Dodaj do ulubionych

Adwokat od spraw spadkowych

11.02.13, 09:29
Witam
Poszukuje dobrego adwokata od spraw spadkowych kogo polecacie?
Obserwuj wątek
    • 77antek Re: Adwokat od spraw spadkowych 08.07.13, 14:41
      Od spadków na Mazowszu to najlepszy i najbardziej profesjonalny jest mecenas Bednarczyk - u mnie wszystko przebiegło szybko i w miarę bezboleśnie (wyłączając kłótnie rodzinne a propos spadku oczywiście). Ma spore doświadczenie, więc można czuć się naprawdę pewnie, jak on prowadzi sprawę. Na jego stronie znajdziesz wszystkie namiary i godziny otwarcia (z tym raczej nie będzie problemu, bo są bardzo długie, a indywidualnie to nawet w sobotę jak trzeba się można umówić) - www.kancelariabednarczyk.pl.
      • Gość: vinczento Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.biznes-host.pl 08.07.13, 22:58
        a kasę fiskalną ma??
        • Gość: ms Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.13, 12:54
          Polecam radcę prawnego Stanisława Czerwińskiego. Gdzies zapodział mi się numer do niego. Strony internetowej nie ma, na wyszukiwarce Google też go nie moża znaleźć, ale udziela porad u posła Koźlakiewicza w biurze poselskim i tam go można zastać. Mnie pomógł.
      • grzegorz006 Re: Adwokat od spraw spadkowych 18.08.13, 14:58
        Zgadzam się z antkiem, Bednarczyk ma świetną skuteczność. I nie ma się po sprawie uczucia "wycyckania" - pieniądze, które bierze za swoją pracę naprawdę mu się należą i kwota jest w pełni racjonalna za takie szybkie i dobre załatwienie wszystkiego.
        • Gość: Paula44 Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 15:46
          M. Bednarczyk faktycznie ma indywidualne podejście do sprawy. Zawdzięczam mu wygranie sprawy i bardzo dziękuję. Jeśli chodzi o ceny to ja byłam usatysfakcjonowana jego profesjonalnym podejściem i prawdę mówiąc myślałam, że weźmie więcej kasy. Tym bardziej, że poświęcił tej sprawie swój czas w weekend, z czym do tej pory się nie spotkałam gdzie indziej.
          • Gość: olek Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.13, 08:00
            Myślę że w Ciechanowie też są dobrzy prawnicy. Nie trzeba szukać w Warszawie. Problem tylko w tym, że brak jest rozeznania, ktorym można zaufać, w czym się specjalizują itp. Dlatego wymiana opinii na forum o prawnikach jest bardzo potrzebna.
          • Gość: maja Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.opera-mini.net 13.03.14, 18:49
            Hej czy ktoś mi podpowie czy za poradę u radcy prawnego też się płaci.?Potrzebuje szybko i pilnie załatwić sprawę.
            • Gość: xz Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.14, 13:18
              Maja co to za pytanie? przecież logiczne, że się płaci.
          • Gość: autorka Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.14, 12:05
            Identycznie było u mnie! Wszyscy straszyli mnie, że tak dużo zapłacę za dobrego adwokata, a wcale dużo nie zapłaciłam ! W internecie ludzie wypisują bzdury. Trafiliśmy na dobrego adwokata. Doskonale widać, że fascynuje się prawem. Również dziękuję.
            • gmark32 Re: Adwokat od spraw spadkowych 09.11.14, 19:20
              Sprawami spadkowymi zajmuje się adw Marek Bednarczyk, naprawdę dobry. Polecił mi go znajomy i nie żałuję. Jest profesjonalny pod każdym względem, a przy tym postępuje szybko. Znajomy powiedział mi, że jego trudna sprawa trwałaby prawdopodobnie znacznie dłużej, gdyby nie sprawność Bednarczyka.
    • Gość: Kazek Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.13, 15:45
      Ja dostałem kiedyś spadek po ojcu. Wszystko było by dobze gdyby nie druga zona mojego ojca.
      Walka była dosyc nie przyjemna i znajomy polecił mi dobrego adwokata z Warszawy a że pochodze z Wołomina to postanowiłem walczyć. Po nie długim czasie udało się i zachuwek który prawnie mi się nalerzał wygrałem czy wygraliśmy z panem mecenasem Kamil Flatow z Warszawy. Ale chyba jeszcze w Płocku ma kancelarie.
      Polecam szczerze
      • antonimacak Re: Adwokat od spraw spadkowych 17.03.15, 17:01
        Nam sprawę prowadził Pan Mecenas Wiesław Dembowski z Warszawy. Choć rodzina była bardzo skłócona, nikt nie chciał ustąpić i myśleliśmy, że będziemy się sądzić jeszcze przez wiele lat dzięki pomocy i negocjacjom Pana Mecenasa w miarę ugodowo i szybko zakończyliśmy sprawę za co niezmiernie dziękujemy. Pan Mecenas jest bardzo kompetentnym człowiekiem i cechuje się niezwykłą wyrozumiałością i cierpliwością do starszych ludzi. Bardzo kompetentnie odpowiadał na wszystkie nasze pytania i wyjaśnił nam wszystkie nurtujące nas kwestie. Z szacunkiem polecamy Pana Mecenasa. Chcielibyśmy, aby na świecie było więcej takich ludzi. Telefon do niego to 792-180-679.
        • marian-na1975 Re: Adwokat od spraw spadkowych 09.05.15, 12:52
          Ja polecam adwokat z Katowic dr Chodań, pomogła w skomplikowanej sprawie, cała rodzina była skłócona a pani mecenas pomogła w negocjacjach.
    • Gość: xyz Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.play-internet.pl 25.07.13, 18:41
      Zbigniew Czaplicki z Wojska Polskiego 53, udziela porad prawnych i z tego, co wiem specjalizuje się m.in. właśnie w spadkach, podziale majątku etc., także warto zajrzeć.

