Gość: Internauta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 00:16 Kto wie gdzie sprzedaja tanie laptopy. MUSZĘ koniecznie kupić. Pozdrawiam i Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ani Re: *** GDZIE KUPIĆ TANIEGO LAPTOPA*** IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 00:20 Al. NMP 18 albo 20 w bramie, tam maja tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: *** GDZIE KUPIĆ TANIEGO LAPTOPA*** IP: *.premex.pl 11.11.03, 01:13 na allegro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum crredere . IP: 62.153.86.* 11.11.03, 11:57 u mnie, albo we firmie www.compuless.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hersey Re: . IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 17:09 "we firmie" Buahahaha Na Berka Joselewicza jest sklep z uzywanymi komputerami, sa tam takze laptopy. Jakiej klasy, tego juz nie wiem... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notebook Re: *** GDZIE KUPIĆ TANIEGO LAPTOPA*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 20:33 Lepiej wydaj wiecej (jak masz) - napewno bedziesz zadowolony jak kupisz kompa z gwarancja. Jak kasy nie masz to najpierw ja zarob pozniej bedziesz sie bujal z LAPTOPEM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Internauta Re: *** GDZIE KUPIĆ TANIEGO LAPTOPA*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 22:22 Gość portalu: notebook napisał(a): > Lepiej wydaj wiecej (jak masz) - napewno bedziesz zadowolony jak kupisz kompa > z gwarancja. Jak kasy nie masz to najpierw ja zarob pozniej bedziesz sie bujal > z LAPTOPEM :) Nie musisz od razu tak pryskać jadem. Kompa to ja juz mam od dawna i to NOWIUTKIEGO Forsa też jest i nie musze zarabiać, bo mi ją nosza co miesiąc potrzebny mi jest laptop i tyle Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś