Dodaj do ulubionych

Dziś możemy plotkować

IP: 83.238.146.* 18.10.06, 14:31
Chyba ktoś lekko nidoinformowany twierdzi, że w Bydgoszczy chcą Pepe. My
kibice już nie możemy patrzeć na tą mameję!!! Proszę władze ZKŻ: ZABIERZCIE GO
JAK NAJSZYBCIEJ I NAJDALEJ OD BYDGOSZCZY. MY MAMY GO JUŻ DOŚĆ!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: janusz Protasiewicz tylko w Bydgoszczy! IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.10.06, 00:06
      rybar: chyba jest durniem i prowokatorem z tej jakiejś tam Zielonej Góry! Bez
      Piotra nie widzimy zespolu bo potrzeba nam 3 liderów a on wypadł z GP tym
      lepiej dla Polonii.
      Piotra miejsce jest w Bydgoszczy i z pewnoscią tak się stanie!
      • Gość: rybar76 Re: Protasiewicz tylko w Bydgoszczy! IP: 83.238.146.* 19.10.06, 07:43
        Pepe to mameja!!! Już to wcześniej napisałem, a ty jesteś zwykłą łachudrą!!! Jak
        chcesz to możemy wyjść w Bydzi na solo to Ci trochę ząbki naprostuję! Pepe to
        zawodnik bez ambicji. On już się po prostu kończy!! Dobrze jeździ tylko u siebie
        na torze i to nie zawsze, a na wyjazdach to totalne 0!! Przypomnicie sobie moje
        słowa za rok jak bedzie miał mniejszą średnią niż Buczek!! Buczek z Emilem na
        lidera pary!!! Weźcie go do Zielonki to będzie jechał na poziomie Staszewskiego.
        • Gość: Pepito Re: Protasiewicz tylko w Bydgoszczy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 14:11
          Jakie solo? Ja panienek nie bije. Ty jestes tak z Bydgoszczy jak ja z Torunia.
          Zielona juz zakonczyla okres transferowy. Wy kupicie juz co najwyzej metanol na
          przyszly sezon. Musieliscie szybko kupowac bo zaraz zabiora sie panowie za
          kupowanie i wam zostana jedynie resztki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka