Dodaj do ulubionych

VOLKSDEUTSCH

IP: 213.186.78.* 09.03.03, 11:09
Poniewaz od wielu miesiecy jestesmy w roznych kontekstach opatrywani etykieta
volksdeutscha badz folksdojcza i mimo licznych pytan do nadajacych nam ta
etykiete do dzis zaden z nich nie potrafil zdefiniowac, co ona oznacza,
przyjmuje, ze po prostu nie maja pojecia o czym mowia.

Tak ze wszystskie Niloty, Peruny, Twarozyce, Carlsbergi,Hugony i reszta
nazistowsko-wszechpolackich faszystow, sanacyjnych swin, powstancow
styczniowych, KAPO z Auschwitz i innych pajatzow - macie cala Niedziele na
edukacje i prosze do kolacji zdefiniowac:
CO TO JEST VOLKSDEUTSCH/FOLKSDOJCZ!!!

Dumny z numeru listy swojego dziadka - Arnold
Obserwuj wątek
    • Gość: carlsberg Re: VOLKSDEUTSCH IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 11:27
      bałwan
      • Gość: Arnold Re: VOLKSDEUTSCH IP: 213.186.78.* 09.03.03, 11:30
        Volksdeutsch to balwan? Gdzie to wyczytales swiatly kolego zza rzeki?
        • Gość: carlsberg Re: VOLKSDEUTSCH IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 11:35
          ty jesteś bałwanem
          i to zza rzeki
          ja jestem z katowic he, he, he
          • Gość: Arnold Re: VOLKSDEUTSCH IP: 213.186.78.* 09.03.03, 11:41
            Odpowiedz na pytanie.
            • Gość: Żyd Re: VOLKSDEUTSCH IP: 209.234.166.* 09.03.03, 11:47
              Gość portalu: Arnold napisał(a):

> Odpowiedz na pytanie.

Odpowiedź brzmi:To taka kurw*a,która za pięć groszy
              sprzeda własną matkę,ojca i rodzeństwo.
              Przykładowi folksdojcze to balest,arnold oraz wiily2
              • Gość: Arnold Re: VOLKSDEUTSCH IP: 213.186.78.* 09.03.03, 11:56
                Gość portalu: Żyd napisał(a):

> Gość portalu: Arnold napisał(a):
                >
                > > Odpowiedz na pytanie.
                >
                >
                > Odpowiedź brzmi:To taka kurw*a,która za pięć groszy
                > sprzeda własną matkę,ojca i rodzeństwo.
                > Przykładowi folksdojcze to balest,arnold oraz wiily2

To bardzo prymitywna definicja. Bo komu sprzeda i dlaczego za 5 groszy?
                • Gość: Żyd Re: VOLKSDEUTSCH IP: *.gen.twtelecom.net 09.03.03, 12:08
                  Prymitywna definicja?
                  Jesteś zdziwiony?
                  Ale to uczucie dostępne tylko ludziom!!
                  Definicja jest taka,gdyz folksdojcze maja IQ równe
                  0 ,więc skoro foksdojcz sie pyta odpowiedź musi byc na
                  takim lub zbliżonym poziomie.
                  Zrobiłem to dla ciebie.

Nie dziękuj.Czego się nie robi dla upośledzonych.
                  • Gość: Arnold Re: VOLKSDEUTSCH IP: 213.186.78.* 09.03.03, 12:26
                    Na razie, zgodnie z moimi oczekiwaniami, nikt nie potrafi odpowiedziec na dosc
                    proste pytanie.
                    • Gość: Żyd Re: VOLKSDEUTSCH IP: 168.143.123.* 09.03.03, 12:37
                      Gość portalu: Arnold napisał(a):

> Na razie, zgodnie z moimi oczekiwaniami, nikt nie
                      potrafi odpowiedziec na dosc
                      > proste pytanie.
                      -----------------
                      Tak sie starałem,a ty nawet w tak przystępny sposób
                      podanej odpowiedzi nie potrafisz zrozumieć.

Żałosne.
                      Tak sądzę.
                  • Gość: carlsberg odp IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 12:33
                    folskdojcz ma raczej pejoratywne skojarzenia, taki sprzedawczyk, ze strachu i
                    braku honoru przystępuje do tych których sie boi, do tego jest zdolny pewien
                    typ osobowości
                    niestety niemcy mieli na śląsku dużo do powiedzenia w swoim czasie, niektórzy
                    ślązacy się szybko zasymilizowali... itp, itd
                    no co ja ci tu będę wypisywał, nie rób z siebie durnia dobrze wiesz, o co idzie
                    nikt nie będzie mówił o takich ja ty ślązacy więc w skrócie mówi się folksdojcz
                    • Gość: ays Re: odp IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.03, 12:40
                      zalosnym jest, ze niewyksztalceni polacy wypisuja takie bzdury. tragedia dla
                      ludzkosci jest jednak, ze oni w to wierza!
                      • Gość: carlsberg Re: odp IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 12:44
                        tzn? kto?
                        jeśli o mnie idzie to oświeć mnie łaskawcze
                        • Gość: ays Re: odp IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.03, 12:52
                          hmmm...
                          da habe ich die Bestätigung für meine These ;-)
                          sag, in welcher Sprache soll ich dir das erklären, dass du dies verstehst?
                          polnisch, deine angebliche Muttersprache, verstehst du anscheinend nicht!
                          schade
                          • Gość: carlsberg Re: odp IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 12:54
                            zerżnąłeś to z Mein Kampf?:)))
                            • Gość: ays Re: odp IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.03, 12:55
                              aaaa, große klappe nichts dahinter!!!!!
                              ;-)))))))))))
                              na, jezykow obcych tez nie znamy, co?
                              a zawodowke przynajmniej skonczyles?
                            • Gość: ays Re: odp IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.03, 12:56
                              aaaa, große klappe nichts dahinter!!!!!
                              ;-)))))))))))
                              na, jezykow obcych tez nie znamy, co?
                              a zawodowke przynajmniej skonczyles?
                              • Gość: carlsberg Re: odp IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 12:57
                                no niemiecki to akurat słabo znam bo nie byłem w hitlerjugen :p
                                • Gość: ays Re: odp IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.03, 12:59
                                  super argumentacja! brawo! wygrales lutownice za najbardziej zasciankowego
                                  polaka!
                                  • Gość: carlsberg Re: odp IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 13:02
                                    ach, och... dobiłeś mnie zniszczyłeś, moją słaba psychikę, umieram...
                                    pozdrówcie arnloda

powiedz mi tak in abstracto: do obiadu siadasz w mundurze werhmachtu czy
                                    luftwafe?
                                    • Gość: ays Re: odp IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.03, 13:05
                                      typowe zachowanie osoby, ktorej skonczyly sie argumenty! a moze ty ich nigdy
                                      nie miales?
                                      • niklot_swarozyc Re: odp 09.03.03, 13:08
                                        Gość portalu: ays napisał(a):

> typowe zachowanie osoby, ktorej skonczyly sie argumenty! a moze ty ich nigdy
                                        > nie miales?

Togdzie sie tak dobrze nauczykes "ojczystego jezyka" na budowie,w kryminale czy
                                        moze byles sutenerem
                                        • Gość: ays Re: odp IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.03, 13:11
                                          jezyk wroga trzeba znac!
                                          ;-)))
                              • niklot_swarozyc Re: odp 09.03.03, 13:00

> aaaa, große klappe nichts dahinter!!!!!
                                > ;-)))))))))))
                                > na, jezykow obcych tez nie znamy, co?
                                > a zawodowke przynajmniej skonczyles?

no tak po 20 latach zapierdalania na niemieckiej budowie cos tam w tym pustym
                                folksdojczowskim lbie zostalo i nawet kilka zdan w "ojczystym jezyku"mozna
                                napisac
                                • Gość: carlsberg Re: odp IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 13:04
                                  pewnie usłyszał to na niemickim komisariacie jak go złapali na kradzieży
                                  samochodów:)))))
                                  • Gość: ays Re: odp IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.03, 13:07
                                    czy wy poglowki wogole wiecie, jaki temat podalem?
                                    • niklot_swarozyc Re: odp 09.03.03, 13:09

> czy wy poglowki wogole wiecie, jaki temat podalem?
                                      Czy ty debilu wiesz co piszesz!!!!!
                                    • Gość: carlsberg Re: odp IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 13:10

> czy wy poglowki wogole wiecie, jaki temat podalem?

nie batonie, nie wiem, jaki temat podałeś synu grabarza?
                                    • slezan Re: odp 09.03.03, 13:11
                                      Schodzisz do tego poziomu dyskusji, który tym kolesiom najbardziej odpowiada.
                                      Proponuję zatem darowac sobie niewyszukane inwektywy i wrócić do tematu. Na
                                      razie ustaliliśmy, że chłopcy nie wiedzą co to znaczy "Volksdeutsch", choć
                                      namiętnie posługują się tym określeniem. Użyanie słów, których znaczenia się
                                      nie rozumie, wystawia dosyć kiepskie świadectwo ich inteligencji.
                                      • Gość: carlsberg Re: odp IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 13:22
                                        dziękuję śledzian:) za rolę porządkowego forum, kolega ass nie napisał jak
                                        dotąd nic mądrego ale za to ma wysoką samoocenę, szkoda, że nie popartą
                                        wykształceniem
                                        folksdojcz (piszę za siebie) jest dla mnie typem awanturnika, człowieka bez
                                        tożsamości narodowej którą zagubił w historycznej zawierusze, właściwie to
                                        niechce jej posiadać bo łatwiej mu narzekać np na polaków, goroli itd. pisze,
                                        że nie bedzie ulegał jarzmu polskości i innej narodowści bo jest samodzielny
                                        ale jednoczesnie dumny z tego, że dziadek był volksdeutschem, takie pomieszanie
                                        z poplątaniem, brak konkretów, coś jakby samorzutna incjatywa społeczna
                                        mieszkańców os. tysiąclecia aby powołac narodowość tysiącloczaninów bo nie
                                        będzie im katowiczanin pluł w twarz
                                        volksdeutsch folksdojczowi nie jest dla mnie równy, to dla mnie dwa różne
                                        terminy
                                        • slezan Re: odp 09.03.03, 13:25
                                          Chłopie, z taką wiedzą powinieneś zgłosić się do PWN z inicjatywą opracowania
                                          właściwego hasła w encyklopedii;-)
                                          • Gość: volksdeutsch Re: folksdojczyk IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 13:29
                                            poważnie mówisz, nadawałbym się? ale mi pochlebiasz
                                            • slezan Re: folksdojczyk 09.03.03, 13:30
                                              Proponowałbym napisac suplement do tej trzynastotomowej.
                                              • Gość: carlsberg Re: folksdojczyk IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 13:32
                                                kolega ass gdzieś zniknął pewnie wymachuje ramieniem przed lustrem
                                        • Gość: Arnold Re: odp IP: 213.186.78.* 09.03.03, 13:51
                                          Gość portalu: carlsberg napisał(a):

> dziękuję śledzian:) za rolę porządkowego forum, kolega ass nie napisał jak
                                          > dotąd nic mądrego ale za to ma wysoką samoocenę, szkoda, że nie popartą
                                          > wykształceniem
                                          > folksdojcz (piszę za siebie) jest dla mnie typem awanturnika, człowieka bez
                                          > tożsamości narodowej którą zagubił w historycznej zawierusze, właściwie to
                                          > niechce jej posiadać bo łatwiej mu narzekać np na polaków, goroli itd. pisze,
                                          > że nie bedzie ulegał jarzmu polskości i innej narodowści bo jest samodzielny
                                          > ale jednoczesnie dumny z tego, że dziadek był volksdeutschem,

Kto napisal, ze jest dumny, ze jego dziadek byl volksdeutschem?

takie pomieszanie
                                          >
                                          > z poplątaniem, brak konkretów, coś jakby samorzutna incjatywa społeczna
                                          > mieszkańców os. tysiąclecia aby powołac narodowość tysiącloczaninów bo nie
                                          > będzie im katowiczanin pluł w twarz
                                          > volksdeutsch folksdojczowi nie jest dla mnie równy, to dla mnie dwa różne
                                          > terminy

To odpowiedz w koncu, co to jest volksdeutsch? I czym sie rozni ten termin
                                          od "folksdojcza"?
                                          • carlsberg2 Re: odp 09.03.03, 14:16
                                            a co z twoją propagacją wsteczną?
                      • niklot_swarozyc Re: odp 09.03.03, 12:45

> zalosnym jest, ze niewyksztalceni polacy wypisuja takie bzdury. tragedia dla
                        > ludzkosci jest jednak, ze oni w to wierza!

TAK PISZA"WYKSZTALCENI " FOLKSDOJCZE
                        Oberschlesien ist meine heimatland
                        Autor: Gość: Kasia IP: *.inter-media.pl
                        Data: 08-03-2003 02:41 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• slezan My name is nobody 09.03.03, 12:43

>
                      > nikt nie będzie mówił o takich ja ty ślązacy więc w skrócie mówi się
                      folksdojcz

Arnold to Ślązak.
                      • Gość: carlsberg Re: My name is nobody IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 12:48
                        nie, folskdojcz
                        • slezan Re: My name is nobody 09.03.03, 12:49
                          Tak, tak, a Carlsberg to prawdopodobnie najlepsze piwo na świecie.
                          • Gość: carlsberg Re: My name is nobody IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 12:51
                            dziekuję, a arnold to folksdojcz
                            • slezan Re: My name is nobody 09.03.03, 12:54

> dziekuję, a arnold to folksdojcz

Tak? A którą ma grupę DVL?
                              • Gość: carlsberg Re: My name is nobody IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 12:56
                                nie wiem spytaj jego dziadka
                                • slezan Re: My name is nobody 09.03.03, 12:58

> nie wiem spytaj jego dziadka

Jak nie wiesz, to po co paplasz?
                                  • Gość: carlsberg Re: My name is nobody IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 12:59
                                    a co ma piernik do wiatraka?
                                    • slezan Re: My name is nobody 09.03.03, 13:02
                                      Jeżeli uważasz, że ktoś jest Volsdeutschem, to zapewne dysponujesz na ten temat
                                      jakąś wiedzą. Jeżeli tak, to się nią podziel, jeżeli nie, to dyskusja jest
                                      bezprzedmiotowa. W drugim z przypadków radzę przenieść się na forum Gliwice i
                                      pogadać z niejakim Martinkiem-wykrzykniczkiem.
                      • Gość: Żyd Jeszcze jedna charakterystyczna cecha folksdojcza IP: 209.234.157.* 09.03.03, 12:50
                        Na gówno mówi "papu'
                        • niklot_swarozyc Re: Jeszcze jedna charakterystyczna cecha folksdo 09.03.03, 12:53
                          Arnold to folksdojczowski agitator!!!!
                          • slezan Arnold, coś im zrobił złego! 09.03.03, 12:56
                            Pieklą się tak, jakbyś im uwiódł żony. Wytłumacz się, bo z cudzołożnikiem nie
                            gadam!
                            • Gość: ays Re: Arnold, coś im zrobił złego! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.03, 12:58
                              no slezan, ja tez jestem ein Volsdeutscher, czyli Niemiec mieszkajacy poza
                              granicami Niemiec! i co, masz cos przeciwko?
                              • slezan Re: Arnold, coś im zrobił złego! 09.03.03, 13:00

> no slezan, ja tez jestem ein Volsdeutscher, czyli Niemiec mieszkajacy poza
                                > granicami Niemiec! i co, masz cos przeciwko?

Umiesz czytać? To przejrzyj wątek i skieruj pytanie do właściwej osoby. To kim
                                jesteś to Twoja sprawa. Natomiast Arnold nigdzie nie podawał się za "Niemca
                                żyjącego poza granicami Niemiec".
                              • niklot_swarozyc Re: Arnold, coś im zrobił złego! 09.03.03, 13:03

> no slezan, ja tez jestem ein Volsdeutscher, czyli Niemiec mieszkajacy poza
                                > granicami Niemiec! i co, masz cos przeciwko?

Czego gadasz glupoty jestes reichsdeutscher widac po ip !!!
                    • Gość: Arnold Re: odp - bez zadnego sensu IP: 213.186.78.* 09.03.03, 13:01

> folskdojcz ma raczej pejoratywne skojarzenia, taki sprzedawczyk, ze strachu i
                      > braku honoru przystępuje do tych których sie boi, do tego jest zdolny pewien
                      > typ osobowości
                      Do kogo przystepuje, kogo sie boi, komu sie sprzedaje, za ile, jaki to typ
                      osobowosci - slowo pewien nic nie tlumaczy?

> niestety niemcy mieli na śląsku dużo do powiedzenia w swoim czasie, niektórzy
                      > ślązacy się szybko zasymilizowali... itp, itd
                      > no co ja ci tu będę wypisywał, nie rób z siebie durnia dobrze wiesz, o co
                      idzie

Nie wiem. To ty robisz z siebie durnia. Co ma to, ze poczuwam sie do narodowsci
                      slaskiej, do tego co napisale?

> nikt nie będzie mówił o takich ja ty ślązacy więc w skrócie mówi się
                      folksdojcz

Stek bzdur kolego. Nadala pytam - co to jest wolksdeutsch/folksdojcz i w jaki
                      sposob mozna ta etykiete przyklejac Slazakom?

Dla ulatwienia - kto jest bardziej odwazny?
                      1. Slazak godzacy sie z polska propaganda, ze skoro mieszka w Polsce to jest
                      Polakiem.Tu nie mylic Slazaka z Polakiem mieszkajacymi na Slasku i nie majacymi
                      zadnych slaskich korzeni,jego to nie dotyczy. Polacy przybyli na Slask moga sie
                      czuc kim chca, ale nie mozna im narzucac slaskosci.
                      2. Slazak, ktory wybral niemieckosc i chce byc bardziej niemiecki od Niemcow,
                      jak krzicknick.
                      3. Slazak, ktory deklaruje narodowosc slaska. Niezaleznie od tego, czy dostal
                      ta slaskosc w spadku i sie z nia identyfikuje, czy dokonal swiadomego wyboru,
                      pokochal ten kraj i w jego horyzoncie myslowym to obszar miedzy Myslowicami a
                      Zgorzelcem. Taki Slazak moze uwazac rowniez ze Slask jest tylko slaski.
                      Ja naleze do tych, ktorzy dostali w spadku korzenie slasko-niemieckie i
                      swiadomie wybrali narodowosc slaska.

I jeszcze jedno pytanie - ktory z tych trzech przykladow wyboru (bo sa jeszcze
                      mozliwosci posrednie) ma cokolwiek wspolnego z etykieta volksdeutsch/folksdojcz.

Arnold

• Gość: Żyd A R N O L D ! ! M A J A C Z Y S Z ! ! ! ! IP: *.gen.twtelecom.net 09.03.03, 13:09
                        • Gość: Arnold Re: A R N O L D ! ! M A J A C Z Y S Z ! ! ! ! IP: 213.186.78.* 09.03.03, 13:12
                          To ma byc odpowiedz na moje pytanie?
                          • Gość: Żyd Re: A R N O L D ! ! M A J A C Z Y S Z ! ! ! ! IP: 130.94.123.* 09.03.03, 13:25
                            A co można napisać gdy ktoś mający IQ =0 majaczy?

Tylko to ,że majaczy.
                            • Gość: Arnold Re: A R N O L D ! ! M A J A C Z Y S Z ! ! ! ! IP: 213.186.78.* 09.03.03, 13:47
                              Po twoich inteligentnych wpisach widac kto ma IQ=0
                      • Gość: carlsberg Re: odp - bez zadnego sensu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 13:11
                        to była siermiężna przenośnia z mojej strony;
                        ale powiedz czemu jestes dumny z numeru twojego dziadka? czemu to jest powód do
                        dumy?
                        • niklot_swarozyc Re: odp - bez zadnego sensu 09.03.03, 13:15

> to była siermiężna przenośnia z mojej strony;
                          > ale powiedz czemu jestes dumny z numeru twojego dziadka? czemu to jest powód
                          do
                          >
                          > dumy?
                          Arnold jest dumny ,ze jego dziadek byl hitlerowcem
                          • slezan Re: odp - bez zadnego sensu 09.03.03, 13:17
                            niklot_swarozyc napisał:

> Gość portalu: carlsberg napisał(a):
                            >
                            > > to była siermiężna przenośnia z mojej strony;
                            > > ale powiedz czemu jestes dumny z numeru twojego dziadka? czemu to jest pow
                            > ód
                            > do
                            > >
                            > > dumy?
                            > Arnold jest dumny ,ze jego dziadek byl hitlerowcem

He,he,he. Ale ty chłopie jesteś dziecinny.
                        • Gość: Arnold Re: odp - bez zadnego sensu IP: 213.186.78.* 09.03.03, 13:21
                          To akurat jest moja sprawa. Nieistotne, czy mial 2, 3, czy 4. A moze zostal
                          wpisany na liste urzedowo i po prostu powiadomiony o tym fakcie razem z
                          powolaniem do armii? Znasz specyfike tej czesci Gornego Slaska i czy wiesz jak
                          to tu wygladalo?

Zreszta niewazne.

Pytanie nadal bez odpowiedzi.

Arnold

• niklot_swarozyc Re: VOLKSDEUTSCH 09.03.03, 12:47
      NASTEPNY"WYKSZTALCONY" FOLKSDOJCZ DOSKONALE ZNAJACY SWOJ OJCZYSTY JEZYK

Ordnung must sein !
      Autor: von_perun@NOSPAM.gazeta.pl
      Data: 06-03-2003 21:03 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
      Mysle, ze najwyzszy czas powrocic do tej starej, sprawdzonej na Śląsku zasady.

• willi2 I po co dyskutowac z lamagami ? 09.03.03, 13:16
        My i tak wiemy swoje jak jest i bylo.
        Niklot pseudohistoryk jak widac nieuzupelnil swoich wiadomosci ?albo robi to
        celowo ?-kto to moze dzis wiedziec.
        Ja znam swoje miejsce w hierarchi-I podaje sie za Slazaka.Moze to i zle ? abo
        dobrze ?
        Jednak nigdy niepozwole ,aby ktos podniosl reka na Niemca ,albo Slazaka.

Rowniez bardzo dumny z wysokiego wpisu na DVL mojego Opy ;)

R.N.
    • Gość: ays Re: VOLKSDEUTSCH IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.03, 13:15
      czyzby naszym gorolskim kolegom skonczyly sie argumenty?
      jaka szkoda!
      no ale czego mozna oczekiwac od ludzi (?), ktorzy przez skradziony na budowie
      laptop dorwali sie do sieci....
      • niklot_swarozyc Re: VOLKSDEUTSCH 09.03.03, 13:21

> czyzby naszym gorolskim kolegom skonczyly sie argumenty?
        > jaka szkoda!
        > no ale czego mozna oczekiwac od ludzi (?), ktorzy przez skradziony na budowie
        > laptop dorwali sie do sieci....
        No wiedzialem ,ze masz cos wspolnego z budowa.Chyba piszesz o swoich
        zlodziejskich dokonaniach.
        • slezan Re: VOLKSDEUTSCH 09.03.03, 13:22
          Chłopie, przekomarzasz się jak przedszkolak. To niedojrzałość czy starcze
          zdziecinnienie?
        • Gość: ays [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.03, 13:23
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: aysche Re: VOLKSDEUTSCH IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.03, 14:18
            Ty akurat jestes idiota niezaleznie czy jestes Volksdeutschem czy nie
            Polakiem czy Niemcem
            bo glupich sieja naprawde rowno. Jeszcze nie spotkalem nigdy twojego wpisu
            na przynajmniej srednim poziomie .

Fajdasz tu po forum drobnymi postami jak bys mial biegunke ,
            ale i dokladnie tyle sa warte twoje zlote mysli .
            • carlsberg2 Re: VOLKSDEUTSCH 09.03.03, 14:22
              Gość portalu: aysche napisał(a):

> Ty akurat jestes idiota niezaleznie czy jestes Volksdeutschem czy nie
              > Polakiem czy Niemcem
              > bo glupich sieja naprawde rowno. Jeszcze nie spotkalem nigdy twojego wpisu
              > na przynajmniej srednim poziomie .
              >
              > Fajdasz tu po forum drobnymi postami jak bys mial biegunke ,
              > ale i dokladnie tyle sa warte twoje zlote mysli .

no a za to twoje posty to jest poziom fiu, fiu..
              haftujesz sobie na husteczkach swastyki?
              • carlsberg2 Re: VOLKSDEUTSCH 09.03.03, 14:24
                carlsberg2 napisał:

> Gość portalu: aysche napisał(a):
                >
                > > Ty akurat jestes idiota niezaleznie czy jestes Volksdeutschem czy nie
                > > Polakiem czy Niemcem
                > > bo glupich sieja naprawde rowno. Jeszcze nie spotkalem nigdy twojego wpis
                > u
                > > na przynajmniej srednim poziomie .
                > >
                > > Fajdasz tu po forum drobnymi postami jak bys mial biegunke ,
                > > ale i dokladnie tyle sa warte twoje zlote mysli .
                >
                > no a za to twoje posty to jest poziom fiu, fiu..
                > haftujesz sobie na husteczkach swastyki?

ach co za błąd mmiało być "chusteczki" oczywiście, znowu ass się dowartościujesz
                • jopa niklot=folks? 09.03.03, 17:52

Autor: Gość: Niklot IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl
                  Data: 19-12-2002 01:37
                  Gość portalu: {)xx[::::::::::::> napisał(a):

> tos ty niemiec!!!
                  > jak nasz kopernik! ;-)
                  Mojego starego matka jest zniemeickiej rodizny z domu nazywa sie Freske

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka