kamis159 17.10.08, 22:10 potrzebuje zrobić nadruk na koszulce T-shirt. Ile by to kosztowało i gdzie to zrobić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: Nadruk na koszulce IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.08, 22:25 NA BC. Cena jakieś 25zł. za format A-4 + koszulka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frr Re: Nadruk na koszulce IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 11.02.09, 23:24 www.koszulki.pun.pl najtaniej 20zł + dostawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Re: Nadruk na koszulce IP: *.strefa.com 17.10.08, 22:57 ja zamawiałem kiedys taką koszulke przez internet w fotojokerze, a pozniej odebrałem ją sobie w jednym z salonów, chyba w tesco odbitki.fotojoker.pl/pictureproduct/zdjecia-cyfrowe/inne-produkty/t-shirt-z-Twoim-zdjeciem/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nadruk na koszulce IP: *.chello.pl 18.10.08, 18:38 fajnie ale słaba jakość i tylko białe koszulki może zna ktoś coś lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Nadruk na koszulce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.08, 08:10 na allegro jest pełno firm co to robią. możesz sobie nawet haft komputerowy zrobić tylko że kosztuje trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djw Re: Nadruk na koszulce IP: 89.174.23.* 19.10.08, 10:05 jak wyżej - na Biznes Centrum: druk 25zł + koszulka 25zł (jeśli nie masz swojej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wally Re: Nadruk na koszulce IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.08, 10:07 Chłopie ile ty masz lat że o takie rzeczy pytasz? Wpisz w wyszukiwarkę szukane hasło i masz miliony wyników - za rączkę trzeba cię prowadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
martoosia6 Re: Nadruk na koszulce 19.10.08, 23:19 jeżeli zależy Ci na jakości i na trwałości to polecam fotojokera- cena (jakiś czas temu już) ok. 40zł. ale jest to fajnie tak jakby wdrukowane w koszulkę ( a nie zwykła prasowanka tak jak to robią na CBC za kupę pieniędzy i po 3 praniach prasowanka wygląda...hmm...już w sumie nie wygląda). Jedyny minus, przynajmniej jak ja zamawiałam tak jak mówię już jakiś czas temu, to to, że w fotojokerze była tylko koszulka w kolorze białym...ale być może już się to zmieniło ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
czest Re: Nadruk na koszulce 12.02.09, 10:29 A co chcesz zrobić za nadruk?? Jeśli jest to logo lub zwykły napis i jeśli chcesz zrobić większą iloś (min. 10) zapraszam do mnie...Kontakt gg 4304538 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Nadruk na koszulce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 11:09 www.koszulkownia.net/contact_us.php Odpowiedz Link Zgłoś
bransoletkaa Re: Nadruk na koszulce 12.02.09, 11:52 A w Empik foto? Poszukaj w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 Re: Nadruk na koszulce IP: 193.138.241.* 21.05.09, 13:19 Wiecie gdzie przeniósł się gość z CBC ten co robił nadruki na koszulki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 14 Re: Nadruk na koszulce IP: 193.138.241.* 22.05.09, 08:52 No właśnie gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: Nadruk na koszulce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 23:39 witam gdzie mozna zrobic nadruk? w fotojokerze juz nie, na biznes zlikwidowano punkt :( pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nadruk na koszulce IP: 195.88.28.* 11.09.09, 00:07 W tesco na pasazu w fuji(nie wiem jak sie to pisze ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: Nadruk na koszulce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 09:35 ok dzieki ;) a wiesz moze czy trzeba tam pojechac z wlasna koszulka czy maja na miejscu? i czy ew. ktos zna jeszcze jakies inne miejsca? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Nadruk na koszulce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 18:07 "Emblemat" ul. Mirowska 38 Profesjonalna firma robiąca nadruki na koszulkach wieloma technikami. Dowolne wzory wieloklolorowych trwałych nadruków na koszulkach wszystkich kolorów. Robią miedzy innymi koszulki dla sportowców (dla naszych siatkarzy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h00ly Re: Nadruk na koszulce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 00:14 Podłączam się do tematu :) Przejrzałem wcześniejsze posty. Ja szukam jednak w miare taniego i dobrego miejsca do zrobienia nadruku (tak jak kiedyś na BC), a nie superodpasionego wrzutu za 80 zł jak ww. firmy sobie liczą :P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Nadruk na koszulce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.09, 09:04 Może, nim napiszesz bzdury to byś sprawdził. Cena nadruku na koszulce dowolnego koloru, w zależności od wielkości i techniki nadruku, mieści się w kwocie 15 - 20 zł. Jest to cena NADRUKU Z KOSZULKĄ. Ponieważ firma realizuje zamówienia dla wojska, straży miejskich, firm ochroniarskich, sportowców, stosuje materiały najlepszych światowych firm gwarantujące doskonałą jakośc i trwałość. Natomiast tyle co napisałeś kosztuje nadruk wykonywany metodą sitodruku (80 zł za 1 kolor}. Wysoki koszt wykonania sit. Odpowiedz Link Zgłoś