Dodaj do ulubionych

Osobowicka

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 17:37
Zapowiadali, że otworzą w poniedziałek i cisza. Czy ktoś wie coś na ten tema?
Obserwuj wątek
    • Gość: kropa Re: Osobowicka IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.09.04, 18:25
      a czy Ty zyjesz w innym Wroclawiu niz wszyscy ???
      • Gość: rabuch101 Re: Osobowicka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 18:56
        Po prostu wyjechałem na parę dni :-)
        • Gość: Rafis Re: Osobowicka IP: 62.29.254.* 23.09.04, 18:59
          Można jeździć Osobowicką

Po trzech miesiącach remontów można już jeździć ulicą Osobowicką we Wrocławiu.
          Pod koniec października, kiedy otwarty zostanie Most Tysiąclecia będzie to
          jeden z głównych szlaków komunikacyjnych miasta.

Ulica Osobowicka ma być drogą dojazdową do wybudowanego Mostu Tysiąclecia
          łączącego dwie strony Wrocławia. Dlatego konieczne było jej przebudowanie i
          wzmocnienie. Wymieniane i przebudowywane były również przystanki komunikacji
          miejskiej i torowisko. Te prace zakończą się jednak dopiero na początku
          października. Wciąż prowadzone są jeszcze drobne prace przy ścieżkach
          rowerowych i chodnikach.

• Gość: rabuch101 Re: Osobowicka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 19:03
            Czyli zrobili przed czasem. A Gazeta cał czas starała się dowieść, że nie
            zdążą...
            • Gość: Radical Osobowicka pseudoobwodnicą na kilka lat - "super" IP: *.ar.wroc.pl 23.09.04, 20:04
              Pisałem juz o tym kiedys, ze po cholerę zmarnowano 17 mln zlotych na
              Osobowicką, zamiast od lat gromadzic kase , projekty itd na odcinek obw.
              śródmiejskiej miedzy Mostem Tysiaclecia a Żmigrodzką ???!!!
              Przecież to ze Most powsatnie mniej wiecej ok. roku 2004 było wiadomo JUZ KILKA
              LAT TEMU !!!
              Teraz , owszem , ładnie osobowicka wyglada ale nie było za bardzo jak i po co
              jej poszerzac, więc nie lepiej było za priorytet uznac juz dawno zbudowanie w/w
              odcinka obwodnicy ?!!!
              Teraz poczekamy sobie na łącznik Milenijny-Żmigrodzka-Kamienskiego ładnych
              kilka lat, nawet przy wsparciu unijnym, bo przeciez słyniemy z tasiemcowych
              procedur i indolencji w wydawaniu pieniedzy na priorytety! :(
              • Gość: Rafis Re: Osobowicka pseudoobwodnicą na kilka lat - "su IP: 62.29.254.* 23.09.04, 20:12
                Oczywiscie nie zgadzam sie z Toba ale mam pytanie jaki masz związek z ar? :)
                Jak nie chcesz pisac na forum to napisz na wroclawczyk@gazeta.pl

pzdr.

P.S Spokojnie, wszystko po kolei-nie stac nas na budowanie całej obwodnicy na
                raz. Mówisz ze powinnismy zbierac na ten odcinek od kilku lat? Tylko jak
                zbierac skoro wczesniej budowano potezna estakade Gadów. Gdy ja zbudowano
                mówili ze to estakada do nikąd. Teraz mamy juz estakade do mostu ale z kolei
                podobno most do nikąd itd itp.
                Mysle ze dzieki UE znacznie przyspieszymy budowe dróg.
                • Gość: Radical Re: Osobowicka pseudoobwodnicą na kilka lat - "su IP: *.ar.wroc.pl 23.09.04, 20:15
                  Dlaczego sądzisz ze mam jakies zwiazki z ar ? Jesli myslimy o tej samej
                  placówce.
                  • Gość: Rafis Re: Osobowicka pseudoobwodnicą na kilka lat - "su IP: 62.29.254.* 23.09.04, 20:16
                    Gość portalu: Radical napisał(a):

> Dlaczego sądzisz ze mam jakies zwiazki z ar ? Jesli myslimy o tej samej
                    > placówce.

Bo zdaje mi sie ze Twój adres IP jest z AR :)
                    Poza tym mówiłes ze widzisz budowe nowego budynku AR prawie codziennie...
                    • Gość: Radical Re: Osobowicka pseudoobwodnicą na kilka lat IP: *.ar.wroc.pl 23.09.04, 20:29
                      W pewnym sensie masz racje - jestem częstym gosciem na ar i korzystam wtedy z
                      dostepu do netu.
                      A swoją drogą , ładnie to tak szpiegowac kogoś po adresie IP ? Mówie całkiem
                      serio.
                      • Gość: Rafis Re: Osobowicka pseudoobwodnicą na kilka lat IP: 62.29.254.* 23.09.04, 20:34
                        Jestes związany z wydziałem chemii, geodezji czy architektury krajobrazu? a
                        może matematyki? :)
                        szpiegowac jak szpiegowac-żadna praca nie... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka