Dodaj do ulubionych

zlota mysl na dzisiejszy wieczor

30.08.05, 22:23
'z dziecmi nigdy nic nie wiadomo na 100%'

odkrylam ameryke, nie? smile
Obserwuj wątek
    • viviene12 noooo, Kolumbie:-) 30.08.05, 22:49
      a coz Cie sklonilo, droga Owieczko, do takich glebokich i jakze odkrywczych
      przemyslen? Czy Glizdeczka dla odmiany sama poprosila o polozenie do lozeczka?smile
      • kangur4 Re: noooo, Kolumbie:-) 30.08.05, 23:09
        No właśnie, też jestem ciekawa?
        • schaapje a jakos tak mnie naszlo wczoraj :) 31.08.05, 08:31
          czlowiek nastwia sie na spokojna noc, a spedza ja wstajac co godzine (tak jak
          bylo i dzisiaj), a jak boi sie spac polozyc, bo za chwile i tak pobudka, to
          wlasnie moze sobie pospac.. no i generalnie - jak sie ma takiego Gluta, to w
          zasadzie niczego nie mozna byc pewnym na 100%. umawiasz sie ze znajomymi, ale
          od razu dodajesz, ze moze sie okazac, ze nie przyjedziesz...

albo tak jak teraz - zakladasz ze popiszesz, a tu Glizdeczka wyje i trzeba
          leciec smile))
          • wenus.z.willendorfu Re: a jakos tak mnie naszlo wczoraj :) 31.08.05, 08:42
            To lepiej nic z góry nie zakładać- to moje uzupełnienie do owieczkowej złotej
            myśli smile
    • schaapje kidys 'kolekcjonoalam' zlote mysli 31.08.05, 10:22
      cudze, nie wlasne smile. i zostalo mi w glowie takie zdanie 'nie myslcie o
      szczesciu - jesli przyjdzie, zrobi wam niespodzianke, jesli nie przyjdzie, nie
      zrobi zawodu' smile
      mozna by to na dzieci przerobic, np 'nie planujcie, ile pospi wasze dziecko -
      jesli pospi dlugo... itd'
      albo 'nie czekajcie na pierwszy zabek waszego dziecka - jesli wyjdzie za
      chwile...itd'

smile))
      • wenus.z.willendorfu A może mała zabawa w cytaciki z dzieckiem 31.08.05, 10:37
        w roli głównej?
        Zacznijmy od Reja:
        A niechaj narodowie wżdy postronni znają
        Iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają!

w wersji dziecięcej:
        A niechaj dorośli wżdy postronni znają
        Iż maluszki nie gęsi- i płacz głośny mają!
        • schaapje z grubej rury :) 31.08.05, 10:45
          'nie pytaj, co twoje dziecko moze zrobic dla ciebie, ale co ty mozesz
          zrobic..' smile))
          • wenus.z.willendorfu Re: z grubej rury :) 31.08.05, 10:55
            nie pytaj, co ty możesz zrobić z pieluszką dziecka, ale co ono może do niej
            zrobić smile
            • schaapje Re: z grubej rury :) 31.08.05, 10:58
              oj to mi przypomina moja podopieczna, ktora po przebudzeniu z dziennej drzemki
              wygramolila sie z lozeczka i dorwala do kosza z brudnymi pieluszkami. ich
              zawartosc byla doslownie wszedzie, a najwiecej na niej i na lustrze....
              brrrr.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka