mama_mil 11.05.17, 08:13 Możecie powiedzieć co interesuje Wasze 4 letnie dzieci? Czym się bawią? Szukam prezentu na urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camel_3d rower? 11.05.17, 08:46 od wszytskich jeden prezent. poza tym to bylo duplo i jakies gry. Ale rower na pewno jest fajnym prezentem Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mil Re: rower? 11.05.17, 10:14 Prezent od cioci, więc raczej coś drobniejszego niż rower. Gry fajny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
gvalchca Re: rower? 11.05.17, 12:34 Jest dużo świetnych gier dla dzieci, nawet jednoosobowych (rodzice Ci będą wdzięczni). Zawsze dobrym prezentem jest też książka, a literatura dziecięca jest przebogata. Na szybko brałabym cokolwiek Mizielińskich, ale jak pokopiesz temat głębiej, to znajdziesz mnóstwo pięknych pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mil Re: Prozent na 4 urodziny 11.05.17, 10:13 Zapomniałam dodać, że dla dziewczynki. Nie wiem czy ma to znaczenie w tym wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszykot Re: Prozent na 4 urodziny 11.05.17, 20:23 Pewnie ze ma Zobacz sobie zabawki play mobile . Są fajne zestawy w różnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: Prozent na 4 urodziny 11.05.17, 22:44 Potwierdzam, playmobile. Mam chłopców, ale to żadna różnica. Wybór tematów jest ogromy, jakość porządna i dzieci długo się bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
mama2na6 Re: Prozent na 4 urodziny 11.05.17, 12:32 Zależy ile pieniędzy masz przeznaczone. Możliwości dużo... lego ,ciastolina z fajnym zestawem ,zestaw malarski,kucyki pony , kasa fiskalna plastikowe jedzenie ..jesli ma rower to kask akcesoria kolorowe światełka na koła mnóstwo 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d swiecace buty!! 11.05.17, 13:48 juz pamietam, mlody mial swira na punkcie butow z diodami glownie geoxy, ale sa tez pewnie inne firmy. DOstal od sasiadow na 4 urodziny wlasnie. Byly ciiut za duze ale i tak byly hitem bigal w nich po korytarzu kiedy ciemno bylo Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d o..cos takiego... 11.05.17, 15:09 wiem, straszna wies..ale dzeici lubia takie cos...neistety ) Odpowiedz Link Zgłoś
gacek-junior Re: o..cos takiego... 13.05.17, 13:13 Jeśli lubi lalki to może ubranka albo akcesoria. Kupiiłam chrześnicy właśnie na 4 urodziny i bardzo się cieszyła Odpowiedz Link Zgłoś
ashraf Re: Prozent na 4 urodziny 14.05.17, 13:36 U nas hitem byla duza hulajnoga, lego city i oczywiscie ksiazki. "Cudzym" dzieciom kupuje glownie Lego i klocki magnetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś