mama_radka 09.09.04, 09:21 Zauważyłam ze u mego dziecka między górnymi jednykami bedzie wielka szpara, czy myślicie, ze gdy urosną mu ząbki dwójki troszkę szpara zmaleje czy już taka zostanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elasz4 Szpara pomiędzy jedynkami 09.09.04, 12:10 Nie martw się zbytnio, bo wszystko może być ok. U mojego synka jak się wyrżneły jedynki to nie dość, ze były spore to jeszcze był pokaźna szpara. Jednak jak dwójeczki ruszyły to o szparze zapomnieliśmy, aż mis zkoda, ze jej już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: ząbki 09.09.04, 12:40 Najważniejsze są trójki - one zazwyczaj 'upychają ząbki'. Ale mleczaki zazwyczaj rosną w sporych od siebie odległościach, zeby potem stałe miały miejsce. Myślę, że nie póki co nie musisz się niepokoić Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: ząbki 09.09.04, 15:33 moje dziecko mialo duza szpare jak mu jedynki wyszly. teraz, po ok 8 mies ta szparka jest minimalna, w zasadzie niewidoczna. ja jak bylam dzieckiem tez mialam szpare, ale drugie zeby sa juz blisko siebie i po szparze nie ma sladu Odpowiedz Link Zgłoś
eli8 Re: ząbki 15.09.04, 16:02 Mojemu 7- miesiecznemu synkowi 1 sierpnia zaczely wyzynac sie zabki 1-ki dolne i do tej pory wyszly tylko ok. 1/3 calej wielkosci a przedwczoraj zauwazylam ze ida mu gorne 2-ki!!!!!!! podczas gdy nie ma jeszcze jedynek gornych. Odpowiedz Link Zgłoś