inaas 23.09.05, 21:45 jesli można wiedzieć,za godzine czy za etet? a jak ją znalazłyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene12 ja znalazlam moja babysitter 23.09.05, 22:24 z normalnego ogloszenia w internecie. Zaprosilismy na rozmowe i bylam prawie pewna (o ile mozna miec przeczucia do osoby, ktora sie widzi pierwszy raz w zyciu na oczy) ze to wlasnie taka, jaka potrzebuje. W polowie trzydziestki, sama ma dziecko kilkuletnie, spokojna i odopowiedzialna. Z tym, ze ja mam na mysli typowa babysitter (wieczory, weekendy itd - wszystko na telefon) a nie nianie na codzien - ja nie pracuje. Ale to chyba wszystko jedno. O cenach chyba duzo Ci nie podpowiem, bo nie mieszkam w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: ile płacicie niani ? 24.09.05, 22:36 my placimy miesieczna pensje, wychodzi miedzy 6 a 7 zlotych za godzine. Tylko zajmowanie sie Olinkiem. Wszystkie extra (ostatnio prasowanie) platne extra. Placimy tez za wakacje. A, zalezlismy ja przez sasiadow (wlasnie skonczyla prace u ich znajomych). Przy okazji chetnie bym sie dowiedziala ile kosztuje godzina pracy Pani_Do_Sprzatania w Warszawie (caly czas przymierzam sie do 1000 metrowego mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka oczywiscie bez tego ostatniego zera! 24.09.05, 22:38 a moze jednak dom na wsi Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: ile płacicie niani ? 25.09.05, 11:29 Moja Pani_Do_Sprzątania kosztuje 10 za godzinę, co przy moich 70 metrach wychodzi ok 50 plnów (z prasowaniem). Myslę, że przy 100 niewiele więcej to wyjdzie, bo przecież kuchnia jest jedna, prasowania też nie jest więcej itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 we Wroclawiu 25.09.05, 08:54 mozna juz wynajac nianie za 600-700zl, za pelny wymiar czasu pracy,bez niczego extra.Mozna tez dokupic przejazdowke (90zl)albo dorzucic cos na paliwo.To z tego jak placa znajome. Ja, jak (jezeli)pojde do pracy to mam nadzieje nie placic wiecej niz 700zl a moze i prasowanko uda mi sie jej wcisnac...no ale ja bede mieszkac na wsi a tam inne stawki, hihi I bynjamniej nie w domku ani w 100 m2 mieszkaniu Odpowiedz Link Zgłoś