Gość: Były konsultant Re: Euro providus IP: 157.25.164.* 31.01.10, 18:53 Dobry wieczór. Byłem przez krótki okres konsultantem. Pamiętam jak jakiś czas temu byłem na szkoleniu dla nowych konsultantów i człowiek o którym się tu rozpisujecie rozmawiał z kimś w pokoju a drzwi były uchylone, na temat dalszych planów. Nie wiem czy was to będzie interesowało, ale powiedział, że niedługo za wszelką cenę musi się pozbyć jakiegoś Szyboskiego. Nie wiem który to z konsultantów albo kierowników ten Szyboski, ale wtedy czułem się dziwnie przychodząc do zakładu gdzie się kogoś próbują pozbywać. Po tym co tutaj czytam to teraz nie żałuję że odszedłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.147.96.217.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.10, 20:07 Kolejny dowód, że ten karierowicz będzie szedł po trupach do celu. Wskoczy w kapcie innych a tych co mu w jakiś sposób zagrażają wyeliminuje w każdy możliwy sposób. Tak więc, Panie dyrektorze... może Pan już zacząć się obawiać o swoje stanowisko, bo może być Pan pewien, że "ktoś" podłoży świnię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 31.01.10, 20:18 Były konsultant o ip 157.25.164 To IP należy chuba do firmowego Radcy Prawnego, pana K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 31.01.10, 20:20 Przynajmniej na to wskazują posty na forum prawnym, w których osoba ta starsznie narzeka, na konieczność aplikacji radcowskich :-), więc nie dajcie się podpuszczać. Tam występuje pod nickiem Antyjełop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 20:32 W takim razie trzeba odesłać pana Piotra R. do regulaminu forum: "-nie podszywaj się pod innych"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 31.01.10, 20:49 chyba że ten ktoś pisuje z tej samej kawiarenki internetowej hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.147.109.204.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.10, 21:05 Ale post tego byłego konsultanta jest dość logiczny i wielce prawdopodobny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 21:12 To musiałby być z...ty przypadek,wyobrażasz sobie taką rozmowę przy otwartych drzwiach...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla konsultantka Re: Euro providus IP: *.centertel.pl 31.01.10, 22:38 jestem byla konsultantka. pamietam jak po jednym szkoleniu dzrzwi byly uchylone i uslyszalam jak czlowiek o ktorym sie tu rozpisujecie mowil ze za wszelka cene musi sie pozbyc jakiegos Jamsa Bonda.chwile potem, widzialam to osobiscie, odlecial sprzed oddzialu na miotle.naturalnie juz nie pracuje w tej firmie i dlatego jestem szczesliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: 188.33.12.* 01.02.10, 12:50 Gość: mam dość 28.01.10, 19:39 Odpowiedz Uparci... witam. Nie będę się rozdrabniać na drobne na temat wyników bo wszyscy wiedzą jak jest. Pracuję tu jakiś czas i boli mnie jak się bezczelnie kradnie w Bełchatowie pieniądze przez kierowników i niektórych konsultantów. Jestem tym już naprawdę zmęczona i zbulwersowana. Podam kilka przykładów, może wtedy ktoś się w końcu zainteresuje co się dzieje. 1. Konsultantka Danusia z Zelowa. Sfałszowała podpisy na umowach i co? Pracowała dalej, bo zgroziła Magdzie Chodakowskiej, żewszystko powie na Policji co się tutaj dzieje. Jedyna konsekwencja jaką poniosła, to zakaz podpiusywania umów. Odeszła dopiero ale z innych powodów niż firma. 2.Niedawno - Konsultantka Sikora, miała deficyt na grubo ponad 1000 zł, i co? wielkie nic. Dostała nawet chyba pożyczkę od Chodakowskiej, żeby pokryć stratę. Magda Chodakowska-to już jest mistrzyni w złodziejstwie. 1. W Piotrkowie Tryb. klienci już zaczynają głośno mówić, jak to Chodakowska dawała pożyczki i dzieliła się kasą z osobami, z którymi podpisywała umowy. Pytanie tylko kto wpłacił dla niepoznaki te kilka pierwszych rat, ona czy klient. 2.Konsolidacje podpisywane z klientami którzy nie mieli kart spłat- proste. Klient ma mówione że ma do spłaty np. 1000 zł, gdy faktycznie np.800 zł. Na jednym kliencie 200 w kieszeń. Ile takich konsolidacji było? 3. Ile razy ta sama Chodakowska nie rozliczyła się z pieniędzy od kolegów albo koleżanek? Sama miałam z nią taką historię. Liczyć nie umie czy co? Konsultantów swoich też próbowała przekręcić na 100-200 zł w chwili przekazywania gotówki. 4. Nie jestem pewna ilu konsultantów Chodakowska zmuszała do podpisywania umów z jej znajomymi pod bankiem PKO w Bełchatowie? Kilku było. Ciekawe praktyki. 5.Czytałam post gdzie napisane było coś odnośnie faktur za Wigilię dla konsultantów. To się nazywa "legalne" wyprowadzenie pieniędzy z firmy. Jak zobaczyłam ile jest płacone za jednego konsultanta, to mi prawie farba z włosów zeszła. Czy właścicielem tej firmy co to organizowała nie jest przypadkiem znajoma Chodakowskiej? Cena zawyżona na jednej osobie na fakturze to jakieś 28 zł razy ok 40 konsultantów=ok 1000 zł w kieszeń. A konsultanci praktycznie za dużo nie zjedli. Proste. 6. Jak długo ktoś tego nie będzie widział? Chyba długo. Mój już niepracujący kolega nakrył w biurze Chodakowską i Pana Rakowskiego w dość dziwnej, niedwuznacznej sytuacji. Magda nie nadążała z poprawianiem spódnicy tak była zaskoczona. Zapomnieli zamknąć drzi na klucz po godzinach pracy. Niedawno było głośno o Arku z Wielunia któremu brakowało dziwnym sposobem (nie po raz pierwszy zresztą) pieniążków. I co? Pracuje dalej. Innych by zwolnili dawno. Pieniądze podobno znalazły się u klienta, śmieszne, już to widzę. Ale to ten sam Arek swego czasu opowiadał zbyt głośno jak to kierownik w tej firmie może dorobić sobie drugą pensję. Widocznie można a konsekwencji żadnych. Kradną tak widocznie i co? nikt z tym nie robi. To wszystko młyn na wodę. Kradnie konsultant, potem Chodakowska, Rakowski to wszystko widzi ale nic nie mówi bo ją chyba zdrowo obmacuje (żeby tylko), oboje tuszują deficyty konsultantów. Albo się może dzielą lewą kasą. Kiedyś słyszałam, jak Pyrak z Bezpieczeństwa rozmawiał z kimś przez telefon o kilku dziwnych sytuacjach, i co powiedział? A ch..j, niech kradną. Więc tutaj też nie ma co szukać pomocy. Dział Bezpieczeństwa od czego jest? Od nachodzenia uczciwych konsultantów i kierowników a inni mogą kraść i to im pod samym nosem? A ten cały szef bezpieczeństwa, Szynkiel? Na urlopie jest że też nie widzi czy nie chce widzieć? A dyrektor? Też na to pozwala? Pewnie tak. Do dzisiaj osię odwiedza klientów gdzie podpisywane były dziwne umowy przez niego. A to nie u niego konsultanci kiedyś robili za niego raportówki? Zastanawiam się gdzie w tym wszystkim jest Prezes? Boję się pomyśleć. Powiedzcie co mam robić. Zawsze się starałam, robiłam co mi kazali, ale naprawdę nie mam już siły, żeby na to wszystko patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny Re: Euro providus IP: 109.243.129.* 01.02.10, 21:40 Witam,czy kasowanie postów stało się już na tym forum naturalną rzeczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terl Re: Euro providus IP: 212.87.241.* 01.02.10, 21:54 Fajna firma i jacy uczciwli ludzie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka dyrektor IP: *.chello.pl 04.02.10, 12:58 niedawno mialam przyjemnosc rozmowy w sprawie pracy na dolnym slasku z p. wociechowskim.przestawial mi swietlane wizje, bonusy,zaszczyty. jak mam sie do tego odniesc? zalezy mi na pracy,ale cos mi tu "smierdzi". doradzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuziak Re: dyrektor IP: *.chello.pl 08.02.10, 20:27 hej czy to forum umarło czy ktoś z EP kasuje posty hehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: dyrektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 22:03 Nie,nie umarło zbiera tematy na przyszłe posty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: dyrektor IP: *.cdma.centertel.pl 09.02.10, 07:47 Zbieracie tematy na następne posty a to dobre! strach was obleciał ale z drugiej strony to się wam nie dziwie bo Piotruś rozpoczął wojnę którą wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taktyk Re: Nie ma o czym pisać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 10:11 Beny nie podpuszczaj.Bo już nie ma o czym pisać.Ani z kim ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny Re: dyrektor IP: 109.243.12.* 09.02.10, 13:05 Beny,znowu kazali Ci się "zapienić"...,zadałeś sobie choć odrobinę trudu aby dowiedzieć się jaką masz opinię wśród konsultantów... i to u tych nowych-dowiedz się bardzo "fajnie" Cię opisują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: dyrektor IP: *.cdma.centertel.pl 09.02.10, 19:18 ale ja pracuje a ty? dupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny Re: dyrektor IP: 94.254.164.* 09.02.10, 19:43 Ale były dwie jedna dała druga nie...,przestań "kmiocie" ubliżać, polonistą to ty już nie będziesz...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: dyrektor IP: *.146.237.96.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.10, 20:22 Po co dajecie się podpuszczać Benemu. Nie widzicie że szczeniak dopiero z pampersów wyskoczył??? W dodatku to dwulicowiec,który gra na dwa fronty. Teraz to "Piotruś" a tyłek mu obrabia codziennie aż miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: dyrektor IP: *.cdma.centertel.pl 09.02.10, 20:30 idź spać panie w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatra Beny to przykład nowej kadry w Ep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 08:37 WIDAĆ KTO ZOSTAŁ DO PRACY LUB KOGO SIĘ ZATRUDNIA.IQ WYŻSZE OD SZPADLA> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Beny to przykład nowej kadry w Ep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 13:13 Witam. Temat naszego "przyjaciela" był już niejednokrotnie poruszany dlatego też uważam, że nie ma się co "mocować" z kimś kto jest niereformowalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: dyrektor IP: *.cdma.centertel.pl 09.02.10, 20:23 a-i nie nazywaj mnie kmiotem wozignoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuziak Re: dyrektor IP: *.chello.pl 10.02.10, 20:59 Beny och Beny uważaj bo na EP świat się nie kończy a wrogów sobie robisz coraz więcej a do składania kartonów na poczcie powrotu już nie ma, bo tam też sobie przechlapałeś a nic nie jest wieczne ani EP ani praca tam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bahama Yellow wieści... IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 01:59 Mam pytanie - czy ktoś ma wiedzę na temat wyników Chrzanowa - po likwidacji Pontona zostały same swieżynki bez doswiadczenia( zielony admirał,jedna gwiazda, i ten co uciekł przed robotą na L4), czy coś drgnęło? A ten co to go ŁO sciągnął z L4 żeby naprawił wyniki w Chrzanowie jeszcze robi? Dochodziły mnie słuchy że ma zaraz po podpisaniu umowy polecieć bo za długo był na L4, a ten myk ze ściągnięciem go był dokładnie ukartowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bahama Yellow do Benego IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 01:53 Beny, jezeli jesteś tak kozacko nastawiony do wszystkich na tym forum, podaj swoje wyniki w odniesieniu do np. pół roku wstecz, zobaczymy jakim jesteś gierojem, albo podaj swoje dane, wtedy okaże się czy zasługujesz na "szacun" całą gęba czy jesteś jak to ktoś powiedział " kmiotem" co to boi się nosa wychylić zza pleców Boskiego i tylko judzisz na forum by móć chwalić się że " napisałeś post" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bahama Yellow do Benego IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 02:07 Beny, jak jesteś taki kozak do wszystkich na tym forum to może podaj swoje wyniki w odniesieniu do pół roku wstecz, wtedy zobaczymy co jesteś wart, albo podaj swoje dane - wtedy okaże sie czy zasługujesz na " szacun" i "czapki z głów" czy jak to ktoś Cie nazwał jesteś "kmiotem" i nie warto zawracać sobie tobą głowy, że chowasz się za plecami Boskiego i nie masz odwagi stanąć na forum z podniesioną przyłbicą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do Benego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 07:11 Beny nie może podać odniesień do wyników bo takowych nie będzie miał, "facecik" niewiele dłużej pracuje niż pół roku i to jest bardzo smutne,że "żółtodziób" tak samo traktuje wszystkich w koło...,no są wyjątki ale to z "troski" o samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: dyrektor IP: *.chello.pl 11.02.10, 14:42 o co tu chodzi? o kim wy piszecie? ten wojciechowski to kto? juz nic nie kumam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyo Czy jest jeszcze oddział gdzie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 08:44 ,,Stary,,stażem kierownik ??Dłużej niż 3miesiące?A taka ciekawostka dziwna ze tylko kierownicy się zmieniają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Czy jest jeszcze oddział gdzie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 17:11 Uwierz,że nie tylko kierownicy,"starych" konsultantów też jak na lekarstwo... i ciągle z różnych względów ich ubywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomoc Re: Czy jest jeszcze oddział gdzie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 13:56 www.pracuj.pl/praca/Euro%20Providus%20S.A.;eid,20015721 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy jest jeszcze oddział gdzie pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 14:21 Nieźle,naprawdę nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR Re: Czy jest jeszcze oddział gdzie pracuje? IP: *.146.242.236.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.02.10, 09:56 BEZ KOMENTARZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Somebody Kadra czestochowska IP: 80.48.157.* 14.02.10, 23:03 Mam pyatnko czy Cyprian jeszcze pracuje w czewie, poniewaz z tego co sie dowiedziałem to teraz obsada oddzialu znow jest okrojona i juz nie ma niukogo co by pracowal dluzej niz rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomka Re: Kadra czestochowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.10, 12:53 Też słyszałam że jakieś zmiany kadrowe w częstochowie były. Pati D. co była kierownikiem floty podobno odjechała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KING Re: Kadra czestochowska IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 21.02.10, 05:18 chyba masz raczej zle informacje,ona nadal pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzięki Tobie Re: Kadra czestochowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 10:44 Z tego miejsca chciałbym pogratulować MR Częstochowy.Za piekne rozbicie działu operacyjnego.Profesionalista.Chyba tego chce od ciebie gora abyś zamknoł oddział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Kadra \ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 22:38 A co tam na Bełchatowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kadra \ IP: *.centertel.pl 24.02.10, 10:50 Witajcie, Ja mam pytanko dotyczące Częstochowy. Czy może ktoś z Was wie dlaczego poszukują osoby do działu kadr? Kto jest bezpośrednim przełożonym - stanowisko.Jakim człowiekiem jest ta osoba? Dziękuję za udzielone odpowiedzi. pozdrawiam i życze miłęgo dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Kadra \ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.02.10, 19:12 a słyszał ktoś że z bełchatowa wyleciał arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam dość Re: Kadra \ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 18:07 Jakiś czas temu napisałam z grubsza o sytuacji w Bełchatowie. Efekt jest mały. Wychodzi na to, że Arka nie będzie, ale on jest tylko małym pionkiem. Ci co pozwalają albo też kryją machlojki dalej pracują. Więc korzyści żadnych. Po drugie chciałam podziękować za słowa otuchy i wsparcia, ale niestety dla mnie moi wspaniali przełożeni zaczęli wtedy węszyć. Ciekawe czy będę miała przedłużoną umową. Jeśli nie, może wyjdzie tak, ze sie poświęce po to zeby innym się kiedyś lepiej pracowało, pod warunkiem, ze zmiany w końcu nastąpią. Ale mnie już wszystko jedno. Jak nie ta firma, to będzie inna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Kadra \ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 19:07 Bardzo zdrowe podejście do sprawy (masz przykład na sobie,że nie lubi się w tej firmie osób zbyt mądrych i uczciwych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? SMIERC IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 08.03.10, 22:39 czyzby forum na tej stronie juz umarlo? a moze ktos sukcesywnie wszystko usuwa? chyba ze wszyscy wystraszyli sie malego GNOMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byly Re: SMIERC IP: 212.87.244.* 09.03.10, 08:27 wszyscy maja w dupie ta firmę i jej problemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: SMIERC IP: *.146.35.47.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.03.10, 09:57 Pięknie powiedziane...Czysta melodia dla uszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: SMIERC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 22:20 Witam. A o czym chcesz pisać,o problemach o których pisaliśmy?Wszystkie sprawy tu poruszane są nadal aktualne nic się w tej firmie nie zmienia,no może po za tym,że mają coraz "lepszą" kadrę i kierowniczą i konsultantów-nie sądzę,aby ktoś przy zdrowych zmysłach chciał tam podejmować czy prace, czy też współpracę.Mało kto na dłużej zagrzeje tu miejsce.Obsługa tej firmy nadal bez zmian, klienta ma się głęboko...,"swoich" własnych ludzi ma się za nic...,rotacja spora...- krótko mówiąc NORMALKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ4 Nie warto pisać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 22:24 Nie ma już o czym.A o czym sie nie mówi i nie pisze to kazdy wie jak się konczy Odpowiedz Link Zgłoś
slawekbanach Robię to co lubię 12.03.10, 20:15 Witam serdecznie Wszystkich na tym forum. Jestem byłym kierownikiem z oddziału chrzanowskiego, potem wadowickiego-nazywam się Sławek Banach (to do dla wiarygodności świadkow i zgodności wypowiedzi). Po pierwsze dalej dla mnie mnie firma EP jest wiarygodną firmą, firmą z którą się utożsamiam- a dlaczego - to jest moje życie- to nie chodzi tylko o karierę - ja zawsze byłem człowiekiem, ktory wypowiadal swoje myśli glośno- nie firma mnie zwolnila - odszedłem sam. Praca jest w EP jest bardzo ciężka ale - Ci którzy zdobyli dobre umiejętności w naszej firmie bez trudu albo z palcem w d.. poradzą sobie w innych pracach - bo taka praca to jak szkoła przedtrawania. Ja pracowalem wcześniej 6 lat w Providencie- na tą firmę także złego słowa nie powiem- dlaczego- dzięki takim doświadczeniom w innych firmach wszystkie piersze rozmowy , kwalifikacje i później pracę przechodził z pelną lekkością.. A co do sprawdy wyksztalcenia(bo mnie to już wkurza)- sam mam średnie- ale to jest śmieszne o czym Wy piszecie- zadaje Wam pytanie- dlaczego osoby kończące studia po tzw. ZZL nie mogą nigdzie znaleźć pracy a mianowicie dlatego, że nie są przystosowani do praw rynku. Praktyka czyni Człowieka. W EP) oczywiście cały czas stres- ale to jest praca dla ludzi, którzy to lubią. Ja teraz pracuje w Holandii - ale powiem, że zaparcie z tych prac i dążenie do celu zostało- i z tego jestem dumny, że sprawdzam się w każdej pracy - nie ważne czy zrywam kwiatki- czy będę sprzątał-czy kasuję kasę- ale w przeciwciwieństwie do narodu polskiego nie narzekam. Bo każdy ktory tu tak wielce narzeka (nie całe 100%) może coś zrobić porzytecznego... ...wziąść sprawy we własne ręcę - czyli defacto- wziąsć się do roboty... Pozdro dla Lukasza(nie wiem jaki teraz jesteś- znalem Cię jako MR) oraz mojego największego Kolegi Leszka Szmytkowskiego, który zawsze byl Wielki i będzie i zawsze we mnie wierzył. Niech mój Kolega napisze książkę to będziecie się od Niego uczyć. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie. Ps. Pozdrowienia ... sorryyy za esemesa w nocy o pilnej naradzie dla wszystkich z gory..hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawekckm Re: Robię to co lubię IP: *.116.125.116.tvksmp.pl 13.03.10, 22:53 To jest gość z klasą, z TAKIMI można coś budować-100% poparcia z mojej strony-pozdrowionka dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Robię to co lubię IP: *.cdma.centertel.pl 14.03.10, 11:57 Witam wszystkich! posiadam internet od trzech tygodni ponieważ nie miałam okazji założyć. Czytają wszystkie posty doszłam do zrozumienia że toczy się tutaj wojna pomiędzy ludźmi z niższego pokroju- przepraszam! może nie z niższego pokroju a ludzi związanych z EP a górą. Odpowiadając na post Sławka Banacha stwierdzam że facet napisał święte słowa, że ta praca to taka,,szkoła przetrwania'' Jestem obecną konsultantką EP i byłą kierownika tzw.Mańka. Pamiętam jak mi kiedyś powiedział: ,, ja nie robię dla pieniędzy tylko chcę się sprawdzić i zobaczę jak długo wytrzymam'' i faktycznie tak było!Piszę ten post ze względu na to bo brakuje mi tego kierownika (faktycznie jeśli chodzi o zaległości był dobry) mój rejestr podupada a z obecnym kierownikiem nie ma nawet rozmowy. Pozdrawiam wszystkich i pamiętajcie że praca w EP nie jest zła tylko żeby pomyśleli czy dany kandydat na stanowisko kierownicze się faktycznie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekbanach Re: Robię to co lubię 14.03.10, 15:08 Witam ponownie. Nieładne jest to, że ludzie szkalują innych. Jak mam coś do kogoś to mu mówię, a nie obgaduje za plecami- inni przekręcają - i wychodzi z tego bomba ekologiczna. Jak są takimi szczekaczami to niech się ujawnią- sami siedzą w koncie i knują- co??? nie dostał ktoś z nich awansu?? Nie udało się kogoś wygryść?? Awans, podwyżka, uznanie jest za ciężką pracę- nie tylko w EP ale także u innych pracodawców. Jak tak wam było źle to po co wogóle pracowaliście?? H... tanecznicy nawet rąbek od spódnicy przeszkadza. Choćby było bardzo pięknie to tacy ludzie i tak będa niezadowleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny filmik Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 15:20 www.tvs.pl/informacje/5858/ świetny reportaż!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 21:44 Qrwa jak czytam że jakakolwiek praca to szkoła przetrwania to mi się wątroba wywraca na drugą stronę. Praca to jest do zarabiania pieniędzy, rozwoju kompetencji i umiejętności a jak się komuś marzy szkoła przetrwania to chyba się z powołaniem minął, powinien iść do legii cudzoziemskiej albo wykupić survival na alasce. Praca na platformie wiertniczej, udział w misjach NATO albo połów ryb na morzu Barentsa to jest szkoła przetrwania a praca z idiotami którym krawat za mocno uciska szyję i powoduje niedotlenienie mózgu przez co mają halucynacje że są "menago" to chyba lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 22:14 Witam. Chylę czoła przed p. Sławkiem za odwagę cywilną na forum, jednak całym sercem jestem za wypowiedzią mojego poprzednika-powiedzcie proszę czy jeszcze latem ubiegłego roku było tyle niepochlebnych wypowiedzi na temat EP, NIE (były ale do stanu z dnia powiedzmy listopada,grudnia ubiegłego roku była to ilość znikoma, wystarczy prześledzić forum a sami to zauważycie).Stan rzeczy uległ zmianie po odejściu większości ze "starej" kadry a to jednoznaczne jest ze zmianami, które nieustanie "toczą" EP,zauważcie, że to forum nie jest jedynym miejscem wypowiedzi na temat firmy, zajrzyjcie na GOWORK, a co się tyczy utożsamiania z firmą to i owszem utożsamiałem się z nią do momentu, kiedy okazało się, że co nie którzy nie są tacy jak by się wydawać mogło (myślę,że nie jestem osamotniony w swojej wypowiedzi,powiem więcej jestem tego pewien,że tak właśnie jest). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekbanach Do gość 16.03.10, 20:49 Sorki, że nie wszyscy mają ..mieli.. takie przejścia jak Ty. Ale chyba każdy Człowiek jest inny- jednego motywuje włażenie w dupę - drugiego pociesza tym kim jest. Każdego cieszy coś innego. Każdy ma jakiś inny cel- i innych idoli. To są moje odczucia. Nie każdy będzie żył żądzą zemsty. Co Ci zrobili drogie dziecko...hehehe Najpierw to napisz z Twoimi spostrzeżeniami do ,,Jestem" tutaj życzliwy pełen szacunku- poradzcie bo wpadłem w depresje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPTYK do Banach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 09:53 KAŻDY WIE ZE NIE MA O CZYM PISAĆ.Ludzie ktorzy zostali w tej firmie (pisze o kierownikach)szukają pracy albo nie bawem zaczną.Chyba widzą że konsultanci odchodzą lawinowo.Zostali juz tylko ci na gorze ktorzy nie będą mogli znależć pracy .A ty Sławuść po takiej szkole przetrwania mysle ze otworzysz Bank za granicą i nie bedziesz musiał mieć pracowników poniewasz z takim doświadczeniem sam obejmiesz wszystkie stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekbanach Re: do Banach 17.03.10, 18:26 Witam. mi jest tylko bardzo przykro, że ludzie z jedndnej firmy- nieraz wielcy przyjaciele- piszą, wyciagają brudy na innych. Zawsze - doceniałem Wszystkich swoich Wspólpracowników a także Zwierzchnikow- bo wiedzieliśmy jaka to praca- poszliśmy na taką umowę- to chyba bylo jasne od początku, że nie nie sprzedajemy bułek- nie będziemy mieli takich problemow jak sprzedawca- ale jesteśmy handlowcami gdzie są twarde reguły gry. Po drugie jak piszą tu wielcy, zaawansowani, doświadczeni mówcy- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukający pracy Krotoszyn IP: *.kalisz.mm.pl 17.03.10, 22:05 Widziałem w necie ogłoszenie, że firma szuka specjalisty ds bezpieczeństwa w Krotoszynie, czy ktoś może mi powiedzieć jakie tam płacą pieniądze? I czemu tak często pojawiają się ogłoszenia tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krotoszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 22:30 Poczytaj forum-zrozumiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Nadchodzi koniec :) IP: *.euronet.net.pl 18.03.10, 16:17 Szybkimi krokami nadchodzi koniec egzystencji tej żałosnej firmy,a wszystko dzięki postępowaniu min. MR z o/Częstochowa i małego człowieka z miasta słynącego z wydobycia węgla. Niedługo już nie będą mieli z kim pracować ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modliszka Re: Nadchodzi koniec :) IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 18.03.10, 23:40 ten koni i saec mial juz byc dawno temu a ci ludzie nadal sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek b Re: Euro providus IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.10, 17:14 Dzisiaj dopiero czytam Twoja odpowiedz na moje sugestie. Johny ,,Menago;; widzisz - dlatego jestes kim jestes bo dla pracy nie okazujesz serca ; dla Ciebie to tylko kasa a dla mnie nie... pamietaj kazda praca trzeba sie uczyc, zeby byc potem prawie mistrzem w swojej pracy- myslisz, ze ja nie przezylem ciezkich chwil w tej firmie- i wtedy co mialem zrobi´c - plakac??? Trzeba zawsze isc do przodu, nie oczerniac innych, jak ktos mial cos do mnie z tej firmy lub pp zawsze to wyjasnialem ,,doslownie,, * przepraszam poszkodoawanych. Nie chce mi sie sluchac jakiegos buraka to pisze na kompie, jednoczesnie sika w pieluche bo nie wytrzymal cisnienia. Kazdy ma prawo do Swoich odczuc.... A jednoczesnie pozdrawiam. Slawek B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LORD VADER Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.10, 11:41 ale masz chłopaku bajzel w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Do sławek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 07:39 Klęknij i proś o rozum.Bo zyjesz w świecie fantazjii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brother Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 17.07.10, 03:16 Cos sie cicho zrobilo. Mam nadzieje ze to przez wyjazd na impreze firmowa. Mnie niestety nie moglo byc na niej. Opowiadajcie co sie dzialo:D Jakies "Panienki" do wyrwania byly? Czy jakis bajzel znow sie stworzyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: to ja wam powiem IP: *.net.stream.pl 17.03.10, 14:23 Co do konkurencji to weszła na teren miasta firma OPTIMA( firma z Gdańska ze sporym kapitałem amerykańskim i nieźle płaci-( do stówy za umowę!). WŁAŚNIE SZUKAJĄ konsultantów. Ogłaszają się min. w POŚREDNIKU. Nowa firma to zawsze większe szanse na lepsze zarobki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACODAWCA Re: to ja wam powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 19:17 Szukam ludzi do pracy w podobnej branży oferuję lepsze zarobki oraz atmosferę w pracy a także możliwość awansu zainteresowanych proszę o kontakt : praca20010@wp.pl interesują mnie kandydaci z terenu: Opole, Krapkowice, Kędzierzyn Koźle, Strzelce Opolskie,oraz pomniejsze okoliczne miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opole Re: to ja wam powiem IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.03.10, 01:14 a co to duet się wcina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWY Re: to ja wam powiem IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 24.03.10, 15:03 jaestem nowy na tym forum co to za firma, kto to jest jakis pokemon, czy piotrus pan?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: to ja wam powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 21:04 "Stary" co Ty tu robisz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben-10 Re: to ja wam powiem IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.03.10, 23:20 mniej wiesz, krócej Cie przesłuchują ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: to ja wam powiem IP: *.net.stream.pl 25.03.10, 09:28 do PRACODAWCY chyba dobrze w tej twojej firemce nie jest skoro boisz się podać jej nazwy. Czyżby fama(jak to tam dobrze- he he he) już poszła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZANSA SZANSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 21:54 Szukam jakikolwiek kontakt do Kierowników i Przedstawicieli z Kędzierzyna Krapkowic oraz Opola na pytania odpowiem pod adresem praca20010@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinokio Re: SZANSA IP: *.chello.pl 06.08.10, 01:58 w Opolu jest kierownik wcześniej był grabarzem, kopał doły na trumny przez lata, no ciekawie jest tu Odpowiedz Link Zgłoś
astraea Re: to ja wam powiem 02.04.10, 00:02 dlaczego zaraz takie czarne myśli żyjemy w wolnym kraju i każdy może szukać pracowników a czy będzie dobrze czy zle pozostaw tym,którzy tego spróbują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trio Re: to ja wam powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 10:41 TAK jest zgodze sie aster Wolny kraj i kazdy pracownik może szukać i pracować w takiej pracy jak mu sie podoba.A wizytówką kazdej firmy typu ep jest ilość przedstawicieli i chetnych na przedstawiciela oraz kierowników.Profesionalni przedstawiciele sami wybieraja z kim chcą pracować i za jakie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
astraea Re: to ja wam powiem 02.04.10, 14:42 Nareszcie mądra wypowiedz choć z tymi chętnymi do pracy troszeczkę się nie zgadzam, jak zatrudniają obiecują gruszki na wierzbie wiem bo pracowałam w ep 4 lata odeszłam bo znalazłam(mam taką nadzieję) coś lepszego (kasa) Chociaż przez te 4 lata nie mogę narzekać ,dlatego czytając te wszystkie posty pomyślałam że to nie ta sama bajka w niedzielę nigdy na zbiórkę nie wyszłam a w sobotę tyko na telefon i po 4 latach miałam nawet niezły rejestr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: to ja wam powiem IP: *.cdma.centertel.pl 02.04.10, 15:03 Bo trafiłaś w dobrą sekcję i dlatego nie zapi....lałaś w niedziele. nie każdy ma tak dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
astraea Re: to ja wam powiem 02.04.10, 21:34 Nie droga Alu od początku miałam swoje reguły telefon wyciszam o 20 włączam o 21 nie pozwalam na dziwne erki i refinanse uczciwie mówię klientom ile stracą i że mają kierownikowi powiedzieć nie i wiele tu jeszcze pisać ale to już historia niech się martwi góra a pan prezes liczy sztuczną zbiórkę dziwię się tylko Szarańcowi że nic nie widzi (a może nie chce)a tak na marginesie skoro tak żle to czemu nadal tkwicie w tym szambie jest tyle firm na rynku -pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: to ja wam powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 19:05 Wszystkim zainteresowanym,"byłym i aktualnym",życzę smacznego jajka i spokoju w te święta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Astraea IP: 193.93.89.* 06.04.10, 14:23 ASTRAEA NIE PIJ JUZ WIECEJ BO SIE CALKIEM WYCISZYSZ KIEDYS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cztery Brakuje konsultantów w EP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 09:14 Straszny kryzys nastał na zbiórki jeżdżą kierownicy .Rejestry bez obsługi.Wszyscy chętni do pracy zgłaszajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Brakuje konsultantów w EP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 15:36 ...ten apel to nie na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
astraea Re: Brakuje konsultantów w EP 10.04.10, 22:25 we wtorek dają wypowiedzenie następne dwie osoby.Już wiedzą że są jeszcze firmy w których można niezle zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 19:32 to są oszusci napoczatku mówia ze dadza pozyczke a pozniej nie to sa oszusci uwazajcie na nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 22:06 Zapytam z jakiego rejonu jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Euro providus IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 29.03.10, 22:38 ze slaska dokladnie z czestochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 30.03.10, 16:20 Radzę wybrać pożyczkę z OPTIMY ( udzielają w Częstochowie już od 2 tyg.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kek Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 20:03 Radzę wybrać zaufanego konsultanta,który za chwilę nie przyjdzie z propozycja erki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 01.04.10, 13:59 W OPTIMIE nie ma tego całego dziadostwa . NORMALNE POŻYCZKI z obsługą w domu ( RACZEJ MIESIĘCZNE RATY ) . Jeśli chodzi o pracę to jest normalnie i na luzie .Dużo zgłoszeń z infolinii bo zewnętrzna firma plakatująca. Soboty i niedziele wolne -bez żadnego poganiania przedstawicieli i co ważne to nie przedstawiciel decyduje czy dać pożyczkę tylko firma. Robota spoko NIE DO PORÓWNANIA Z EP. ( INNA TEŻ KASA BO TO JUŻ WIDAĆ ) Nigdy więcej takiej pracy jak w EP. Pozdrawiam TYCH CO ZOSTALI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żałoba ŻAŁOBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 12:32 Zjednoczmy się w Bólu z Naszym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko kilka słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 13:42 Witam Przez pewien czas miałem okazję pracować dla tej firmy. Powiem tak, faktycznie większość wpisów tutaj to szczera i bolesna prawda. Firma zaczęła i nadal jest "kalką" PP no bo większość z tej firmy się wywodzi, ale na tym koniec. Stanowiska menedżerskie powierza się osobom które nie mają najmniejszego pojęcia o tym co to jest zarządzanie. No może trochę im wychodzi rządzenie ale też nie do końca. Nie ma żadnego szacunku dla pracowników i przedstawicieli. To co się dzieje w terenie to już inna historia już chyba nawet nie dla PiP ale dla prokuratury ... Kodeks Pracy w tej firmie nie istnieje, jeżeli chodzi o czas pracy liczą się jedynie wyniki lub ich ratowanie bo ktoś z góry chce zabłysnąć przez chwilę, chociaż wcześniej będąc na niższym stanowisku nie robił NIC ale teraz "ma władzę" lub tak mu się wydaje. Tereny obsługiwane przez tą prestiżową firmę są tak zapuszczone, że mnie się zdarzyły sytuacje nie odwiedzonych klientów od ponad pół roku, chociaż z dokumentacji wynika całkiem coś innego .... i w cale się nie dziwię klientom że nie płacą. Dział kontroli wewnętrznej to ludzie z łapanki nie mają pojęcia o najprostszych rzeczach ... :) nie wiem czy nawet umieją sprawnie liczyć ... Wiele osób dało się naciągnąć obiecankami na pracę i współpracę z tą firmą ale bardzo szybko otwarły się im oczy :) więc odchodzą i będą odchodzić. Nie polecam nikomu pracy dla bandy pseudo menedżerów dla poprawienia ich ego i niskiej samooceny. ps a tak dla informacji - jeżeli masz pod opieką (czyli jesteś rodzicem) dziecko które ma mniej niż 4 latka to nawet prezes nie może Ci wydać polecenia pracy w sobotę lub inny dzień wolny. KP powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosmos Re: kilka słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 20:09 To cała prawda co pisze kolega.W PP chłopaki nawet w teren nie wyszli a tutaj opowiadają że za zasługi są tak wysoko i że jak lokomotywa do przodu idą.Gdy budowali firmę konsultantów werbowali z PP jak z łapanki byle tylko odeszli złote góry obiecywali.A w tej chwili nawet osoba która nie ma doświadczenia omija firmę.Tylko erki im wychodzą które tak świetnie piszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z dalekoa od EP Re: kilka słów IP: *.sanetja.pl 14.04.10, 20:28 erki to były kiedyś , a teraz piszą polonezy, jeśli ktoś nie wie jak - polecam numer do Towarzysza managera z czestochowy. Fachowiec jakich mało hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kilka słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 22:19 Takich "fachowców" jest co raz więcej i nie tylko w Cz-wie... Odpowiedz Link Zgłoś
astraea Re: kilka słów 15.04.10, 00:11 w większosci to nasza wina -przedstawicieli dlaczego nie mówicie prawdy na czym polegają te ps erki jeśli powiecie jak to naprawdę wygląda to nikt nie podpisze takiej umowy ale dla większości z was liczy się zbiórka a jakim kosztem to nieważne dopiero jak są pierwsze braki to żałujemy u mnie też w rejestrze zaczeli szukać podzwonilam i ustawilam klientów a na koniec zawinelam tych najlepszych i przeszłam do innej firmy, reszcie wytłumaczyłam jak zmniejszą saldo zapraszam bo teraz im się to nie opłaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kilka słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 07:50 Dobrze , że użyłaś słowa w większości (tak było do pewnego momentu) , później stało się to wymogiem firmy i prośiłbym abys nie obarczała odpowiedzialnością przedstawicieli za narzucane cele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka od ep Re: kilka słów IP: *.sanetja.pl 15.04.10, 08:37 tutaj musze skomentowac, w lutym 2009 mały chłopiec z dalekich stron - szef towarzysza z czestochowy został zapoznany z prawdą o polonezach i malowaniu trawy na zielono. W nagrode pozwalniał kierowników z czestochowy. Przedstawiciele nie mają wpływu na cele, które sa z kosmosu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: kilka słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 09:30 Jeżeli chodzi o erki lub ich pochodne to cała ta firma się na nich opiera. Sama rzeczywista zbiórka z rat od klientów to jakieś 30-35% nie więcej są i tygodnie gdzie bez erek może by się uzbierało z 20%. Ale zawsze ciekawiła mnie sprawa zbierania wyników, jaki jest sens zbierania wyników co 2 godziny ? ileż w tym czasie można odwiedzić klientów ? ktoś kto wymyśla takie rzeczy powinien się poważnie zastanowić nad tym czy jest zdrowy na umyśle. A co do doświadczenia obecnych "bossów" w PP to nie wierzcie w ich opowieści o świetlanej karierze jaką tam zrobili. Byli na prawdę mierni jako DMowie lub SMowie i nie wytrzymali presji i ciśnienia jakie dostawali więc sami podziękowali lub firma im podziękowała. Ich wiedza na temat zarządzania sprowadza się na kopiowaniu zachowań swoich wcześniejszych szefów oraz wprowadzaniu działań mających na celu pokazanie przed samymi sobą i swoimi podwładnymi jacy są ważni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka od ep Re: kilka słów IP: *.sanetja.pl 15.04.10, 11:03 zbieranie wyników co dwie godziny nie ma sensu jednak jedna mądra głowa z drugą w dziale wsparcia wymysliła że aby zebrać kwote x do celu to co dwie godziny musi przybywac tyle a tyle. Jednak nie ma to nic wspólnego z rzeczywistościa gdyz jak wszyscy wiedzą praca przedstawiciela, czy tez konsultanta jest pracą dodatkową więc do 16tej nic sie nie dzieje lub niewiele sie dzieje. Zwłaszcza ze klientów również nie mam w domach. Prawda jest taka koledzy z PP odeszli lub zostali zwolnieni w niesławie, siedzą teraz w EP i czekaja na powolny zgon tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: kilka słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 13:28 Wielka szkoda,że tak nie wielu to rozumie... A najbardziej zdumiewające jest to,że Ci co to rozumieją i tak brną dalej w tej chorej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 19:33 Zbieranie wyników co dwie godziny się skonczyło jak mały złapał gostka co ma galarete w głowie z miasta Świętej Wieży.Chiał być chytry i denerwował wszystkich na około a tu mu mr rzeżby podawał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 16.04.10, 01:28 Problem tkwi w tym, że nikt nie podawał, a tym bardziej nie zbierał wyników co 2 godziny. Ktoś kto przepracował kilka dni w takiej firmie wie, że zebranie wyników i ich zliczenie zajmuje ok 2 h. W konsekwencji nikt nic nie robiłby przez cały dzień. A jeżeli ktoś dawał wiarę tym wynikom, to jest znacznie głupszy niż ustawa przewiduje. Każdy normalny MR czy kierownik nie zawracał dupy swoim kierownikom w czasie pracy, więc wyniki zawsze były z czapki heheheheeeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.10, 11:24 a co tam w oddziale w Wadowicach i u jego bossów, bo wiedzę że siedziba się zmieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan PiotraiŁukasza Re: Euro providus IP: *.sanetja.pl 26.04.10, 18:26 proszę pocztajcie ogłoszenie zawarte we wskazanym linku.Spadłem z krzesła ze śmiechu haha www.pracuj.pl/oferty/1675183.html? ref=int Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.147.108.14.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.04.10, 20:45 "Najszybciej rozwijająca się firma branży finansowej, oferująca najatrakcyjniejsze produkty na rynku małych pożyczek i kredytów" - Kredytów mogą udzielać w Polsce tylko i wyłącznie banki, Panowie profesjonaliści :) Resztą pozostawię bez komentarza :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Euro providus IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.04.10, 00:46 I takie ogłoszenia w całej Polsce ! Chyba wielu przedstawicieli powiedziało Im dziękuje i zarabia teraz gdzie indziej większe pieniądze. Nikt jeszcze nie wpadł na pomysł że takie traktowanie ludzi jakie obowiązuje w tej firmie prowadzi do takich skutków?! Gratuluję inteligencji i spostrzegawczości. Do tej pory nie mogliście złapać żadnych porządnych kierowników, a teraz już nawet przedstawiciele mają was gdzieś?! To może pora podać się do dymisji panowie managerowie?? Albo wybrać się do ciepłych krajów i już tam zostać co? Praca 2 godziny dziennie :-))))) tyle to zajmuje wysyłanie sms-ów z wynikami a pozostałe 22 godziny to praca na zbiórkach, których i tak nie będziecie w stanie wykonać. Ale jesteście prekursorami !!!!!!!!!!! jeszcze żadna firma z tej brażny nie szukała przedstawicieli na www. pracuj.pl. Pytanie czy to przejaw siły czy już totalnej bezsilności??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 08:39 Witam strasznie się uśmiałem czytając to ogłoszenie na pracuj.pl. Chyba Panowie Menedżerowie mają nóż na gardle i pali im się pod stołkami :) no cóż może warto przemyśleć swoje dotychczasowe osiągnięcia i zacząć wysyłać CV .... bo przecież i tak Wszyscy jeździcie na rozmowy kwalifikacyjne w czasie pracy ale oczywiście się do tego nie przyznajecie :) wiem bo sam kilku spotkałem a i dostaję CV od Was ... szkoda tylko ze takie kłamstwa wypisujecie w tych dokumentach :) nie przytoczę oczywiście bo obowiązuje ochrona danych osobowych. Zastanawiam się tylko jaki trzeba mieć tupet żeby wysyłać aplikacje na stanowiska na które w ogóle nie macie kompetencji. Panowie czas żeby do Was dotarło że w innych firmach trzeba się wykazać a ściemniać jak w EP, w sumie moja rada to może nie uwzględniajcie tego w aplikacji, będzie Wam łatwiej i pozostanie to Waszą słodką tajemnicą buuuuuuuuuuuuuuuu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 10:14 A dlaczego ta firma juz nie udziela nowych pożyczek???Do managera dzwoniłem bo kierwonik nie odbiera juz od 3 tygodni.A on mi że konsultant ma mi dać pieniądze i juz od 5 tygodni bez konkretu jestem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 10:23 często bywa tak, że firma nie ma pieniędzy na koncie a przedstawiciele udzielają jedynie z tego co zbiorą np 60% więc sam wiesz jak trzeba ratować wyniki to daje się najpierw refinansowania a nowe czekają i po parę tygodni :) zadzwoń do PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient ze Zgierza Re: Euro providus IP: 80.50.125.* 27.04.10, 14:57 Moja mama ma pożyczkę w tej firmie i powiem szczerze, ze zaczyna nas to już drażnić. To że pożyczki nie mogliśmy się już doprosić to jedno, ale to że przedstawiciel waszej firmy przychodzi podpity po raty i to niepunktualnie to drugie, a po trzecie co to za firma skoro ten cały przedstawiciel (starszy, siwy pan) przychodzi mojej matce z butami do domu na rauszu i do tego ze swoim kierownikiem. Jeżeli kierownicy tolerują takie rzeczy( od niego co prawda nic czuć nie było)to ja dziękuję za taką obsługę!!!! Moje pytanie brzmi, gdzie to zgłosić bo skąd mam wiedzieć, czy dyrektorzy też to tolerują. My się domagamy rzetelnej obsługi a nie wąchać smród alkoholu!!! Ma przyjść po ratę i to punktualnie, odebrać co trzeba i wyjść. Dodam, że to nie jest jedyny przypadek, jest wielu klientów (moich znajomych) gdzie taka sytuacja mam miejsce. Czy wy zatrudniacie jakiś anonimowych alkoholików, którzy "nie dali rady"? Pan kierownik może zacznie zatrudniać rzetelnych ludzi do pracy, bo klientów zaczniecie tracić. No ale jak kierownik nachodzi nas (i nie tylko) w domu razem z pijakiem... Dodam, że ani moja matka ani moi znajomi zaległości nie mają, chcemy spłacić to co zostało w terminie i zapomnieć o tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan PiotraiŁukasza Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 15:47 ów pan kierownik zatrudnia kogo tylko może bo do tej pracy nie ma chętnych. Jak mu sie zwolni pan podpity to sam będzie musiał do Ciebie łazic po rate.A jak ci sie nie podoba przedstawiciel to zadzoń do częstochowy tam siedzi dyrektor i mu poskarż. A ja na twoim miejscu nie płaciłbym rat bo i po co. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 16:20 Witam. Marko ma rację jest trochę takich firm tak,że masz w czym wybierać odpuść sobie EP... EP nie ma pieniędzy i najprawdopodobniej długo ich mieć nie będzie a co szkodzi skontaktować się z konkurencyjnymi dla nich firmami? W większości z nich pracują sprawdzeni ludzie a co za tym idzie i obsługa powinna być rzetelna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 19:14 kogo interesuje dawanie nowych pożyczek?Erki sie skończyły MRB uswiadomił sobie że wszystko położone ,klienci nie płacą przechodzą do konkurencji,(duet,optima,tempo finans,chwilowki,PPitd)Kierownicy wysyłaja cv i szukaja pracy. Życzę wszystkim którzy przypadkiem trafili do tej firmy szybkiego znalezienia zatrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Euro providus IP: *.ludowa.netcominternet.pl 04.05.10, 18:21 witam czy ktoś słyszał o frmie pożyczkowej DUET podobno mają fajne warunki pożyczkowe i nieżle płacą-proszę o jakieś namiary na tą firmę? Odpowiedz Link Zgłoś
astraea Re: Euro providus 05.05.10, 21:16 DUET ma bardzo fajne warunki nie tylko dobrze płacą ale są bardzo dobrze zorganizowani szef i kierownictwo lajtowe a namiary znajdziesz na tym forum temat SZANSA powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moge sie na nich.. [...] IP: *.sanetja.pl 27.04.10, 23:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość nr tel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 22:23 "... strach ma wielkie oczy..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: nr tel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 10:37 czy ktoś tu nie za bardzo kontroluje to forum i usuwa co drugą wiadomość, przecież chyba nadal mamy jakąś wolność słowa .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praca KOnsultancji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 13:38 Czy forum to czytają konsultanci,przedstawiciele wszystkich firmy którzy chcą zarabiać powyżej 200zl tygodniowo i pracować tyle ile na to mają czasu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: KOnsultancji IP: *.ludowa.netcominternet.pl 06.05.10, 20:33 Witam,do wszystkich zainteresowanych ustaliłem numer do firmy pożyczkowej DUET ,mam u nich jutro rozmowe ,jak narazie same pozytywy,795 729 717 . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
astraea Re: KOnsultancji 06.05.10, 21:47 i tych pozytywów będzie bardzo dużo mam nadzieję że w krótkim czasie powitamy cię w gronie pracowników -pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: KOnsultancji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 08:52 słyszałam że w duecie długo czeka się na pieniądze.Co to za kapitał z 4 konsultantami?? Odpowiedz Link Zgłoś
astraea Re: KOnsultancji 07.05.10, 13:30 Witaj ciekawa na pieniążki dobry klient czeka tyle czasu ile zajmuje dojazd do niego,kapitał-oj byś się zdziwiła a 4 konsultantów to ty gdzieś na ;wiosce" mieszkasz.Jeśli czegoś nie sprawdziłaś nie pisz bajek-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: KOnsultancji IP: *.kalisz.mm.pl 07.05.10, 17:24 a może na inne forum sobie szanowne panie przejdą co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kons Re: KOnsultancji IP: *.centertel.pl 08.05.10, 18:23 daj spokoj to jakis duren z tego duetu z 4 pracownikami probuje zlowic kogos do roboty. dajcie mu szanse. ep zna kazdy duet chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TATA Re: KOnsultancji IP: *.net.stream.pl 10.05.10, 10:46 Duet TO ta firemka z Katedralnej ? JAKO ciekawostkę powiem że dzwonił do firmy Optima( n 2 m-ce na rynku w Częstochowie) o POŻYCZKĘ Ciekawa firemka i szef. HE HE Brak gotówki CZY NOWY SPOSÓB REKRUTACJI? ( Wiem bo pracuję od niedawna w OPTIMIE ). Pracy nie zmienię bo 2400/za miesiąc roboty w Euro Providus ani DUET nie dostanę. (jena z przedstawicielek ZAROBIŁA tutaj ponad 3 tys/ miesiąc) ale to harpagan na robotę Ja wolę bardziej na luzie. POZDRAWIAM ŻADNYCH WAŁÓW I POLONEZÓW NIE MUSZĘ KRĘCIĆ Chcecie tyrać I NARZEKAĆ czy się opluwać NA FORUM ?To wasza sprawa .Ja znalazłem inną robotę i będę się jej trzymał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.don Re: KOnsultancji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 23:07 Nie znalazłem tylko znalazłam.To może napisz coś więcej o tej Pani co tyle zarabiała czemu już nie pracuje w optimie dlaczego Panowie kontrole klientów robili.W optimie 3 konsultantów pracuje .Firmy z małym kapitałem nie mają szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nontemat Re: KOnsultancji IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.10, 22:22 Chętnie, prosze o informację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 13.05.10, 10:36 cóż jak jak ktoś zarobi uczciwie 3 tysiaki bez przekrętów a che najzwyczajniej oszukiwać klientów (to w Optimie nie ma NA TO POZWOLENIA. TO nie jest firma dla osób z lepkimi rękami. MY ZARABIAMY UCZCIWIE i tak ma zostać. ZAROBIĆ NORMALNĄ PRACĄ ponad 3 tysiaki i połaszczyć się na kilka stówek? Baba miała chyba coś z głową. Niepotrzebni są tacy konsultanci którzy kradną albo którym nie chce się robić i tacy co mają spaczone podejście do pracy. Za dobrą UCZCIWĄ pracę dobre wynagrodzenie a za kradzież prokurator i ...tyle.Odpowiednia ilość ludzi i... rejonizacja . NIKT NIE WCHODZI NA CZYJŚ TEREN( dyscyplina) Co do kapitału.. Firma z udziałem kapitału AMERYKAŃSKIEGO I takiego Dueta to może łyknąć na zakąskę i nawet jej się nie odbije Obecna jest w większości miast polskich ( idzie od pomorza NA POŁUDNIE POLSKI)Pożyczki nawet w biurach kredytowych są tam dostępne. Wszystkich klientów trzeba obsługiwać rzetelnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temat Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 13:05 Tu jest temat ep a nie duetu czy optimy.Można wejść na forum optimy i poczytac jaka wspaniała jest tam praca i będzie wiadomo dlaczego na Częstochowie przy takich wspaniałych warunkach jest troje ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 13.05.10, 16:06 "gościu" widzę że wiesz że dzwonią ale nie wiesz w którym kościele( to o tych 3 przedstawicielach z )Co do pracy, czasu zmarnowanego przez przdstawiciela i PIENIĘDZY ZARABIANYCH to historyjka z zeszłego tygodnia i jednej koleżanki która jako potencjalna kandydatka do nas (po wstępnym zaakceptowaniu przez nasze szefostwo w GDAŃMSKU0 poszła do pracy omamiona kogoś do EP a po tygodniu przybiegła z powrotem do nas mówiąc że ep to tygrys ale na papierowych nogach bo pożyczki nowej klientowi nie chcą dać a za tydzień zarobiła 17 złotych? Niemal płakała szefowej. To są te cudowne zarobki w ep?Za moich czasów to były zarobki i jak się przeszło tam z "providenta" to nawet sympatyczna praca się wydawała a teraz to jest totalne dno. Czy "ep" dałby mi 800 zł premii za wyniki ( oprócz normalnych tygodniówek?) Wątpię. NA PEWNO NARAŻONY BYM BYŁ NA PÓŹNO WIECZORNE TELEFONY DLACZEGO TAK MAŁO ZEBRAŁEM SKORO MÓJ REJESTR LICZY PONAD 200 OSÓB ( tak jak by to przedstawicielowi nie zależało na zbiórkach i kasie. To właśnie różne narzucone przez kierownictwo EP krętactwa typu "polonez" CZY WMUSZANE klientom pożyczki RÓWNOLEGŁE doprowadzają do tego że ludzie nie płacą i przedstawiciel zarabia coraz mniej a ma coraz więcej ale pracy a zarobki spadają Ja idę do pracy zarabiać i tak powinno być .TY wolisz opluwać swoją firmę i ludzi z którymi pracowałeś na forum? (Ludzie są różni ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Euro providus IP: *.ludowa.netcominternet.pl 13.05.10, 18:11 Kolego, a o jakim Duecie piszesz ? bo ja byłem na rozmowie- nie na Katedralnej tylko na Krótkiej...ups...No i ja tam właśnie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temat Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 20:09 a ja mam pytanie czemu konsultańci nie chca pracować w duet ani optima a w ep pracują w pieknym gmachu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Euro providus IP: *.ludowa.netcominternet.pl 14.05.10, 11:34 kolego jesteś żle poinformowany w ep właśnie nikt nie chce pracować bo mając 200 klientów zarabiasz ok 100 zł tygodniowo minus paliwo! 1000 telefonów dziennie od kierownika i zbieranie wyników co dwie godz-paranoja, klienci płacą jak im się podoba i nic z tym nie zrobisz!jak nie wierzysz zapytaj byłych przedstawicieli! a piękne biuro-ciekawe dla kogo? dla dyrektora i kierowników bo przedstawiciele rozliczani są w domu-oczywiśćie jak łaskawy menager nie zapomni o tobie! Natomiast te dwie firmy dopiero się rozwijają i ja właśnie w duecie pracuje i nie narzekam naprawdę kierownicy są ok i znają się na tym co robią, a i zarobki są o wiele lepsze! Nie wiem jak jest w optimie więc się nie wypowiadam.Myślę, że da to co poniektórym do myślenia, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
astraea Re: Euro providus 14.05.10, 14:02 zgadzam się z jasiem w tym pięknym gmachu siedzi pan K ,pan W i cała elita licząca wirtualne pieniądze i debatująca jak jeszcze uwalić klienta a przedstawiciel który przypadkiem wejdzie do biura traktowany jest jak intruz a gmach musi być bo przecież pan SZ...właściciel firmy pomyślałby że z firmą coś nie tak-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Euro providus IP: *.net.stream.pl 14.05.10, 17:32 święte słowa ,święte słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 09:34 Każda firma przeżywa wzloty i upadki bo takie są warunki rynkowe i ekonomiczne, ale największym błędem jaki od wielu lat panuje w ep jest totalne zakłamanie. Firma miała na początku pomysł i wizję na rozwój, szło im nawet nieźle do momentu ściągania za wszelką cenę ludzi z PP, jeden koleś ściągnął drugiego i tak dalej ... Szkoda tylko że nie przeszli tu dlatego że chcieli coś dobrego zrobić ale tylko przez to że PP im podziękował albo nie wyrabiali ... a tu oczywiście stali się wielkimi "guru" zarządzania nie mając o tym bladego pojęcia. Macie rację że rejestry mają po 200 lub więcej klientów na jednego REPa, zobaczcie tylko jaka jest rotacja wśród przedstawicieli i jak często klient zmienia swojego opiekuna. Ja się wcale nie dziwię że klienci nie płacą ... bo po prostu nikt ich nie odwiedza. Te wyniki wizyt, odwiedzin i raportów są robione sztucznie i wirtualnie dlatego że nie daje się REPowi żadnego przygotowania do pracy, żadnego wsparcia i coachingu, ma przynieść kasę i tyle bo jeden z drugim muszą zabłysnąć w centrali. Na koniec rada dla Przedstawicieli - jeżeli jesteście w stanie udowodnić, że w Waszej pracy macie przełożonego, macie cykliczne obowiązki związane z podawaniem wyników, rozliczaniem się z nich i obowiązki służbowe związane z Waszą pracą to jest to normalna praca na etat czyli przysługuje Wam normalna umowa o pracę ze wszystkimi świadczeniami i urlopem i każdy sąd pracy przyzna Wam rację jeżeli będziecie chcieli to udowodnić. Ewidencjonujcie swoje godziny pracy choćby przez potwierdzenie wizyty u klienta i smsy z wynikami o której je wysyłacie to często pomaga :). Było już kilka pozwów zbiorowych w tej sprawie w konkurencyjnej firmie dodam że wygranych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaska Re: Euro providus IP: 193.93.89.* 17.05.10, 14:42 ludzie przeciez ep dziala na roznych rynkach.tez w innych krajach uni piszac tu bzdury nikt mu i tak nie zaszkodzi. to nie jest duet anie inna firemka. nikt z tej firmy nie pozwolil by sobie na podpisywanie wadliwych prawnie umow. tam przeciez jest caly dzial prawny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuziak Re: Euro providus IP: *.chello.pl 17.05.10, 20:46 Dział prawny w EP składa się tylko i wyłącznie z jednego radcy prawnego(i to chyba nie najlepszego bo już podobno płacił kary sądom przed którymi występował). A co do wadliwych umów: wadliwe raczej nie są bo zawsze są praktycznie identyczne jak w PP(tam dział prawny jest konkretny) jakimś dziwnym trafem:) tylko kolorem się różnią. EP działa jeszcze na Litwie i Słowacji ale kierowana jest z Polski. A wzloty ma już chyba na dobre za sobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
astraea Re: Euro providus 17.05.10, 22:41 Brawo łobuziak trafne słowa cokolwiek pp wymyśli ep zaraz odgapia i co najgorsze wciaż te same twarze pp lub ep jaka różnica Litwę i Słowację rozkręcał pan R i wciaż tam trzyma łapkę i jemu jednemu nie można nic zarzucić bo coś w tej główce ma a Duet to już inny temat procedury,polityka wszystko inne niema nawet cienia pp lub ep spokojnie ,raty według potrzeb klienta (miesięczne,tygodniowe...)windykacja działa i wszystko w/g litery prawa Klienci chętnie przechodzą zarobki nie do porównania z ep,brak telefonów i cóż więcej trzeba -pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Euro providus IP: 193.93.89.* 18.05.10, 10:03 w tej gazecie EP pisali kiedys ze 4 prawnikow tam jest w tym dziale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Euro providus IP: *.147.113.87.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.05.10, 17:45 4 prawników, hmm, chyba, że liczą też tych co może kiedyś pracowali, hehehe, a w gazetce też można malować trawę na zielono.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowyportal Odział Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 18:40 Szukam kontaktu z byłymi lub obecnymi pracownikami z Bełchatowa lub okolic jeżeli czytaja to forum proszę się odezwać.Szczególy na priv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Odział Bełchatów IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.10, 22:55 Szukałem na priv, ale jakoś nie znalazłem. Napisz na west21x@Gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Odział Bełchatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 09:05 Oj pamiętam jak się pisało te propagandowe artykuły do "gazetki zakładowej" jak w siedemdziesiątych latach PRLu, zdjęcia przodowników pracy hehe ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy portal Re: Oddział Bełchatów i Piotrków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 10:09 Osoby chetne do pracy na terenie Piotrkowa,Bełchatowa oraz bezpośrednich okolic. pracfin@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Oddział Bełchatów i Piotrków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 13:58 Witam A co tu tak spokojnie i cicho, stało się coś .... firma się zmieniła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złośliwy Troll Re: Oddział Bełchatów i Piotrków IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.06.10, 20:46 Za wyjątkiem tego, że wzywają na policje byłych przedstawicieli i próbują zepchnąć na nich odpowiedzialność za niepłacące się pożyczki, to nic nowego :-), ciekawe co będzie jak przedstawiciele dowiedzą, się że teraz to ich wina, że klient dostarczył fałszywe zaświadczenie. A dział bezpieczeństwa to jest od , a może do d.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auto Re: Oddział Bełchatów i Piotrków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 08:34 Nie tylko byłych ale i obecnych wzywają.Chcą aby konsultanci za klientów płacili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Oddział Bełchatów i Piotrków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 11:56 A może niech wezmą za d... tych którzy tak cisnęli na wyniki i sprzedaż za wszelką cenę byle tylko wypchnąć kasę i skasować jak najwięcej, a klienta zostawić z raz jeszcze takim zadłużeniem. Sam znam kilku którzy tak mają wszystko udokumentowane że każdy prawnik im powiedział że mogą nie płacić tylko czekać na ruch ze strony firmy oraz sprawę w sądzie. Będzie to trwało parę lat ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Oddział Bełchatów i Piotrków IP: *.kalisz.mm.pl 10.06.10, 01:12 ...............he he, sie dzieje coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Oddział Bełchatów i Piotrków IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 20:07 ...ponoć nowy "MENAGO" jest i słychać opinie że chce to naprawiać... nie ma sprzedaży na siłe, nie ma zastraszania a ..... tłumaczenie.. hmm... dziwne... wie ktoś coś więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Oddział Bełchatów i Piotrków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:22 a gdzie się ten menago pojawił, w Małopolsce ? nie wierze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Oddział Bełchatów i Piotrków IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.10, 21:18 Nowy menago pojawił sie w Bełchatowie i Łodzi .... nie wie nikt co się dzieje?? halo.... co z Wami??? dajcie znać jak to działa.... czy rzeczywiscie warto na koleszkę liczyc, czy pewnie będzie jak wszyscy poprzednicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik oddział częstochowa IP: *.sanetja.pl 29.07.10, 10:51 powiedzcie mili co słychac w częstochowskim oddziale EP. Jakoś cicho nikt nic nie mówi, czyzby nie było o czym?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośsc Re: oddział częstochowa IP: 188.33.125.* 01.08.10, 22:30 A co słychac u Boskiego Przemo...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14 Re: oddział częstochowa IP: *.181.162.39.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.08.10, 01:49 U boskiego to samo! Nadal wierzy, ze jest genialnym managerem bo dostał paska. I wszystkie dupy na niego lecą, - NA ZAKRĘCIE. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleksio Re: oddział częstochowa IP: 193.93.89.* 02.08.10, 09:58 Boskiego nalezalo by napisac z duzej litery. To jest dyrektor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14 Re: oddział częstochowa IP: *.181.18.171.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.08.10, 11:13 Dyr z dużej litery?, na to trzeba zasłużyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleksio Re: oddział częstochowa IP: 193.93.89.* 02.08.10, 12:07 a nie zrobil tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14 Re: oddział częstochowa IP: *.181.0.70.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.08.10, 23:41 Sam sobie odpowiedz na to niezwykle trudne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleksio Re: oddział częstochowa IP: 193.93.89.* 03.08.10, 12:24 widocznie tak ty np juz tu nie jestes wiec pewnie nie potrafiles najprostszych rzeczy i cie zwolnil :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_3 Re: Oddział Bełchatów i Piotrków 20.07.10, 12:16 Mam pytanie , czy ktoś wie co się teraz dzieje z AS z Chrzanowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 00:41 taaaa?????? Nie widziała dupa słońca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 24.06.10, 00:49 Brak słów ! Koleżanko bzdury jakie tu wypisujesz na temat zarobków na swoim rej... ktoś kiedyś powiedział: gdyby głupota miała skrzydła...to ty byś nigdy nie lądowała. Pozdrowienia dla nadgorliwego kierownika z EP. PS I tak nikt tego nie doceni, więc daj sobie spokój z tymi bzdurami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remiks Re: Euro providus IP: *.cpe.marton.net.pl 24.06.10, 13:22 czy ma ktos dobre zdanie o tej firmie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 14:39 No chyba nikt, ale żeby coś tu napisać to trzeba trochę popracować w EP, zderzyć się parę razy ze ścianą :) i zweryfikować swoje podejście do wszystkiego. Oczywiście każdy ma wolną rękę wybierając taką czy inną pracę. Każdy kto planuje rozpoczęcie współpracy z tą firmą może poczytać na jej temat i zastanowić się czy warto .... i wie czego się można spodziewać. Te ponad 1000 wpisów (licząc tylko te które są, nie mówię już o tych które dziwnym trafem się gdzieś zapodziały) nie kłamie. Pozdrowienia dla Wszystkich którzy trwają w EP i zarabiają na swoich menago :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: Euro providus IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.07.10, 18:33 Oszuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogol Re: Euro providus IP: *.chello.pl 19.07.10, 15:44 Szczerze to tagiego bagna nikomu uczciwie nie polecę, pracowałem w Opolu w tej firmie, kierownictwo obłędne ostatnie soki z ciebie wypompują. Chrzanię taka pracę i znikome z niej zadowolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogol Re: Euro providus IP: *.chello.pl 19.07.10, 15:45 Szczerze to takiego bagna nikomu uczciwie nie polecę, pracowałem w Opolu w tej firmie, kierownictwo obłędne ostatnie soki z ciebie wypompują. Chrzanię taka pracę i znikome z niej zadowolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_3 Re: Euro providus 20.07.10, 12:38 Mam pytanie, czy ktos wie co się dzieje z AS z Chrzanowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Euro providus IP: *.146.116.108.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.07.10, 23:03 a co sie dzieje z ŁO ? zobaczcie ogłoszenie na pracuj.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 21.07.10, 01:35 OOOOOOOooooooooooooo.... Łukasz złożył broń?! Czy kolejne do niczego nieprowadzące zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 21.07.10, 01:44 Jakieś bliższe informacje macie? Co z Łukaszem, złożył broń? Czy też kolejny pomysł turbomanagerów z EP. Nowy podział terenu np?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Euro providus IP: *.static.getin.3s.pl 22.07.10, 16:01 Z tym Łukaszem Che to podobno prawda, dowiedziałam się przedwczoraj. Na terenie Chrzanowa i Wadowic to tylko Leszek został ze starej ekipy. Tak administracji jak i działu sprzedaży. A tak nawiasem mówiąc Che to ciekawe kim Ty jesteś, bo pewnie się znamy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 89oi Re: Euro providus IP: *.broker.com.pl 22.07.10, 18:03 nie tylko Leszek w oddziale jest tez Mateusz L po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 22.07.10, 22:27 a co z łukaszem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Euro providus IP: *.static.getin.3s.pl 23.07.10, 10:23 Łukasz podobno otworzył swoją aptekę Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_3 Re: Euro providus 23.07.10, 13:57 No tak ,przecież zawsze wydawało mu sie, że jest " lekiem na całe zło"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Euro providus IP: *.static.getin.3s.pl 23.07.10, 17:16 hahahahaha co racja to racja, choć wcale nieb był taki zły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 24.07.10, 00:57 Zadowolona faktycznie pewnie się znamy, a co do Mateusza to jestem zaskoczony, że jest ponownie w firmie. A Łukasz... powodzenia chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Euro providus IP: *.broker.com.pl 25.07.10, 18:26 Che co teraz ciekawego porabiasz, gdzie pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmm Re: Euro providus IP: *.tktelekom.pl 22.07.10, 12:41 witam pracowałam w tej firmie ponad rok czasu i wiekszego syfu nie mozna sobie wyobrazic. jedyna normalna osoba to jest kierowniczka w krotoszynie p.Danka a reszta czyli ci menadzerowie i itp to banda pojebów i debili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxx Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 14:01 Ja nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Euro providus IP: *.as.kn.pl 26.07.10, 17:26 a co tam w Krotoszynie słychac??? Podobno jest jakaś nowa fajna laska w administracji. Prawda to??? Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_3 Re: Euro providus 29.07.10, 13:33 Czy ktoś może potwierdzić moje wiadomości na temat byłego MR AS?.Podobno "dorwał" jakąś klientkę,mówią że niezła laska? Mieszka w Chrzanowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Euro providus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.10, 23:43 nie ma zadnej laski nowej jest tylko straszna pani menadzer straszna wiedzma Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_3 Re: Euro providus 30.07.10, 07:35 Z tego co ja wiem to jest.Wyrwał ją już jak była klientką a teraz z nią mieszka.Chyba poważna "sprawa".Chodziły o tym słuchy jeszcze jak pracował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukany Re: Euro providus IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.07.10, 21:20 moze nowa3 sie przedstawi, jak znam zycie to zainteresowany sie odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Euro providus IP: *.as.kn.pl 02.08.10, 14:50 Ja mówię o niejakiej Gosi z administracji... nie o żadnej manager. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazenowany do nowa_3 - zycie prywatne IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.08.10, 20:01 jestem zdziwiony tym co tu piszesz, jak dotad to forum sluzylo do wymiany pogladow na temat EP, nikt nie wlazil z butami w prywatne zycie bylych ani nawet obecnych pracownikow, co kogo obchodzi kto z kim mieszka, mam nadzieje ze wiekszosc sie ze mna zgodzi. Jak masz sprawe do AS z Chrzanowa przedstaw sie a jak zainteresowany to przeczyta albo mu ktos o tym powie (nie wszyscy byli czytaja to forum)i bedzie chcial to sie z Toba skontaktuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optika Brak ludzi do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 07:06 Po co się tu ktoś wysila nie mają ani konsultantów ani kierowników.Rejestry bez obsługi zbiórka na erkach wpłaty w dół.Od dwoch lat nie ma co pisać o tej firmie .A wy jeszcze brudy wyciągacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowana Re: do nowa_3 - zycie prywatne IP: *.ip.netia.com.pl 04.08.10, 10:31 Do zazenowany .Popieram w każdym calu twoją wypowiedz! Od prywatnego zycia-wara wszystkim.Forum dotyczy EP a nie łóżkowych spraw byłych czy obecnych pracowników.Nikogo nie powinno to obchodzić.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx nowy MRB IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.08.10, 17:57 czy ktos wie czy jest juz i kto zostal nowym MRB za LO? a moze zmienia sie podzial firmy i nie bedzie??? ogloszenie bylo... i jezeli tak to skad wzial sie ten nowy "nieprzekupny"?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana POMOCY IP: 212.185.43.* 02.09.10, 08:46 Witam, Potrzebuje porady, mama wziela kredyt w providus, teraz nie spłaca wyjechała do kochanka 200 km dalej, byliśmy jej szukac ale nie chciala z nami rozmawiac, nie chcemy za nią tego spłacać skoro nas zostawiła jak jakieś śmieci, mama nigdy nie pracowała a mimo to dostała pożyczkę, czy teraz musimy to za nią płacić? skoro to ona podpisała umowę bez zgody taty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: POMOCY IP: 212.160.86.* 02.09.10, 09:17 Witam ,w świetle prawa to pożyczkobiorca jest zobowiązany spłacić swoje długi.Rodzina kredytów nie musi spłacać ,chyba że jest poręczycielem,lub pożyczkobiorca umrze,wtedy spadkobiercy przejmują zarówno aktywa jak i pasywa .nie martw sie straszeniem komornikami ,nic nie mogą ci zrobić.powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: POMOCY IP: 212.160.86.* 02.09.10, 09:17 Witam ,w świetle prawa to pożyczkobiorca jest zobowiązany spłacić swoje długi.Rodzina kredytów nie musi spłacać ,chyba że jest poręczycielem,lub pożyczkobiorca umrze,wtedy spadkobiercy przejmują zarówno aktywa jak i pasywa .nie martw sie straszeniem komornikami ,nic nie mogą ci zrobić.powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: POMOCY IP: *.netcominternet.pl 02.09.10, 09:37 Przepraszam ale to jakoś tak samo sie wysłało 3 razy ;\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: POMOCY IP: 212.185.43.* 02.09.10, 15:10 bardzo dziękuję za odpowiedź, w takim razie nie będziemy płacić tego za nią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel Z Belchatowa do UP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 20:59 Kolega z zielonymi butami Maly czlowieczek wyjedzie z firmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Z Belchatowa do UP IP: *.kalisz.mm.pl 12.09.10, 21:29 Gdzie wyjedzie? Na serwis samochodem, który każdy biznesowy miał do tej pory gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Z Belchatowa do UP IP: *.kalisz.mm.pl 14.09.10, 00:31 Kolejna ciekawostka, ale najfajniejsze to to o najdynamiczniej rozwijającej się firmie. www.pracuj.pl/praca/konsultant-kalisz-krotoszyn,oferta,1791691 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Z Belchatowa do UP IP: 193.93.89.* 14.09.10, 09:15 no coz ogloszenie faktycznie profesjonalne. widac maja tam fachowcow od reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Z Belchatowa do UP IP: *.182.108.21.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.09.10, 09:35 Witam Jakoś podupadło to forum, już chyba stara gwardia odpuściła i zmieniła pracę, ale taka kolej rzeczy ... napiszcie co tam ciekawego się dzieje bo tak na razie chyba już z braku tematów zaczyna się roztrząsanie tematów osobistych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Z Belchatowa do UP IP: *.chello.pl 24.09.10, 00:19 jad im się skończył , bo ileż można :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony W końcu da się pracować W Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 14:26 Od kiedy jest nowy MR wszystko idzie jak powinno być bez absurdów jakie wczesniej wprowadzał łk.Swoją drogą po urlopie chyba się wypalił.Mam nadzieje że z nowym MR wszystko pojdzIe do góry.Pozdrawiam Ekipe z Oddziału:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnie nie stac opalanie IP: 193.93.89.* 15.10.10, 11:40 slyszeliscie gdzie byla smietana Ep wlasnie wrocili z jakichs wysp egzotycznych ponoc prezes i cala reszta nawet niektorych kierownikow wzieli wybranych....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: opalanie IP: *.kalisz.mm.pl 16.10.10, 14:45 Wyjazd w męskim towarzystwie jak się domyślam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuziak Re: opalanie IP: *.chello.pl 16.10.10, 20:14 Zawsze w męskim gronie:)kobiety na tych wyjazdach to rzadkość, maks jedna. A czy to nie dziwna sprawa taka dyskryminacja:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: opalanie IP: *.kalisz.mm.pl 16.10.10, 22:25 gayvidus to chyba prawidłowa nazwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: opalanie IP: 46.112.100.* 13.01.11, 23:52 przemo tesz meski jebaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata53 Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 15:26 Nie warto, w Pabianicach konsultanci świecą oczami przed klientem, bo nie mają pieniędzy na pożyczki, jak mówi ulotka. [b]strona główna o firmie oferta praca współpraca kontakt Witamy na stronie internetowej firmy Euro Providus S.A.Firma zajmuje się udzielaniem szybkich pożyczek gotówkowych. Na nas zawsze możesz liczyć. Jesteśmy finansowym przyjacielem Twojej Rodziny. Wystarczy jeden telefon i tego samego dnia możesz otrzymać gotówkę bez wychodzenia z domu.[/b] Nowy konsultant nie może stworzyć grupy bo brak kasy na pożyczki. Co zbierzesz ze zbiórki i jak masz zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 22:49 Tak jest nie tylko w Pabianicach...Kiedyś dawno "finansowy przyjaciel"-może była to i prawda, teraz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 22.10.10, 01:37 No i co? Sprawa przegrana, apelacja oddalona wasze argumenty o kant d.. roz..., odszkodowanie do wypłaty, a jeżeli jutro nie dostanę świadectwa pracy to PIP na głowę naśle. No, a teraz to mnie w d... pocałujcie - no może nie wszyscy - bo ktoś jeszcze orzyjemność będzie miał ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cierpliwy Gorący temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 11:16 Krasnal z Łodzi wyleciał.Zapraszam do UP albo na konsultanta do innej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna strona mocy Re: Gorący temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.10, 14:19 - to teraz chcialoby sie powiedziec - jeszcze jeden, jeszcze jeden A ty "R" nie dawaj tak dupy do całowania,copradwa dupa nie szklanka .. ale po co wywoływać wilka z lasu :P, szanuj ja troszke, hehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-ów, C-wa, K-sz Re: Gorący temat IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.10, 02:15 Jak się Pan czuje Panie Piotrze? Mam nadzieję, że źle! Gnoił Pan swoich pracowników do granic przyzwiotości a teraz Pan Wielki BIZNESOWY został wyrzucony z firmy jak śmieci do kosza!!! Proponuję zarejestrować się w Urzędzie Pracy i czekać na lepsze czasy, bo z takim podejściem do kierowania REGIONEM to pracy w POLSCE Pan już nie znajdzie, chyba jako roznościel ulotek na Łodzi!!! Teraz kolej na Madzię. Takiego BURDELU jakiego narobiła to nawet Najstarsi Górale nie pamiętają. PODSUMOWUJĄC Daj kurze grzędę to wyżej siędzie!!! Ale UPADEK tym boleśniejszy im się wyżej SIEDZI!!! JAK SIĘ NIE MA WYKSZTAŁCENIA I DOŚWIADCZENIA W KIEROWANIU TO LEPIEJ ZAWIJAĆ SREBERKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amatorka Re: Gorący temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 09:03 Pracowałem z Krasnalem i galaretą zamiast mózgu .Załatwili firmę w nie całe dwa lata.Wspominali że kierownicy się wypalają i nie wszyscy się nadają i takie tam pod słyszane farmazony.Ja pracuje nadal a oni kopa dostali i na pysk za drzwi, specjaliści od lizania dup przełożonym.Każde zamknięcie tygodnia doprowadzało przez tych panów do strat.Mistrzowie zniszczenia.Całe szczęście że w tej branży są niczym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Gorący temat IP: *.kalisz.mm.pl 23.10.10, 10:15 Jak było 70-80 % zbiórek to były wyzwiska nakazy pracy w sobote, telefony przez cały tydzień i o każdej porze dnia, zaczeło się zwalnianie i doprowadzanie do zwalniania pracowników, teraz macie od 15 do 30 % zbiórek i nikt nie chce u was pracować, nakazy możecie sobie wystawiać sami sobie, dzwonić do żony ew żona:-). A teraz info dla kurdupla - kiedyś mówiłem: Po drodze w góre, pamietaj o ludziach, których mijasz, bo jak będziesz spadał to spotkasz ich ponownie. No i własnie dostajesz pierwsze "kopniaki", łomot będzie za chwile. Lizałeś dupe niewłasciwej osobie, ew znalazł sobie do lizania kogoś bardziej kreatywnego :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Gorący temat IP: 109.243.235.* 23.10.10, 11:06 To teraz już tylko whisky i UP. Tylko do czego się nadaje? Chyba tylko do ulotek. Może REP w PP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Gorący temat IP: *.152.138.205.dsl.dynamic.eranet.pl 23.10.10, 17:25 BO PAN P. ZAPOMNIAŁ ŻE KTO MIECZEM WOJUJE TO OD MIECZA GINIE TAK JAK ON ZWALNIAŁ I GNOIŁ TAK JEGO POTRAKTOWALI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Gorący temat IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.10, 18:06 Pewnie teraz MRB zostanie MR z Bełchatowa i Lodzi. W końcu koleś jakoś przetrwał pracowników i ......... szefa.... !!! Inni MR troszkę mały staż :-) Może rzeczywiście jest tym co da rade? Albo jak to bywa okaże się, że to jakiś znajomek dyrektorów czy jeszcze wyżej he he he i dlatego musi być MRB... ciekawe... NIC O NIM NIE MA na forum!!! Czyżby pracował normalnie, wymagał i pomagał itp...??? Chociaż pewnie jak to w tej parafirmie bywa już dawno było ustalone kto zajmuje miejsce i g... jest do gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szewc Re: Gorący temat IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.10, 18:24 To nawet zielone buty nie pomogły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Gorący temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 09:10 Cierpliwość jest cnotą... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Wołodyjowski Re: Gorący temat IP: 188.33.190.* 24.10.10, 10:28 I co Panie Piotrze??? Sprawiedliwości stało się zadość!!! Tyle czasu gnoiłeś pracowników, taki byłeś pewien siebie, przecież w tej firmie pracuje elita, najlepsi... Pamiętasz swoje słowa? I co teraz Panie (Były)Biznesowy??? Współczuję teraz ludziom, którzy będą po tobie "sprzątać" i po Magdalenie (mam nadzieję, że teraz przyjdzie kolej na nią). Nie życzę nikomu źle, ale tobie... Dobrze ci tak!!! Wypij teraz whiskey ze swoimi kotami, bo teraz tylko one ci zostały, jak ci już zaszumi we łbie, to się zastanów co zrobiłeś. Mam nadzieję, że kiedyś trafisz na takiego ignoranta jak ty i na własnych czterech literach doświadczysz co to jest mobbing, szykanowanie innych, chamstwo i brak kompetencji oraz jakiejkolwiek przyzwoitości. A tak na marginesie... na ulicach jest brudno, więc jak nie masz teraz zajęcia to weź miotłę i zrób coś w tym temacie... Panie Bezrobotny. Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierep Re: Euro providus 23.10.10, 19:39 a bomba zaczęła tykać... będzie bum już całkiem niedługo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Euro providus IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.10, 21:27 no no no.. czyli "naprawiacza" z Bełchatowa pewnie wypierdo..., bo po co będzie DOBRE!!! albo pewnie dadzą rade jak he hehe Qrwa I tak bede robił swoje .....POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo lolo pijolo IP: 193.93.89.* 25.10.10, 09:18 LOLEK JAK PIJESZ ALBO DOPALACZKA WCIAGASZ TO NIE PISZ BO POTEM SAM CHYBA NIE WIESZ O CO CI CHODZILO....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemniczy nim Re: Koniec panowania Kretynizmu. IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.10, 11:30 A co do małego to jak był konsultantem w PP to miał jechane przez kierownika.I psychika zryta na metrowym berecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Koniec panowania Kretynizmu. IP: *.kalisz.mm.pl 25.10.10, 23:23 Co do końca panowania kretynizmu - błąd zostało jeszcze kilka osób, ale te nie odejdą z firmy i nie mam na myśli Rafała B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik cyfry. IP: *.sanetja.pl 27.10.10, 12:18 ma ktoś wiedze jakie tam maja dziś wyniki - zbiórka - nd - ref - er - wpłaty. Jestem ciekaw, porównałbym sobie z wynikami z okresów świetności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licznik Re: cyfry. IP: 193.93.89.* 27.10.10, 15:23 a teraz to juz ponoc nie najgorzej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rane Re: cyfry. IP: *.strefa.com 27.10.10, 16:15 Witam wszystkich ponownie. Mam trzy etaty dla menadżerów z rejonu Częstochowa, Opole. Zainteresowanych proszę o kontakt na rane@onet.pl Pozdrawiam rane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuiak Re: cyfry. IP: *.chello.pl 28.10.10, 20:08 Przerost ego z Łodzi(Kurdupel) nie pasował do towarzstwa i się nie sprawdził, a są tego tylko dwa możliwe wytłumaczenia: 1) miał za luźny otwór i nie wyparzoną gębę, lub 2) miał za krótkiego i nie stanął na wysokości zadania, ale tak własnie kończą mega knąbrni i zapatrzeni w siebie niewkształceni egoiści, w dodatku gdy są karierowiczami kończą bez pracy, kolegów, znajomych a jedynie z kotami, a gdy przestanie je karmić z powodu braku kasy(bo nikt normalny pracy mu już nie da) to i one uciekną, bo tylko to je przy nim trzyma:(. Taki jest los zakompleksionych przygłupów. pozdrawiam wszystkich Byłych z EP z tych najlepszych czasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene-lipene? Re: cyfry. IP: 193.93.89.* 29.10.10, 10:26 rane a co to firma co szuka tu pracownikow? hehehe bo wiekszosc to podaje nazwe..... az taka lipa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rane Re: cyfry. IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.10, 10:51 Tu przewinęło się wielu fajnych ludzi. Kilku z nich już ze mną współpracuje. Cenię sobie dyskrecje. Dobra rada - nie mierz wszystkich swoją miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipane Re: Euro providus IP: 193.93.89.* 02.11.10, 10:33 oj to juz pewne rane lipane....a z tym ze w ep pracuja glownie fachowcy to prawda tylko ci nie chca sie "ranic" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 02.11.10, 22:39 chyba pracowali :-), i nie mam na myśli kilkorga z bohaterów tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuziak Re: Euro providus IP: *.chello.pl 04.11.10, 12:20 Drodzy Koledzy a czy ktoś wie co słychać u Kurdupla, jak wygląda życie na zasiłku. Może teraz zrozumie, że ludzi trzba szanować i z nimi rozmawiać a nie tylko się ponad nich wywyższać. Może napiszesz nam Kurduplu jak się teraz miewasz i czy tylko z kotami rozmawiasz bo pewnie tylko one Ci pozostały:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 04.11.10, 20:17 Nie kopmy leżącego...a zresztą kilka butów nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość plortalu Re: Euro providus IP: *.sanetja.pl 08.11.10, 16:50 a pamiętacie jak sie odgrażał(kurdupel) na tym forum?? Pisał co zrob i jak nas wystraszy... ma my sie tak strasznie baliśmy heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od autora Re: o czerwonym pantofelku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 10:45 Dajta spokuj małemu kotkowi spalony jest w łodzi,bełchatowie,częstochowie ,krotoszynie itp.Sam strzelił sobie w kolana na rynku pracy.Wszyscy co musieli odejśc przez niego lub stracili nerwy są w iinych firmach gdzie zapewne wysyła cv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuziak Firma rodzinna IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 19:46 Witam wszystkich byłych i normalnych obecnych pracowników mimo, że tych pozostało niewielu przede wszystkim w administracji:) Jestem ciekaw czy słuchy, które mnie doszły o rodzinnej firmie Boskiego Dyrektora Przemysława to prawda???? To, że zatrudnił swojego najbliższego kuzyna w oddziale Kalisz jako Kierownika Sekcji to wszyscy wiedzą od dawna, ale teraz ten sam KS został Managerem w Kaliszu - to już lekka przeginka:) ale Szwagier jako Kierownik ds. Kontroli w oddziale Krotoszyn to gol samobójczy. Prezes się w końcu wkurzył i już grozi Boskiemu palcem, czyżby i jego dni były policzone, a może i dni Prezesa są policzone bo właściciel w końcu przejrzał na oczy:) ciekawe kiedy ta farsa się skończy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Firma rodzinna IP: *.kalisz.mm.pl 09.12.10, 02:36 Co ? Michał został SM-em, fakt na ul BiB stoi aigo we coś tam. Michał jest ok!. Ale jak dał ię wkręcić to ma kłopot. Jak coś będzie nie tak to to siostra dyr rozszarpie. A prezes zna Michała, spoko gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Firma rodzinna IP: 46.113.216.* 10.12.10, 17:21 Potrzebuje informacji.Mam problem ze spłatą rat w EP,pani która udzielała mi pozyczki powiedziała ze wejdzie mi do domu spisywać co mam,jezeli jej nie wpuszcze to z policją przyjdzie.Ma odwiedzic mój zakład pracy.Nigdy nie miałam problemów ze spłata ale w listopadzie maż cieżko zachorowałi zaczeło sie.Prosze oinformacje co moga a co nie zrobic jak jest zalega.Ja staram się o kredyt ale musze na niego jeszcze poczekać gdyz pracowałam wczesniej na umowe zlecenie,a do banku potrzeba umowy o prace.Póki co prosze o pomoc w udzieleniu informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny-były Re: Firma rodzinna IP: *.kalisz.mm.pl 11.12.10, 01:20 Płać jak wziełaś kredyt! A do domu to może ona tylko swojego wejść, dzwoń po policje jak ci się będzie naprzykrzać. I nie płac kredytem kredytu bo się zakopiesz. Euro Providus i tak nic ci nie zrobi. To chyba jedyna firma na rynku która nie ma działu windykacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Firma rodzinna IP: 46.113.57.* 11.12.10, 14:30 płace ile moge,to 7 pozyczka i dopiero teraz mam kłopoty.Pani która twierdzi ze wejdzie do domu mówi ze ma takie prawo bo oni mogą wszedzie wejsc.a po policje to ona ma zadzwonic bo twierdzi ze w umowie jest wejscie do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuziak Re: Firma rodzinna IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.10, 16:11 Droga Anko, tak jak kolega pisał nie popychaj kredytu kredytem bo to Ci na dobre nie wyjdzie. Co do wejścia do domu z policją to nie ma do tego żadnego prawa i są to strachy na lachy bo umowa z firmą EP jest umową cywilno-prawną i nic do takich umów policji. Podpisując umowę wyraziłaś zgodę na wizyty Konsultantów i pracowników firmy a nie policji, która bez nakazu nic nie może Ci zrobić a na dodatek to, że wyraziłaś zgodę na ich wizyty to nie znaczy, że mogą Cię straszyć we własnym domu, to już jest niezgodne z prawem:( a tak jak pisał poprzednik EP to jest jakiś dziwny twór, który nie ma działu windykacji i nie chce odzyskiwać swoich pieniędzy:) Płać im jak możesz i tyle ile możesz a jak nastaną lepsze czasy to zacznij wyrównywać zaległości a straszeniem się nie przejmuj. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Firma rodzinna IP: 188.33.188.* 12.12.10, 11:56 dziekuje kochani za dobre rady.ale troche sie uspokoiłam.bo prawde mówiac po nocach nie spałam.place ile mam.ja należe do rejonu Częstochowskiego i akurat mam oddział w Radomsku.Pani która prowadzi to biuro jest własnie znana z tego ze straszy policją oraz ze bedzie spisywała co mam w mieszkaniu(nie w jednym tylko w całym domu).nie wiem po co jej to potrzebne./po za tym ona nigdy nie była w moim domu gdyz pozyczke pisała w biurze a raty równiez tam sie do niej zanosi.Powiem tylko tyle ze odradzam każdemu brania w tego typu instytucjach jakichkolwiek pozyczek.ale madry polak po szkodzie.mimo to wzielam i musze ja splacic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do anka Re: Firma rodzinna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 09:36 Jeżeli chodzi o oddział w Radomsku to ta Pani już nie pracuje w Firmie tylko jej syn więc zadzwoń do biura że osoba bezprawnie cię nachodzi.Sprawdz kto powinien cię odwiedzać.Przecież nie moze kazdy naruszać twojego miru domowego a szczególnie osoba która nie jest pracownikiem.Swoją drogą sprawdz czy masz wogóle pożyczke w firmie czy u niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicek picek Re: Firma rodzinna IP: *.sanetja.pl 13.12.10, 12:00 Anka - są dwa artukuły kodeksu karnego które wyczerpują zdażenie które opisujesz. 1 najście 2 naruszenie miru domowego. Zaden regulamin firmy tym bardziej providusa nie stoii wyzej od kodeksu karnego. Wiec wizyta konsultanta, kierownika, esema, czy kogokolwiek wyczerpuje te dwa artykuły. Jesteś chroniona prawem, a ich wizyty sa nielegalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Firma rodzinna IP: 188.33.8.* 13.12.10, 22:48 słyszałam własnie że jej syn wszedł do providusa,ale ogólnie mówią że to już firma rodzinna.ja i tak nie zamierzam nikogo wpuszczać do domu,nawet z policją.chociaz jak sie dowiedziałam tutaj nie maja prawa.Bede płaciła ile mam ,aż spłacę,a na przyszłość omijać tego typu instytucje szerokim łukiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny strzelec Re: Firma rodzinna IP: 195.242.90.* 15.12.10, 10:42 To, że jest to "FIRMA RODZINNA" wskazuje sam slang reklamowy rzekomy "FINANSOWY PRZYJACIEL RODZINY", ale może o tym innym razem, chodzi o to, iż "EURO PROVIDUS" stawała sie po malutku firemką rodzinną można było zaobserwować po fakcie wprowadzenia bląd desantu z Chrzanowa (żony pewnego dyrektora) na stanowisko po pewnej kurtyzanie z Częstochowy, a to że inni poszli tym tropem, iż można ustawić swoją rodzinę na cieplutkich stołeczkach to nie ma się co dziwić. Natomiast jeżeli firma padnie to całą rodziną pójdą do Urzędu się zarejesrować i będzie inm raźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Firma rodzinna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.10, 15:54 e to chyba nie jest tak zle tam pracuje przeciez prawie 900 osob jesli tylko 2 z rodziny to looz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny strzelec Re: Firma rodzinna IP: 195.242.90.* 16.12.10, 08:56 Z tą liczbą "prawie 900" to zbyt przesadzone, no chyba że wliczana jest Słowacja i Litwa, ale i tak wydaje mi się to lekko przesadzone. A co do rodziny to podobno z nią się na zdjęciach tylko dobrze wychodzi i to jeszcze gdzieś z boku żeby można było odciąć, a co do rodzin pracujących w tej firmie to pożyjemy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GO Re: Firma rodzinna IP: 193.93.89.* 16.12.10, 10:43 928 INFORMACJA DOKLADNA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny strzelec Re: Firma rodzinna IP: 195.242.90.* 16.12.10, 11:17 No...no to nieźle, prawie 800 konsultantów, aż nie do uwierzenia, ale skoro taki jest stan faktyczny to nik tu się o to kłócił nie będzie. To cud, że jeszcze na wypłaty, marketing i cały ten prestiż są fundusze przy takiej ilości zatrudnianych osób, a tak małych zbiórkach. Daje to do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Firma rodzinna IP: 193.93.89.* 16.12.10, 14:00 o i tu sie zgadzam..... czyzby pralnia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gahan Re: Firma rodzinna IP: *.toya.net.pl 16.12.10, 20:00 Providus nie zatrudnia 900 osób, a jedynie a może aż biorąc pod uwagę profesjonalizm kolesia ze śmieszną fryzurką i jego towarzyszy około 90 osób. Innymi słowy stan zatrudnienia podobny do przeciętnego Tesco. Konsultantów jest około 400 w tym spora ilość z rejestrem jednoosobowym. Zbiórki natomiast całej polski przypominają zbiórkę jednego Am(a) providenta. Napewno jednak sytuacja ulegnie zdecydowanej poprawie w styczniu i lutym hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedroskopion Re: Firma rodzinna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 11:42 A oddział Opole jeszcze jest?A co do pracowników to jeżeli jest ich 900 to srednio na jednego przypada 7 płacących klientów.A gdzie utrzymanie ??/Wydaje mi się że około 100osob jest na umowie o prace reszta to sztuki statystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świeżynka Re: Firma rodzinna IP: *.satkol.pl 02.01.11, 23:53 jestem tu nowa, zostałam zaproszona na rozmowę na stanowisko KS i nie wiem co zrobić.. wątków jest tak wiele że nie dam rady wszystkiego przeczytać aby mniej więcej ustosunkować się w jedną bądź drugą stronę odnośnie pójścia na rozmowę w EP.. Proszę napiszcie, mniej więcej jak wygląda tam praca.. Jakie mają warunki finansowe.. Na ten moment moje zarobki kształtują się w granicach 2500-3000 netto w zależności od tego jaka prowizję uda mi się wyciągnąć od uruchomionych kredytów.. Czekam na jakieś informacje z waszej strony.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mpiano Re: Firma rodzinna 12.01.11, 16:26 nie bierz pozyczek prywantych bo i tak nie dostaniesz nic , oni sciagaja oplaty wstepne po czym sie zmywaja ,i stracisz tylko kase , w tej chwli najlepszy serwis pozyczkowy to superkredyty superkredyty.xn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: news NEWS IP: *.146.255.212.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.01.11, 21:04 IM NIE ZALEZY NA PRZETRWANIU WIEM COS O TYM DZIALANIE TEJ FIRMYY JEST OPARTE NA CZYMS ZUPELNIE INNYM BYLEM W TYM ZESPOLE I MAM WRAZENIE ZE TO WIERZCHLOEK PEWNEJ GORY NIE NASTAWIONEJ NA RYNKOWE ZASADY DZIALANIA.....KTO INTELIGENTNY NIECH SIE DOMYSLI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Firma rodzinna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 21:38 bzdury piszesz kolego niesympatyczny. jak nie wiesz to się nie wypowiadaj publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
klakierep Re: Euro providus 21.12.10, 23:23 tyk tyk tyk ... godzina zero jest bardzoooooooooo blisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puk puk puk Re: Euro providus IP: 193.93.89.* 22.12.10, 10:58 a co to jest godzina zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuziak Re: Euro providus IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.10, 21:22 Godzina zero coraz bliżej:) Panowie zarządzający EP strzelili sobie kolejnego gola tym razem dyskryminując część pracowników nie dając im bonów na Święta:) Bony według komunikatu Pana Dyrektora dostały tylko te osoby "które walnie przyczniły się do rozwoju firmy". Chyba panowie szefowie w EP zapomnieli, że pieniądzę typu bony na Święta wypłaca się z Funduszu Świadczeń Socjalnych na który płacą wszyscy pracownicy i każdy pracownik musi dostać należną mu część i należą mu się bony jak psu buda:) ale nie w EP. Ciekawe co na to PIP??? dla byłych i normalnych pracowników EP zdrowych i pogodnych Świąt spędzonych bez firmy EP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Euro providus IP: *.kalisz.mm.pl 23.12.10, 22:42 to ja sie podpisuję pod tymi życzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odtak Re: Euro providus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 14:15 Przemysławie zdradź jakie haki posiadasz na prezesa że ten boi się ciebie zwolnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kierownik Re: Euro providus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.10, 15:41 ta firma jest popieprzona!!!mnie nikt nie szkolił, nie wdrożył do obowiązków a potem zarzucali mi brak wiedzy!!!a niby skąd ja mam ja mieć?!powiedzieli ze zwalniją za to że najwazniejsze zawsze jest dziecko, a zatrudnili młoda matkę!!!szczyt hipokryzji!!!w dodatku menager Ł.K. kompletnie w niczym nie pomógł.wRZUCILI MNIE NA GŁĘBOKĄ WODĘ I PATRZYLI JAK TONĘ.nienawidze tej firmy, za obłudę, mobbing i kretactwa względem swoich pracowników.z takim nastawieniem na ludzi długo nie przetrwają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Euro providus IP: *.cdma.centertel.pl 29.12.10, 02:14 Piszecie, piszecie a ja ni sku...syna z tego nie rozumie!!! to po jaką cholere składacie tam aplikacje a potem płaczecie? Forum jest już od dawien dawna, te wszystkie posty które były pisane powinny was czegoś nauczyć! Powinniście wiedzieć, że to nie jest praca dla człowieka który posiada rodzinę jest to praca dla kawalera lub panny. Ja ze swoim mężem nawet nie mam kiedy normalnie porozmawiać a nie mówię już tutaj o seksie! Pamiętajcie każdemu powinie się noga zróbcie tylko kiepski wynik. Z tego co wiem to w każdej firmie pożyczkowej są takie warunki ale EP jest gigantem. Piszę ten post żeby wszystkim uświadomić, że jak zwolnią mojego męża to się tak uchlam ze szczęścia. Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym Roku a kierownikom w EP mniej mobingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Euro providus IP: *.pl / 192.168.0.* 29.12.10, 14:32 Pamietam takie czasy jak dzisiejszy dyrektor mało mi do dupy nie wlazł heheheh ale wtedy w czwartek(żeby wszyscy mieli jasnośc - tydzień rozliczalismy w piatek) miałem juz 100% zbiórki, niewielką sprzedażą ref i zero erek tym bardziej polonezów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kierownik Re: Euro providus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.10, 15:31 ta firma to istna pomyłka.zwalniaja za to, ze jest sie rodzicem i wogóle za głupoty.tak naprawde to panuje tam mobbing straszny izero jakiejkolwiek dobrej organizacji pracy.porażka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Błaszczyk Re: Euro providus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.10, 18:01 Oświadczam, iz nie jestem autorką żadnej, oprócz tej, z wypowiedzi zamieszczonym na tym portalu.Co prawda, czuję pewien żal z powodu tego, że nie pracuję już w tej firmie, ale nie posunęłabym sie do pisania takich rzeczy, tymbardziej pisania czegokolwiek przeciw boguducha winnego nowego kierownika.Ten, kto uznał, że wypowiedzi były moje, wogóle mnie nie zna.przykro mi, że taka sytuacja miała miejsce.Wydaje mi się ,że wiem kto to napisał, muszę jeszcze to sprawdzić, w każdym razie jeżeli ktokolwiek poczuł sie urażony to przepraszam.Jeszcze raz podkreslam, NIE JA JESTEM AUTORKA TYCH WYPOWIEDZI!!!Dla wszystkich pracowników, zyczę wszystkiego dobrego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobuziak do Elki IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 08:37 Witam, pij dużo jak się zwolni lub zwolnią Ci męża bo inaczej skończy w psychiatryku bo praca w tej frmie tylko do tego prowadzi:( a co do innych firm pożyczkowych to na ich tle EP jest mikrusem a nie gigantem bo nie dosyć, że jest najmniejsza to już na bank najbiedniejsza:) a w innch firmach pracuje się lepiej, bo nawet w Provident Polska nie ma takiego mobbingu i takiej jazdy jak w EP. No i najważniejsze w pozostałych firmach można zarobić pieniądze a nie grosze jak w EP: szęśliwego Nowego Roku dla tych normalnych obecnych i byłych pracowników EP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzialem to w PP dziadostwo IP: *.sanetja.pl 02.01.11, 13:40 wszystkie firmy skonstruowane na zasadzie konsultant/przedstawiciel na umowie cywilno prawnej oraz na ledwo prowizji , sa do dupy. Zwłaszcza kiedy taki ma ochote odejść to kierownik musi biegac po klientach i robić zbiórkę. Kaszana straszna. Nie wazne czy sobota czy niedziela. Tak jest w EP PP i innych tego typu firmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia lub dziadek Re: dziadostwo IP: *.146.223.185.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.01.11, 15:57 a ja tam myse ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma pracuje tu juz kila lat jest solidnie i normalnie firma faktycznie duza ale nie tak jak provident ludzie jak wszedzie bywaja rozni ale generalnie jest okey. wiadomo ze jak komus nie chce sie pracowac to niestety za darmo nie zaplaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gahan Re: dziadostwo IP: *.toya.net.pl 02.01.11, 22:11 Nazywanie providusa dużą firmą to kompletne nieporozumienie, i aby to zweryfikować wystarczy sprawdzić KRS. Kapitał zakładowy firmy providus wynosi 5 mln złotych czyli tyle ile wynosi wartość półtorej stacji benzynowej. Nie kompromituj się więc drogi przedmówco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Gahan Re: dziadostwo IP: 94.254.218.* 02.01.11, 22:40 Kolego, kapitał zakładowy nie ma nic wspólnego z wielkością firmy. Mam do czynienia z kilkoma firmami które miały kapitał zakładowy 50 000 zł a teraz mogłyby kupić sobie kilka providusów a może nawet i Provident. Nie popieram Providusa ale gadasz głupoty Odpowiedz Link Zgłoś