mamadzikija 18.11.04, 20:41 mam 4-miesiecznego synka.od kiedy moge klasc mu pod glowke poduszeczke.dzieki za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allija Re: od kiedy poduszka????? 18.11.04, 23:47 A od urodzenia nie wolno? Przecież nie musi byc to od razu poducha wielkości kołdry. Moje dzieci od początku miały w łóżeczku poduszeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bea_mama Re: od kiedy poduszka????? 18.11.04, 23:50 A moja ma rok i jezcze poduszki nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re: od kiedy poduszka????? 18.11.04, 23:55 podobno od roku. Zosia śpi na poduszeczce (takiej płaskiej, kawałek koca w poszewce) od 8 miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: od kiedy poduszka????? 18.11.04, 23:57 Moja córcia śpi od urodzenia na poduszce takiej płaskiej jak naleśnik Starsza też spała i nic jej nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
szanula Re: od kiedy poduszka????? 19.11.04, 15:59 Ja jestem przeciwna poduszkom. Moja coreczka ma półtora roku i nie śpi na poduszce. Jak się położy na naszym łóżku, to przesuwa się w dół, żeby nie leżeć na poduszce. Ja z mężem też powoli uczymy się nie spać na poduszce. Wydaje mi się że to lepiej dla kręgosłupa. Cztery miesiące to chyba trochę jeszcze za wcześnie, nie boisz się że może się udusić kiedy będzie spała? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś