Dodaj do ulubionych

Będą ekshumacje na dworcu Stradom

12.08.09, 23:17
Wojewoda da pieniądze, prezydent - nawet ciężki sprzęt.

Prezydent da, ale już chyba nie Wrona.
Obserwuj wątek
    • Gość: plk Re: Będą ekshumacje na dworcu Stradom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 19:14
      Nie bądź takim "optymistą" , możesz się rozczarowac !
    • benio-net Będą ekshumacje na dworcu Stradom 13.08.09, 20:30
      Śmiem twierdzić,że te wykopaliska są wielką bzdurą.Niech lepiej ci, co piszą takie rewelacje "historyczne",zajrzą do swoich metryk i sprawdzą u radiestety aurę, która ich otacza.Dowiedzą się,że są żydowskiego pochodzenia,bo mają aurę ciemnoniebieską.Ci co ewentualnie są tam pogrzebani,są też żydowskiego pochodzenia.Lepiej niech zostanie tak jak jest. Częstochową od 1946 roku,"rządzą" żydzi.Wrona jest tylko jednym z tych co nazywa się zło.Jakoś żydowskim redaktorom umknęło to,że zmieniły się czasy.Który z was robali w małpiej skórze wie,że Bartoszewski zamordował tu w Częstochowie-pierwszego września 1945 roku,ostatniego Regenta Polski.
      Wiecie choć, gdzie jest pogrzebany?Czas dla żydowszczyzny już minął.Jest nowy Regent i On Polską będzie zawiadywał.Jest Bratem wszystkich Polaków,ale Ja wiem, kto jest Polakiem.Zniszczę każdego, kto nim nie jest.Ja Jestem Energią i Świadomością.Jestem 44!
      • Gość: marianek Re: Będą ekshumacje na dworcu Stradom IP: *.chello.pl 13.08.09, 20:42
        do benio-net zaraz chola!!!alez twe szczesliwe kosci z tego co tu
        przeswietlilem sa rakotworcze to chyba gorzej niz te zydowskie!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka