moje-cudo 23.11.05, 13:35 Nareszcie, ostatni raz u fryzjera byłam... hohoho 17 września... mam już 4cm odrosty i wstydze sie wyjść na ulice, dobrze ze zimno sie zrobiło i czapkę zakładam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duramgama Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 13:41 Gratulacje. Baw sie dobrze Jak byłam u fryzjera ostatnim razem to miałam ochotę, by myto mi głowę kilka godzin Ja też sie pochwalę - niedługo idę WRESZCIE do teatru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 13:44 Ja byłam u fryca w sobotę))) Wreszcie wyglądam jak człowiek (mam taką nadzieję). A do teatru tudzież kina nie mam pojęcia kiedy uda mi (a raczej nam) wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
mamapauli1 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 14:46 A ja w piątek idę z meżem na imieniny jego szefa a w sobote na Andrzejki. Na ten czas mała zostanie podrzucona do moich rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 15:16 Enja zapewniam Cię, że wyglądałaś przyzwoicie... tzn. jak człowiek )) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 15:03 a ja nawet do toalety nie mogę sie ruszyć bez smroda!!! nawet mnie nie szczujcie, jak ja chce iść do kina!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 15:22 Moje_cudo idź, relaksuj się i zrób się na cudo, żeby Twoje dziecko pomyslało sobie o Tobie.... moje_cudo )) A mi sie marzy wyjazd na narty ) i chyba przed gwiazdką sobie mykniemy ...hurrra, będzie to pewien rodzaju sprawdzian jak nasze dziecko wytrzyma z naszą nieobecnością nocną w domu... ale nie zostanie oczywiście sam tylko z dziadkami Musimy zrobić mały test przed Sylwkiem - ponieważ wyjeżdżamy na 3 dni ... hmmm ciekawe jak zniesiemy tą rozłąkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 16:10 a ja ani do fryzjera (choc jakby sie tak zastanowic....) ani do teatru (z kim???nie ma seansow po 22giej), ani na narty (brak nowych butow i....sniegu), ani nigdzie(tylko obi, castorama, leroy, ikea, obi, castorama, leroy, ikea, obi, casto...... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 16:48 a ja bym chciala pojsc na nowego Harrego Pottera, nawet z czeskim dubbingiem,ale Malgol beze mnie ostatnio ani rusz-chyba jak Kaska ma lek separacyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
moje-cudo wróciłam :((( 23.11.05, 17:10 i Natka nie odsępuje mnie na krok jak jest ode mnie dalej niz 30cm jest ryk za to spodobały się jej moje włosy są teraz takie.... ciemne ) męzowi spodobają sie nieco... mniej, bo on woli blond i tak dzień dobroci dla pełnoetatowych matek dobiegł końca, mam cichą nadzieję ze jutro uda mi się wyskoczyc na pazurki Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: wróciłam :((( 23.11.05, 17:20 moje_cudo, nie przesadzasz? moze jeszcze jakis weekend w spa? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 17:51 a moje spotkanie z fryzjerką w zeszłym tygodniu nie wypaliło... muszę umówić się z inną, bo też już na siebie patrzeć nie mogę! Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 19:45 Ło matko! Jak to się przechwalają jedna przez drugą!! A ja nigdzie nie idę i co??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 20:28 Barbi, to chodzmy razem nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 21:40 j tez z wami nigdzie nie ide Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 ok to spotkajmy sie wiec nigdy 23.11.05, 22:14 nigdzie ! Tez chce do fryzjera! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 22:48 Moje drogie, wy tutaj o jakich leniwych formach rozrywki - fryzjer, spa etc. A może by tak na fitness? Ruszyć bryłę z posad? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 cos wesolego: 23.11.05, 23:32 bylam dzis u lekarza bo mnie przepotwornie boli glowa od kilku dni, mam sztywny kark i generalnie sie sypie.Lekarz mnie zbadal, zmierzyl Matka wzrokiem (bo wozkiem wjechalam) i powiedzial "to przez niego, pozycja wymuszona, usztywniony kark, miesnie, szyja i stad bole glowy", ja "lekarstwo plissss, bo umre", on "no, to zalecam duzo RELAKSU, ODPOCZYNKU, ODCIAZENIA BARKOW...." dobre, nie?hehe Powinni SPA zapisywac na recepte, nie sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: cos wesolego: 23.11.05, 23:35 Trzeba go było zaprosić żeby się Matkiem pozajmował jak ty si3ę będziesz relaksować))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: cos wesolego: 24.11.05, 00:31 Mmala mówiłaś mężowi o zaleceniach pana doktora ) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Mmala 24.11.05, 08:07 no przeciez Ci mowilam- MASAŻ moja droga kolezanko, MASAŻ... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 pampeliszka 24.11.05, 09:28 wczoraj maz mnie wymasowal, oj jak dobrze!!szkoda tylko ze krotko (maz "troszke" spiacy byl).Ale podejde dzis do Redeco i sie zapisze na jakis profesjonalny masaz.Kurcze, do fryzjera nie chodze, na pazurki nie chodze, do kina i teatru tyz nie,na areobiku to bym chyba umarla wiec niech mi jakis przystojny masazysta zrobi dobrze) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: pampeliszka 24.11.05, 09:31 zycze owocnych poszukiwan moi masazysci to były takie kołki, że dramat za to kobiety są fajne,można o wszystkim pogadac Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: pampeliszka 24.11.05, 09:32 no obawiam sie, że mąż twój nie podejdzie do tego ze zrozumieniem!) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: pampeliszka 24.11.05, 09:35 Kochana, maz nie musi wszystkiego wiedziec prze "pomylke" moge mu powiedziec ze bylam u pani masazystki a nie pana masazysty Pampeliszka, ja tam wyboru wielkiego chyba nie mam, zobacze kto tu jest kolo mnie.Nie mam jak jezdzic za masazystami A jaki Ty masz masaz? calego ciala czy wybranych miejsc?jakos sie nazywa, czy to po prsotu MASAZ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: pampeliszka 24.11.05, 09:37 a jaka to różnica jak masażysta będzie przystojny?! Odpowiedz Link Zgłoś
moje-cudo .............. 24.11.05, 12:21 ja niestety weekend spędzam na uniwersytecie choc wstyd sie przyznac ale tam to dopiero odpoczywam od mojego cuda a babcia dzis miala byc od 12 i spóznia sie juz 20min (((( moze wystapmy z petycja o to spa na recepte jestem ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Xemm 24.11.05, 15:25 bylam w Redeco zapisalam sie do 'pana Jacka' na poniedz na 15ta.Wczesniej nic nie bylo wolnego a 'pan Jacek' w weekedny nie pracuje.Sa rozne rodzaje masazu i albo wybierasz czesciowy 20-30zl, trwa 20-30min albo calosciowy odpowiednio dluzszy i drozszy.Ja zamowilam czesciowy ale nie wiem jeszcze jaki 'pan Jacek oceni', hehehe Mysle, ze SPA nie dosc ze na recepte, to jeszcze powinno byc refundowane przez NFZ! a co! na co ten moj i meza ZUS idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Xemm 24.11.05, 23:17 dzięki Mmala za info, napiszesz jak było, może się skuszę, bo mój kręgosłup ledwo dycha hmmm.... bierzesz Matka jako przyzwoitkę.... tak sobie myslę, im blizej dnia kiedy opuścisz sąsiedztwo redeco, tym częstszym jesteś tam gościem ) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Xemm 24.11.05, 23:20 a jak nam go tu budowali pod nosem (bo budowe zaczynali jak jeszcze mojego obecnego meza nie znalam!), to mowilismy "tak blisko to bedziemy CODZIENNIE chodzic, nie ma wymowki, ze daleko, ze dojazd itp" hehehe.A na basen i tak chodzilam do pobliskiej SP, bo tam polowe taniej. Zobaczymy jak pan Jacek sie spisze.Obojetnie co ale nie zrobi cos zeby mnie glowa nie bolala!! A jak wyjade, to moze sie bedziemy w Redeco spotykac? taki "niby" SPA Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Xemm 24.11.05, 23:23 he he będziemy siedzieć i wpatrywać się w rybki ) a kiedy przeprowadzka? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Xemm 24.11.05, 23:34 szerze powiedziawszy, to tak: lazienka, sciany, podlogi zrobione.Musimy jechac do Ikea po meble-kuchnia i lozko i takie inne pierdoly.Czekamy na lodowke i szafe do przedpokoju. W sumie jak juz zaliczmy Ikea to mozemy sie wprowadzac.Nie wiem kiedy to nastapi bo moj maz pracuje non stop a ja sama nie bede tego kupowac! choc pewnie sie tak skonczy choc ja nie lubie chodzic z taka duza gotowka a kasa jest na jego koncie, wiec sama rozumisz No i jeszcze maz musi jechac do Walbrzycha po nasze graty (pralka, polka, cos tam jeszcze) i do mojej babci po reszte gratow) Nie mam pojecia KIEDY.... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Xemm 24.11.05, 23:38 Mmala toż byłam dzisiaj w Ikei trzeba było mówić to podwiozłabym Ci sprzęt )) Jak już się uporasz z przeprowadzką tu musimy powtórzyc spacerek, tym razem w scenerii zimowej, może jakieś sanki??? Byłam dziś w Decathlonie, sanek dla naszych dzieci niet, są tylko bez oparcia i takie plastykowe w których pupa dziecka szoruje po śniegu ;_) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Xemm 24.11.05, 23:49 a ja bylam w Biedronce i byly juz tylko jedne te drewniane! wydaje mi sie jednak ze takie beda najlepsze, bo drewno to bedzie w miare cieple, oparcie solidne no i jak tez na takim jezdzilam A u mojej babci sa takie sanie na 5 osob! bo moj tato (pochodzi ze Stronia) ma czworo rodzenstwa i mieli jedne wielkie sanki, hehe.Wszystkie wnuki potem objezdzily te sanki i chyba dalej stoja u babci w piwnicy) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Xemm 24.11.05, 23:53 tez jestem za drewnianymi, chyba jutro zerkne w naszej biedronie ...przed sobota muszę kupić... hmmm czyli jutro!!!! a mi się marzy taki kulig z prawdziwego zdarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś