Gość: Jack IP: *.gorzow.mm.pl 10.11.07, 10:22 Nie zatrudniajmy juz zadnego SEZONA ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryanzg Re: Będą dwa wspaniałe prezenty dla fanów Stali 10.11.07, 10:56 "On także na pewno założy plastron Stali." Na pewno w stali był już każdy. Bjerre jest w Rzeszowie, Dobrucki w Zielonej, a Gollob pójdzie do Rzeszowa lub w Tarnowie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK zielonogórska prowincja IP: *.gorzow.mm.pl 10.11.07, 15:57 Że też ciągle trzeba pouczać buraków z południa. Nazwę Stal pisze się wielką literą zielonogórski ćwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: zielonogórska prowincja IP: 82.160.210.* 10.11.07, 16:38 bo te cwoki nie wierza ciagle ze ci ludzie moga byc w Gorzowie ale nie dziwie sie boja sie zielonogorskie chau chau:D Odpowiedz Link Zgłoś
deptak2 Re: zielonogórska prowincja 10.11.07, 16:55 Szkoda że nie kupiliśmy Walaska Odpowiedz Link Zgłoś
ryanzg Re: zielonogórska prowincja 10.11.07, 19:04 Właśnie prezentujesz kto jest ćwokiem, a Walasek powiedział, że nie jest głupi i do GW nie pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiewski Re: Będą dwa wspaniałe prezenty dla fanów Stali IP: *.eranet.pl 10.11.07, 19:13 nieprawda. będzie szczęk stali na żużlu w styczniu albo nieco później i jeśli się mylę to niech mnie diabli! Odpowiedz Link Zgłoś
latsch1 Będą dwa wspaniałe prezenty dla fanów Stali 10.11.07, 20:30 jestem ciekaw czy to będzie trzeci profesjonalny klub w którym Holta zostanie wydymany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Będą dwa wspaniałe prezenty dla fanów Stali IP: *.gorzow.mm.pl 11.11.07, 11:15 Już kundelki z mysiej dziery obszczekują kolejny artykuł.Podobno w zg budują centrum sportowo rekreacyjne 3 w jednym latem stadion żużlowy zimą lodowisko a wiosną po roztopach basen.A jak tam zbiórka pod kościołem na walaska podobno bardzo udana.Teraz jeszcze marsz z toporami po kasę na dobruckiego pod urząd marszałkoski i można szczekać na forach bo to jedyna rozrywka w tej pipidówie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonka Re: Będą dwa wspaniałe prezenty dla fanów Stali IP: *.ztpnet.pl 11.11.07, 16:21 Pol - zapamientaj , że Zielona gora to najpiekniejsze miasto na świecie ! i ludzie posadaja kulture osobistą ! [ czego nie mozna powiedziec o was ] co do pipidówki to chyba miałes na mysli Gorzow ~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol do zielonki IP: *.gorzow.mm.pl 11.11.07, 20:54 zielonka ja nie twierdzę że twoje miasto jest brzydkie tylko prowincjonalne.A co do kultury osobistej to już nie raz ją pokazaliście,a to pod urzędem marszałkowskim niszcząc książki,a to po przegranym meczu z bydgoszczą obrzucanie kamieniami kibiców z Bydgoszczy.Można by długo wyliczaćtę waszą(czytaj zielonogórską) kulturę osobista.A szczytem chamstwa jest wypisywanie obrażliwych wyzwisk pod adresem nieżyjącego Edwarda Jancarza.To rzeczywiście świadczy o zielonogórskiej kulturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lee Re: Może jednak się uda IP: 213.76.166.* 12.11.07, 13:46 A ja jeszcze dorzucę do "kulturalnych" zachowań kibiców "magicznego klubu południa województwa" gołe dupy na stadionie Stali w 2006 roku. Nie chwalcie się, że jesteście magią, wy jesteście fanatykami w złego tego słowa znaczeniu (kiedy przegrywacie), co odczuli już wspomniani kibice bydgoscy, jak też swego czasu ławki w "klatce" Unii Leszno. O Stali i jej składzie oczywiście w tej chwili nie można za wiele powiedzieć, ale jeśli Holta i Gollob rzeczywiście zasilą jej szeregi w przyszłym sezonie, to jestem przekonany - oceniając "całość" na podstawie tegorocznych osiągnięć - że nie jesteśmy skazani nawet na baraż. Pierwsza "6" jest jak najbardziej realnie w naszym zasięgu. Pamiętać należy jednak, że żużel to sport bardzo urazowy, i dlatego jestem zwolennikiem zakontraktowania jeszcze conajmniej jednego seniora (np. Ruuda - jeśli sie Stal dogada - to kto wie może "zaskoczy" - szkoda, że Zorro nie wyraził chęci jazdy w ekstra - przydał by się). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonka Re: do zielonki IP: *.ztpnet.pl 12.11.07, 16:17 pol. powiedz ! co ma do kultury [ kundelki ? ] co do Jancarza to sie nie wypowiadam bo go nie znam ! ale jak słyszałem to nie szczegulnie sie prowadził [ pił i zone bił ] to nie jest dobry przykład dla młodzierzy i miasta ! my mamy Huszcze ! niezatapialny [ dobrze sie prowadzi nie pije z zoną tyle lat żyje !!! TO DOBRY PRZYKŁAD DLA MŁODZIERZY I MIASTA !!!!!! pozdrawiam mimo wszystko ciebie ! [ i w dyskusji nie uzywaj słowa obrazliwych jak kundelek itp. ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: do zielonki IP: *.gorzow.mm.pl 13.11.07, 15:09 > pol. powiedz ! co ma do kultury [ kundelki ? ] co do Jancarza to > sie nie wypowiadam bo go nie znam ! ale jak słyszałem to nie > szczegulnie sie prowadził [ pił i zone bił ] - Co jak co ale tego waszego alkoholika , który się powiesił to już nie pamiętasz?? a może mam przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temat Będą dwa wspaniałe prezenty dla fanów Stali IP: *.chello.pl 13.11.07, 19:38 tomek gollob oficjalnie od 2 grunia w bydzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saphona Będą dwa wspaniałe prezenty dla fanów Stali IP: *.gprs.plus.pl 13.11.07, 21:19 Kurczę, tylko ślepy ni widzi, że Gollob czeka na rozwiązanie sytaucji z Unią T. Jeśli spłacą długi (nowy sponsor), to Unia T. zostaje w E-lidze, a Tomek razem z nią, jeśli Unia nie spłaci - zamienia się miejscami z Bydgoszczą, z którą Tomek jest już dogadany. Pozdrowienia z Tarnowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś