
                      czy sam to molodiozy wyjasnisz?
                      I jeszcze co trzeba bylo zrobic, zeby zostac takim ...pilotem.
                      • Gość: aanka Re: Co się stało z Angruszem? IP: 195.205.202.* 27.09.07, 22:29
                        Angruszu doprawdy zaimponowało mi twoje wszechstronne wykształcenie.
                        Mniemam zatem,że pozycję zawodową osiągnąłeś proporcjonalnie wysoką.Cóż babska
                        ciekawość. Jeśli nie jesteś tylko czczym chwalipiętą to napisz co robisz.

• Gość: Hudson Hornett Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 22:44
                      Jeeeerrrrruu!
                      Gdyby tak wymieniać, to powiem, że znam 10 języków. Ale to nie tak do końca, bo
                      części nie znam biegle. Mogę się dogadać, tylko przy niektórych dziwnie ręce
                      bolą. hehehehe
                      Ale spróbujmy podsumować:
                      Angielski - szkoła, lektorat na studiach (egzaminy!) + kursy multimedialne.
                      Niemiecki - lektorat (egzaminy!) + samodzielnie.
                      Rosyjski - szkoła + lektorat (również egazaminy!).
                      Hiszpański - kurs ESKK + samodzielnie.
                      Starocerkiewnosłowiański i łacina - na studiach (zakończone egzaminami!).
                      Do tego liznęło się grecki, japoński, włoski i francuski. A co? Było się tu i tam.
                      Broniarek ze mnie, że nie w kij dmuchał - parafrazując Złomka.
                    • Gość: jo Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.iplus.com.pl 28.09.07, 13:29
                      plus bycie pilotem wycieczek AlmaturU
                      ALMATUR TO STUDENCKIE BIURO PODRÓZY ,W TWOICH CZASACH
                      STUDENCKICH ,STUDIUJĄC NA POL.ŚL. W GLIWICACH ,ABY BYĆ PILOTEM
                      WYCIECZEK ZAGRANICZNYCH NIE WYSTARCZYŁO NALEŻEC DO ZSP.
                      OJ CHYBA W PZPR BYŁĘS .BO NAWET CZŁONKOSTWO W ZMS NIE
                      WYSTRCZYŁO .!!!!! .JEZELI DOBRZE LIĆZE W LATACH 70 KOŃCZYŁĘŚ
                      STUDIA ............
                    • Gość: Russian Girl do Angrusza IP: 212.87.241.* 28.09.07, 15:56
                      No to kiepsko z Tobą, szkoda gadać! TOEFL nie uprawnia Cię do
                      wykonywania zawodu nauczyciela angielskiego. Nie będę wiecej
                      komentować...............................
                      No a taki lektorat? Jaki to poziom?????????????????????
                      • Gość: niewinny Re: do Angrusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 16:54
                        A może lustracyjke koledze Angruszowi strzelimy?
                        Toż to lata 70-te były, może na kolegów donosił?
                        Może jakaś teczunia się znajdzie w szafeczce Lesiaka?
                        Noooo chyba że nasz drogi towarzysz Angrusz był wtedy
                        przedstawicielem opozycji uwczesnej dyktatury, to teraz należy się
                        dać stołeczek w partyjce Pis której tak dzielnie broni własną
                        piersią.
                        A pózniej też znajdziemy malutki kwiteczek i postraszymy aby
                        dzielny działacz PiS-u mógł być kolejną ofiarą komunizmu i
                        przykładem jak to nasza IV władza wlczy i rozbija układy i układziki!
                        ANGRUSZ MORDO TY MOJA !
                        • venom2.0 Re: do Angrusza 28.09.07, 17:50
                          To ile ten dziadziuś ma latek? Na emeryturkę niech spada i to prędko.
                          • Gość: ona Re: do Angrusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 19:00
                            Świetny temat, ale ja natomiast jestem zadowolona z regularnych moich obfitych i
                            śmierdzących wypróżnień !!!
                        • Gość: JO Re: do Angrusza IP: *.iplus.com.pl 28.09.07, 19:08
                          Noooo chyba że nasz drogi towarzysz Angrusz był wtedy
                          > przedstawicielem opozycji uwczesnej dyktatury.
                          w SRODOWISKU STUDENCKIM NA POL.ŚLĄSKIEJ W LATACH 70 NIE BYŁO
                          OPOZYCJI !!.
                          NAWET W MARCU 68r. NA WIECU NIE WIEDZIELIŚMY O CO
                          CHODZI .DOWIEDZIELIŚMY SIĘ DOPIERO JAK MO WESZŁO DO AKADEMIKA NA
                          PSZCZYŃSKIEJ Z SWOIMO PIESKAMI .I ZACZEŁO SIE REGULARNE BICIE
                          STUDENTÓW NA PLACU PRZED WYDZ. GÓRNICZYM . DUŻO LUDZI WYLECIAŁO ZE
                          STUDIÓW .I NIKT NIE MÓGŁ BYĆ PILOTEM WYCIECZEK ZAGRANICZNYCH .NAWET
                          ŚLĄZCY NIE MOGLI ODWIEDZAĆ SWOICH KREWNYCH W NRFie
                          • venom2.0 Re: do Angrusza 28.09.07, 19:16
                            I tu jest PIeS pogrzebany. Wyszło, jak szydło z worka. Teraz jak
                            zobaczę post angrusza, to trzy razy przez lewe ramię splunę.
                            • Gość: Trutututu Lista Wildsteina... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:28
                              Hm Cóż
                              Na liście Wildsteina są dwie osoby o takim imieniu i nazwisku jak nasz angrusz.
                              Obydwa mają sygnaturę 00 - dokumenty ściśle tajne.
                              Czy to któryś z nich? Nie nam osądzać.
                              Wydaje mi się, że angrusz to człowiek, który nie potrafi się odnaleźć w żadnej
                              RP, niezależnie od numeru z przodu.
                          • Gość: angrusz Re: do Angrusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:58

Do Jo :

W marcu byłem za mlody by studiowac , studiowałem za późnego
                            Gierka . A wtedy Almatur miał swój Klub Pilotów zagranicznych -
                            oczywiście międzyuczelniany i w Katowicach a nie Gliwicach .

Do poprzednika : Tak sa dwa takie nazwiska , ale ja mam papier z IPN
                            ,że to nie moje . Stosownym władzom udostępniłem . Kiedyś sam
                            spotkałem osobe o tym samym imieniu i nazwisku , był on pracownikem
                            cetrali hz z Warszawy ,Tam może byli agenci . Ja tak wysoko się nie
                            dochrapałem .
                            A faktycznie jakoś niedotarłem do opozycji na PolŚl . Miałem swoje
                            zdanie o komunie i nie kryłem go ale też wiedziałem , że muszę
                            skończyć studia ( zobowiązanie wobec rodziców ) , więc starałem się
                            zachować równowagę . Na rewolucjonistę nie nadaję się , nawet
                            antykomunistycznego .
                            • Gość: jo Re: do Angrusza IP: *.iplus.com.pl 29.09.07, 09:51
                              a wtedy należałeś do ZMS i PZPR .
                              Bo należąc do ZSP na wycieczke w chrakterze tylko uczestnika
                              do ddemoludu można było się wybrac .Andgrusz to ty masz dopiero
                              50lat i na swoje boisz sie iść taki wedukowany człowiek
                              A W STSNIEWOJENNYM TEŻ BYŁĘS PILOTEM .DO prom NA LEŻĄŁĘŚ
                              WRONę POPIERAŁĘS
                              • Gość: angrusz Re: do Angrusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 18:35

Do Jo :

Nigdy nie należałem do PZPR ale do SZSP ( to S od socjalistyczny )
                                należałem . Do demoludów za moich czasów to proszono sie by jechać (
                                oprócz Sojuza - ze zrozumiałych względów - handel , tam zawsze było
                                pełno ) .
                                Akurat w stanie wojennym trafiło mnie wojsko ,no niestety musiałem
                                chodzić z kałachem po mieście . Wyjazd jako pilot na Węgry w wakacje
                                to nie był żaden cymes . Do Indii , do Hiszpanii Maroka itp to tak .
                                Tam się nie dochrapałem . No ale trzeba było działać ( żadna
                                polityka ) , coś robić nawet wśród Klubu pilotów trzeba było być
                                aktywnym ( zrobić coś dla grupy - rajd , spływ itp ) by dostać dobrą
                                wycieczkę . No i studia wiecznie nie trwają więc to kilka razy może
                                się zdarzyć . "Dopiero " a mi się wydaje że aż .
                        • Gość: angrusz Re: do Angrusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:00

Do niewinnego : szukaj , sam jestem ciekaw .
                          • Gość: niewinny Re: do Angrusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 10:54
                            Angrusz, taki wyuczony a sarkazmu i drwiny wyczuć nie umiesz?
                            Wstydz sie :)
    • Gość: angrusz Przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 21:22
      Wogule to przepraszam wszystkich forumowiczów za to że uparcie tkwiłem w moich teraz już dla mnie samego fałszywych poglądach co do partii braci Kaczyńskich, dzisiaj dopiero po wystąpieniu Pana Bartoszewskiego a potem po kontrze w wykonaniu Jarosława stwierdziłem że się MYLIŁEM, Jarek pokazał dzisiaj jak człowiek może być zakłamany a na dotatek obrażał taki wielkiego człowieka jakim jest profesor Bartoszewski ulubiony polityk Jana Pawła 2go.

Myliłem się !!!
      • Gość: angrusz podróbka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 21:42

Ktos się wcielił we mnie bez pozwolenia
        • Gość: angrusz Re: podróbka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 21:56
          mam do ciebie pytanie czemu używasz mojego loginu, kto ci na to pozwolił
          • Gość: Russian Girl Re: podróbka IP: 212.87.241.* 29.09.07, 22:09
            Biedak z wrażenia się rozdwoił, sklonował się i ma teraz do swojego
            drugiego Ja pretensje.
            • Gość: marek Re: podróbka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 09:29
              Jeżeli komukolwiek i kiedykolwiek przychodzi do głowy napisanie jakiejś
              ewidentnej głupoty, umieszczenie jej na forum i podpisanie"angrusz", to ta już
              to nikogo nie bulwersuje. Jakież to dyscyplinujące i wzmagające czujność nad
              treścią postu. I tak oto "angrusz" staje się synonimem autocenzury. Moderatorzy
              mogą drżeć o posady.
              • Gość: angrusz Re: podróbka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 09:43
                ale ten cymański pieprzy głupoty w śniadaniu z radiem zet:D
              • venom2.0 Re: podróbka 30.09.07, 12:44
                Marku, "angrusz" chce tylko pokazać wielorakość swojej osobowości.
                Jak nie chce, żeby była podważana autentyczność jego postów,
                powinien się zalogować.
                • Gość: angrusz Re: podróbka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 20:16
                  ale ktoś mi wszystkie nazy ukradł ze mna się kojarzące, w tej chwili na poczcie gazety jest ponad angruszów:(
                  • Gość: niewinny Re: podróbka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 16:46
                    Zmień login, zaloguj sie, a Twoi "miłośnicy" i tak Cię rozpoznają.
                    • Gość: angrusz Re: podróbka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 21:47

No i co z tego ja mam swoje zdanie a całe to szczekanie i ujadanie
                      choć niemiłe mało wpływa na mnie .
    • Gość: angrusz Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 13:07

Teraz rozlepia plakaty
      • Gość: Russian Girl Re: Co się stało z Angruszem? IP: 212.87.241.* 07.10.07, 13:12
        A w nocy targa plakaty opozycji.
        • angrusz1 Re: Co się stało z Angruszem? 07.10.07, 13:28
          Do Russian :
          Nie trafiłeś , strzelaj dalej .
          • Gość: Mocherowy beret Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 08:25
            Mnie wydaje sie że Russian to kobieta, no chyba że trans :)
      • Gość: jo Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.iplus.com.pl 22.10.07, 17:06
        Re: Co się stało z Angruszem?
        czy uweirzył ,ze PiS przegrał wybory ?????Czy z takim zapałem
        jak wieszał plakaty teraż je usuwa ????/
        Biedni jego uczniowie ,pewnie na nich odreagowuje !!!!!!!!!
        • Gość: angrusz Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 23:01
          Do Jo :

Odzielam prace zawodowa od działalności politycznej .
          Plakaty jużąłem usuwac ale ponieważ ich sporo porozwieszałem i w
          różnych miejscach to tez i sporo czasu mi zajmie ich usuwanie .
          PiS zdobyl przyzwoity wynik.
          A PO to tak jakby tajnerowi nagle wiatr zawial w plecy i skoczyl
          dalej niż Małysz .
          • amtree Re: Co się stało z Angruszem? 23.10.07, 00:17
            Angruszu,
            popełniasz ten sam błąd, który popełnił Twój pryncypał: nie doceniasz
            przeciwnika politycznego, a takie lekceważenie właśnie sprawiło, że jesteś tu,
            gdzie jesteś.
            Nie darzę Tuska szczególną atencją, ale Twój szef w ogóle mi nie pasuje jako
            polityk, jako szef rządu. Nie popieram tego stylu uprawiania polityki, który
            doprowadza do napuszczania jednych grup społecznych na drugie, który pomówienia
            stawia w randze dowodów oraz wprowadza chaos i niepokój w życie poszczególnych
            obywateli. Zauważyłeś, że Kaczyński nigdy nikogo nie pochwalił. Nic mu się nie
            podobało. Wszystko krytykuje.
            Gdybym miała pokusić się o jakąś psychoanalizę, to mogłabym stwierdzić, że być
            może jest to skutek zbyt krytycznego podejścia matki Kaczyńskich do nich. Być
            może chłopcy zawsze byli karceni, a nigdy ich nie chwalono, stąd takie
            krytykanckie i łobuzerskie podejście do innych.
            Dedykuję Ci (i innym, samokrytycznym, członkom PiS) słowa George'a Bernarda Shawa:
            "Pesymista? Ktoś, kto uważa, że wszyscy są tacy wredni jak on, i za to ich
            nienawidzi."
            "Karą kłamcy nie jest to, że mu nikt nie wierzy, lecz to, że sam nie potrafi
            nikomu uwierzyć."
            "Jak łatwo mówić, gdy nie wiesz! Sam siebie ogłupiasz słowami."
            "Wielką siłą głupców jest to, że nie boją się mówić głupstw."
            "Nawet najsprytniejszy człowiek uwierzy w to, w co pragnie wierzyć, wbrew
            wszelkim faktom i wszelkim podręcznikom świata."

Dobrej nocy wszystkim życzę i normalnej, ludzkiej życzliwości.
            • Gość: angrusz Re: Nic sie nie stało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 06:01
              Do Amtree :

Nie ma ludzi doskonałych .
              W Polsce czekac na dowody a jeszcze na wyrok w sadzie to smieszność .
              Czasem wystarczy to co juz wiemy i wyborcom nie potrzeba wyroków bo
              oni tez mają i swoja wiedze i doświadczenie i zdolność oceny .
              No a ludzi typu " mordo ty moja " bylo za dużo , by nie powiedzieć
              wszędzie .
              Zobaczymy jak PO bedzie sobie z tym radzic .
              PO to partia liberalna , zobaczymy jak pogodzi interesy młodych z
              liberalizmem .
              W czym bede popierał ? W tym by ograniczyc wypłaty z ZUS do
              wysokości składek i o ograniczyć dotacje do ZUS .
              To olbrzymie kwoty i obciążaja przyszłe pokolenia .
              Albo dotowanie starszego pokolenia - ZUS albo np mlodszego -
              oświata .
              Na wszystko nie wystarczy .
            • Gość: Wlodek Re: Co się stało z Angruszem? IP: *.st.vc.shawcable.net 23.10.07, 06:36

amtree 23.10.07, 00:17
              Angruszu,
              popełniasz ten sam błąd, który popełnił Twój pryncypał: nie doceniasz
              przeciwnika politycznego, a takie lekceważenie właśnie sprawiło, że
              jesteś tu, gdzie jesteś.

Sadze podobnie jak Ty.
              Moim zdaniem caly ten paskudny dla Kaczynskiego ciag zdarzen zaczal
              sie od .... Dziadka z Wermachtu. I zadne wymowki, ze to Kurski..na
              nic sie zdadza. Kaczynski ten numer zaakceptowal i wykorzystal.
              Potem swoje dolozyli Ziobro, Kaminski i Dorn.
              A pozniej to juz polecialo..
              Ci, ktorzy doradzili Kaczynskiemu taki ruch spowodowali pozniejsze
              ruchy, ktore doprowadzily go do kleski, bo choc zdobyl wiecej
              glosow, to stracil wladze i to w zlym stylu.
              A co do cech osobistych, to w pewnych momentach Leper wydawal sie
              byc sympatyczniejszym facetem niz Kaczynski. Leper sie nauczyl,
              Kaczynskiemu chyba wydawalo sie, ze on nie musi.
              Zobaczymy czy juz wie, czego nie wolno politykowi na najwazniejszym
              stolku w panstwie.
              Interesujacy jest ten przeplyw elektoratu z PiS w stone Po i do PiSu
              z ciemniejszej strony ...Ksiezyca. To moze skutkowac dalszym ciagiem
              wystepow Kaczynskiego po publiczke o malo ciekawych pogladach.
              A to sie skonczyc moze i tym, ze nawet angruszom bedzie glupio
              zadawac sie z takim towarzystwem.
              W jakims miescie sztab PiSu skarzyl sie, ze trudno im znalezc
              angruszow do pomocy przy wyborach i nie ma kto rozklejac plakatow
              itp. Zobaczymy co pokaza zapowiadane komisje sledcze.
              Mozemy byc swiadkami niejednej ciekawostki przyrodniczej w ciagu
              kilku najblizszych miesiecy w okraglym budynku przy Wiejskiej.
              Z cytatow GB Shawa najbardziej chyba rzeczywistosc Kaczynska opisuje
              ten ...drugi:)))
              Najlepszego
              W.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka