Dodaj do ulubionych

Okropna nuda na forum !!!

05.11.07, 16:13
Jest tak jak myślałem po wyborach forum umarło:(.

Zero ciekawych długich dyskusji tylko obrzucanie się mięsem, ale tylko na niektórych wątkach.

Niech ktoś coś zrobi bo forum umiera:)
Obserwuj wątek
    • Gość: karol Re: Okropna nuda na forum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 16:49
      mamy już Irlandię, a nie wiem czy wiesz,że w bogatych krajach jest bardzo nudno
      i to się przekłada na forum. Jako POwiec powinieneś to wiedzieć.
      • Gość: Julka O Karol!!!:))) Trafiłeś w sedno! n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 16:55
        • Gość: asdf Okropna nuda na forum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 17:01
          jak ci nie pasuje to nikt nie kaze ci tutaj siedziec
    • Gość: gość... Re: do julki IP: 212.87.241.* 05.11.07, 18:28
      no i właśnie dokładnie udowodniliście że autor miał 100% racji!
      Wyłącznie opluwanie się i obrzucanie błotem, zupełnie nie w temacie.
      Czyżby to było jedyne co macie do powiedzenia na... każdy temat?
      Fakt Forum zrobiło się nudne i to od czasu WIELKIEJ REFORMY FORUM. !
      Tak trzymać.
    • Gość: K2 do wszystkich .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 07:09
      Do młodych do starych, do dziewczyn do kobiet, do chłopców do mężczyzn jak widać zmierzacie ciągle do jednego i to jest tak na każdym wątku.
      Z początku niezła dyskusja ..... a potem mięcho, jak widać miałem rację...... niestety:\

I jednak chyba to prawda że po wprowadzeniu nowego stylu forum opuściła masa ludzi, może kiedys wrócą, mam nadzieję
    • Gość: sebo Nuda to jest w lokalnej Wybiórczej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 12:42
      W stopce iluś tam redaktorów a treści nic.
      W ponad 200 tysięcznym mieście przeżywającym kryzys nie mieć tematów
      dla pióra ?
      Ale tak to jest jak się chce być grzecznym i nie wadzić nikomu.
      Żałosne.
      • Gość: K2 do sebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 16:47
        i tutaj się z tobą zgodzę lokalny dodatek wyborczej jest poprostu beznadziejny, rozumiem że to jest tylko częstochowa, ale tutaj napewno się dzieje więcej żeczy niż jakieś przylatywanie pelikanów czy czegoś tam:)
        Pamiętam do zeszłego roku był wydawany w częstochowie lokalny dodatek Dziennika Zachodniego, naprawdę był dobry i było sporo materiałów z życia lokalnego, też w okolicznych gminach w powiecie częstochowskim, nie wiem czy redaktorzy zapomnieli ale tam też mieszkają ludzie i tez chcieli by wiedzieć co się dzieje w ich najbliższej okolicy.
        A najbardziej razi mnie sport w lokalnej GW, sam chodzę na żużel czy na AZS ale żeby cały czas w kółko o tym pisać, masakrycznie razi mnie brak innych dyscyplin sportowych np lekkoatletyki czy innych, a działa w częstochowie pare klubów które to nie zajmują się uprawianiem żużla, siatkówki czy piłki kopanej (zreszta na dennym poziomie)!!!
        • Gość: marek Re: do sebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 18:52
          JAKIE MIASTO- TAKIE FORUM I WSZYSCY DECYDENCI MAJą JE GłęBOKO W BUTACH. SZKODA
          CZASU. NA PIERDOłY TEż.
    • Gość: LK k2i-kup sobie brukowca codziennie-i żyj ciekawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 08:23
      jesli ci nie pasuje forum -czytuj sobie codziennie brukowce-
      tabloidy -np. Fakt czy inne podobne -a nie truj ludziom
      normalnym ,że nudno ci na forum.-nikkt ci nie każe tu zaglądac -
      niekt nie bedzie tu cie szukac-szerokiej drogi !!
      • Gość: marek Re: k2i-kup sobie brukowca codziennie-i żyj cieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 14:03
        Nikt nie każe mi oglądać TV, ale to robię i twierdzę, że jest do bani... Nikt
        nie każe mi kupować GW, ale kupuję choć uważam, że jest stronnicza... Nikt nie
        każe mi spędzać urlopu w kraju, ale to robie , choć pogoda u nas to loteria....
        Nikt nie każe mi palić fajek, ale palę choć wiem, że to niezdrowe... itd, itp.
        Spróbuj zrozumieć co to wolność i tolerancja dla cudzych poglądów, które nikomu
        nie ubliżają. Nadmiar egzaltacji może Ci zaszkodzić, ale masz do tego prawo.
        • Gość: Russian Girl Re: k2i-kup sobie brukowca codziennie-i żyj cieka IP: 212.87.241.* 07.11.07, 20:00
          Jak widać, jesteś uzależniony od ... demokracji.
          • Gość: marek do Russian G Re: k2i-kup sobie brukowca codziennie-i żyj cieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 15:45
            Zgadza się, bardzo sobie ten nałóg cenię, choć wciąż nękają mnie rozmaitej maści
            terapeuci co to zawsze wiedzą jak zrobić mi dobrze, abym nieco ozdrowiał. Ale za
            stary już jestem i dobrze odróżniam demokrację od anarchii, pieniactwa,
            warcholstwa , a nietolerancją gardzę. I dlatego też mam tych wszystkich
            nawiedzonych "ojców" głęboko w butach.
            • Gość: Russian Girl Do Marka IP: 212.87.241.* 16.11.07, 17:42
              Starość, złaszcza ta fizyczna, nie zawsze jest synonimem mądrości.
              Natomiast starość transcententalna, to już inna sprawa. Nie wiem,
              jak jest z Tobą.
              • Gość: marek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 12:36
                Jeśli już zdecydowałeś sie używać "skomplikowanych" słów, to czyń to bezbłędnie.
                • Gość: Russian Girl Re: IP: 212.87.241.* 17.11.07, 13:48
                  Dzięki za radę.
                  • Gość: marek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 14:35
                    Zawsze do usług.
      • Gość: K2 sprostowanie do LK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 16:13
        Pisząc że jest tutaj nuda miałem na myśli to że nie ma ciekawych tematów, wcale nie muszą być sęsacyjne czy szkalujące innych ludzi, pamiętam ponad rok temu było tutaj mnóstwo wątków ciekawych gdzie aż chciało się zabrać głos.
        Nie chodzi mi ttuaj o sensację a "faktu" nigdy w życiu nie czytałem!!
        Pewnie masz rację że skoro mi się niepodoba to wcale nie muszę zabierać głosu, ale ja chcę, wolność mamy:)
    • Gość: K2 Re: Okropna nuda na forum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 11:45
      podtrzymuję moje zdanie, ani włodka, ani angrusza, ani anki, ani nip69 etc... ludzie gdzie wy jesteście i zero ciekawych tematów

nuda......
      • Gość: do k2 Re: Okropna nuda na forum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 16:00
        to wymysl cos
    • Gość: Paula Re: Okropna nuda na forum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 20:20
      Kurde czytac sie juz tego nie da.Jakis amstafow szukaja,jamnika znalezli,kolo
      lasu aniolowskiego husky zaginal.Bez przesady nie dlugo cale miasto bedzie psow
      szukac.Dajcie spokoj.Codziennie nowy post z nowym zaginionym psem
      • Gość: Mała Re: Okropna nuda na forum !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 22:54
        Bo psy są najlepsze na świecie!
      • Gość: ja Re: Okropna nuda na forum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 07:53
        Gość portalu: Paula napisał(a):

> Kurde czytac sie juz tego nie da.Jakis amstafow szukaja,jamnika znalezli,kolo
        > lasu aniolowskiego husky zaginal.Bez przesady nie dlugo cale miasto bedzie psow
        > szukac.Dajcie spokoj.Codziennie nowy post z nowym zaginionym psem

Bo to forum przerodziło się w jakiś "psiniec, kociniec"
        Gdzie te ryje moderatorzy ?
        Wywalic na zbity pysk.
        • Gość: Anka Re: Okropna nuda na forum !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 01:20
          do K2..

Ależ ja jestem,jako moher w dalszym ciągu .Tylko bronię swoich
          poglądów jak lew i 100 tygrysów na wątkach jako tako powiązanych z
          polityką i przyszłością kraju...

Acha...moher niewierzący i nieźle wykształcony,ale widzący szansę
          dla naszego kraju,najpiękniejszego kraju na świecie, w patriotyźmie
          i niezależności od Unii.Bo wszak Irlanadia i UK nie wprowadziły euro
          i Unia musiała to uszanować.Może w tym tkwi klucz do ich dobrobytu ?

K2 ,wybory się skończyły.Ale ...nic się nie skończyło.Nikt nie
          wróci,poza Geremkiem,Krauze i Balcerowiczem.

A tak poza tym,można pogadać co tam panie w kulturze i rozrywce .
          Widziałam dzisiaj pokaz fryzur w Barcelonie.Fryzury nadal gładkie i
          cieniowane kolorem.
          Balejaż - passe.
          No ,było tego..
          Pozdrawiam..:)
          • Gość: Russian Girl Re: Okropna nuda na forum !!! IP: 212.87.241.* 17.11.07, 12:28
            "Bo wszak Irlanadia i UK nie wprowadziły euro
            i Unia musiała to uszanować.Może w tym tkwi klucz do ich dobrobytu ?"
            Jaką Irlandię masz na myśli? Jeśli Północną, to nie mogą wprowadzić
            euro, bo są częścią UK.
            A w Irlandii, owszem, euro już od dawna wprowadzili. Więc, w czym
            tkwi klucz do ich dobrobytu?

• Gość: mikus Re: Okropna nuda na forum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 18:47
      Nuda niestety.Tylko pchlarzy szukaja nic wiecej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka