patir23 22.11.11, 10:03 Czy warto zakupic taka gre? Wogole jakie gry sa na topie u Waszych 3-4 latkow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
upartamama Re: Zgadnij kto to- dla 3,5 latka warto? 22.11.11, 10:19 Myślę, że nie. Ja chciałam kupić zgadnij kto z aut. Ale na opakowaniu jest 6+. Dla 3,5 latka może być zbyt trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
tolula Re: Zgadnij kto to- dla 3,5 latka warto? 22.11.11, 10:21 mój syn jako 3,5 latek nie potrafił sformułować pytania, ale jako 4 latek bardzo dobrze sobie radzi i chętnie do tej gry wraca. na początku jak nie wiedział o co chodzi to graliśmy wspólnie jedną stroną. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Zgadnij kto to- dla 3,5 latka warto? 22.11.11, 10:27 Jasne, że warto, świetna gra Odpowiedz Link Zgłoś
betty842 Re: Zgadnij kto to- dla 3,5 latka warto? 22.11.11, 10:38 mamalgosia napisała: > Jasne, że warto, świetna gra Ja też uważam,ze to świetna gra ALE... 3,5 latek nie potrafi czytać wiec jak bedzie zgadywał? Sama myślałam o tej grze dla swojego 4,5 latka ale on nie potrafi czytać.Każda postać ma swoje imię i na tym polega gra,zeby odgadnąć o kogo chodzi (imię). No chyba,ze można w nią grać bez podawania imienia,nie wiem np pokazując postać (odwracając kartę). Nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Zgadnij kto to- dla 3,5 latka warto? 22.11.11, 12:37 My mamy "Zgadnij kto to Extra" i tam jest kilka tablic do wyboru, jedna tablica jest ze zwierzątkami i nie trzeba umieć czytać, żeby poznać po rysunku, że słoń to słoń, a pingwin to pingwin, więc umiejętność czytania nie jest konieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: Zgadnij kto to- dla 3,5 latka warto? 22.11.11, 10:58 mamy dwie wersje tej gry, ale własne reguły . po prostu jedna osoba opisuje cechy postaci na obrazku, a druga zgaduje. Odpowiedz Link Zgłoś
anulajc Re: Zgadnij kto to- dla 3,5 latka warto? 22.11.11, 12:23 A czy ktoś ma wersję z Zygzakiem? Warto kupić? czy lepiej zwykłą wersję? A może Zgadnij kto to Extra? Doradźcie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
tijgertje Re: Zgadnij kto to- dla 3,5 latka warto? 22.11.11, 12:42 gra swietna, ale dla 3,5-latka jeszcze ciut trudna. Mysle, ze lepiej z rok poczekac. Jenge znasz? Prosta gra, swietna na motoryke w dodatku kupa smiechu dla calej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
malina.25 Re: Zgadnij kto to- dla 3,5 latka warto? 22.11.11, 14:55 Mój jest na to za głupiutki jeszcze U nas puzzle, domino, lotto, bob budowniczy magic pen i świnka, która się obżera hamburgerami Zgadnij kto to, kupiłam teraz dla chrześniaka - lat 7 Odpowiedz Link Zgłoś
lejla81 Re: Zgadnij kto to- dla 3,5 latka warto? 22.11.11, 15:42 Mamy sporo gier, również takich droższych, ale największym, niepokonanym hitem są zwykłe pchełki. Odpowiedz Link Zgłoś
errmaris Re: Zgadnij kto to- dla 3,5 latka warto? 22.11.11, 15:56 u nas (3l4m) na razie bardziej na topie jest plastelina i wszelakie gry z nia, szczegolnie gotowanie (pizzy). no i swinka s hamburgerami tez niczego sobie - prznajmnie cyferki wyuczyl Odpowiedz Link Zgłoś
ella_nl Re: Zgadnij kto to- errmaris 22.11.11, 19:23 errmaris napisała: > no i swinka s hamburgerami tez niczego sobie - prznajmnie cyferki wyuczyl Mogłabyś napisać dokładną nazwę tej gry? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: Zgadnij kto to- errmaris 22.11.11, 20:08 ta z prosiaczkiem to "Nie pękaj prosiaczku" po angielsku bodajze "Piggy Pop" Ja mam 4,5 latka i tez myslalam o "Zgadnij kto to" ale nie kupie z tego wzgledu ze czytac nie umie i przez najblizszy rok m usie specjalnei nei przyda. Mamy "Spadajace malpki" - syn dostal jak mial wlasnie 3,5 roku i "Lotti Karotti" - to jest u nas hit. No i tego prosiaczka tez mamy Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: Zgadnij kto to- dla 3,5 latka warto? 22.11.11, 22:00 W takim razie poczekam za rok a ta piggy pop to w reklamie jak widzi to bardzo chce ale czy ona nie za nudna? Zna juz cyferki i literki. A moze cos edukacyjnego? Musze kupic 2 gry jakies i nie wiem na co sie zdecydowac.... Odpowiedz Link Zgłoś