Dodaj do ulubionych

ja chce nowe KINO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:55
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: ja chce nowe KINO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 00:29
      ja też!
      i co z tego?!
      • Gość: xx Re: ja chce nowe KINO IP: *.icis.pcz.pl 07.12.03, 01:26
        Wierze ze nowe kino bedzie !!!!!

A na razie zapraszam do OKF - sa tam super filmy.

Pozdrawiam,

• Gość: oleczka Re: ja chce nowe KINO IP: 80.50.98.* 07.12.03, 12:45
          OKF---
          • Gość: xx Re: ja chce nowe KINO IP: *.icis.pcz.pl 07.12.03, 13:39
            Z klimatem sie nie zgadzam - on tam jest jak najbardziej.
            Tam sie czuje prwdziwe kino. Ja przez wiele lat prawie nie chodzile do kina,
            chociaz w mlodosci wprost pasjonowalem sie filmami.

Teraz bylem po raz pierwszy - 2 razy na filmie "Warszawa" :)) - i wiem,ze bede
            chodzil dalej. Czuje sie tam super. A jacy sa tam kompetentni pracownicy - oni
            sie znaja na dobrych filmach.

Ale po czesci zgadzam sie - kino jest stare i nie ma wielu potrzebnych rzeczy -
            np. kafejki czy porzadnej toalety.

Wiec nowe KINO jest jak najbardziej potrzebne, ale OKF ma atmosfere jak
            najbardziej :))
            • Gość: falok Re: ja chce nowe KINO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 17:32
              sorry chodzi mi o prawdziwe kino a nie o relikt propagadowego lumpa
              • Gość: xx Re: ja chce nowe KINO IP: *.icis.pcz.pl 10.12.03, 11:24
                Kino to sa przede wszystkim FILMY kolego, a nie nawet fotele czy kawiarnie itd.

A w OKF jest najprawdziwsze KINO KINO i jeszcze raz KINO z cala jego magia
                bo tam sa FILMY FILMY i jeszcze raz FILMY.

Ja sie wychowalem na KINIE i FILAMACH i wiem co mowie. Ale oczywiscie nowy
                budynek filmowy jest potrzebny zeby mozna pojsc z dziewczyna na randke, z zona
                spedzic wieczor itd. W OKF z tym jest trudniej.

Po prostu sa pewne standardy miejsc w ktorych czlowiek chcialby przebywac.
                O to utaj bardziej chodzi a nie o same FILMY.

Pozdrawiam,

• Gość: kino ja tez!! Re: ja chce nowe KINO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 19:36
    • Gość: xx Re: ja chce nowe KINO IP: *.icis.pcz.pl 10.12.03, 11:30
      Ja tez chce nowego KINA, ale OKF powinien pozostac. Pewnie go nalezy
      wyremontowac, ale takich ambitnych filmow w nowm kinie pewnie nie zobaczymy.
      Tam bedzie glownie sieczka z Ameryki. W duzych miastach sa takie kina dla
      myslacych. W wielu nawet wojewodzkich nie ma juz.

A Czestochowa liczy sie na mapie filmowej Polski - patrz ostatni sukces
      rezysera Warszawy.

Pozdrawiam,
      • Gość: figa Re: ja chce nowe KINO IP: *.premex.pl 12.12.03, 21:12
        Czy w mulikinie będą takie świetne repertuary jak w OKF ? Wątpię, tam są tylko
        reklamówki dystrybutorów. A OKF serwuje swoje "rozkłady jazdy" z opisami
        filmów, bardzo trafne i obiektywne. Klimat też jest niepowtarzalny. Tylko kas
        i wejście jest z PRL.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka