Gość: gosc IP: *.elblag.vectranet.pl 16.02.12, 12:43 Dostał już ktoś zwrot podatku za 2011? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dad Re: zwrot podatku pit-37 IP: *.elblag.vectranet.pl 16.02.12, 20:33 Tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: zwrot podatku pit-37 IP: *.elblag.vectranet.pl 16.02.12, 22:30 ja wyslalem elektronicznie 2 lutego i do dzisiaj jeszcze nie dostalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: zwrot podatku pit-37 IP: *.dialog.net.pl 16.02.12, 23:08 ja pitolę, zaczyna się znowu... no kto to widział żeby czekać 2 tygodnie i jeszcze nie dostać zwrotu, skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasio Re: zwrot podatku pit-37 IP: *.play-internet.pl 14.03.12, 08:42 A ja mam pytanko, jeśli ktoś z was się orientuje Byłam teraz w us bo miałam korektę vzm, a przy okazji zapytałam się czy pit 37 jest ok. Pani o dziwo była miła, sprawdziła i powiedziała, że status mojego pitu to "zlecono do wypłaty". Tylko mija już tydzień i pieniędzy nie ma:) Orientuje się ktoś z Państwa ile to "zlecone do wypłaty" trwa? Nie to, że mam ciśnienie. Co roku i tak czekam po ok. 2 - 2,5 miesiąca. Po prostu jestem ciekawa bo myślałam, że może teraz byłby szybciej:) Dziękuję za odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: zwrot podatku pit-37 IP: *.play-internet.pl 14.03.12, 13:18 Powiem ci, że ja też się zgubiłem bo pit składałem 27 lutego. Zadzwoniłem raz, żeby sprawdzić czy wszystko ok i zapytać się mniej więcej o zwrot. Babeczka powiedziała, że do końca tego tyg., najpóźniej w połowie następnego będę miał zwrot. Ucieszyłem się bo też nigdy nie czekałem 3 tygodnie, zawsze minimum 1,5 miesiąca. Za to dzisiaj moja kumpela w pracy, która ma znajomą w us powiedziała, że dopiero początek lutego zaczęli wypłacać. Więc już sam nie wiem. Pozostaje tylko czekać:) Odpowiedz Link Zgłoś