Dodaj do ulubionych

Myo Tronic

05.10.13, 13:07
W związku że w przyszłym tygodniu bede go już miala u siebie chciałam zapytać, czy jakaś mama z Wroclawia posiadająca "gondolowe" dziecko nie zechciałaby ze mną się wybrać na spacer. Mój syn już z gondoli wyrósł dawno, a do przetestowania dostane też gondole. Nie chciałabym tak na "sucho" tego robić tongue_out Jest ktoś taki??
Obserwuj wątek
    • darusia2012 Re: Myo Tronic 05.10.13, 16:25
      Fajnie potestować wózek, ale tak dla siebie, pod swoim kątem. Ci którzy wypożyczyli tobie wózek do testowania chyba zdają sobie sprawę, że albo się ma dziecko gondolowe albo spacerówkowe wink
      • eve_81 Re: Myo Tronic 05.10.13, 16:59
        Tak, wiedzą że syn juz za duży na gondolę ale tak wspólnie ustaliliśmy. Przynajmniej sobie to z bliska pooglądam tongue_out Raczej nie będe juz miała takiej okazji.
    • pomilak1 Re: Myo Tronic 05.10.13, 20:32
      Masz go do testów?Jaka firma robi teraz taką akcję?
      • martuska1982 Re: Myo Tronic 05.10.13, 21:45
        producent i tylko dla Eve, bo prowadzi bloga o wózkach wink
        • pomilak1 Re: Myo Tronic 06.10.13, 08:41
          aha, no to oksmile
          Już myślałam,że 4 kids robi jakąś akcję to bym sobie wypozyczyłatongue_out Podobać mi się nie podoba, ale pojeździć bym pojeździła takim karakanem tongue_out big_grin
          • eve_81 Re: Myo Tronic 06.10.13, 13:49
            Ja do nich maila napisałam, ajk do wielu firm. Maile wiszą w eterze, oni się zgodzili. Recenzja za mozliwość testów - taki nasz układ. Dla mnie początkującej blogerki to naprawdę fajna przygoda i szansa.
            • agusia041 Re: Myo Tronic 06.10.13, 14:14
              To również duże zobowiązanie, nie oszukujmy się, firma udostępniając wózek oczekuje raczej pozytywnej opinii. Na wiele potencjalnych wad będziesz musiała pewnie przymknąć oko wink
              • eve_81 Re: Myo Tronic 06.10.13, 20:45
                Mam zamiar przetestować go rózwnież w zgodzie z sama sobą. Testując micralite wskazałam jego wady (z mojego punktu widzenia) i konkurs wygrał opinia "cukierkowa". Ja zajęłam II miejsce, ale gdybym miała jeszcze raz testować moja opinia byłaby taka sama. Nic na pokaz smile
                • martuska1982 Re: Myo Tronic 06.10.13, 20:57
                  wiadomo, każdy lubi jak go głaszczą. wink a jaka była nagroda w tym konkursie na cukierkowe opinie? Jakaś warta kłamstwa? wink
    • iggi44 Re: Myo Tronic 06.10.13, 22:13
      hej, mój potomek ma 2mce, mieszkam pod Wroclawiem, możemy się śmiało umówić na testowanie
      • eve_81 Re: Myo Tronic 06.10.13, 22:25
        Nagroda był micralite superlite

Super, będe pisać jak już wózek bedzie u mnie big_grin
        • martuska1982 Re: Myo Tronic 06.10.13, 22:30
          czyli chyba warto było kłamać, jak ktoś nie ma zasad ofkors. wink
          • afroddytta Re: Myo Tronic 06.10.13, 22:37
            No wiesz, może nie kłamał, może wózek spełniał jego potrzeby w danym czasie, okolicznościach itd. poza tym nie wiadomo z czym miał wcześniej do czynienia, bo np. po przesiadce z megaczołgu to nowy wózek mógł go zwalić z nóg i oczarować totalnie wink
            • eve_81 Re: Myo Tronic 06.10.13, 22:57
              Nie wiem z jakim wózkiem, ale ponoć laska miała/ma 5 wózków i ten nazwała mercedesem .... nie przeszkadzała jej nawet ta pseudo buda, która w ogóle nie oslaniała dziecka przed słońcem uncertain
              • eve_81 Re: Myo Tronic 06.10.13, 23:03
                Zresztą nie ważne, było minęło. ale gdybym miała jeszcze raz pisać, napisałabym dokaldnie tak samo tongue_out
              • jesuisunpapillon Re: Myo Tronic 08.10.13, 06:34
                hahahaha....czytałam te opinie, po prostu cud miód i orzeszki, wywrotność wózka i jego "mega obszerna budka" były na pewno atutem
                mam Micralite i choć go lubię za jego duże koła bo muszę codziennie z 2 piętra pomykać z nim to nie nazwałabym go mercedesem, są wózki lepsze i gorsze, jest dobry ale nie ma co kolorów dodawać.
            • martuska1982 Re: Myo Tronic 06.10.13, 23:33
              Nie nie Afrodytko. wink
              Ja miałam na mysli, ze Eve niezbyt zadowolonej, gdyby nie miała zasad oczywiscie, opłacało by się kłamać. wink
              Że nie skłamała to chwała jej za to, ja wolę czytać prawdziwe recenzje, a nie reklamy jak te z bebecarami (cudownie lekkie, jedyne 18 kilo wink ).
              • pomilak1 Re: Myo Tronic 07.10.13, 08:27
                Myślę, że nie każda firma oczekuje pochwalnych postów - jak miałam do testów donkey'a Pani z 4kids sama mi napisała, żebym napisała rzetelną opinię z każdym minusem, który mnie denerwował smile
                Życzę zatem superowych spacerówsmile Może też do nich napiszę -tylko ja nie mam bloga tongue_out big_grinbig_grinbig_grin
                • eve_81 Re: Myo Tronic 07.10.13, 08:39
                  Dziekuję, narazie mi się syn rozlożył. Tatuś mu dał na spacerku zomnej wody z butelki i załatwił gardło uncertain Nie musze pisać jaka mama jest zła na tatusia uncertain
                  • eve_81 Re: Myo Tronic 07.10.13, 13:19
                    Jutro juz moze będzie, bo dostałam informację, że wózek został odebrany przez kuriera smile
                • martuska1982 Re: Myo Tronic 07.10.13, 15:35
                  a ja mam bloga i na pewno jak pojawi się drugi pasażer Nostromo wink to bloga odkurzę.Nie wpadłam na to by pisać do firm wózkowych, ale przy drugim dziecku na pewno napiszę. tongue_out
                  • eve_81 Re: Myo Tronic 07.10.13, 15:37
                    martushka - działaj smile to jest fajna przygoda. Ja niestety już więcej dzieci nie planuję uncertain
                    • martuska1982 Re: Myo Tronic 07.10.13, 16:07
                      a ja jeszcze tak. tongue_out
                      Teraz mi się spóźniał okres wink ale fałszywy alarm był. W tej chwili jakby co to tylko wpadka, planuję za dwa lata najprędzej. smile
                      Może wtedy będą na rynku jakieś nowe firmy jak foppa własnie i będą chciały się wgryźć, to popisze meile. tongue_out Jak dają za darmo to wezmę do pojeżdżenia (chyba tylko za czołga bym podziękowała wink ).
                      • eve_81 Re: Myo Tronic 07.10.13, 16:23
                        Zazdroszczę pozytywnie oczywiscie tongue_out
                        Jaka by była u ciebie różnica wieku?? U mnie jest prawie 3,5 roku różnicy
                        • martuska1982 Re: Myo Tronic 07.10.13, 16:48
                          na początku stycznia syn skończy 3 lata, więc pewnie zanim się zdecyduję na drugie, zanim zajdę i urodzę to różnica minimum 5 lat będzie.
                          Gdyby to zależało ode mnie to już bym drugie nosiła, ale niestety - mieszkanie, finanse i moje zdrowie na razie nie pozwalają.
                          • eve_81 Re: Myo Tronic 07.10.13, 21:42
                            5 lat nie tak źle, mam znajomych gdzie róznicy jest po 13 lat - to jest dopiero tongue_out
                            • martuska1982 Re: Myo Tronic 07.10.13, 23:23
                              z tym, ze ja pisałąm minimum.
                              Ciekawe jak to wyjdzie praniu..
                              • jesuisunpapillon Re: Myo Tronic 08.10.13, 06:37
                                mój też w styczniu 3 skończy, czekam do maja/czerwca i kombinujemy coś - mam nadzieję, że w 2014 pod koniec roku/2015 początek będą jakieś fajne wozy wink
                                też nigdy nie wpadłam na to by pisać do firm o testowanie, choć przyznam, że fajny pomysł smile
                                • eve_81 Re: Myo Tronic 08.10.13, 09:47
                                  Pytanie techniczne. Wżóek jedzie do mnie siódemką. Na stronie jest informacja tranzyt, został nadany wczoraj. wiecie może czy jest szansa na dzisiejsze doręczenie, czy raczej ta frma sie bardziej "ociąga"?? No bo wysiedziec juz nie mogę tongue_out
                                  • jesuisunpapillon Re: Myo Tronic 08.10.13, 10:23
                                    przyznam ze siodemka u mnie nigdy spoznien nie miala, nawet jak odbierali ode mnie nadane paczki (to inne firmy zawsze .... czekalam na nie 4h w domu uwiazana) to oni zawsze na czas...na 12 to na 12, raczej sa ok
                                    • martuska1982 Re: Myo Tronic 08.10.13, 11:05
                                      ja siódemką paczkędostawałam może ze 2 razy, generalnie rzadko. No ale nigdy nie było żadnych zgrzytów.
                                      • eve_81 Re: Myo Tronic 08.10.13, 13:53
                                        Nadal tranzyt więc raczej dzis nie będzie uncertain
                                        • jesuisunpapillon Re: Myo Tronic 08.10.13, 15:48
                                          a niech to...a już myślałam że obfocisz big_grin
                                          • eve_81 Re: Myo Tronic 08.10.13, 21:00
                                            Jutro, jutro będzie (mam taka nadzieje), bo dzis już kuriera dopadłam w terenie tongue_out
                                            • darusia2012 Re: Myo Tronic 08.10.13, 21:09
                                              Ja raz czekałam na paczkę wysłaną siódemką 3 dni
                                              • eve_81 Re: Myo Tronic 08.10.13, 21:13
                                                Nie strasz tongue_out
                                                • eve_81 Re: Myo Tronic 08.10.13, 21:17
                                                  Zeby było smieszniej, z informacji na stronie wynika że wózek jest od 7 rano już we Wrocławiu, więc nie wiem czemu nie został wydany kurierowi do doręczenia tylko sobie leży gdzieś w magazynie uncertain
                                                  • martuska1982 Re: Myo Tronic 08.10.13, 22:00
                                                    ciesz się, ze dziś nie piątek. wink
                                                    Jak mi się dzieje taka akcja, że paczka laduje w magazynie u mnie, ale jakimś cudem nie jest wydana kurierowi to jak na złość zazwyczaj jest piątek i wiem, że pójdzie w doręczenie dopiero w poniedziałek. wink
                                                  • eve_81 Re: Myo Tronic 09.10.13, 09:26
                                                    Kuźwa, nadal tranzyt, laska nie potrafiła odpowiedzieć dlaczego wózek nie został wy\dany wczpraj kurierowi, ani czy dziś zostanie mi doręczony. Porażka ta siódemka uncertain
                                                  • monika_kas Re: Myo Tronic 09.10.13, 10:46
                                                    u mnie to samo było ostatnio z kurierem k-ex, a nigdy problemów nie miałam z nimi... 4 dni czekałam na wydanie paczki, nie wiem czemu. porażka, gorzej niż w pp.
                                                  • eve_81 Re: Myo Tronic 09.10.13, 13:56
                                                    pojade sama do magazynu po 16 stej po paczki
                                                  • eve_81 Re: Myo Tronic 09.10.13, 16:44
                                                    Masakra powiem Wam. Teraz nie mogą drugiej paczki znaleźć uncertain Wszystkie dane się zgadzały a wózek sobie by tam leżał i czekał nie wiem na co. Teraz wiem, ze z tą firma nie chce mieć nic wspólnego.
                                                  • eve_81 Re: Myo Tronic 09.10.13, 19:47
                                                    Jest, jest Myo big_grin
                                                  • hanna79 Re: Myo Tronic 09.10.13, 19:59
                                                    No to czekamy na info i fotki smile
                                                  • eve_81 Re: Myo Tronic 09.10.13, 20:06
                                                    Będą bedą, czekam tylko na tło, bo chce zrobic fajne fotki. bedę Was informować na bierząco big_grin
                                                  • mama1dawidka eve 09.10.13, 21:55
                                                    swoja droga od prawia 8 lat siedze ze tak powiem w temacie i dopiero niedawno sie tu pokazalas
                                                    gdzei ty sie wczesniej podziewalas?
                                                    ja co Prawda nie odwiedzam blogow
                                                    nie czytam ale mylalam ze w sumie bloga wozkowego to tylko bodajze srebrnolistka ma
                                                    ciekawe czy jej tez zaproponowali testy?
                                                  • srebrno-listka Re: eve 09.10.13, 22:04
                                                    Nie, nie proponowali, ale ja trochę bloga ostatnio zaniedbałam (brak czasu) i i nie chodziłam za żadnym wózkiem do testówsmile
                                                    Mam i tak solidne zaległości do opisania big_grin
                                                    Ale blog wraca, więc bójcie się i zaglądajecie ^.^
                                                  • mama1dawidka Re: eve 09.10.13, 22:08
                                                    no wlasnie to dziwne big_grin
                                                    bo napewno tu na Forum nie zagladneli a tu chyba glowna skarbnica jest
                                                    a to do tych testow samemu trzeba sie zglaszac?
                                                    myslalam ze sami typuja
                                                  • martuska1982 Re: eve 09.10.13, 22:42
                                                    srebrno-listka napisała:

> Nie, nie proponowali, ale ja trochę bloga ostatnio zaniedbałam (brak czasu) i i
                                                    > nie chodziłam za żadnym wózkiem do testówsmile
                                                    > Mam i tak solidne zaległości do opisania big_grin
                                                    > Ale blog wraca, więc bójcie się i zaglądajecie ^.^

Ja mojgo muszę niebawem porzucić. wink

Ale na pewno do neigo wrócię przy drugim dziecku.
                                                  • aga_1980_31 Re: eve 09.10.13, 22:05
                                                    Ale eve sama wysłała zapytanie do firmy także nikt jej sam nie oferował testów, trzeba byłoby zapytać srebrnolistki czy też wysyłała maile do firm z propozycjami testów za wystawienie opinii na swoim blogu smile
                                                  • mama1dawidka Re: eve 09.10.13, 22:09
                                                    Aga ale jak prosisz do testow to raczej na 90 procent nei obsmarujesz firmy na blogu big_grin
                                                  • eve_81 Re: eve 09.10.13, 22:13
                                                    Nie mam zamiaru milionowy raz pisać, że chce napisać rzetelną opinię. Blog prowadze w zasadzie dla siebie, to że ma jakiś odzew szczerze mnie dziwi. Do formy napisałam, jak do wielu innych. Oni się odezwali, w ogóle odpisali to juz było cos. Poczatkowo nie było mowy o takiej współpracy.
                                                  • aga_1980_31 Re: eve 09.10.13, 22:28
                                                    Myślę, że eve napisze prawdziwą recenzję z używania wózka. Ja w ogóle nie czytam żadnych opinii sponsorowanych są dla mnie zupełnie nie rzetelne. Omijam je szerokim łukiem. Ja pisząc forum na temat Stokke kilka lat temu również jasno pisałam o jego wadach i do dziś ich nie ukrywam. Z tą różnicą , że mnie nikt do testów nigdy go nie dał bazowałam na własnych egzemplarzach smile
                                                  • eve_81 Re: eve 09.10.13, 22:09
                                                    Bloga pisze dopiero od czerwca. Wózki uwielbiam od zawsze, odkąd pamietam. Trochę sie udzielałam jak urodziła się córka w 2009 roku, ale to było moje pierwsze dziecko i byłam zbita z tropu. Macierzyństwo z synem to zupełnie inna bajka. I tak zaczęło sie moje szaleństwo wózkowe, własnie przy nim. Choć córka też jednego wózka nie miała tongue_out
    • mama1dawidka Re: Myo Tronic lepsza jest origami :P 09.10.13, 21:53
      myo widzialam w tamtym roku na messie
      dupy nie urywal
      wiekszy bajer mysle jest 4moms Origami big_grin
      bynajmniej mi osobiscie bardziej sie podoba tongue_out
      • chubabubba Re: Myo Tronic lepsza jest origami :P 09.10.13, 22:07
        No mniej funkcjonalny ale jak dla mnie wciaz pieknywink dlatego go sobie rozkladam,skladam i wciaz sie nim zachwycamsmile a myo jakos nie bardzo mi podchodzi tylko jeszcze nie wiem whywink musze zobaczyc na zywca i sie wypowiemsmile
        • mama1dawidka Re: Myo Tronic lepsza jest origami :P 09.10.13, 22:12
          chuba ja tez moze teraz przy trzecim sie dorobie tego cuda big_grin
          nawet juz znalazlam sklem w europie gdzie go sprzedaja
          z gondolka 1200 euro big_grin
          z tym ze chyba jako spacerowki go wyprobuje
          a jak juz go wyproboje to wierzcie albo nie bede spelniona wozkowo big_grin
          • eve_81 Re: Myo Tronic lepsza jest origami :P 09.10.13, 22:20
            Gust rzecz względna, ponoć się znim nie dyskutuje tongue_out Ale jeśli mialabym wybierać miezy tymi dwoma, biorąc pod uwagę tylko wizualną stronę to wybieram myo. I to nie dlatego, że go będe testować. wierzcie lub nie, że lepiej wygląda na żywo niz na zdjęciach smile
            • eve_81 Re: Myo Tronic lepsza jest origami :P 11.10.13, 08:40
              Powiem tylko, ze po jednym dniu jeźdżenia jest całkiem ok smile Ma parę ale ( zmojego punktu widzenia i uzytkowania) ale ogólnie pozytywnie.
              • jotka_k Re: Myo Tronic lepsza jest origami :P 11.10.13, 12:12
                a jakie te "ale" ?
              • hanna79 Re: Myo Tronic lepsza jest origami :P 11.10.13, 12:23
                ale nam tu skąpisz wrażeń, NO...... wink
                • eve_81 Re: Myo Tronic lepsza jest origami :P 11.10.13, 16:12
                  Dziewczyny wszystko opiszę, chcę to zrobić raz a porządnie. Właśnie sobie w głowie układam zdania big_grin Zdjęcia musze porobić. Wiem że napewno będą dwa wpisy poświęcone temu pojazdowi. Będę Was wtedy informować jak już będzie gotowe smile
                  • eve_81 Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 18.10.13, 00:16
                    Zapraszam smile
                    mamawozibardziej.blogspot.com/2013/10/techniczna-strona-myo-i-myo-tronic.html
                    • eve_81 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 18.10.13, 10:48
                      I co myślicie?? Tylko szczerze big_grin
                      • agusia041 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 18.10.13, 12:45
                        Tak szczerze, to zupełnie mi się ten wózek nie podoba, a już szczególnie rączka uncertain Ale opis naprawdę fachowy i wyczerpujący, chociaż zabrakło mi fotek z maluchem w środku, mam nadzieję, że jeszcze coś wstawisz .
                        A w ogóle to uwielbiam blogi wózkowe, na pewno będę do Ciebie często zaglądać smile
                        • martuska1982 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 18.10.13, 13:29
                          Ja do końca nie dobrnęłam. Fakt, technicznie miało być i jest, a ja nie lubie aż tak wgłębiać się w takie kwestie.Poczekam na opis twoich osobistych wrażeń z użytkowania, takie opisy czytam do ostatniej literki. smile

No a wózek, cóż nadal mi sie nie podoba. uncertain
                          No nie przeskoczę tego. Gdyby za darmo dali do wypróbowania to bym sie przejechała, ale nie wydałabym na niego pieniędzy.
                          Może kiedys mi się zmieni, ale teraz nie podoba mi sę.
                      • jasiek4 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 18.10.13, 14:05
                        Wysłałam Ci coś na gazetowy wink
                      • tereferefretka Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 18.10.13, 14:28
                        ale serio chcesz szczerze?
                        twoj opis jako taki jest ok, ale po jaki dzyndzel ta kokieteria o szarej blogowej myszcze itd? no nie jesteś Maffashion, umówmy się, i blogosfera,zwłaszcza ta wózkowa- to jednak dla wielu ludzi jest jakieś dziwactwo, sądząc chociażby po polskiej mentalności, pt 'wozek jest do jeżdzenia z punktu a do b i to najlepiej za 1000zł coby opędzić z becikowego' - wiec zakladając bloga chyba nie liczyłaś na milion odsłon miesięcznie wink

co do samego wózka, opinii nie zmieniłam, tapicerka dla mnie jest przepaskudna, już niejeden tako wygląda lepiej.
                        amortyzacji nie ma-dla mnie kolejny minus
                        waga na kolana nie rzuca

a firma sama w sobie, no cóż, liczy na właśnie takie 'szare myszki' jak ty,że cicha szeptana reklama im pomozecie sie wedrzeć na rynek m.in.na forach, bo jakoś Dorota Gardias z tym wózkiem jest mało przekonująca,zwłaszcza,że zamiast go kupić, to jeszcze dostaje kasę za sam lans po alejkach w parku z nim,i świeceniem logo do obiektywów..., mam chroniczną alergię na celebrytki i inne seksi mamy, więc ja widać nie będę ich targetem,bo za cene tego tronica kupiłabym stokke lub bboo i jeszcze starczyloby mi na ekstra przewozówkę smile

a słowem zakończenia- niestety,nie na polskie kieszenie i realia,chociażby jeśli chodzi o infrastrukture, może warszawska mama z Wilanowa sobie może pozwolić,ale taka z innej lokalizacji już będzie miała problem,bo udogodnień dla wózków może mieć mniej, i napęd w podjeździe pod wysoki krawężnik jej raczej nie pomoże wink
                        • eve_81 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 18.10.13, 16:37
                          martuska - tak bedzie jeszcze wpis bardziej terenowy, ale nie mam jeszcze wszystkich zdjeć.

Dziękuję za szczerość smile Z tą szara myszką to raczej chodziło mi o to, że nie sądziłam, ze ktokolwiek w ogóle da mi jakąś szansę, że bedzie takie zainteresowanie. Bo takie jakie jest teraz dla mnie jest to bardzo dużo. Zdaję sobie sprawę z tego, że cena jest barierą dla standardowej mamy - dla mnie również. Ciesze się jednak, ze mogłam go potestować. Może kiedys przyjdzie na niego czas. Pamietam jak rodziłam córkę była moda na stokke i wtedy też mi sie nie podobał, a teraz nawet bym go chciała tongue_out
                          Wiele też opinii tu czytałam, moja może wydawać się za długa i bzdurna, ale ckażdemu chciałam wózek przyblizyć, nie tylko "wózkowym" fanom. Wracając do teh "myszki", bo widzicie, moj blog stworzyłam przede wszystkim dla siebie, jako wspomnienie i teraźniejszość swoich wózkowych przygód. nie chcę by były w nim czyste fakty, chcę troche siebie i swoich przemyśleń, takich z serca i głowy. Taki mam styl i nie zmienia go bo musiałabym zmienic siebie.
                          • eve_81 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 18.10.13, 16:55
                            Poza tym nie chciałam przepisywać opisu z internetu, chciałam by był w miarę szczegółowy tak by mozna było zobaczyć to czego w internecie nie ma.
                          • tereferefretka Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 18.10.13, 17:20
                            nie napisałam nigdzie,że głupia i bzdurna,a raczej potwierdziłam to co Ty piszesz-że to nie byl blog założony z myslą o interesie/zarobku(choć jak kto zarabia na blogu,mi osobiście nic do tego, po prostu wolę czytać prywatne z nutą komercji,a nie odwrotnie)

odzew jest,bo jak mówię, próbują wejśc na rynek jak się da, no wiesz,siedzisz w temacie wózkowym trochę,to wiesz,że włoska firma,pokroju chicco-na ktore kiedyś był boom,nie zaprzeczajmy,choć jakość taka sobie..- ma w dzisiejszych czasach ciężko, bo ludzie nie maja kasy,i wydatki spinają jak się da, a ich modele do tanich nie należą,nie tylko tronic wink
                            w czasach kiedy Deltim,Tako i inne rodzime firmy,choc produkujace w Chinach,sprzedają się w kraju bardzo dobrze,co widać na ulicach, nie wiem czy nawet nie lepiej niz wszystkie zagraniczne marki razem wziętewink
                            szukają luki w rynku, i wg mnie lepiej właśnie trafiliby z akcja testową,jakimiś dniami otwartymi,anizeli rozdając wózek to tu to tam,jak nie pogodynce,to piosenkarce, czy innej aktorce,
                            ja na pudelkach czasu nie spędzam, i mnie to 'wielkie życie za kasę z reklam' nie obchodzi, dlatego ta reklama do mnie nie dociera chyba wink
                      • aga_1980_31 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 18.10.13, 17:19
                        Ja jedyne co poprawiłabym to ostatnie zdjęcie z folią przeciwdeszczową , jest ona źle naciągnięta przez to wygląda dość dziwnie to takie moje spostrzeżenie które rzuciło mi się w oczy smile Ale ja pedant jestem jeśli chodzi o szczegóły więc proszę mi wybaczyć pewnie dla niektórych będzie to bez znaczenia smile
                        Co do wózka również nie zapałałam do niego miłością choć lubię również "inne" wózki kolorystycznie dla mnie za bardzo "częstochowskie", i ta wygięta rura od rączki psuje cały wózek jak tak na niego patrzę to najpierw ten element mi się rzuca w oczy a potem te oczojebliwe kolory tongue_out wink Może kiedyś mi się spodoba pewnie w wersji all black byłby przyjemniejszy dla oka tongue_out
                        • eve_81 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 18.10.13, 17:44
                          Nie nie, to że głupia i bzdurna to moje słowa, nie zażucam nic broń boże big_grin
                          Może ja jestem naiwna, ale niedawno dopiero się dowiedziałam, że na blogu mozna zarobićsmile Szczególnie te modowe są nieźle płatne. ale mi na tym nie zależy, ja się ciesze chwilą smile

Zdjęcie z folia poprawię tongue_out Dzięki
                          • ola.otiska Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 19.10.13, 10:12
                            a mnie w całej opini brakuje filmiki na którym naocznie można by było zobaczyć jak wózek sam jedzie smile
                            • eve_81 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 19.10.13, 11:54
                              Ale on nie jedzie sam, bo musisz naciskać te przyciski. Takie filmiki są w internecie, ale może faktycznie w drugim wpisie zamieszczę smile Dzięki za sugestię.
                              • eve_81 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 21.10.13, 22:16
                                Tronik już spakowany, jutro wyjeżdża smile a ja siedzę nad zdjęciami do wpisu z terenu - ciężka praca powiem Wam tongue_out
                                • eve_81 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 22.10.13, 13:28
                                  Niewiele czytania, sporo zdjęć tongue_out
                                  mamawozibardziej.blogspot.com/2013/10/mimozami-jesien-sie-zaczyna-spacerujac.html
                                  • martuska1982 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 22.10.13, 14:38
                                    zdecydowanie wolę takie relacje smile prywatne zdjęcia z wózkiem w roli głównej i troche opisu.Po zdjeciach widać,ze wózek chyba ci przypasował.
                                    Nadal mi się nie podoba wink aczkolwiek z założoną osłoną na nogi z profilu wygląda już mniej jajowato, ta osłona jakoś tak równowazy pomarańcz budki i wygląd jest nieco bardziej harmonijny.
                                    Jestem najbardziej ciekawa podbijania tego wózka.Mam wrażenie, ze przy takim kształcie rączki, jakby od sporu doczepionej do stelaża, wózek z obciążeniem podbija się srednio.
                                    • martuska1982 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 22.10.13, 14:40
                                      dodam jeszcze, że wykonałas kawał dobrej roboty.O ile opis techniczny mnie znużył i nie dobrnęłam do końca o tyle ta fotorelacja jest wciągająca i taka z klasą.Fajnie wsyztsko wymyślone i ułożone w całość. smile
                                      Na pewno firma foppapedretti nie będzie zawiedziona testami w twoim wykonaniu. wink
                                      • eve_81 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 22.10.13, 16:49
                                        martuska - powiem Ci że pojechałam dziś swiftem na spacer i ręce mi zdrętwiały uncertain Nie wiem ale nawt cięzko mi się podbijał po Myo i nie ma w tym żadnej kokieterii..... nie wiem chyba sprzedam swifta tongue_out kusi mnie cosik innego
                                        • martuska1982 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 22.10.13, 16:59
                                          czyli mówisz ze podbija się dobrze?To chciałam wiedzieć, dzięki. smile
                                          • eve_81 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 22.10.13, 17:19
                                            Zdecydowanie, moja Ada nie miała z tym problemu tongue_out
                                  • hanna79 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 22.10.13, 20:27
                                    Fajnie smile Czytając, poczułam jakbym z Tobą na tym spacerze była wink
                                    • eve_81 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 22.10.13, 20:59
                                      Ciesze się bardzo i miło mi smile
                                      • kkitka Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 22.10.13, 21:50
                                        Relacja rzeczywiście rzetelna i zaskoczyłaś mnie tym że podbija się dobrze, bo ja patrząc na wózek czuję ból w nadgarstkach wink
                                        • eve_81 Re: Techniczna strona i pierwsze wrażenia :) 22.10.13, 21:55
                                          Dla mnie zdecydowanie lepiej było jak miałam rączke ułozoną niżej. Na zdjeciach katalogowych np ta raczka jest tak do góry uniesiona. Dla mnie zdecydowanie za wysoko, choc niska jakoś tak specjalnie nie jestem. W tej pozycji rączki mi było nieporęcznie pchać i podbijać wózek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka