lellapolella 01.03.13, 10:40 ktoś ma? Dostałam nasiona, poczytałam u Zojeczki i tak myślę- czy warto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorkasz1 Re: kupidynek 01.03.13, 11:25 Wygląda na to, że więcej zielonego niż niebieskiego. Zależy co Ci potrzebne. Odpowiedz Link
asta6265 Re: kupidynek 01.03.13, 13:25 Mam podobne zdanie jak dorkasz. Rozetki z kupą liści zakończone małymi kwiatkami. Odpowiedz Link
lellapolella Re: kupidynek 01.03.13, 14:08 mnie najbardziej złości to, że się kładzie:/ Od razu mi się przypomniała cykoria na nasiona: podobne kwiatki, zresztą też z astrowatych, śliczne... ale nawet po podwiązaniu był kłąb, nie doczekałam nawet aż się te nasiona zawiążą, bo mi się rośliny pod spodem dusiły... Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: kupidynek 01.03.13, 22:17 Moja cykoria nawet nieźle się trzymała, ale nie potrafiłam w niej znaleźć nasion. Dziwy jakieś, szukałam, szukałam i nie wiem gdzie się podziały. Może się nie zawiązały? A kwiatki rzeczywiście piękne i długo sobie kwitły nie wadząc nikomu. Odpowiedz Link