ciocia_ala 17.05.10, 17:59 takie karty/obrazki z roznymi czynnosciami. Gdzie juz znalazlam, a teraz nie moge. Chodzi mi obrazki, gdzie np. dziecko sie myje, je itp. Moze ktos wie? Google nic nie chce mi powiedziec.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aronowka Re: Pomozcie mi znalezc 17.05.10, 18:24 znajdziesz w katalogach takich firm jak novum, nowa szkoła, moje bambino wklep w wyszukiwarke i możesz zamówić przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
charlircharlie Re: Pomozcie mi znalezc 17.05.10, 20:15 www.sparklebox.com z tym ze po angielsku stronka dla nauczycieli szukaj pod haslem visual timetable Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ala Re: Pomozcie mi znalezc 17.05.10, 21:06 Dziekuje za podpowiedzi. Te obrazki/prawdziwe zdjecia z polskich stron strasznie drogie!!! Ale wiem, czego szukac, dziekuje. Strone angielska na pewno wykorzystam - zwlaszcza, ze mozna zgrac wszysko na komputer. Moze nie jest zbyt pieknie wykonane, ale na razie wystarczy i podsunie mi pomysly. Tylko poprawie adres to www.sparklebox.co.uk. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Pomozcie mi znalezc 17.05.10, 21:44 Widziałam kiedyś coś takiego na allegro, ale teraz oczywiście nie mogę znaleźć. Za to znalazłam na chomiku, więc możesz sobie ściągnąć. Jeśli wpiszesz w google "24 h z życia dziecka", to powinnaś trafić na właściwego chomika. Odpowiedz Link Zgłoś
tijgertje Re: Pomozcie mi znalezc 17.05.10, 22:08 Chodzi ci o reaslne obrazki czy piktogramy? u dzieci z autyzmem uzywa sie tych ostatnich, na belgijskiej stronie ponizej maja chybanajwieksza kolekcje do sciagniecia za darmo: www.sclera.be/index.php?page=pictos&sort=cat Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ala Re: Pomozcie mi znalezc 18.05.10, 09:26 Chodzi mi konkretnie o obrazki z dziecmi i czynnosciami, moze to byc zdjecie, ale rownie dobrze moze byc rysunek. Zauwazyla, ze wiele stron dotyczy dzieci autystycznych. Ostatno wdzialam program, gdzie w przypadku dziecka autystycznego faktycznie wykorzystywano takie rysunki. Mi bardziej chodzi o zabawe, porzadkowanie czynnosci, albo opowiadanie wieczorem co dziecko robilo podczas dnia. Niestety nie moge znalezc na chomikuj, moj google nie pokazuje. Moze dlatego, ze nie mieszkam w polsce. Moge prosic o link jezeli to mozliwe? Jeszcze raz dziekuje a pmoc Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Pomozcie mi znalezc 18.05.10, 09:29 odbierasz gazetową? miałam kiedyś coś takiego, jak nie wywaliłam jeszcze to Ci wyślę.. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Pomozcie mi znalezc 18.05.10, 09:33 wysłałam Ci dwie wiadomosci z obrazkami, mam nadzieję że o to Ci chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ala Re: Pomozcie mi znalezc 18.05.10, 10:14 Odebralam poczte. Bardzo lade te rysunki, szkoda, ze wiekszosc dotyczy przedszkola. Moja mala jeszcze nie chodzi, ale i tak bardzo mi sie podobaja. Czesc na pewno wykorzystam. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Pomozcie mi znalezc 18.05.10, 10:17 no ja właśnie dla przedszkolaka szukałam kiedyś i te bardzo mi się podobały Odpowiedz Link Zgłoś
jowita-90 Re: Pomozcie mi znalezc 18.05.10, 10:23 slonko1335 mogla bys mi przeslac??? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Pomozcie mi znalezc 18.05.10, 10:29 Jowita wraca mi mail od Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
sloooneczko Re: Pomozcie mi znalezc 18.05.10, 09:49 slonko moglabys i mnie podeslac? Odpowiedz Link Zgłoś
sloooneczko Re: Pomozcie mi znalezc 18.05.10, 09:49 moze nie sa to karty ale wydawnictwo olesiejuk ma w ofercie ma ksiazeczke dzien malucha www.olesiejuk.pl/zobacz/single/205845.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ala Re: Pomozcie mi znalezc 18.05.10, 15:05 Szukam jeszcze w google poprzez "pory dnia". Cos tam do kupy zloze Dzieki i moze komus tez sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś