Dodaj do ulubionych

sprzedawcy w EL-DOM

IP: *.centertel.pl 06.03.11, 14:24
Moim zdaniem to bardzo sympatyczna i fachowa obsługa, zawsze mili, chętnie doradzą, tam naprawdę chętnie robię zakupy.
a jakie jest Państwa doświadczenie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sojo Re: sprzedawcy w EL-DOM IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 17:31
      Zdecydowanie lepszy sklep od media ekspertu, owszem obsługa sympatyczna i fachowa. Niestety nie należą do najtańszych sklepów w Ciechanowie. Brak elastyczności do klienta przy większych zakupach. Brak możliwości zamawiania towaru brakującego w asortymencie itp. Ja akurat gdzie indziej robię zakupy, nazwy sklepu nie podaje żeby nie posądzano mnie o reklamę, bądź że jestem z konkurencji, powiem tylko że nie brałem go na początku pod uwagę jak szukałem sprzętu i się miło zdziwiłem.
      • Gość: mieszkaniec Re: sprzedawcy w EL-DOM IP: *.centertel.pl 06.03.11, 19:22
        uważam, że to dobrze, że pracownicy tego sklepu zawsze poświęcą klientowi tyle czasu, ile jest go potrzeba.
        • Gość: klientka Re: sprzedawcy w EL-DOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.11, 10:01
          Jeżeli chodzi o ten na rogu Wojska Polskiego i Pułtuskiej to jest ok i nieprawda, że nie można zamówić towaru. Można i to w konkurencyjnych cenach, trzeba tylko znać ceny np. internetowych sklepów. Można wynegocjować cenę na pewno lepszą niż w Media Expert, gdzie jest drogo a rabaty przy kupowaniu np. za gotówkę są po prostu śmieszne. Obsługa miła i fachowa.
          • Gość: kid Re: sprzedawcy w EL-DOM IP: *.182.143.228.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.03.11, 21:51
            jak znasz ceny, to spokojnie uzyskasz dobry rabat w MEDIA MARKT- oczywiście przy "grubszych" zakupach
            • Gość: Bolo Re: sprzedawcy w EL-DOM IP: *.ip.netia.com.pl 12.03.11, 00:09
              Już z tym Media Marktem to wrzuć na luz, to jest tak samo drogi sklep jak Media Ekspert, a na dodatek nikt nie będzie dymał do Płocka czy do wawy po sprzęt bo to co się wyjeździ paliwa, straci czasu i zapłaci za dowóz, to taniej wyjdzie w ciechu. A co do El-domu to muszę zmartwić, sklep jest na etapie zamknięcia, już się zwijają. PAPAPAPA
              • Gość: mieszkaniec Re: sprzedawcy w EL-DOM IP: *.centertel.pl 12.03.11, 10:47
                a dlaczego się zwijają? może zmieniają lokal? wg. mnie zawsze był tam spory ruch
                • Gość: Bolo Re: sprzedawcy w EL-DOM IP: *.ip.netia.com.pl 12.03.11, 17:20
                  Podejrzewam że umowa wynajmu lokalu się skończyła, biznes zbyt się nie kręcił, na dodatek drugi partner się otworzył. Teraz życzę powodzenia w razie reklamacji.
                  • Gość: mieszkaniec Re: sprzedawcy w EL-DOM IP: *.centertel.pl 12.03.11, 19:42
                    to może zmienią tylko lokal? a właśnie a co z reklamacją?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka