Gość: mia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 17:23 Co sądzicie o Agnieszce Tomali rodem z częstochowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoska Re: częstochowianka w Barze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 08:18 straszna hanba dla czestochowy i tyle laska jest maksymalnie pusta i nic soba niereprezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: częstochowianka w Barze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 17:48 Pozostaje tylko współczuć, ja jestem z Suwałk i akurat kibicowałam dla Pawła nie tylko dlatego że mieszkamy w tym samym mieście ale dlatego że chłopak był naprawdę w porządku. A Tomala? poprostu brak słów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratko Re: częstochowianka w Barze IP: 213.199.204.* 29.10.03, 14:46 i do tego jest zdrowo jebnieta.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don king Re: częstochowianka w Barze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 18:19 ale za to jak loda robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRESKA Re: częstochowianka w Barze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 18:39 a skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: częstochowianka w Barze IP: *.metrocafe.pl 29.10.03, 19:21 tańczyła na rurze, najpierw w polnamie u Drygasa, a potem w Piramidzie w Chorzowie :) rzeczywiście, nie powinna się przyznawać, że jest z czewy, bo wstyd (miastu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cornohlio Re: częstochowianka w Barze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 19:32 Mając taką reprezentantke jak A.Tomala wyszliśmy na tym jak ZAWADZKI na mydle .hahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sero Re: częstochowianka w Barze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 16:24 hahaha ZAWADZKI? Dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martz Re: częstochowianka w Barze IP: 213.199.204.* 29.10.03, 22:03 Witam:) Co tu duzo pisac - z Frytencja niech sobie poda raczke i popusci szparki wedle przykladu bardziej doswiadczonej kolezanki:)))hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki dzin Re: częstochowianka w Barze IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 18:02 zobaczymy jak popusci szparencji kamera cie nie sklamie hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ari Re: częstochowianka w Barze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.03, 10:39 A może po wyjściu z Baru zacznie karierę polityczną w naszym regionie? Chyba by pasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaff Re: częstochowianka w Barze IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.03, 21:57 To jest próżnia z sutkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seanpaul Re: częstochowianka w Barze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 00:14 a ja rzygam jak ogladam bar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Miller Re: częstochowianka w Barze IP: *.premex.pl 10.11.03, 00:20 mnie to mdli jak ją widzę. a ostatnio jak przyszedłem z moim rodwajlerkiem ze spaceru to myślałem że będę musiał go zastrzelić po tym jak zobaczył ją w barze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyTomala Re: częstochowianka w Barze IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 16:02 Ona podobno jezdzila do Afryki puszczac sie!A ten jej ksiaze z Maroko to pewnie tez jej płacił.I jak mówiła ze sama do wszystkiego doszła i mając na mysli pewnie pieniadze to nie dziwie sie skad ich tyle ma.No a do programu dostała sie po znajomosci i miała za zadaie grac niewiniątko!Przychodzac do mojej kolezanki zawsze mwila ze jej sie chce pierd... sexić itd Głupia krowa! ;] Odpowiedz Link Zgłoś