marta.789 23.05.14, 08:50 Ciekawa propozycja do angielskiego producenta (jeszcze nieznanego na polskim rynku zabawek) Bigjigs Toys - www.delfinki.pl/bigjigs-toys-trojkatne-centrum-edukacji-liczydlo-tablica-sortery-alfabet Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika8601 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 18.06.14, 15:47 producent bardzo znany.... wiele zabawek można znaleźć np. tu: www.jakzesnu.pl/bigjigs-toys-prod-2.html Odpowiedz Link
marysia7484 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 26.05.15, 01:30 Mój synek uwielbia zabawki edukacyjne. Kupuję je na bajdocja.pl - tam są najtańsze, a przy tym tania i szybka wysyłka. :) Odpowiedz Link
brewanna Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 25.06.14, 12:16 W poszukiwaniu inspiracji odnośnie zabawek edukacyjnych, polecam zajrzeć na blog bokado, np. tutaj www.bokado.pl/blog/top-5-drewniane-zabawki-edukacyjne/ świetne porady jeśli chodzi o edukacyjne zabawki drewniane :) Odpowiedz Link
gmediabox Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 23.08.14, 03:07 znam zabawki edukacyjne z tego sklepu i mogę polecić: sklep-zabawki-dla-dzieci.pl/zabawki-edukacyjne pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link
empis_zabawki Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 22.02.17, 15:35 Empis.pl sklep, który stara się sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagającym dzieciom i rodzicom. Każdego dnia przygotowujemy ofertę dopasowaną pod potrzeby terapii SI. Nasze standardy dopasowujemy do wymogów europejskich. Odpowiedz Link
monia-k1234 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 28.12.14, 21:04 Bum bum rurki to świetna zabawka edukacyjna dla dzieci w każdym wieku. Uczy, bawi i nigdy się nie nudzi. Odpowiedz Link
empis_zabawki Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 22.02.17, 15:33 Rozwój dziecka jest dla nas najważniejszy dlatego każdego dnia staramy się aby produkty proponowane przez www.empis.pl były jak najlepszej jakości. Odpowiedz Link
majeczka119 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 28.01.15, 13:48 e-sklepzzabawkami.pl/OGROMNA-KOSTKA-SMILY-CENTRUM-ZABAWY-DUZO-ATRAKCJI,p,1096 ogromna kostka dla malucha Odpowiedz Link
empis_zabawki Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 22.02.17, 15:35 W sklepie www.empis.pl znajdą Państwo wszystkie pomoce przydatne w pracy z dziećmi z zaburzeniami Integracji Sensorycznej. Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia naszej strony. Posiadamy również przygotowaną ofertę dla szkół i przedszkoli ze specjalnymi rabatami. Odpowiedz Link
mamiczka_malucha Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 31.01.15, 22:01 Ta marka ma bardzo dużo fajnych i ciekawych zabawek dla dzieci. Mamy m.in. sorter autobus, owoce do krojenia, gadżety do kolejek drewnianych i układankę. W porównaniu z innymi tego typu firmami mają nawet znośne ceny. Odpowiedz Link
yasminka85 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 03.03.15, 16:47 DJECO, DJECO, DJECO <3 moja ostatnia zabawkowa miłość. Moje maluchy je uwielbiają - fajny design i proste zasady np przy grach dla maluszków :) widziałam sporo djecowych między innymi na www.kropka-zabawki.pl lub dadum. Odpowiedz Link
ewaszka23 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 17.04.15, 10:44 Osobiście korzystałam z http://bemag.pl/zabawki-edukacyjne zabawki doskonałej jakości i co najważniejsze niedrogo. Cała nasza rodzina u nich kupuje Odpowiedz Link
ania_jas Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 23.03.15, 17:15 Moja Julka panicznie boi się pszczół i innych owadów, zresztą tak jak ja kiedyś :). Często przebywamy na wsi i spotykamy je każdego dnia. Wpadłam na pomysł aby kupić jej taką osę: www.hoplik.pl/product-zul-8192-Insekt-maskotka-osa-Idurt.html , szybko się z nią oswoiła, głaska ją czule i każe latać :). Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej znosić kontakt z owadami. Odpowiedz Link
empis_zabawki Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 22.02.17, 15:35 Empis.pl to sieć sklepów z najwyższej jakości sprzętem wykorzystywanym w terapii SI w Polsce. Serdecznie Państwa zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej www.empis.pl. Odpowiedz Link
lusiennica Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 30.03.15, 16:37 Ja korzystałam z tego sklepu, mamy od nich to: lidibrii.pl/pl/p/Kostka-do-manipulacji/326, mają bardzo szeroki wybór. Odpowiedz Link
empis_zabawki Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 22.02.17, 15:32 Staramy się cały czas poszerzać naszą ofertę aby mogli Państwo w jednym miejscu, profesjonalnie wyposażyć swój gabinet, placówkę. A dodatkowo jest miejsce przyjazne rodzicom, które w domowych warunkach chcą zadbać o rozwój swojego dziecka. Odpowiedz Link
2kristi2000 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 23.08.15, 22:06 fajne i niedrogie zabawki edukacyjne, praktycznie dla maluszków w każdym wieku są na www.kacikskrzata.pl - mój synuś bardzo zadowolony z sortera kacikskrzata.pl/Kostka-Smily-Centrum-Zabawy-Duza Odpowiedz Link
empis_zabawki Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 22.02.17, 15:47 Jestem nauczycielką w szkole z oddziałami integracyjnymi. Zawsze zależy mi żeby firmy przez nas wybierane miały odpowiednio wykonany asortyment, ale też obsługa w nich nie dawała wiele do życzenia. Tutaj wszystkie transakcje były wykonane z najwyższą dbałością i o przedmiot, wysyłkę, ale również o klienta. Polecam serdecznie sklepy stacjonarne, ale również sklep www.empis.pl. Odpowiedz Link
monika8601 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 08.09.15, 21:07 sporo zabawek i książeczek można znaleźć w tym sklepie: www.jakzesnu.pl/ Odpowiedz Link
laser18 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 30.09.15, 15:18 Ja polecam tą stronkę mają całkiem fajne zabawki www.alaland.pl/ Odpowiedz Link
gmediabox Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 01.10.15, 02:04 moja córeczka uwielbia zabawki edukacyjne, często kupujemy w sklepie www.yoggi.pl Odpowiedz Link
krzy1333 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 03.10.15, 12:43 e-puchatek.pl/c/36/zabawki-edukacyjne.html Odpowiedz Link
lorens55 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 16.10.15, 21:35 Znalazłam kilka fajnych zabawek na lilusklep.pl - dziś złożyłam zamówienie, mam nadzieję, że będę zadowolona bo zabawki bardzo ciekawe. Tylko obaczymy jak z jakością... :) Odpowiedz Link
ewelina_678 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 13.12.15, 13:18 osobiście mogę polecić zabawki eudkacyjne w sklepie internetowym: swiat-urwisa.com/pl/c/ZABAWKI-EDUKACYJNE/18 Bardzo fajna oferta, rozsądne ceny Odpowiedz Link
natka100885 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 11.01.16, 16:47 Witam. Zapraszam do nowej grupy z zabawkami używanymi www.facebook.com/groups/1661439310791381/ Odpowiedz Link
mikolaj2225 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 28.04.16, 09:50 Bardzo fajne zabawki są na zabawkowa-wyspa.pl. Do tego świetnej jakości i bezpieczne. Odpowiedz Link
mama-poleca Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 28.05.16, 08:02 Ja uwielbiamy tradycyjne zabawki dla dzieci, ładnie wykonane, rozwijające zabawki edukacyjne to dla nie mnie najlepszy prezent na dzień dziecka czy urodziny. polecam www.mamytomy.pl/zabawki-edukacyjne Odpowiedz Link
mama-poleca Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 28.05.16, 08:04 Chciałam powiedzieć, że uwielbiamy tradycyjne zabawki dla dzieci, rozwijające zabawki edukacyjne to dla mnie najlepszy prezent ever na dzień dziecka czy urodziny. zobaczcie na www.mamytomy.pl/zabawki-edukacyjne wybaczcie poranne rozkojarzenie Odpowiedz Link
sasajna Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 13.06.16, 10:37 bardzo fajne i ciekawe zabawki można znaleźć tutaj: bobomio.pl/zabawa-i-nauka wszystkie zabawki mają odpowiednie atesty. U mnie w domu wychodzi się z zalożenia, że lepiej mniej zabawek, ale za to lepszych. Dzieci zresztą często same sobie znajdują ulubione zabawki, np szyszki i kije ;) Odpowiedz Link
fanna7 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 30.06.16, 19:06 To i ja zabiorę głos :) Szczerze? Zachwyciła mnie oferta sklepu BabysDream.pl. W zakładce: babysdream.pl/zabawki-edukacyjne-dla-dzieci znajdziesz zabawki edukacyjne dla dziecka w każdym wieku i o różnych zainteresowaniach. Odpowiedz Link
empis_zabawki Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 22.02.17, 15:31 Staramy się, aby nasz Sprzęt spełniał wszelkie Państwa oczekiwania, był wykorzystywany przez wiele lat i pomagał w pracy z dziećmi, aby każdy dzień był radośniejszy od poprzedniego. Empis spełnia oczekiwania rodziców i dzieci - www.empis.pl. Zapraszamy. Odpowiedz Link
lusiaaa80 Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 05.07.16, 15:26 Zabawki edukacyjne producentów CzuCzu oraz Dumel są naprawdę porządnie wykonane - parę fajnych zabawek edukacyjnych kupiłam tu e-zabawialnia.pl/pl/c/Edukacyjne/60/3 Odpowiedz Link
9agatka Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 06.07.16, 10:25 A to ja nie znam tych zabawek. Myślę jednak, że warto się z nimi zapoznać. U nas królują klocki lego. Zamawiamy je zwykle w sklepie online Urwis, bo tak najwygodniej. Tutaj: www.urwis.pl/klocki/klocki-lego/lego-friends/lego-friends-sloneczne-ranczo macie na przykład jeden z zestawów Lego Friends. Odpowiedz Link
empis_zabawki Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 22.02.17, 15:31 Na początku 2011 roku powstał pierwszy w Polsce, w Warszawie, stacjonarny sklep ze sprzętem SI i nie tylko, do którego serdecznie zapraszamy. Nasze sklepy mieszczą się przy ul. Śródziemnomorskie 11/21, ul. Rydla 56, ul. Majdańska 3. A jeżeli wolicie zakupy online zapraszamy do naszego sklepu www.empis.pl. Odpowiedz Link
wojcieszynkaa Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 11.07.16, 13:56 Ja ostatnio zaczełam kupować Córci zabawki edukacyjne z drewna. Wydaje mi sie że sa lepiej wykonane niż te plastikowe i bezpieczniejsze. Ostatnio kupiłam taki sorter www.malinowyslon.pl/zabawki-motoryczne/sorter-kolory-i-ksztalty i musze przyznać, że córeczka bardzo często sie nim bawi. Odpowiedz Link
empis_zabawki Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 22.02.17, 15:32 Jako pierwsi w Polsce rozpoczęliśmy sprzedaż internetową sprzętu do terapii SI (www.empis.pl) i od razu spotkało się to z dużym uznaniem ze strony Klientów. Odpowiedz Link
empis_zabawki Re: Zabawki edukacyjne dla maluchów 22.02.17, 15:27 Serdecznie polecam sklep www.empis.pl. Jestem spoza Warszawy i niestety nie mogę skorzystać z zakupu na miejscu. Jednak strona jest tak bogata we wszelkiego rodzaju produkty, że bez problemu znalazłem pomoce potrzebne w rozwoju mojego dziecka. Odpowiedz Link