pancerniczek 28.09.05, 20:38 zmotywowałyście mnie na dowód iz niemowlak mój istnieje podaję link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=24812786&a=29683450 )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbi1 Re: nowe foty Pancerpanny :-) 28.09.05, 20:42 Już ją <podziwiłam> na Zobaczcie. No piękna po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: nowe foty Pancerpanny :-) 28.09.05, 21:16 I Twoja Ninka piękna! A te rzęsy to chiba sztuczne, hę??? Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: nowe foty Pancerpanny :-) 28.09.05, 21:28 Rzęsiska faktycznie ma dłuuugie. Niestety nie po mnie Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje nie no teraz to ja nie wiem, kogo podziwiac 28.09.05, 21:40 bo obie Panny przesliczne ) ach te kobiety.......... )) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Nie po Tobie! A ja juz Ci zazdroscilam:-) 28.09.05, 22:05 Wyobrazalam sobie, ze mama Niny to dopiero musi byc pieknosc! A Pancerniczkowi tez niczego nie brakuje, sadzac po latorosli Moja bratanica, rowniez Marysia na pytanie kolegi: - Czy wiesz, ze jestes piekna? odpowiedziala prostolinijnie (jak to ona) nie, nie wiedzialam. Ale widocznie dalo to jej troche do myslenia bo od tamtego czasu czesciej przegladala sie w lustrze Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 No kurcze, teraz juz nie wiem 28.09.05, 22:04 z kim mojego Mysza swatac. Wszystkie takie sliczne Frutka fajna strasznie, ale ona ma juz roczek i na mojego Mysza to pewnie nie spojrzy. Chyba wiekowo jednak sprobuje uderzyc do Owieczki albo Sylwiwm Swoja droga wiem juz, do czego przydaja sie te daty w sygnaturkach) ________________________ Moj Mysz (03.maja 2005) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Sio Maluch! 28.09.05, 22:10 to bylo do Mysza, co mysli o takich duzych dziewczynkach I Marysia i Ninka sa wprost idealne dla mojego Matusia, jak dla mnie to moze miec dwie naraz, hehehe o ile Olek nam tu zaraz nie wkroczy do akcji... Tylko czy one beda jego chcialy jak on taki leniuszek-smierdziuszek...? Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: Sio Maluch! 28.09.05, 22:21 Mmala6, nie wiem czy Twój synek wytrzymałby z teściową Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Kochana! 28.09.05, 22:23 ja juz go od becika ucze jak sie obchodzic z tesciowymi;-D W koncu sama mam w tym praktyke....mojej tesciowej ZADNA nie pobije, nawet Ty) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 naprawde ZADNA? 28.09.05, 22:52 A co ona Ci, biedna, zawinila? ________________________ Moj Mysz (03.maja 2005) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Viv, dlugo by mowic..... 28.09.05, 22:55 i sprawa bynajmniej nie jest zabawna... Moze kiedy indziej, jak bedzie jakis watek ku temu Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 ojeeee 28.09.05, 22:57 to faktycznie nie brzmi wesolo. Jak czasem podczytuje na emamie co tam wypisuja o tesciowych, to az mi sie wierzyc nie chce, ze to prawda moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 ja nie podczytuje bo chyba bym nie zniosla tego 28.09.05, 23:00 tematu jeszcze tutaj, gdzie zagladam glownie dla rozerwania sie i milego spedzenia czasu.... Ale naprawde moze byc koszmarnie! Poza tym, wiesz, jedna maz jednej z mam pracuje z moim mezem, wiec rozumiesz, ze pisanie o TYCH sprawach byloby conajmniej niezreczne Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Jachu też lubi starsze kobiety 28.09.05, 22:59 i ja myślałam że poleci) na Ninę, ale teraz myślę, że Marysia zrobiła jej konkurencję. Ale sądząc po ilości teoretycznych fatygantó obie panie mają szansę się polubić) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Jachu to raczej do Glizdeczki!;-) 28.09.05, 23:01 ja mu dam starsze! a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 I wyszło szydło z worka 28.09.05, 23:04 nie taka Mmala dobra jak się maluje)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 wyszla Mmala z worka!:-))) 28.09.05, 23:10 mialam juz isc spac ale mnie rozsmieszylas, hihi Kochana, na wojnie i w milosci wszystkie chwyty dozwoloneD Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu I co teraz z Frutką??!! 29.09.05, 07:45 bo wychodzi na to, że każdy kawaler jest zajęty... skandal! Pancerniczku, teraz już naprawdę wierzę, że masz dziecko. Takiej fajniutkiej dziewczynki nie znalazłabyś w pierwszym lepszym żłobku Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Czy Matek i Olek 29.09.05, 09:41 to najstarsi kawalerowie na tym forum? Dalej, mamy, ujawniać swoich chłopców, bo mi córka na lodzie zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: nowe foty Pancerpanny :-) 29.09.05, 14:47 wiecie co, na tym forum jest tyle ładnych chłopaczków i takie ładne dziewczynki...! co nie zajrzę do sygnaturek myslę sobie - "o! a ten jaki ładny!" a za chwilę "a ta to dopiero cudna!" i tak w kółko o przyszłość naszych latorośli jestem dziwnie spokojna )) dla wszystkich wystarczy jeszcze bedziemy miały tego powyżej dziurek Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: nowe foty Pancerpanny :-) 29.09.05, 21:21 Och te Niemowliny, co jedna to piekniejsza. Marysia naprawdę mnie rozczula swoją piekną czupryną i błyskiem w oku. Na charakterną wygląda... Oj da popalic rodzicom, a potem facetom... Odpowiedz Link Zgłoś