21.05.04, 17:50
Czemu tu jest tak śmiertelnie poważnie?? Ludzie przecież forum jest rozrywką.
a Wy tylko o przebudowach, autobusach i super poważnych sprawach dotyczących
Elbląga\;((
Obserwuj wątek
    • francuz_el Re: Smutasy 21.05.04, 18:34
      Ale to juz nie tutaj, tylko na Forum Tramwaje. Teraz bedzie juz wesolo... moze
      opowiesz jakis dowcip?? ;-)
      • marija78 Re: Smutasy 21.05.04, 18:52
        bardzo chetnie:)) misiac temu zalali nas sasiedzi z gory - pekl zawor, dzis w
        nocy zaliali ich - pakla rura:)) A blok zostal oddany w styczniu:)) haha
        • rosa_el Re: Smutasy 21.05.04, 23:34
          Ja nie wiem, czy sie smiac czy wspolczuc ?? Ale droga dedukcji mozna dojsc do
          wniosku, ze mieszkacie max na 2gim pietrze :P W kazdym badz razie jak widac
          Mytych i podwykonawcow ma kiepskich (chyba, ze sam buduje kompletne budynki). W
          kazdym badz razie wiem jak to jest, gdy o 24 sasiad dzwoni i mowi, ze mu sie na
          glowe "leje" :) A jak to jest byc zalanym rowniez wiem (ale mialem smrod w
          pokoju przez 2 dni :/) Oby w przyszlosci wizyty sasiedzkie byly wylacznie
          towarzyskie!
        • bpkw Re: Smutasy 22.05.04, 00:00
          Marija. Masz poczucie humoru, ktore lubie.
          • francuz_el Re: Smutasy 22.05.04, 12:13
            Nie martw sie Marija... a wrecz ciesz sie, ze nie przyjda do Ciebie panowie
            hydraulicy i nie naprawia usterki, jak na Alternatywy 4 :P
    • rosa_el Re: Smutasy 21.05.04, 23:29
      Hehe :) I wlasnie o tym pisalem pare dni temu. Nasze forum jest wyjatkowe :D A
      co do tego, ze smutasy same to sie nie zgodze :P jest watek "Wieczorny
      wesolek" ;P
      • marija78 Re: Smutasy 23.05.04, 08:57
        no ale zacznijmy pisac o czyms lzejszym:)) Nie wiem, ale jak forum jest super
        powazne to staje sie nuudne:((
        • rosa_el Re: Smutasy 23.05.04, 10:58
          No to zacznij rozpoczynac nowe watki, tematy o ktorych chcesz porozmawiac itp
          itd :)) Rzeczywiscie poki co tematyka jest dosc powazna wiec potrzeba jakiegos
          kontrastu :D Czekam na jakis nowy watek :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka