Dodaj do ulubionych

gdzie zrobić impreze weselną ?

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 11:55
w przyszłym roku zamierzam się pobrać z miłością mego życia. szukam ciekawej
sali na 120 osób. Oczywiscie zależy mi także na nie przepłacaniu. Proszę o
propozycję.
z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: kiki Re: gdzie zrobić impreze weselną ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 12:02
      jest kilka milych miejsc, slyszalam o takiej sali pod Czwa,jak sie jedzie na
      Czany Las, nie pamietam nazwy, jest kilka w Kiedrzynie...ale to są typowe
      sale do urządzania wesel. Czy o coś takiego ci chodzi? A moze jakaś fajna
      restauracja?
      • Gość: rafi Tecza- Legionow- cooool IP: *.iplus.pl 05.12.03, 12:47
        Szczerze.... mialem 135 osob i najlepsze zarcie jakie moglo byc na swiecie...
        Juz pisze gdzie: na ulicy Legionow (chyba Tecza). Sala czysta, odnowiona, nie
        rzuci Ci na kolana jesli chodzi o wysokosc. Jedna rzecz tylko Ci powiem-
        wlasciciel Pan Wlodek byl kucharzem na Batorym. To co wyprawial na imprezie
        przeszlo najsmielsze oczekiwania. Szok. Polecam eskalopki/tatara/pieczonego
        prosiaka/. Powiedz ze masz namiary od Rafiego z Internet Plusa. Nie bedziesz
        musial nic dodawac. Rewelacja ! Mam fotki z imprezy (rowniez ze stolow- koledzy
        porobili dla jaj), jak bedziesz chcial napisz. I nie pisze tak dlatego ze to
        bylo moje wesele. Po prostu trzeba promowac to co dobre. Polecam Tecze !!!
        • desmond1 Re: Tecza- Legionow- cooool 05.12.03, 13:03
          Rafi jak ty zmieściłeś 135 osób w Tęczy. Jeżeli to jest obok dawnego liceum
          wojskowego to nadal nie wierzę, że tyle osób tam weszło.
          Pozdr.
          • Gość: rafi Re: Tecza- Legionow- cooool IP: *.iplus.pl 05.12.03, 13:10
            Desmond, 2 ciagi przy scianach i miedzy filarami w srodku- 4 stoly dla mlodych.
            Nie bylo najgorzej. Zreszta wiekszosc osob na parkiecie ;) Ta sala gorzej
            wyglada z zewnatrz, masz racje... Tez bylem zalamany. Potem szybko rozwialy sie
            moje obawy. Moglaby byc wyzsza- bylaby lepsza akustyka. Optymalnie byloby wziac
            Pana Wlodka na inna sale. Ale chyba nie pojdzie ;)
            • desmond1 Re: Tecza- Legionow- cooool 05.12.03, 14:59
              Najważniejsze, że się dobrze bawiliście.
              Pozdrówka i dla Twojej pięknej żonki też. A dzidziuś już się urodził.
              • Gość: rafi Tecza- Legionow- cooool IP: *.iplus.pl 05.12.03, 16:13
                juz mam dwoch..... pozdrawiam. I zapraszam do teczy !
                • Gość: kreska Re: Tecza- Legionow- cooool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 17:59
                  a ktoż teraz robi wesela ,ja wybrałam Majorkę :)
                  wspomnienia , wspomnienia ,wspomnienia.....i ta JEDYNA KOCHANA OSOBA:)
        • Gość: aa Re: Tecza- Legionow- cooool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 11:21
          a stary trojkacik??? brzydki wystroj ale jak atmosfera:))
    • Gość: kawaler Re: gdzie zrobić impreze weselną ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 10:10
      dzieki panowie za rady na pewno sprawdzę. pozdrówki dla famili.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka