kruszynka09 Re: z czym śpi dziecko? 08.09.11, 19:20 z dwoma lalkami psem kotem Po w kawałkiem papieru toaletowego w rączceD Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladkamilka13 Re: z czym śpi dziecko? 09.09.11, 09:27 Mój 3-latek spi z mamusią i tatusiem w sypialni (niestety) Natomiast jeśli mu się zachce to idzie do swojego pokoiku i tam śpi z "Robakiem" - tak nazwał nie wiedząc czemu pluszową ośmiornicę z IKEA Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: z czym śpi dziecko? 09.09.11, 13:32 U nas to raczej "z kim" - córka traktuje pluszowe zwierzaki bardzo "osobowo" A śpi z jeżycą Izabelą i jej synkiem Izydorem. Imiona powstały, kiedy córka ma jeżyki zaczęła mówić "Izia" - trzeba było wymyślić coś, od czego to się zdrabnia... Odpowiedz Link Zgłoś
stefa_ja Re: z czym śpi dziecko? 09.09.11, 16:29 Z pieluchą tetrową, którą nazwał Maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: minerwa !!! 09.09.11, 20:20 No pewnie, Mamałgosiu, że ja Maryśka ma już dwa lata i ćwierć! Odpowiedz Link Zgłoś
tobisia13 Re: minerwa !!! 10.09.11, 00:10 Moj synek od poczatku mial przywiazanego pajaca z melodyjka do szczebelek,a teraz sie do niego przytula.Kolo poduszki spi rowniz ziaba czyli mala zaba poduszka z ktora sie zawsze wita rano i z nia tanczy.Jest z nimi bardzo zwiazany do tego stopnia,ze do szpitala musielismy to wszystko zabierac bo maly nie chcial usnac. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: minerwa !!! 10.09.11, 11:18 Ojej... Ja codziennie się dziwię jak czas szybko biegnie - 1 września pierwszy raz do skzoły poszedł już mój MŁODSZY Synek! Pozdrów Artura serdecznie, fajne czasy kiedyś były forumowe Odpowiedz Link Zgłoś
futro.1 Re: z czym śpi dziecko? 10.09.11, 00:47 dziś ze szpachelką i słuchawką od prysznica ogólnie to z: miarką, wagonikami, tel kom itp pluszaki ma ... w głębokim poważaniu, ot taki egzemplarz a wczoraj do dziennej drzemki chciał zabrać tzw jeździk-pchacz, którym śmiga po chacie Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: z czym śpi dziecko? 10.09.11, 08:48 z ulubionymi zabawkami. raz np z robotem, innym razem z samochodem itd... tylko raz albo dwa razy, spal z pluszakiem. Odpowiedz Link Zgłoś