P.S. kasę fiskalną ma ;)
    • Gość: gg Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.centertel.pl 14.08.13, 18:10
      Też szukam prawnika. Kto to jest ten Czerwinski?. Nie mozna do niego znaleźć żadnego kontaktu. Czy to jakiś tajny radca prawny?
      • Gość: artur Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 20:14
        Jeśli ten pan jest radcą prawnym to można go znaleźć w wyszukiwarce na stronie Krajowej Izby Radców Prawnych /www.kirp.pl/.
    • Gość: Anna Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.torun.mm.pl 06.10.13, 15:01
      Najlepszy od spadków jest adw. Marcin Synak, mnie prowadził sprawę o dział spadku w Ciechanowie i jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: eee Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 16:41
        polecam prawnika,który ma kancelarię przy Rosmanie....
        • bartolus Re: Adwokat od spraw spadkowych 06.03.14, 16:22
          Mec. Paweł Skwarek. Rzeczowy i skuteczny
          • Gość: gość Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.cnow.pl 09.03.14, 19:13
            Polecam Kowalskiego z Rzeczkowskiej w Ciechanowie
            • Gość: aaa Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 23:24
              Sprawy spadkowe można załatwić od 2011 u notariusza.
    • kali.nka8 Re: Adwokat od spraw spadkowych 22.01.15, 21:16
      U mnie temat zaczął się od spadku po śmierci dziadka, długo by mówić ale koniec końców nie dało się dojść do porozumienia z rodziną więc znalazłem namiar na prawnika z Warszawy Michała Krawczyka - namiary na niego 509952451. Sprawa wymagała szybkiego działania więc udało mi się umówić nawet w weekend i po przedstawieniu historii powiedział, że postara się wszystko wyprostować. Koniec końców udało się wszystko i jestem bardzo zadowolona!
    • miron14 Re: Adwokat od spraw spadkowych 22.10.21, 10:47
      ja polecam wedle mego zdania najlepszego czyli adwokat Anne Błach, co prawda z warszawy ale ma filie obok Radzymina no i dojeżdza do sadu w Ciechanowie, jestem bardzo zadowolony bo nawet nie spodziewałem sie ze wywalczy tyle hajsu z mojego wyjscia ze współwłasności, miałem 1/3 z dwoma siostrami z którymi kontakty kiepsko sie układają i nie mogłem sie z nimi dogadac - jej strona to www.blach-kancelaria.pl/
    • Gość: Olek_43 Re: Adwokat od spraw spadkowych IP: *.deploy.static.akamaitechnologies.com 16.02.23, 13:45
      Od spraw spadkowych najlepszym specjalistom jakiego poznałem jest Adwokat Sławomir Duda. Wiedzę ma ogromną i umie taktycznie poprowadzić sprawę.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka