ania19610 31.07.09, 18:58 Witajcie, jak z dworca kolejowego w Częstochowie dojść do ulicy Strażackiej, czy to daleko? dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wskaz Re: ul. Strażacka IP: *.net.stream.pl 31.07.09, 20:06 Najlepiej jak najszybciej. Zakładając, że chodzi Ci o dworzec Częstochowa - Os. to Piłsudskiego w górę, na wysokości "Rarytaska" (jedna z "restauracji" serwujących miejscowy przysmak) w prawo w Katedralną, a później to już cały czas prosto. Jeżeli mówisz o innych dworcach to nie chce mi się pisać. I może zumi.pl pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alaryk Re: ul. Strażacka IP: 195.205.202.* 31.07.09, 20:58 a propos Strażackiej - właśnie robią tam nową nawierzchnię, w związku z czym znika z tej ulicy bruk leżący tam od...no właśnie, od ilu lat? niewykluczone, że więcej niż stu, tak, czy inaczej historyczna chwila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: ul. Strażacka IP: *.chello.pl 01.08.09, 13:21 Wpisz w google zumi a pozniej dworzec pkp i strazacka, masz tam mapke plus zdjecia satelitarne... Odpowiedz Link Zgłoś
ania19610 Re: ul. Strażacka 02.08.09, 11:50 dziękuję za odpowiedzi. mam jeszcze dwa pytanka, będę wdzięczna za odpowiedzi :) Tak, chodzi mi o Częstochowę osobową, dworzec kolejowy jest na ulicy Piłsudskiego, ale w którą stronę mam się kierową po wyjściu z pociągu, czy w stronę autobusów, budek z lodami, goframi, foodami, Tesco czy w stronę linii tramwajowej, tam gdzie jest "Akademia Pana Kleksa". Ile orientacyjne zajmie mi czasu dojście do ulicy Strażackiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: ul. Strażacka IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.08.09, 12:16 Nie na tą stronę gdzie jest linia tramwajowa, tylko na przeciwną. Przejdź na drugą stronę ulicy, gdzie jest stary hotel Polonia i skręć w ul. Katedralną (pierwsza w prawo), cały czas prosto, kiedy miniesz Katedrę po prawej, przejdziesz pasy na ul. Krakowskiej - znajdziesz się na Strażackiej. 10 minut marszu z dworca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cooo ul. Strażacka IP: 212.59.230.* 02.08.09, 17:16 prosto z dworca do pracy idziesz?? :P Odpowiedz Link Zgłoś