Gość: adagio IP: *.wroclaw.mm.pl 29.08.05, 13:57 Witam myśle o kupnie mieszkania w firmie asm-budownictwo. czy ktossłyszał może o tym developerze i jego solidności?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wroclawfan Re: ASM developer IP: *.groni1.gr.home.nl 29.08.05, 14:49 hmm ja kupilem od nich dom na bielanach i musze przyznac ,ze do dzisiaj jestem bardzo zadowolony ze tak udala mi sie ta inwestycja. Na poczatku sie balem bo to w sumie mala firma no i cena bylo dosyc atrakcyjna, a wiadomo jak bywa z rzeczami tanszymi, ale dom mam ladny, funkcjonaly, nieprzesadnie duzy i w moim odczuciu solidnie wykonany wiec ja na pewno moge polecic ta firme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adagio Re: ASM developer IP: *.wroclaw.mm.pl 29.08.05, 14:57 dzięki za słowa otuchy, pierwszy raz bede kupował mieszkanie i dopiero się zaczynam wgłebiać w ten temat, a zawsze jest lepiej jak ktoś coś podpowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: ASM developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:41 nie daj sobie wcisnąć rekuperatora i wyciągnij pierwiastek ze wszytkiego, co namąci Kazimierz Złotousty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adagio Re: ASM developer IP: *.wroclaw.mm.pl 30.08.05, 12:01 możesz troche rozwinąc wątek bo nie rozumiem..z góry dxziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ASM developer IP: *.wroclaw.mm.pl 31.08.05, 11:40 www.nieruchomości.com.pl zajrzyj tam Odpowiedz Link Zgłoś