s.z-n 23.10.05, 11:40 Bylam z Wami od poczatku i ciesze sie ,ze macie juz tyle wpisow i tak duze grono kolezanek.Brawo!!! Czasami zagladam do Was ale niestety kojarze tylko ,,stare'' nicki. Pozdrawiam zaprzyjaznione forum ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schaapje ja co prawda nie moderatorka 23.10.05, 17:20 ale interesuje mnie, czemu zagladasz do nas tylko czasami na poczatku bylas tak czesto, a teraz cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Och Sylwia, chyba się zarumienię : )) 23.10.05, 18:33 Dziękujemy w imieniu całego forum (nie ma to jak odpowiedzialność zbiorowa, he he), ale dlaczego Ty już tak rzadko u nas bywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Och Sylwia, chyba się zarumienię : )) 23.10.05, 18:39 no wlasnie tez mialam zapytac, bo przeciez wiemy (te "stare" bywalczynie)ze to Ty Sylwio Z.A na tym forum niemieckim jest duzo mam? Odpowiedz Link Zgłoś
s.z-n Moje Drogie :) !!! 23.10.05, 19:41 To ja sie do Was usmiecham i to ja macham do Was lapka : ) Biernie sledze wszystkie posty i zawsze jestem blisko. Czasami juz cos mam napisac ale nie wysylam . Troche mi glupio , bo nie wiem czy ktos mnie pamieta. Uzaleznilam sie od sieci a raczej przywiazalam do poznanych na portalu gazety mam.Szkoda ,ze jednak czasami codziennosc przypomina ,ze mieszkam daleko. Szukalam kiedys info. o porodzie w Niemczech czy o chrzcie wiec pomyslalam , ze moze stworzyc ,,Poradnik ... '' i zrobic cos pozytecznego (bez wyrzutow sumienia ,ze siedze przed monitorem tak dlugo) .Zmienilam nick na krotszy. Na moim forum dzielimy sie doswiadczeniem , radzimy , chociaz ostatnio sa tam towarzyskie pogawedki. Jest ponad 60 uczestniczek, zgloszen duzo ale forum w przebudowie. ,, Niemowlaki i maluchy'' to taki powrot do korzeni. Kiedys pamietam jak wspomnialam ,ze marze m.in o polskim chlebie a Wy napisalyscie ,ze to marzenie jestescie w stanie spelnic. Pozdrawiam Was bardzo goraco i zycze wszystkiego najlepszego. Dzieki Wam wiele godzin (czy to czekajac na meza czy to z innego powodu) spedzilam bardzo milo w waszym towarzystwie. Ciesze sie ,ze kazdy moj komentarz doczekal sie odpowiedzi. Moze to dziwne ale niektore internetowe przyjaznie sa wiecej warte niz te w realu. sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 a ja 23.10.05, 19:45 to sobei zagdladam i tu i tam... Ale musze przyznac, ze Sylwia ma duuuzo wiecej obowiazkow jako (swietna zreszta) moderatorka forum niemieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Sylwio, lezka mi sie zakrecila w oku....:-) 23.10.05, 19:59 Pozdrawiam serdecznie i jakby ten chleb byl aktualny, to daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Sylwio, lezka mi sie zakrecila w oku....:-) 24.10.05, 13:17 To sie nie zastanawiaj tylko pisz, bo jesteś mile widziana jak każdy Odpowiedz Link Zgłoś