mamaantosia_beauty 04.06.10, 18:12 Jeśli ktoś zna rodzinę, która potrzebuje wsparcia w formie ubrań to ja bardzo chętnie się podzielę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paula Re: Oddam ubrania s,xs potrzebującym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 14:43 Zawieź ubrania do Domu Dziecka, jeśli nadają się dla młodzieży, ja właśnie ostatnio zawiozłam do Sońska 3 worki ubrań, dziewczynki były super szczęśliwe. A nawet nie wiecie jak miło było zobaczyć ich uśmiech na twarzy :) Albo zapytaj się księdza w swojej parafii, oni na pewno wiedzą komu przydadzą się takie ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaantosia_beauty Re: Oddam ubrania s,xs potrzebującym 05.06.10, 19:31 Dziękuję za radę. Tak zrobię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Oddam ubrania s,xs potrzebującym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 01:14 jasne z tymi czarnymi to można gadać g..no więdzą popatrz na ich samochody to wsytarczy mają lepsze samochody niż nie jeden przedsiębiorca Odpowiedz Link Zgłoś
mamaantosia_beauty Re: Oddam ubrania s,xs potrzebującym 06.06.10, 18:46 a to apropos czego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Oddam ubrania s,xs potrzebującym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 08:44 Ta odp tyczyła się chyba księży :) Każdy ma prawo wypowiedzenia swojego zdania, ale temat dyskusji był troszkę inny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Oddam ubrania s,xs potrzebującym IP: 188.33.149.* 10.06.10, 14:55 Witam, czy pani ogłoszenie o chęci oddania ubranek jest nadal aktualne? Jesli tak to ja chętnie bym przyjęła te ubranka. Obecnie jestem w 8 m- cu ciązy. Podczas ciąży chodzę w większości w bluzeczkach sprzed ciąży, a że brzuszek mi się powięszał to dużo ciuszków się ponaciągało i porobiły sie dziurki, a nie stać mnie na kupno nowych rzeczy, więc sama Pani rozumie że ubranka by mi sie przydały i to bardzo. Chciałam tez zapytać czy istnieje możliwość wysyłki i jaki byłby jej koszt? bardzo prosze o kontakt e-mailowy : kasia21kw@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś