paolo.89 07.05.09, 09:12 Skończyła się era łatwego WOS-u, który zdać mógł każdy:) Jak mawiano rok temu... "nie pytaj sie ludzi na ile zdali, tylko czy w ogole zdali" :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewald Matura: kolejny raz trudne nazwisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 09:24 Droga autorko, nazwisko dziekana WPiA Uniwerystetu Śląskiego brzmi: Tobor, nie "Tabor". Jakoś tak dziwnie relacjonować utyskiwania maturzystów na poziom egzaminu, a przy tym samemu popełniać błędy przez zaniedbanie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrusb_1 Re: Matura: kolejny raz trudne nazwisko 07.05.09, 10:06 Czy ja wiem, czy taki trudny był ten wos...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Matura: kolejny raz trudne nazwisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 10:09 Jego formuła nieco odbiegała od poprzednich bohun.salon24.pl/104221,nowy-skandal-na-maturze-z-wos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyla Re: Matura: kolejny raz trudne nazwisko IP: *.apus-net.pl 07.05.09, 10:51 Hmmm trudny ? Czy ja wiem czy taki trudny ? Wydaje mi się, że był w miarę ok. Już gorszy był próbny w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś