schaapje 30.08.05, 22:23 'z dziecmi nigdy nic nie wiadomo na 100%' odkrylam ameryke, nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene12 noooo, Kolumbie:-) 30.08.05, 22:49 a coz Cie sklonilo, droga Owieczko, do takich glebokich i jakze odkrywczych przemyslen? Czy Glizdeczka dla odmiany sama poprosila o polozenie do lozeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje a jakos tak mnie naszlo wczoraj :) 31.08.05, 08:31 czlowiek nastwia sie na spokojna noc, a spedza ja wstajac co godzine (tak jak bylo i dzisiaj), a jak boi sie spac polozyc, bo za chwile i tak pobudka, to wlasnie moze sobie pospac.. no i generalnie - jak sie ma takiego Gluta, to w zasadzie niczego nie mozna byc pewnym na 100%. umawiasz sie ze znajomymi, ale od razu dodajesz, ze moze sie okazac, ze nie przyjedziesz... albo tak jak teraz - zakladasz ze popiszesz, a tu Glizdeczka wyje i trzeba leciec )) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: a jakos tak mnie naszlo wczoraj :) 31.08.05, 08:42 To lepiej nic z góry nie zakładać- to moje uzupełnienie do owieczkowej złotej myśli Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje kidys 'kolekcjonoalam' zlote mysli 31.08.05, 10:22 cudze, nie wlasne . i zostalo mi w glowie takie zdanie 'nie myslcie o szczesciu - jesli przyjdzie, zrobi wam niespodzianke, jesli nie przyjdzie, nie zrobi zawodu' mozna by to na dzieci przerobic, np 'nie planujcie, ile pospi wasze dziecko - jesli pospi dlugo... itd' albo 'nie czekajcie na pierwszy zabek waszego dziecka - jesli wyjdzie za chwile...itd' )) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu A może mała zabawa w cytaciki z dzieckiem 31.08.05, 10:37 w roli głównej? Zacznijmy od Reja: A niechaj narodowie wżdy postronni znają Iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają! w wersji dziecięcej: A niechaj dorośli wżdy postronni znają Iż maluszki nie gęsi- i płacz głośny mają! Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje z grubej rury :) 31.08.05, 10:45 'nie pytaj, co twoje dziecko moze zrobic dla ciebie, ale co ty mozesz zrobic..' )) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: z grubej rury :) 31.08.05, 10:55 nie pytaj, co ty możesz zrobić z pieluszką dziecka, ale co ono może do niej zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: z grubej rury :) 31.08.05, 10:58 oj to mi przypomina moja podopieczna, ktora po przebudzeniu z dziennej drzemki wygramolila sie z lozeczka i dorwala do kosza z brudnymi pieluszkami. ich zawartosc byla doslownie wszedzie, a najwiecej na niej i na lustrze.... brrrr......... Odpowiedz Link Zgłoś