michal_el 13.12.02, 17:42 Jednak salon firmowy Plusa powstaje po Galuxie na pl. Słowiańskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francuz_el Re: PlusGSM - salon firmowy 13.12.02, 22:55 To juz bylo wiadome od dawna Michale... nie wiem po co sie powtarzac... jestem tylko ciekaw kiedy go otworza. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: PlusGSM - salon firmowy 13.12.02, 22:57 francuz_el napisał: > To juz bylo wiadome od dawna Michale... nie wiem po co sie powtarzac... > jestem tylko ciekaw kiedy go otworza. Jakbyś czytał wszytsko uważnie Francuzie to wiedziałbyś, że zeta puścił plotkę o banku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: PlusGSM - salon firmowy 13.12.02, 23:24 Ale to byla tylko plotka... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: PlusGSM - salon firmowy 13.12.02, 23:26 francuz_el napisał: > Ale to byla tylko plotka... Którą zdementowałem Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin Re: PlusGSM - salon firmowy 20.02.03, 22:16 Podoba mi się to , że w moim mieście powstaje coraz więcej firmowcyh i markowych sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś