Dodaj do ulubionych

ile płacicie niani ?

23.09.05, 21:45
jesli można wiedzieć,za godzine czy za etet? a jak ją znalazłyście?
Obserwuj wątek
    • viviene12 ja znalazlam moja babysitter 23.09.05, 22:24
      z normalnego ogloszenia w internecie. Zaprosilismy na rozmowe i bylam prawie
      pewna (o ile mozna miec przeczucia do osoby, ktora sie widzi pierwszy raz w
      zyciu na oczy) ze to wlasnie taka, jaka potrzebuje. W polowie trzydziestki, sama
      ma dziecko kilkuletnie, spokojna i odopowiedzialna. Z tym, ze ja mam na mysli
      typowa babysitter (wieczory, weekendy itd - wszystko na telefon) a nie nianie na
      codzien - ja nie pracuje. Ale to chyba wszystko jedno. O cenach chyba duzo Ci
      nie podpowiem, bo nie mieszkam w Polsce.
    • mama_olka Re: ile płacicie niani ? 24.09.05, 22:36
      my placimy miesieczna pensje, wychodzi miedzy 6 a 7 zlotych za godzine. Tylko
      zajmowanie sie Olinkiem. Wszystkie extra (ostatnio prasowanie) platne extra.
      Placimy tez za wakacje. A, zalezlismy ja przez sasiadow (wlasnie skonczyla
      prace u ich znajomych). Przy okazji chetnie bym sie dowiedziala ile kosztuje
      godzina pracy Pani_Do_Sprzatania w Warszawie (caly czas przymierzam sie do 1000
      metrowego mieszkaniawink?
      • mama_olka oczywiscie bez tego ostatniego zera! 24.09.05, 22:38
        a moze jednak dom na wsismile
      • kangur4 Re: ile płacicie niani ? 25.09.05, 11:29
        Moja Pani_Do_Sprzątania kosztuje 10 za godzinę, co przy moich 70 metrach
        wychodzi ok 50 plnów (z prasowaniem). Myslę, że przy 100 niewiele więcej to
        wyjdzie, bo przecież kuchnia jest jedna, prasowania też nie jest więcej itd.
    • mmala6 we Wroclawiu 25.09.05, 08:54
      mozna juz wynajac nianie za 600-700zl, za pelny wymiar czasu pracy,bez niczego
      extra.Mozna tez dokupic przejazdowke (90zl)albo dorzucic cos na paliwo.To z tego
      jak placa znajome.
      Ja, jak (jezeli)pojde do pracy to mam nadzieje nie placic wiecej niz 700zl a
      moze i prasowanko uda mi sie jej wcisnac...no ale ja bede mieszkac na wsi a tam
      inne stawki, hihiwink
      I bynjamniej nie w domku ani w 100 m2 mieszkaniusad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka