ememka1 05.02.06, 17:11 Witam, wydawało mi się że to dość popularne imię. Może tylko wsród starszych))) Ja jestem duuużą Moniką, mamą trzech innych ememek i żoną super emema!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_gda Re: Monika 14.07.06, 18:36 Witam, ja też Monika. Może ktoś jeszcze by się dopisał? Pozdrawiam! Odpowiedz Link
monalajza Re: Monika 01.11.06, 21:36 Też z dużych...no może nie aż taaak dużych...ale już całkiem sporych....)wiecej w wizytowce;P Ale ale....mnie sie wydawało ze calkiem sporo nas po swiecie chodzi...a tu prosze!!! Chociaz jak sie zastanowic bardziej to w sumie zadna mama, ciocia albo babcia moich rowiesniczek nie jest Monika....I dobrze...po co nas ma tyle bycD pozdrawiam wszystkie MOnie Odpowiedz Link
tami46 Re: Monika 06.01.07, 20:13 Moja teściowa miała na imię Monika.Była chyba jedyna w swoim pokoleniu.Zyła ponad 70 lat. Odpowiedz Link
2razy_mama Re: Monika 06.05.07, 19:05 Witajcie! Ja też mam na imię Monika. znam też jedną malutką Monisię! Ma 2 latka i 6 m-cy! Ale się zdziwiłam kiedy kolega przedstawił mi swoją małą córeczkę Odpowiedz Link
papetka1 Re: Monika 11.05.07, 15:12 Witam!! Ja również mam na imię Monika. I również jestem z tych duuużych (może nie wzrostem ale wiekiem ). Pozdrawiam imienniczki Odpowiedz Link
monika.nh Re: Monika 26.05.07, 11:37 Ja też jestem Monika ;P I mam 15 lat ;] A w szkole jest przynajmniej nas 5 ;] Odpowiedz Link
michmo Re: Monika 18.07.07, 22:36 Ja też jestem duża Monika. Iwiem napewno że jest nasz dużo. Sam mój mąż ma żonę, siostrę, a dziecko siostry opiekunkę Monikę. Odpowiedz Link
lukasiczek Re: Monika 27.02.08, 11:41 hej! ja też jestem Monia szkoda, że teraz daje się dzieciaczkom takie zwymyślane imiona...a Monika?? ma tyle zdrobnień i jest odpowiednie zarówno dla małej dziewczynki, jak i dorosłej kobiety.... ja w swoim kręgu znam wiele Monik...być może w latach 80, 90 - tych było to dość modne imię...a teraz?? ciężko powiedzieć;D Odpowiedz Link