marija78 21.05.04, 17:50 Czemu tu jest tak śmiertelnie poważnie?? Ludzie przecież forum jest rozrywką. a Wy tylko o przebudowach, autobusach i super poważnych sprawach dotyczących Elbląga\;(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francuz_el Re: Smutasy 21.05.04, 18:34 Ale to juz nie tutaj, tylko na Forum Tramwaje. Teraz bedzie juz wesolo... moze opowiesz jakis dowcip?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Smutasy 21.05.04, 18:52 bardzo chetnie:)) misiac temu zalali nas sasiedzi z gory - pekl zawor, dzis w nocy zaliali ich - pakla rura:)) A blok zostal oddany w styczniu:)) haha Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Smutasy 21.05.04, 23:34 Ja nie wiem, czy sie smiac czy wspolczuc ?? Ale droga dedukcji mozna dojsc do wniosku, ze mieszkacie max na 2gim pietrze :P W kazdym badz razie jak widac Mytych i podwykonawcow ma kiepskich (chyba, ze sam buduje kompletne budynki). W kazdym badz razie wiem jak to jest, gdy o 24 sasiad dzwoni i mowi, ze mu sie na glowe "leje" :) A jak to jest byc zalanym rowniez wiem (ale mialem smrod w pokoju przez 2 dni :/) Oby w przyszlosci wizyty sasiedzkie byly wylacznie towarzyskie! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Smutasy 22.05.04, 12:13 Nie martw sie Marija... a wrecz ciesz sie, ze nie przyjda do Ciebie panowie hydraulicy i nie naprawia usterki, jak na Alternatywy 4 :P Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Smutasy 21.05.04, 23:29 Hehe :) I wlasnie o tym pisalem pare dni temu. Nasze forum jest wyjatkowe :D A co do tego, ze smutasy same to sie nie zgodze :P jest watek "Wieczorny wesolek" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Smutasy 23.05.04, 08:57 no ale zacznijmy pisac o czyms lzejszym:)) Nie wiem, ale jak forum jest super powazne to staje sie nuudne:(( Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Smutasy 23.05.04, 10:58 No to zacznij rozpoczynac nowe watki, tematy o ktorych chcesz porozmawiac itp itd :)) Rzeczywiscie poki co tematyka jest dosc powazna wiec potrzeba jakiegos kontrastu :D Czekam na jakis nowy watek :) Odpowiedz Link Zgłoś