be-ko Re: A w Poznajmy się 02.02.06, 21:48 Ja juz widziałam, wpisał się po mnie Wszyscy uciekają z Niemowlaka - hi,hi!(coś mi sie zdaje, że go tam "widziałam) Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: A w Poznajmy się 02.02.06, 22:50 to długo sie tam nie nabył bo zdaje się, że świeżutki ten tata. a jaki zaangażowany. Tata_Olka się zmył, ciekawe czy ten się u nas zadomowi) Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: A w Poznajmy się 02.02.06, 23:02 może to Tata_Olka, tylko incognito? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: A w Poznajmy się 02.02.06, 23:05 jak to Tato_olka, to dlugo cicho nie usiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: A w Poznajmy się 02.02.06, 23:06 pampeliszka napisała: > jak to Tato_olka, to dlugo cicho nie usiedzi... he, he.. na razie milczy. A jak to nie Tato_Olka? Jak poczyta nasze wynurzenia, to niewykluczone, że ucieknie gdzie pieprz rośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: A w Poznajmy się 02.02.06, 23:08 Ale jeśli sie odezwie, to na pewno Tata_olka Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: A w Poznajmy się 02.02.06, 23:11 albo też, chcac udawac, ze to ktos inny, nic nie powie... albo powie, ze jest np. Tatą_Józia a my nie bedziemy wiedziec, czy to Tata_Olka czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: A w Poznajmy się 02.02.06, 23:13 Ale my wtedy go zgwałcimy, żeby przysłał fotkę i wszystko stanie się Jasne. Tylko Barbi nie ma, a ona w te klocki jest doskonała. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: A w Poznajmy się 02.02.06, 23:16 Nie ma Barbi, ale Ty masz nowa bielizne. Ewentualnie wypozyczymy kolezanke od orgazmow z innego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: A w Poznajmy się 02.02.06, 23:16 Dokładnie to chciałam zasugerować - Mooh w nowej bieliźnie pierwsza w kolejce do gwałtu! Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Boszzz... 02.02.06, 23:15 teraz się miły pan na pewno nie odezwie. A taką miałyśmy szansę na męska siłę na naszym forum... Proszę Nowego Taty, niech się Tata absolutnie niczym nie przejmuje. To nie my. A jak my - to pijane. Wstawionym kobietom wybacza się różne pokrętne dociekania... Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Boszzz... 02.02.06, 23:21 No nie wiem, czy mój mąż byłby zadowolony, gdyby wiedział, do czego ma służyć prezent od niego Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Boszzz... 02.02.06, 23:21 nie podlizuj sie, i tak Mooh ma dzis wieksze szanse na zapoznawanie z drugiej jednak strony, to u Ciebie i u mnie dzis nie ma mezow... Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Boszzz... 02.02.06, 23:22 Właśnie, Pam. I to Wy coś wspominałyście o potrzebie pocieszenia Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Boszzz... 02.02.06, 23:24 Mooh, ja mysle, ze maz nie bylby zbyt szczesliwy, wiec mu o tym nie wspominaj i nie zakladaj potem zadnych watkow na emamie, gdyby cos nie wyszlo. A ja sie juz pocieszylam winkiem, nie wiem, jak Duram. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Boszzz... 02.02.06, 23:25 Nie podlizuje się, tylko próbuję załagodzić sytuację. Chcesz stracic Pana, strasząc go gwałtem? No... chyba że zobaczyłby mooh w bieliźnie... istnieje duuuża szansa, że szybko by nie zwiał! Ale z kolei żona może go stąd błyskawicznie zabrać. > z drugiej jednak strony, to u Ciebie i u mnie dzis nie ma mezow... Pam, ja wypraszam sobie tego typu sugestie, dobrze? Sama wspominałaś coś o plotkach, mam wrażenie, że kręcisz na nas jakieś biczysko... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Boszzz... 02.02.06, 23:27 to tylko luzna uwaga byla nie mowilam, ze masz nowa bielizne albo cuś Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Boszzz... 03.02.06, 00:35 ten tata to Tata_gustawa a nie Olka!dziewczyny opamietajcie sie! zadna nie masz szans nawet Mooh w nowej bieliznie (moj to chyba nawet by tego slowa w sklepie nie wypowiedzial)bo on zakochany w Gustawie))i wcale sie nie dziwie! Tato_gustawa, masz moze jakis problem? chetnie pomozemyTo mowilam ja.Mmala:- Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxstar Re: KOLEJNY TATA!!!! 20.02.06, 16:57 i to z tych samych stron jak miło) Odpowiedz Link Zgłoś