alexsc 15.11.05, 19:52 no i byłam u ginki. Po raz kolejny potwiedziła, że Aleksander będzie miał siostrzyczkę. Superowo) mam nadzieję że dr się nie myli! Amanda i Aleksander Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbi1 Re: Bobo jest dziewczynką 15.11.05, 20:13 Wspaniale! Gratulacje! Troszkę zazdroszczę... Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Bobo jest dziewczynką 15.11.05, 20:21 gratuluje!!!! ja po Szymonku tez bym chciala dzieweczke ale nie tak od razu, moj maly ma dopiero 4 miesiace i jak na razie niezle mi daje popalic - moze dziewczynki sa spokojniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Bobo jest dziewczynką 15.11.05, 20:23 renatka_sz napisała: > moze dziewczynki sa spokojniejsze? Taaaaaaaaaaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Bobo jest dziewczynką 16.11.05, 09:21 jasne.....Chociaż jeszcze w ciąży się trochę pooszukuj Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Bobo jest dziewczynką 15.11.05, 23:07 my tez chcemy dziewczynke i bedziemy mieli jak tylko Matek bedzie umial sam zjesc, sam sie umyc i ubracczyli za czas jakis. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Bobo jest dziewczynką 15.11.05, 23:09 za szybko wyslalam. A tak w ogole to gratuluje i prosze poglaskac Amande od ciotek z forum)oraz licznego kuzynostwa) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Bobo jest dziewczynką 15.11.05, 23:18 Gratuluję, a co ci wychodzi ze stronki jolmys.webpark.pl/ (tylko licz skończone lata) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Bobo jest dziewczynką 16.11.05, 09:35 ale masz fajnie ja tez chcialam dziewczynke i chlopczyka, zobaczymy w przyszlosci, czy sie to uda ps.a jak bedziesz zdrabniac te imiona? Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Bobo jest dziewczynką 16.11.05, 09:50 według tej tabelki wychodzi że synek... no ciekawe! a ginka na 1000% pewna że córka. Zdrobnienia dla Aleksander: Aleksanderek a na Amandę? oj Amandeczka chyba)) ta moja druga ciąża jest ABSOLUTNIE nieplanowana. Właściwie to ja nie chciałam mieć więcej dzieci, no na pewno nie w tym dziesiecioleciu. Wszyystkim tak odpowiadałam na pytanie KIEDY DRUGIE. (A tak swoją drogą to czy to normalne że ledwo urodzisz jedno zaraz Ci sie wszyscy pytaja kiedy drugie??) obłęd. Ale teraz juz nie mogę się doczekać . do marca jeszcze tyleeeeeeeeee czasu. eh Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Bobo jest dziewczynką 16.11.05, 11:10 troszke Ci zazdrosczez ciazy teraz z rozrzewnieniem wspominam ten okres...Chociz druga ciaza to chyba nie to samo co pierwsza, prawda?Nie mozna sie calkowicie poswiecic brzuszkowi, bo jest jeszcze istota pozabrzuszkowa, ktora zdecydowanie domaga sie uwagi Odpowiedz Link Zgłoś