Dodaj do ulubionych

a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!!!!!

23.11.05, 13:35
Nareszcie, ostatni raz u fryzjera byłam... hohoho 17 września... mam już 4cm
odrosty i wstydze sie wyjść na ulice, dobrze ze zimno sie zrobiło i czapkę
zakładam wink
Obserwuj wątek
    • duramgama Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 13:41
      Gratulacje. Baw sie dobrzesmile
      Jak byłam u fryzjera ostatnim razem to miałam ochotę, by myto mi głowę kilka
      godzinwink
      Ja też sie pochwalę - niedługo idę WRESZCIE do teatru!!!
      • enja11 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 13:44
        Ja byłam u fryca w sobotęwink))) Wreszcie wyglądam jak człowiek (mam taką
        nadzieję). A do teatru tudzież kina nie mam pojęcia kiedy uda mi (a raczej nam)
        wyjść
        • mamapauli1 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 14:46
          A ja w piątek idę z meżem na imieniny jego szefa a w sobote na Andrzejki. Na ten
          czas mała zostanie podrzucona do moich rodziców.
        • xemm1 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 15:16
          Enja zapewniam Cię, że wyglądałaś przyzwoicie... tzn. jak człowiek wink))
    • wiolkak Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 15:03
      a ja nawet do toalety nie mogę sie ruszyć bez smroda!!! nawet mnie nie
      szczujcie, jak ja chce iść do kina!!!!!
    • xemm1 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 15:22
      Moje_cudo idź, relaksuj się i zrób się na cudo, żeby Twoje dziecko pomyslało
      sobie o Tobie.... moje_cudo smile))
      A mi sie marzy wyjazd na narty wink) i chyba przed gwiazdką sobie
      mykniemy ...hurrra, będzie to pewien rodzaju sprawdzian jak nasze dziecko
      wytrzyma z naszą nieobecnością nocną w domu... ale nie zostanie oczywiście sam
      tylko z dziadkami wink Musimy zrobić mały test przed Sylwkiem - ponieważ
      wyjeżdżamy na 3 dni ... hmmm ciekawe jak zniesiemy tą rozłąkę ...
      • mmala6 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 16:10
        a ja ani do fryzjera (choc jakby sie tak zastanowic....) ani do teatru (z
        kim???nie ma seansow po 22giej), ani na narty (brak nowych butow i....sniegu),
        ani nigdziesad(tylko obi, castorama, leroy, ikea, obi, castorama, leroy, ikea,
        obi, casto......
        • pampeliszka Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 16:48
          a ja bym chciala pojsc na nowego Harrego Pottera, nawet z czeskim dubbingiem,ale
          Malgol beze mnie ostatnio ani rusz-chyba jak Kaska ma lek separacyjny...
    • moje-cudo wróciłam :((( 23.11.05, 17:10
      i Natka nie odsępuje mnie na krok jak jest ode mnie dalej niz 30cm jest ryk
      za to spodobały się jej moje włosy są teraz takie.... ciemne wink) męzowi
      spodobają sie nieco... mniej, bo on woli blond smile
      i tak dzień dobroci dla pełnoetatowych matek dobiegł końca, mam cichą nadzieję
      ze jutro uda mi się wyskoczyc na pazurki
      • pampeliszka Re: wróciłam :((( 23.11.05, 17:12
        no i gdzie jeszcze?...
        • mmala6 Re: wróciłam :((( 23.11.05, 17:20
          moje_cudo, nie przesadzasz? moze jeszcze jakis weekend w spa?
          • viviene12 eee weekend 23.11.05, 22:13
            tydzien moze, coooooo???
    • myszka785 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 17:51
      a moje spotkanie z fryzjerką w zeszłym tygodniu nie wypaliło...
      muszę umówić się z inną, bo też już na siebie patrzeć nie mogę! sad
      • barbi1 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 19:45
        Ło matko!
        Jak to się przechwalają jedna przez drugą!!
        A ja nigdzie nie idę i co???
        • mmala6 Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 20:28
          Barbi, to chodzmy razem nigdziesmile
          • kubona Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 21:40
            j tez z wami nigdzie nie ide
            • viviene12 ok to spotkajmy sie wiec nigdy 23.11.05, 22:14
              nigdzie !
              Tez chce do fryzjera!
    • mooh Re: a ja dziś ide do ... fryzjera !!!!! hura!!!!! 23.11.05, 22:48
      Moje drogie, wy tutaj o jakich leniwych formach rozrywki - fryzjer, spa etc. A
      może by tak na fitness? Ruszyć bryłę z posad?
      • mmala6 cos wesolego: 23.11.05, 23:32
        bylam dzis u lekarza bo mnie przepotwornie boli glowa od kilku dni, mam sztywny
        kark i generalnie sie sypie.Lekarz mnie zbadal, zmierzyl Matka wzrokiem (bo
        wozkiem wjechalam) i powiedzial "to przez niego, pozycja wymuszona, usztywniony
        kark, miesnie, szyja i stad bole glowy", ja "lekarstwo plissss, bo umre", on
        "no, to zalecam duzo RELAKSU, ODPOCZYNKU, ODCIAZENIA BARKOW...." dobre, nie?hehesmile
        Powinni SPA zapisywac na recepte, nie sadzicie?
        • enja11 Re: cos wesolego: 23.11.05, 23:35
          Trzeba go było zaprosić żeby się Matkiem pozajmował jak ty si3ę będziesz
          relaksowaćwink)))))))))))))
          • xemm1 Re: cos wesolego: 24.11.05, 00:31
            Mmala mówiłaś mężowi o zaleceniach pana doktora wink)
            • pampeliszka Mmala 24.11.05, 08:07
              no przeciez Ci mowilam- MASAŻ moja droga kolezanko, MASAŻ...
              • mmala6 pampeliszka 24.11.05, 09:28
                wczoraj maz mnie wymasowal, oj jak dobrze!!szkoda tylko ze krotko (maz "troszke"
                spiacy byl).Ale podejde dzis do Redeco i sie zapisze na jakis profesjonalny
                masaz.Kurcze, do fryzjera nie chodze, na pazurki nie chodze, do kina i teatru
                tyz nie,na areobiku to bym chyba umarla wiec niech mi jakis przystojny masazysta
                zrobi dobrzewink)
                • pampeliszka Re: pampeliszka 24.11.05, 09:31
                  zycze owocnych poszukiwan
                  moi masazysci to były takie kołki, że dramat
                  za to kobiety są fajne,można o wszystkim pogadac
                • wiolkak Re: pampeliszka 24.11.05, 09:32
                  no obawiam sie, że mąż twój nie podejdzie do tego ze zrozumieniem!wink)
                  • mmala6 Re: pampeliszka 24.11.05, 09:35
                    Kochana, maz nie musi wszystkiego wiedziecwink prze "pomylke" moge mu powiedziec
                    ze bylam u pani masazystki a nie pana masazystywink
                    Pampeliszka, ja tam wyboru wielkiego chyba nie mam, zobacze kto tu jest kolo
                    mnie.Nie mam jak jezdzic za masazystamisad
                    A jaki Ty masz masaz? calego ciala czy wybranych miejsc?jakos sie nazywa, czy to
                    po prsotu MASAZ?
                    • wiolkak Re: pampeliszka 24.11.05, 09:37
                      a jaka to różnica jak masażysta będzie przystojny?!
                    • pampeliszka Re: pampeliszka 24.11.05, 09:41
                      ja mam masaz kregoslupa szyjnego
    • moje-cudo .............. 24.11.05, 12:21
      ja niestety weekend spędzam na uniwersytecie sad
      choc wstyd sie przyznac ale tam to dopiero odpoczywam od mojego cuda smile
      a babcia dzis miala byc od 12 i spóznia sie juz 20min sad((((

moze wystapmy z petycja o to spa na recepte jestem ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • mmala6 Xemm 24.11.05, 15:25
        bylam w Redeco zapisalam sie do 'pana Jacka' na poniedz na 15ta.Wczesniej nic
        nie bylo wolnego a 'pan Jacek' w weekedny nie pracuje.Sa rozne rodzaje masazu i
        albo wybierasz czesciowy 20-30zl, trwa 20-30min albo calosciowy odpowiednio
        dluzszy i drozszy.Ja zamowilam czesciowy ale nie wiem jeszcze jaki 'pan Jacek
        oceni', hehehewink

Mysle, ze SPA nie dosc ze na recepte, to jeszcze powinno byc refundowane przez
        NFZ! a co! na co ten moj i meza ZUS idzie?
        • barbi1 Pan Jacek 24.11.05, 19:46
          Miejmy nadzieję, że nie będzie miał wąsów...
          • viviene12 hehe dobre!!! 24.11.05, 23:19

• xemm1 Re: Xemm 24.11.05, 23:17
          dzięki Mmala za info, napiszesz jak było, może się skuszę, bo mój kręgosłup
          ledwo dycha wink
          hmmm.... bierzesz Matka jako przyzwoitkę....

tak sobie myslę, im blizej dnia kiedy opuścisz sąsiedztwo redeco, tym częstszym
          jesteś tam gościem wink)
          • mmala6 Re: Xemm 24.11.05, 23:20
            a jak nam go tu budowali pod nosem (bo budowe zaczynali jak jeszcze mojego
            obecnego meza nie znalam!), to mowilismy "tak blisko to bedziemy CODZIENNIE
            chodzic, nie ma wymowki, ze daleko, ze dojazd itp" hehehe.A na basen i tak
            chodzilam do pobliskiej SP, bo tam polowe taniej.
            Zobaczymy jak pan Jacek sie spisze.Obojetnie co ale nie zrobi cos zeby mnie
            glowa nie bolala!!
            A jak wyjade, to moze sie bedziemy w Redeco spotykac? taki "niby" SPAwink
            • xemm1 Re: Xemm 24.11.05, 23:23
              he he będziemy siedzieć i wpatrywać się w rybki wink)

a kiedy przeprowadzka?
              • mmala6 Re: Xemm 24.11.05, 23:34
                szerze powiedziawszy, to tak: lazienka, sciany, podlogi zrobione.Musimy jechac
                do Ikea po meble-kuchnia i lozko i takie inne pierdoly.Czekamy na lodowke i
                szafe do przedpokoju. W sumie jak juz zaliczmy Ikea to mozemy sie wprowadzac.Nie
                wiem kiedy to nastapi bo moj maz pracuje non stop a ja sama nie bede tego
                kupowac! choc pewnie sie tak skonczy choc ja nie lubie chodzic z taka duza
                gotowka a kasa jest na jego koncie, wiec sama rozumiszwink
                No i jeszcze maz musi jechac do Walbrzycha po nasze graty (pralka, polka, cos
                tam jeszcze) i do mojej babci po reszte gratowwink)
                Nie mam pojecia KIEDY....
                • xemm1 Re: Xemm 24.11.05, 23:38
                  Mmala toż byłam dzisiaj w Ikei trzeba było mówić to podwiozłabym Ci sprzęt wink))

Jak już się uporasz z przeprowadzką tu musimy powtórzyc spacerek, tym razem w
                  scenerii zimowej, może jakieś sanki???

Byłam dziś w Decathlonie, sanek dla naszych dzieci niet, są tylko bez oparcia i
                  takie plastykowe w których pupa dziecka szoruje po śniegu ;_)
                  • mmala6 Re: Xemm 24.11.05, 23:49
                    a ja bylam w Biedronce i byly juz tylko jedne te drewniane! wydaje mi sie jednak
                    ze takie beda najlepsze, bo drewno to bedzie w miare cieple, oparcie solidne no
                    i jak tez na takim jezdzilamsmile
                    A u mojej babci sa takie sanie na 5 osob! bo moj tato (pochodzi ze Stronia) ma
                    czworo rodzenstwa i mieli jedne wielkie sanki, hehe.Wszystkie wnuki potem
                    objezdzily te sanki i chyba dalej stoja u babci w piwnicywink)
                    • xemm1 Re: Xemm 24.11.05, 23:53
                      tez jestem za drewnianymi, chyba jutro zerkne w naszej biedronie ...przed
                      sobota muszę kupić... hmmm czyli jutro!!!!
                      a mi się marzy taki kulig z prawdziwego zdarzenia...smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka