Dodaj do ulubionych

wygrałam konkurs na blondynkę roku!

29.11.05, 14:18
wróciłam ze spaceru, wsadziłam psa do wanny celem usuniecia piachu z podwozia
i wsadziłam kurtkę do pralki, usuwając wczesniej z lewej kieszeni chusteczki
higieniczne. Wzięłam dziecko, rozebrałam i .... przypomniało mi się że w
prawej kieszeni był MÓJ NOWIUŚKI TELEFON!!!!!!
Na chwilę obecną telefon jest wyprany i sie suszy, ja jestem załamana sobą!
A taki był ładny, łeeeee!!!
Obserwuj wątek
    • mooh Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 14:19
      Ale za to czysty będzie smile
      • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 14:23
        nawet już jest i pachnie płynem do prania, bo na delikatne go wrzuciłam, żeby
        nie było że jestem brutalna!
        • mooh Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 14:24
          No. I tak właśnie należy się obchodzić ze sprzętem elektronicznym. Delikatnie i
          z wyczuciem
    • pampeliszka Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 14:25
      najwyzej zamiast dzwonic, bedzie bulgotało teraz
    • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 14:28
      byłaś bezkonkurencyjna, dobrze że chociaż psa oszczędziłaś wink)
      • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 14:31
        całe szczęście Kaśka była bezpieczna w wózku!
        • barbi1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 14:38
          Dobre, Wiolka!
          Gratuluję!
          To teraz weź i złóż reklamację, jeśli nie działa dziad jeden!
          • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 14:43
            no normalnie chamidło nie działa! skoczę do serwisu dostarczyc znudzonym
            pracownikom trochę rozrywkiwink
            a taki młody był, miał zaledwie 3 dni! i tak marnie skonczył!
            mój mąż umiera ze śmiechu!!!!!
            • barbi1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 14:44
              To i tak dobrze!
              Mój mnie by gnębił, że blondynka jestem (chociaż nie jestem).
              No wiesz, on jest złośliwy skorpion, ten mój małż jeden.
              • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 14:45
                no i Barbi znowu wywlekasz te znaki zodiaku... ech...
            • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 14:44
              reklamuj,.... marniutkie teraz te komóry produkuja wink))
              • barbi1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 14:46
                A tam wywlekam!
                Napomknęłam tylko dyskretnie!
                • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 14:48
                  taaa.... dyskretnie, oj biedny ten Twój muż wink)
                  • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 14:52
                    pożądnego człowieka szkaluje, musi być fajny skoro skorpionek!
                    a on ci pewnie wypomina, bo go szlag trafia jak sobie przypomni jak sie dał
                    nabrać na skarpety w staniku i czarną kreskę!!
                    • barbi1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 19:45
                      wiolkak napisała:

> pożądnego człowieka szkaluje, musi być fajny skoro skorpionek!
                      > a on ci pewnie wypomina, bo go szlag trafia jak sobie przypomni jak sie dał
                      > nabrać na skarpety w staniku i czarną kreskę!!

O nie Wiolka!
                      Nic Ci już nie powiem, bo potem wszystko będziesz mi wypominać, babucho jedna!
                      • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 30.11.05, 09:44
                        miałam na myśli poRZądnego, ale byłam załamana wczorajwink)
    • tata_olka Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 15:03
      A na ile stopni nastawiłaś?
      A tak poważnie to czasem z takiej komórki coś jeszcze jest, widziałem tak
      odświeżoną działającą Nokię (i to nie była blondynka tylko szatyn). Niestety
      serwis bezbłędnie rozpozna zalanie, ale spróbować trzeba, nawet jeżeli mieli by
      się pośmiać wink
      • mmala6 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 15:14
        smile)mi maz kiedys wlozyl do pralki spodnie z komorka .Przypomnialam sobie o niej
        (bo musialam zadzwonic!) w trakcie wirowania.Nokia, dziala bezblednie do
        dzissmileCos tam sie nie zalalo ale nie wiem co dokladnie, widocznie to jest to co
        u Ciebie sie zalalosad
        Idz i wcisnij im, ze ich wyraznie pytalas czy mozesz z nia nurkowac bo sie do
        Egiptu wybierasz i Ci powiedzieli, ze tak!
        • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 16:31
          mojego męża koledze nokia wpadła do kanału i też działa po dziś dzień, niestety
          mi się zachciało siemensa (koniec konców będe jednak używała starej nokii -
          ironia losu)! co gorsza jestem najoryginalniejszą brunetką, a w Egipcie już
          byłam i nurkowałam, przynajmniej tyle dobrego!
          • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 16:38
            Nokia jest twardą sztuką wink ....mojego męża stara Nokia też pływała wink) był
            na jakiejś imprezce firmowej i były jakieś mini zawody w pływaniu kajakiem,
            kajak ekipy mojego mężą niestety odwrócił się dnem do góry i wszystko z kieszei
            wyleciało wink))
            a a propos kanału... to mojemu sąsiadowi - po paru dniach jak zawarł nową umowę
            abonencką - wpadła komórka przez kratkę ściekową i tyle widział swoją nowiutką
            z pięknym wyświetlaczem z polifonicznymi dzwonkami... wink)))
            • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 16:42
              czyli w zasadzie to mam szczęscie?
              mój mąż mówi że sie nawet cieszy, że zepsułam bo mu sie wcale nie podobała!
              • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 16:44
                nie dosyć że szczęściara, to jeszcze jaka skłonna do poświęceń... wszystko dla
                męża...
                • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 16:46
                  no patrz, nawet nie sądziłam że taka szlachetna jestem, od razu mi lepiej!
                  • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 16:48
                    widzisz gdybyś o tym nie napisala pewnie byłoby Ci smutno.... a tak
                    dowartościowana, dobry humorek... same plusy wink)
                    ps. kiedy idziesz do frycka?
                    • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 16:53
                      już sie namówiłam z fryzjerką na 16.12!
                      • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 16:55
                        ale platynowy, średni ...już pewnie odcien wybrałaś...wink) blondu
                        oczywiście...wink)
                        • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 16:58
                          jak najbardziej perhydrol i do białości jade!
                          mój ślubny właśnie tłumaczy dziecku, ze mamusia znalazła nowy program w pralce,
                          oprócz prania recznegowink
                          • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:01
                            he he dowcipniś, ale wirowanie dałaś na maxa co?

17.12 prosimy o fotkę wink) tylko musisz iśc do solarki będzie lepszy kontrast ;-
                            )))
                            • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:02
                              nie zdążyłam wywirować!
                              wysmaruję sie samoopalaczem, żółtym!!!!
                              • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:04
                                no widzisz to dlatego nie działa...wink
                            • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:04
                              i poducza córkę, ze jak będzie w przyszłosci zamierzała też sobie wyprać
                              telefon, to nie w płynie, tylko w kwasie takie rzeczy sie robi - cwaniak!!!!
                              • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:07
                                no i jeszcze Cię w oczach córki oczernia...wink, wypierz jego pranko w kwasie -
                                ciekawe czy się go żarty będą trzymały...wink
                                • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:09
                                  normalnie otwierasz mi oczy na niegodziwca, chyba wezmę rozwód, a dziecko tez
                                  pewnie nie moje bo jakieś takie do niego podobne!
                                  • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:11
                                    e dziecko weź, w sumie już trochę odchowane... szkoda by było wink
                                • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:09
                                  ale wiesz co jak kiedyś nasza młodzież zamieszka razem, to Malunio sam sobie
                                  będzie prał, nauczę go, wiesz takie rzeczy podobno w genach przechodzą wink)
                                  • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:13
                                    w sumie nie jesteś zła teściowa!
                                    ale swoją droga nasze dzieci będą sobie mogły ponarzekać - teściwe skorpiony!
                                    • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:15
                                      a Kasi jeszcze dojdzie - mąż skorpion he he he
                                      • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:16
                                        Wiolka a teściu Malunia to jaki znak zodiaku
                                        • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:19
                                          teściuniu waga jest, spokojny człowiek
                                          • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:22
                                            drugi teściuniu raczek - siła spokoju i cierpliwości
                                            • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:30
                                              dlatego nie ma kawałów o teściach
                                              • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:34
                                                no i kolejny przykład że faceci mają lżej...
                                                • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:36
                                                  święte słowa, a my tylko pod górke i pod górkę, a potem się dziwić że jestesmy
                                                  zgorzkniałe i paskudnewink))
                                                  • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:41
                                                    eee nie przesadzaj z tymi paskudnymi i zgorzkniałymi... taki samokrytycyzm Cie
                                                    dopadł z nienacka ...dobrze, ze za parę dni grudzień bo ta deprecha listopadowa
                                                    nas wykończy wink
                                                  • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:46
                                                    własnie mi się zawiesił aparat cyfrowy!
                                                    mój mąż wymiękł
                                                  • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:51
                                                    hehehehehe...
                                                    Wiolka może Ty już dzisiaj nic nie rób, niech mąż wyłączy komputer, a Ty się
                                                    moja droga już połóż co? aaa... i absolutnie Kaśki nie ruszaj wink
                                                  • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:54
                                                    nasz lekarz mówi ze dziecka sie nie da zepsućsmile
                                                    ale może faktycznie przystopuję dzisiaj z zapędem do techniki
                                                  • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:57
                                                    taki mądry i doświadczony, a komórkę to on juz w swoim życiu wyprał...
                                                  • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 18:00
                                                    to co? lekarza trza zmienić, znaczy?
                                                  • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 18:03
                                                    nieeee daj mu szansę, a poza tym to nie jest dobry dzień na podejmowanie
                                                    życiowych decyzji wink
                                                  • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 18:07
                                                    chyba masz rację, odpuszcze mu dzisiaj, ale chyba i tak sie przejde do chłopa
                                                    niech sobie cycki poogląda - zrobiła mi sie ranka/jakby dziurka do wewnątrz/
                                                    między sutkiem a brodawką i boli jak jasna cholera, szczególnie jak Kaśka
                                                    zaczyna jeść
                                                  • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 18:10
                                                    uuuu, a co dziecię Cię pogryzło, może bepanthenem posmaruj...
                                                    ale doktorkowi to tylko tego zranionego pokaż, dwóch mu od razu nie wywalaj wink
                                                  • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 18:13
                                                    właśnie że nie gryzie, dzisiaj przed karmieniem wycisnęłam sobie ropę
                                                    normalnie, obrzydlistwo, fajnie sie goi jak posmaruję mlekiem, tylko musiałabym
                                                    jej nie karmić kilka dni, a to niestety nie wydasad
                                                  • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 18:16
                                                    o kurcze to bidulka jesteś, a jak byś karmiła przez kapturki np. Aventu to moze
                                                    zagiłoby się...
                                                  • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 18:18
                                                    spróbuję może to jest myśl, ale troszkę watpię bo to sie rozrywa jak się
                                                    wyciąga sutek co jest nie do uniknięcia tak czy inaczej
                                                  • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 18:23
                                                    jak nie pomoże to przespaceruj się faktycznie do doktorka, żeby jakis ropień
                                                    wielki się z tego nie zrobił, bo jak z bólu nie będziesz mogła karmic czy
                                                    odciągać, to znowu zatory i zapalenie piersi.... ech faceci nie mają takich
                                                    problemów...
                                                  • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 18:25
                                                    najlepsze jest to, że już mi sie to długo babrze - goi i na nowo robi, ale nie
                                                    pogarsza sie, dochodzi do jakiegoś stopnia i zaczyna się goić i tak od nowa
                                                  • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 20:06
                                                    Wiolka śmigaj do doktorka z biustem nie ma żartów..
                                      • wiolkak Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:18
                                        wiesz ona będzie miała wprawę, poza tym jest baranem a to porównywalnie do
                                        skorpiona niestety!
                                        • xemm1 Re: wygrałam konkurs na blondynkę roku! 29.11.05, 17:19
                                          no i dobrze nikt nie będzie poszkodowany... równowaga musi być we wszystkim
                                          zachowana
    • myszka785 telefon w kleju! 29.11.05, 17:15
      to było z 8 lat temu kiedy kom były jeszcze dosyć drogie,
      siostra poprosiła mnie żebym pomogła jej wytapetować pokój dla jej dzieci...
      młody miał wtedy przeszło 4 latka, mała (moja chrześniaczka) przeszło 2...
      więc tapetujemy! dzieci pałętają się w tym bajzlu, mały wchodzi na drabinkę z
      patykiem (nie pamiętam skąd go wziął?), i robi tym patykiem porządek na szafie,
      która na czas tapetowania przesunięta na środek pokoju... zrzuca wszystko z
      szafy, nagle słyszymy charakterystyczny plusk, coś wpadło do kleju do tapety,
      patrzymy wystaje tylko antenka, biegiem lecimy, wyciągamy i pod kran z nim...
      zaznaczam, że nie jesteśmy blondynkami, chyba, że jakoś duchowo!...
      potem suszenie na kaloryferze! telefon działał po tym wypadku jeszcze z 5 lat -
      ale nie pamiętam co to za firma?...
      pozdrawiam!
      • xemm1 Re: telefon w kleju! 29.11.05, 17:17
        nieźle wink))
        pewnie Nokia...
        • wiolkak Re: telefon w kleju! 29.11.05, 17:20
          na 100% nokia
          • mmala6 Re: telefon w kleju! 29.11.05, 17:55
            Wiolka, bo jakby sie wczesniej zapytala kolezanek forumowych jaki telefon kupic,
            to teraz bys sie smiala jakie to Nokie sa twardzielki!a tak, zachcialo Ci sie
            Siemensa i masz babo placek, a raczej martwa komorewinkI maz pewnie tez wolal
            NOkie? no i bylo posluchac!
            • wiolkak Re: telefon w kleju! 29.11.05, 17:58
              mąż chciał/proponował sagema, ale nic straconego co do nokii, drugie 2 lata
              będzie służyła stara, sprawdzona
              • mmala6 Re: telefon w kleju! 29.11.05, 17:59
                eee sagem to by Ci pewnie tez padlwink Moze jakas tania Nokie na allegro kupisz?wink
                • mmala6 Re: telefon w kleju! 29.11.05, 18:00
                  albo daj to jakiesgos punktu, gdzie chlopaki lamia simlocki,moze maja jakis
                  tajemny sposob aby naprawic ten Twoj, moze wystarczy cos wymienic? a karta SIM
                  chodzi?
                  • wiolkak Re: telefon w kleju! 29.11.05, 18:02
                    chodzi, a naprawa w granicach 100 zeta, wole korzystac z tego co mam
                • wiolkak Re: telefon w kleju! 29.11.05, 18:01
                  ta co mam nie jest zła, tylko UŻYWANA już
                  • barbi1 Re: telefon w kleju! 29.11.05, 20:10
                    Wiolka! Bez sensu!